Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie co mnie najbardziej wku*wia? Że to oni mieli plecy, a nie InspiratioN o które tak płakaliście? I co żal dupe ściska, że to nie my tylko fearless miało plecy? :) Najlepsze jest to, że mimo tych "pleców" byli śmiesznie słabi i niby teraz kończą grę, niszcząc reputację serwera. Nachapaliście sobie PLN, to chociaż mogliście oszczędzić serwer, bo jednak mnóstwo czasu traciłem na niego. Osobiście liczę, że serwer się podniesie, bo szkoda, ale jak liczba graczy zmaleje poniżej 1k, to spier*alam z serwera od razu. Kat teraz coś dla cb i tej "top" gildii, jesteście pizdami nawet z eq od gm'a, graty dla pro gamer'ów ;* I naprawdę szkoda mi tych, co non stop tyrali nas za to że niby coś mieliśmy, ci co najbardziej "szczekali" mieli to o co nas osądzano :)

Pozdrawiam BlassYaa

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie, przyznałam się, ale do niektórych to później dotrze.. bywa.

Caroline.. tak o nich mówisz, a kiedy zgodziłaś się zostać GM'ką? Kilka dni temu, ja zrezygnowałaś, a Ty się zgodziłaś. Skoro masz takie zdanie o Teamie to po co tu jesteś? :)

Achh i pisaliście coś tam o cyckach.. to Was uświadomię: nie dostałam dzięki nim GM'a. :)

xBlassYaa, zwróć uwagę kiedy to wszystko się stało. ;D

Opublikowano

Caroline.. tak o nich mówisz, a kiedy zgodziłaś się zostać GM'ką? Kilka dni temu, ja zrezygnowałaś, a Ty się zgodziłaś. Skoro masz takie zdanie o Teamie to po co tu jesteś? :)

Achh i pisaliście coś tam o cyckach.. to Was uświadomię: nie dostałam dzięki nim GM'a. :)

A Co robiłaś? Na chuj bierzecie baby do teamu, a potem takie coś wychodzi.

Opublikowano

Wiecie co mnie najbardziej wku*wia? Że to oni mieli plecy, a nie InspiratioN o które tak płakaliście? I co żal dupe ściska, że to nie my tylko fearless miało plecy? :) Najlepsze jest to, że mimo tych "pleców" byli śmiesznie słabi i niby teraz kończą grę, niszcząc reputację serwera. Nachapaliście sobie PLN, to chociaż mogliście oszczędzić serwer, bo jednak mnóstwo czasu traciłem na niego. Osobiście liczę, że serwer się podniesie, bo szkoda, ale jak liczba graczy zmaleje poniżej 1k, to spier*alam z serwera od razu. Kat teraz coś dla cb i tej "top" gildii, jesteście pizdami nawet z eq od gm'a, graty dla pro gamer'ów ;* I naprawdę szkoda mi tych, co non stop tyrali nas za to że niby coś mieliśmy, ci co najbardziej "szczekali" mieli to o co nas osądzano :)

Pozdrawiam BlassYaa

Dobrze wiesz, że ShizeR miał taką samą rangę jak Antisha ;3

i to jak był ShizeR w teamie to wyłączone zostało zabijanie bossów ;)

A tak pisaliśmy ponieważ wiedzieliśmy że was to wkur......wia :)

Eq od gm'a? tylko ripy/smierc/skile na których zarobiliśmy trochę ;P

MaTe@ Może tak kobiety nie obrażaj dobrze?

Opublikowano

@Antisha

Wczoraj wieczorem, mieliśmy wojnę z nimi mieli skille P i już troche hajsu od "twoich" bossów, spokojnie powinni nas pokonać, a tym czasem było bodajże 100:14 ?

@Mavex

Powiem ci tak, ShizeR nic mi nie dał, żadnych skilli, żadnych bossów, dosłownie nic i doskonale wiesz, że gdybyśmy cokolwiek mieli, permy by były, ShizeR by miał perma na ts'ie, a nie rangę "przyjaciel"

Opublikowano

Dobrze wiesz, że ShizeR miał taką samą rangę jak Antisha ;3

i to jak był ShizeR w teamie to wyłączone zostało zabijanie bossów ;)

A tak pisaliśmy ponieważ wiedzieliśmy że was to wkur......wia :)

Eq od gm'a? tylko ripy/smierc/skile na których zarobiliśmy trochę ;P

MaTe@ Może tak kobiety nie obrażaj dobrze?

Wyłączenie tego wyświetlania się po zabiciu bossów nastąpiło już po tym jak shizer zrezygnował.

A zrezygnował dlatego, że sam odwalał całą robotę z botami, hackami, gdzie reszta gówno robiła po czym żeby zostało dobre wrażenie jeden z nich (pewnie rafau) zaczął robić to co shizer przez pewną chwilę po czym to olał.

Zresztą bycie gm'em jest nudne, nie wiem po co ktoś się w ogóle na to godzi.

@Antisha

Nie wiem czy masz sklerozę czy jesteś ślepa, ale w logach widać więcej niż 1 skill na głowę.

Opublikowano

Tak czytam te wasze komentarze i dziwi mnie jedno.. Po kiego uja wy tak te dupska spinacie -__-.. Naprawdę czy warto jest dostawać piany z ryja tylko dlatego bo ktoś ma takie i takie zdanie na temat serwera? Nie zamierzam się spinać tutaj jak 3/4 osób aczkolwiek dodam od siebie dwa ciekawe ss'y.

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/he/9d/0d/53fbmn.jpg

http://i.imgur.com/Fl5Dkk9.png

Nie gram tam ale patrząc na te ss'y chyba nie muszę pisać dlaczego na pewno nie zagram :D

bez gif

Opublikowano

Kurwą to jesteś Ty wiesz o tym? poczytaj co pisałeś/aś wcześniej o tym serwie ;)

Nie, nie wiem, widocznie wiesz lepiej ode mnie, dziękuje, że mi uświadomiłeś śmieciu kim jestem, a ja Tobie chyba tego mówić nie musze, bo dobrze wiesz : )

Co pisałem ? Pisałem o gospodarce idioto, ale widać Ty nie potrafisz odróżnic gospodarki od przekrętów.

Jaracie sie tym, że zgarneliście PLN'y ? Szczerze to gówno nas to interesuje i swoje żale zostawiaj dla siebie.

I jak pisałem - dobrze, że na serwerze nie będzie już takiego ścierwa jak Ty, bo jak widać gdy jest, to właśnie dzieją sie takie przekręty.

Opublikowano

@Antisha

Wczoraj wieczorem, mieliśmy wojnę z nimi mieli skille P i już troche hajsu od "twoich" bossów, spokojnie powinni nas pokonać, a tym czasem było bodajże 100:14 ?

@Mavex

Powiem ci tak, ShizeR nic mi nie dał, żadnych skilli, żadnych bossów, dosłownie nic i doskonale wiesz, że gdybyśmy cokolwiek mieli, permy by były, ShizeR by miał perma na ts'ie, a nie rangę "przyjaciel"

Mieliśmy eq pod expa, śmialiśmy się z tej wojny, bo już dawno postanowiliśmy skończyć tam grę, zarobiliśmy i się zwijamy, po co siedzieć więcej? Wy byliście tylko przykrywką, nikt na wojnie nie spinał, try biegał za wami, mavexa ddosowali, gtx był afk xD

Serio z tą wojną?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Wyłączenie tego wyświetlania się po zabiciu bossów nastąpiło już po tym jak shizer zrezygnował.

A zrezygnował dlatego, że sam odwalał całą robotę z botami, hackami, gdzie reszta gówno robiła po czym żeby zostało dobre wrażenie jeden z nich (pewnie rafau) zaczął robić to co shizer przez pewną chwilę po czym to olał.

Zresztą bycie gm'em jest nudne, nie wiem po co ktoś się w ogóle na to godzi.

@Antisha

Nie wiem czy masz sklerozę czy jesteś ślepa, ale w logać widać więcej niż 1 skill na głowę.

Skończ pierdolić .. nie napisałem że ShizeR wam dawał coś bo chłopak nawet komend nie zna ;)

Skille odróżnij komende która daje P a która daje G :3

Co do bycia GM tak wiem, że tylko on banował za co trzeba mu pogratulować :) bo jak mu pisałem że widzę cheatera to reagował natychmiast

Opublikowano

Nie mieli wszystkiego na P, po jednym skillu dostali. :)

MaTe, nie denerwuj się tak. <3

O WIDZE DIZEWKA CO POKAZUJE CYCKI SIE WYPOWIDA I PRZYZNALA , SAMI WIDZICIE AMDINISTRACJA TRIADORA JEST CZYSTA NI NIKOGO NIE WPSOMAGA A ONA NAROBILA SZUMU A ADMINISTRACJA OGARLEA WSYZTSKO SZYBKO I JESZCZE RAZ POWITRZE DUZY + DLA TEMAU TRIADOR ZA OGARNIECIE SPRAW

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Do Adminki co dała dupy - szkoda że spierdoliłaś gre i poświecony czas ponad 2000 osób, no ale cóż jak sie nie ma oleju w głowie to ma sie w piździe.

Do fearless - zauwazylem, ze co lepsze serwery, wchodzicie tracicie po 50-100h żeby spierdolić serwer i idziecie na następny robić to samo... Jak nie chcecie sobie normalnie pograć tylko zawsze mieć wszytsko za darmo to postawcie sobie biedne hamachi i tam sie pierdolcie ze swoją gildią i eq z navi, a nie też spierdalacie gre setkom ludzi.

Do adminów Triadora - też daliście dupy, pisaliscie ze adminów żadnych nie rekrutujecie, że możliwość zuowania, rozdawania eq maja zablokowane a okazało się, że lecicie w chuja. Tez mi zaczęło śmierdzieć co tyle osób lata w broniach 75 a tu już wiem skąd sie tyle tego ścierwa na serwerze wzielo...

No cóż, po za 60h jakie poświeciłem na serwer nie wydałem ani złotówki, może i dobrze bo serwer już sie chyba spierdolił.

Opublikowano

Skończ pierdolić .. nie napisałem że ShizeR wam dawał coś bo chłopak nawet komend nie zna ;)

Skille odróżnij komende która daje P a która daje G :3

Co do bycia GM tak wiem, że tylko on banował za co trzeba mu pogratulować :) bo jak mu pisałem że widzę cheatera to reagował natychmiast

Lol, co to za różnica czy da skilla g czy p skoro wbicie na P to kwestia 5 minut?

Dała to dała, gówno mnie obchodzi czy na M, G czy P

Zresztą gdzie ja coś pisałem o tym, że coś nam shizer dawał -_-?

Opublikowano

LUDZIE ALE GDZIE WIDZIXIE PROBLEM? WKONCU AMDINI OGARBLEI WSZYTSKO I JEST OK. TAK SZYBKIEJ REKACJI NA TAKA SYTUACJE BYSCIE NA ZADNYM SERWERZENIE ZNALEZLI, NAPISALI WAM NEWSA NA STORNIE JAKO PIERWS ZEBY NIE BYLO Z ENIS SI ENIE STALO

MOWIA WAM CALY CZAS PRAWDE, OPISALI JAKO PIERWSI SYTUACJE A TERAZ WSYZTSKIE ZAZDROSNE KURWY POTRAFIA PSUC OPINIE

GRACZE KTORZY MAJA SOWJ ROZUM WIDZA ZE SKORO ADMINI SAMI NAPISALI TO , WYJASNILI , OGARNELI TO OZNACZA TYLKO ZE ZAHCOWLAI SIE WZORO

logo.png

Budowniczy
Opublikowano

http://scr.hu/11qc/xiwrs 

PROFESSIONAL ADMINISTRATION

Koleś... Za to powinieneś bana tutaj teraz na MPC dostać.

Bawisz się w Painta, kopiując z google i wklejając tutaj?

Jeszcze banika tutaj wyłapiesz.

Do ludzi, którzy grają tutaj :)

Radzę Wam nie wierzyć,bo to jest gildia fearless [ nie mam problemów do wszystkich bo znam parę osób, które są spoko ].

Nie potrafią się z tym pogodzić, że dostają bany za WH, płaczą codziennie dajcie UB, dogadajmy się itd.

To, że macie tę topkę [ aczkolwiek mieliście ] nie zobowiązuje Was do tego, że możecie robić co chcecie i używać czego chcecie.

Nie robi to nam, że podostawaliście bany. Tyle na ten temat.

Nie radzę także podrabiać Wam SS, bo to wy na tym stracicie.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Caroline z MPCforum to nie ta sama co u nas w teamie.

Widzę jednak trochę inną sytuację. Że większość która tutaj hejtuje serwer to po prostu osoby które ja sam zbanowałem za WH. Ma być to pewnego rodzaju zemsta za własną głupotę ?

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

Koleś... Za to powinieneś bana tutaj teraz na MPC dostać.

Bawisz się w Painta, kopiując z google i wklejając tutaj?

Jeszcze banika tutaj wyłapiesz.

Do ludzi, którzy grają tutaj :)

Radzę Wam nie wierzyć,bo to jest gildia fearless [ nie mam problemów do wszystkich bo znam parę osób, które są spoko ].

Nie potrafią się z tym pogodzić, że dostają bany za WH, płaczą codziennie dajcie UB, dogadajmy się itd.

To, że macie tę topkę [ aczkolwiek mieliście ] nie zobowiązuje Was do tego, że możecie robić co chcecie i używać czego chcecie.

Nie robi to nam, że podostawaliście bany. Tyle na ten temat.

Nie radzę także podrabiać Wam SS, bo to wy na tym stracicie.

Iguana, nikt do Ciebie nie przychodził z płaczem. 2 osoby dostały bany, a nikt się nie odwoływał, ej! ; 3

Wydaje mi się, że nikt nic nie podrabia, bo przecież SPRAWDZACIE WSZYSTKIE LOGI, PRAWDA? *;

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Nie wiem czy oplaca sie wracac na serwer.

Te bony jakies dziwne wchodza?

Ale chyba wroce bo inne serwery to jakis tani szajs :-) ( sathir )

08945921259705007813.png

Opublikowano

Antisha, wiem że była u was jakaś "caroline" ale to nie ja ;)

Opublikowano

LUDZIE CZY WY NIE WIDZICIE JAK ONI PROBUJA POPSUC OPINIE SERWEORWI ?

W TYM TEMACIE WYPOIWADA SIE TYLKO ZJEBANA GILDIA FIRLESOW, KTORZY ZAWSZE POWTARZAM ZAWSZE NA KAZDYM SERWERZE OBRABIAJA DUPE ADMINOM? CZY WY TEGO NIE WIDZICIE?

WYPOWIADA SIE TU TEZ KONKURECNJA, CZYLI VIDELEC_CUTAS_FAILED KTORY MA SWOJEGO NEWSRAJTA EARTHA I TERAZ ZORIL S2 I NA 2 SERWERACH JEGO NIE GRA NAWET TYLE OSOB CO U NICH NA CH4 NA TRIADORZE.

ORAZ VIRES KTORY DOSTAL BANA NA TRIADORZE I INNI KOTRYZ ZOSTALI POBANOWANI ZA (HANDEL, HACKI , I INNE)

Admistracja Triadora postapila wzorowo i powtarzam to ju chyba xx raz, Zareagowała szybko ( czyli interesuje sie serwerem, sprawdza logi gmów i innych zauwazyli ze gmka ktory lubi pokazywac cycki na lewo i prawo przez kamerke zorbila sowim przydupasom skila i zrzucia riperow kilka ) ODRAZU JA ZBANOWALI, POUSUWALI ITEMY, I POBANOWALI :)

TO ZASLUGUJE NA POCHWALE, I TAK JAK MOWILEM, CI GRACZE KTORZY MAJA ROZUM DOCENIA TO CO ZROBILA ADMINISTRACJA TRIADORA, ZE ZAREAGOWALA SZYBKO, I NAPRAWILA TO CO CHCIALA POPSUC ANTISHA (NAZWIJMY JA ANETA SEX KAMERKA 16)

ZOBACZCIE PISZA TU JAKIES PLACKI KTÓRE WRZUCAJA PODROBIONE SCREENY Z BRYŁKAMI, A NIE WRZUCA FILMU- WIECIE DLACZEGO? BO TO JEST PODROBIONE

NA KONIEC TEGO POSTU RADZE WAM ISC PO ROZUM DO GLOWY I DOCENIC TRUD ADMINISTRACJI JAKI POSWIECILI NA KILKU GODZINNE SPRAWDXZANIE LOGOW, I NAPRAWIENIE BŁEDÓW.

POLECAM SERWER BO GRA TU NAPRAWDE MASALUDZI, A ADMINISTRACJA STARA SIE JAK MOZE, TYLKO JAKIES DUPKI ZAZDORSNE PROBUJA ZEPSUC IM OPINIE, ALE TO NIC INNEGO JAK POLSKA MENTALNOSC (PIES OGRODNIKA SAM NIE ZJE NIKOMU NIE DA ) POZDO

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...