Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Życie pozaziemskie oraz inne zagadki

xAstronom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś czytałem że odebrano 75'cio sekundowy sygnał z kosmosu ale do dzisiaj namierzają pochodzenie

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie wydarzenia z 1947 sa nie prawda na wikipedii pisze ze odrazu przewieziono szczątki do strefy 51. A w 1947 nie było strefy 51. Strefa 51 została wybudowana w 1951 roku dla Centralnej Agencji Wywiadowczej USA (CIA).

"Oficjalnie" Wybudowana w 1951 ... Może to przykrywka innej bazy coś w tym musi być. ^^

Opublikowano

przeczytalem wszystko, ja mysle ze istnieje cos takiego jak zycie pozaziemskie, ponieważ jesli kosmos jest niskonczony to dlaczego nie mialoby byc innego zycia?

Age is just a number :)

Opublikowano

przeczytalem wszystko, ja mysle ze istnieje cos takiego jak zycie pozaziemskie, ponieważ jesli kosmos jest niskonczony to dlaczego nie mialoby byc innego zycia?

Dokładnie, wiesz, że w tym momencie zaprzeczasz Bogu ? :P

Opublikowano

Nie wierzyłem w to wszystko, jednak jak poczytałem dokładniej o tej strefie51 to sam nie wiem co o tym myśleć. Gdyby tam nic nie było to by nie zabijali ludzi którzy przejdą 'linie' która jest z 500km od samej bazy :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie wierzyłem w to wszystko, jednak jak poczytałem dokładniej o tej strefie51 to sam nie wiem co o tym myśleć. Gdyby tam nic nie było to by nie zabijali ludzi którzy przejdą 'linie' która jest z 500km od samej bazy :P

Wojsko. Uwierz są technologie o których nie muszą wszyscy wiedzieć.

Opublikowano

Wojsko. Uwierz są technologie o których nie muszą wszyscy wiedzieć.

Skoro kiedyś mieli GPS kilka lat czy tam miesięcy zanim wprowadzili na rynek, to boje się co tam się teraz wyprawia. Jednakże Phil Schneider, który opowiadał o strefie 51 to jest przerażajace.

Opublikowano

Jak wejdziesz na teren jakiejś jednostki wojskowej też mogą cię zabić :s Shit happens.

Opublikowano

Gdyby filmy były autentyczne to na 100% władze ameryki usunęły by je z YT. Równie dobrze Bob mógł zostać ostrzeliwany przez osoby, które twierdziły że on kłamie i świadomie wprowadza panikę wśród ludzi. Wariograf można oszukać, widziałem kiedyś program o tym.

Życie poza ziemią istnieje, widziałem program o tym. Są to jakieś bakterie jedno komórkowe. Czy jednak istnieje inteligentna forma życia tego się tak szybko nie dowiemy.

Opublikowano

Gdyby filmy były autentyczne to na 100% władze ameryki usunęły by je z YT. Równie dobrze Bob mógł zostać ostrzeliwany przez osoby, które twierdziły że on kłamie i świadomie wprowadza panikę wśród ludzi. Wariograf można oszukać, widziałem kiedyś program o tym.

Życie poza ziemią istnieje, widziałem program o tym. Są to jakieś bakterie jedno komórkowe. Czy jednak istnieje inteligentna forma życia tego się tak szybko nie dowiemy.

Zobacz wywiad Phil Schneider'a czy on też kłamie? Nie wydaje mi się.... :x

Opublikowano

na bezutecznej.pl przeczytalem, ze prawdopodobnie rzad usa jest prowadzony przez kosmitow. Tak powiedzial jakis reporter czy nwm kto

Jak ja bym chcial wiedziec co oni knuja <3

Opublikowano

na bezutecznej.pl przeczytalem, ze prawdopodobnie rzad usa jest prowadzony przez kosmitow. Tak powiedzial jakis reporter czy nwm kto

Jak ja bym chcial wiedziec co oni knuja <3

Wiesz, już za czasów II wś było coś wspomniane o " Szarakach " , że niby Hitler żył w nimi w zgodzie czy coś takiego.. Tak samo jak ktoś powiedział, że w strefie 51 "przyjęto" już 20 różnych cywilizacji i tak samo różne są teorie na ten temat ja jednak MOCNO WIERZĘ W SŁOWA Phil Schneider'a.

Taka Ciekawostka : Pewien Astronom powiedział, że jeżeli WSZECHŚWIAT jest nieskończony to gdzieś żyje taka SAMA osoba jak my. ^_^

Opublikowano

NIe rozumiem, dlaczego ludzie śmieją się z wiary w Boga, a wierzenie w zielone ludki w spodkach uznają za jak najbardziej normalne.

Opublikowano

NIe rozumiem, dlaczego ludzie śmieją się z wiary w Boga, a wierzenie w zielone ludki w spodkach uznają za jak najbardziej normalne.

Wydaje mi się, że nie tyle co " zielone ludki w spotkach " co zwyczajne PIB - Pozaziemska istota biologiczna. Spójrz na to logicznie . Miliard Galaktyk (+/-) Co daje 10 razy tyle Gwiazd co daje 100 razy tyle Planet czyli jakieś 10000000000000+ planet .. I tylko na takiej małej planecie jak nasza jest życie? Możliwe, że na marsie odnajdziemy życie.. A co dopiero w innych galaktykach .

Opublikowano

Mozecie nie uwierzyc ale ok 5. min temu widzialem cos dziwnego!

Siedzialem na balkonie i nagle zobaczylem malutkie swiatelko lecialo z polnocy na poludnie a potem na zachod widzialem to ok 1-2 min ale wg mnie lecialo za wolno na meteor a samolot to nie mogl byc na 100% oprocz mnie widzialy to jeszcze 2 osoby

Opublikowano

Siedzialem na balkonie i nagle zobaczylem malutkie swiatelko lecialo z polnocy na poludnie a potem na zachod widzialem to ok 1-2 min ale wg mnie lecialo za wolno na meteor a samolot to nie mogl byc na 100% oprocz mnie widzialy to jeszcze 2 osoby

Może chiński lampion?

Opublikowano

Na pewno jest jakieś logiczne wyjaśnienie, nie bój się to nie UFO. :)

Opublikowano

Skad wiesz?

Samolot inaczej wyglada ma migajasce swiatelka zawsze a samoloty wojskowe nie uzywaja swiatel by sie nie zdemaskowac!

Opublikowano

Skad wiesz?

Samolot inaczej wyglada ma migajasce swiatelka zawsze a samoloty wojskowe nie uzywaja swiatel by sie nie zdemaskowac!

Zwykły sztuczny satelita, często da się go zobaczyć.

Opublikowano

Oglądałam w sumie dość dawno filmik gdzie ujawnia rozmowę jednego z pracowników strefy 51 ze służbami albo z kimś innym już w sumie zbytnio nie pamiętam. Wiem, że pracownik był bardzo roztrzęsiony, mówił, że są tutaj w tej strefie badania jednak nie idą one tak jak powinny i jest to niebezpieczne i że nie ma dużo czasu bo zaraz się dowiedzą o tym, że rozpowiada ściśle tajne informacje i zaraz go złapią. Jestem przekonana, że te rozmowy były nagrywane i to pewnie dlatego. Ale dlaczego zadzwonił? To mnie dziwi.

A i jeszcze jedno. Widzieliście kurde pas startu dla samolotów co się zdajduje w S51? JA PITOLE jak dla jakiegoś statku ciul wie jak wielkiego i na dodatek o długości kilkadziesiąt kilometrów kwadratowych. :O

Nie wiem czy troszeczke nie koloryzowałam z tym filmikiem w końcu już sporo nie pamiętałam ale go znalazłam i chce się z wami nim podzielic.

Rynthym rynthym. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...