Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życie pozaziemskie oraz inne zagadki

xAstronom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serie dokumentalnych filmów "Starożytni kosmici" oraz film "Dzień przed ujawnieniem" .

Ktoś napisał post , że nie widział nigdy niepodważalnych dowodów na istnienie UFO. Powiem tak , my sami jesteśmy dowodem na ich istnienie. Może kolega nie zdaje sobie sprawy ile jest galaktyk takich jak Droga Mleczna , a planet takich jak Ziemia z podobnymi układami słonecznymi we wszechświecie jest nieskończenie wiele. Jak można myśleć że życie przypada na 1 z kwadrylionów planet.

wuo1.jpg

Opublikowano

Nie teorie spiskowe. To ma twarde podstawy i są fakty na których można się opierać. Natomiast mieszanie u wczesnego prezydenta USA w śmierć Jana Pawła II już jest teorią spiskową

Opublikowano

poproszę o te dowody w takim razie, spisek ;)

aaa że co?

Daj mi twarde, jednoznaczne dokumenty...

Daj mi twarde jednoznaczne dowody na to że masz mózg. Nie chcę cię oczywiście obrazić podałem po prostu przykład. Jak obstawiam nigdy nie zaglądałeś do swojej głowy ale wiadomo że tam jest. I wiadomo też jaka jest ilość planet, gwiazd, galaktyk... więc szansa że tylko na naszej planecie jest życie jest bliska zeru.

Do obu użytkowników jak chcecie się wypowiadać na ten temat to przeczytajcie wcześniej cały temat.

Opublikowano

@up

Pójdę na tomografię i będę miał dowód.

@topic

Dalej sądzę, że to spisek.

Cześć. Co masz na myśli pisząc spisek ?

Opublikowano

Cześć. Co masz na myśli pisząc spisek ?

Teorie twierdzące, że rząd posiada invisible, god mode, fly, ufo i inne bzdety.

Opublikowano

Teorie twierdzące, że rząd posiada invisible, god mode, fly, ufo i inne bzdety.

Co obcych pozaziemskich statków wydaje mi się, że rząd coś ukrywa w tej sprawie. W każdej historii jest ziarno prawdy.

Opublikowano

Obejrzcie sobie filmik prezydenta Rosji który wypowiada się na temat obcych ;) To co powiedział nie było żartem. A teraz zastanówcie się niedowiarki czy faktycznie nie jesteśmy sami.

@Down

Prezydentem jeszcze był kiedy się wypowiadał. Ale wszyscy doskonale wiemy że Putin tam rządzi i rządzić do śmierci będzie.

Opublikowano

Obejrzcie sobie filmik prezydenta Rosji który wypowiada się na temat obcych ;) To co powiedział nie było żartem. A teraz zastanówcie się niedowiarki czy faktycznie nie jesteśmy sami.

Dokładnie były prezydent Rosji " dostaję teczkę w, której jest ile obcych istot odwiedziło Ziemię ale nie mogę powiedzieć ilu ich było bo mogłoby to wywołać panikę "

Opublikowano

Najlepszy cyctat który daje dużo do myślenia to "oglądała pani film dokumentalny "faceci w czerni"? Nic więcej mówić na ten temat nie musze"
Skoro Rosja ma dużo informacji na temat obych to co dopiero USA która jak wiemy nie bez przyczyny posiada taka technologię ;)

Opublikowano

Najlepszy cyctat który daje dużo do myślenia to "oglądała pani film dokumentalny "faceci w czerni"? Nic więcej mówić na ten temat nie musze"

Skoro Rosja ma dużo informacji na temat obych to co dopiero USA która jak wiemy nie bez przyczyny posiada taka technologię ;)

True.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomo, że istnieją. Ale kto Wam o tym powie? Aby świat zwariował? Chaos, zamieszki. To by było, właśnie gdyby wszystko wyszło na jaw, ale znając życie... kiedyś się okaże :)

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Nie wiem czy słyszeliście ale czytałem na onecie że NASA bankrutuje , i zwolniała 97 % ludzi .

A mi się zdaje , że to chodzi oto że tylko te 3 % które zostały tylko one mogą wiedzieć o tym co tak naprawde się wydarzyło .

Więc wydaje mi się że w ostatnich miesiącach coś się wydarzyło a o tym nie może wiedzieć nawet cała NASA .

Ale ja tak sądzę możecie mieć inne zdanie .

Mówię o tym : http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/agencja-kosmiczna-nasa-zostala-dzisiaj-czasowo-zamknieta

oczywiście to nie onet .

Moje tut'y

Was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu LIKE?

:P

Opublikowano

@Up
Nie zwolniła tylko wysłała na bezpłatne urlopy gdybyś wiedział czemu (jakbys interesował się troszke polityką) to wiedział byś że nie tylko NASA tak zrobiła a wiele wiecej instytucji w USA.
Ale oczywiście to są brednie bo co wtedy z misjami kosmicznymi są zawieszone? To są bzdury dla ludzi którzy mają uwierzyć w brednie i przez jakiś czas zostawić NASA bez nadzoru medialnego. To już pokazuje że cos ukrywają i nie chcą aby wypłyneło.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaciekawiło mnie to ;)

Ciekawe, ciekawe ale też nie wiadomo ile jest w tym prawdy...

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...