Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A teraz i ja się wypowiem.
Gdyby administracja nie chciała to by nie banowała Fearlesów i nie powiedziała by o zajściu całej sytuacji.
Podoba mi się, ponieważ od razu graczom powiedzieli jaka sytuacja miała miejsce. :)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby administracja nie chciała to by nie banowała Fearlesów i nie powiedziała by o zajściu całej sytuacji.

Podoba mi się, ponieważ od razu graczom powiedzieli jaka sytuacja miała miejsce. :)

I tak wszystko się rozeszło po całym serwie/allegro itp ;3

Up@ Co Ty kur*o mała o mnie wiesz? gówno więc się nie wypowiadaj >.> cycki to masz Ty rudy grubasie z prszyczami, elo

Opublikowano

Kat/Mavex ile za 10 bryłek ?

P.S Kiedy ta Przerwa konserwacyjna sie skonczy ?

Ja tylko Lurowałem RIppery Talikiem ;((

Pozdrawiam : VllPxHajer

Budowniczy
Opublikowano

I to przychodzili każdy pokolei, dam Ci iGuana PLN, dogadajmy się,zmienimy nick i nikt nie zauważy. Nie, ja ich olałem, bo nie jesteśmy administracją,która kłamie i jak jest problem wychodzi z tym do ludzi.

Antisha zawiodła mnie i wszystkich z Teamu i zobaczymy za jaki czas się ocknie i wyciągnie jakieś wnioski.

Takich graczy jak Fearless my będziemy usuwać z serwera i nie ma żadnych tłumaczeń, za dacie nam PLN, albo się dogadajmy. Nie będziemy takich ludzi u nas na serwerze trzymać!

Dziękuje fearlessi i dowidzenia.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Czas napisać wielkiego posta na ten temat....

* Lourt - Przemuś widzisz kiedyś można było coś pogadać i byłeś inny potem z tymi z FG zacząłeś się zadawać złodziejami i nieudacznikami i się zmieniłeś nawet nie raczyłeś odpisać.

* Haya - gnoju dobrze wiemy jak jest jesteś gównem nic nie umiesz prosisz ludzi żeby ci robili jesteś nikim w ForGame uważasz się za nie wiadomo jakiego "HAJKIERA" a nic nigdy w życiu nie osiągnąłeś do tego jesteś pyskatym gnojem który myśli że zawsze ma racje. Cieszę się że w końcu brudy o tobie wychodzą i gdyby nie to że nie jestem takim ''ciulem" to bym mógł napisać o tobie takie rzeczy co wyprawiasz na PLU i innych privach.

* Anka - Ty też jesteś artystka sponsorujesz te wszystkie serwery a i tak hajs do Hayi idzie , beka ... do tego jesteś nie wychowana ladacznica ( wygoogluj - bo twoje słownictwo jest na tak znikomym poziomie że nawet nie zrozumiesz ) .

* iGu & Rafau - Jesteście pionkami w tej całej serwerowni wiec nawet na was nie powiecie czasu , nie mam nic do was ale jesteście w takim gównie w którym utoniecie i radze wam podjąć '' Kroki odpowiednie " Zanim będzie za późno.

W całej Akcji szkoda mi Przemka ( Lourta ) chłopak coś tam sobie tworzył od początku pamiętam jeszcze jak trzymał sztamę z Erontronem ( Santrielem , blackezem itp. itd. ) I Eron mu wszystko podpierdalał z jego VPS-a na swoje serwery ( tak Przemuś pamiętam tego vpsa dumpa do dziś gdzieś mam ) Byłeś spoko i umiesz sporo , ale wybrałeś sobie złe towarzystwo już wolałem twoje serwery jak padały po jakimś czasie ale były w CHU*** NAPOMPOWANE POMPĄ . Na każdym chciało się aż grac.. Potem doszedłeś do GF i zmieniłeś się cały .. Zawsze starem Ci się pomagać i chociaż sam nic wtedy nie umiałem ( dziś nadal nie umiem zbyt wiele ) ..

Szkoda mi Ciebie bo znowu zadałeś się z jakimiś plackami i znowu ten triador okaże się syfem który padnie niedługo tak samo jak Almantia i znowu wszyscy będą mieli pretensje do Ciebie , mimo że to nie ty zawiniłeś tylko jakiś przy-chlast Haya co ma się za nie wiadomo kogo.

No to tyle może sam niedługo wrzucę parę ciekawych nagrań co robi Haya wolnym czasie z waszymi passami z baz jego serwerów ;c

Pozdrowionka - ForGame szykujcie się to już początek końca :)

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Tak to jest jak się dopuści do administracji głupią babę + zgraja cyganów jaką jest fearless się dorwie jak świnia do żarcia.

sram na wasze 5%, prawda to prawda.

Opublikowano

Będzie druga Chujmorka, ale co poradzisz. Zamiast zrzucać ripery przydało by się naprawić Chrona na katakumbach tak, tego z 5 poziomu. Zgłaszane, obiecywane ze zobaczycie i co dupa? te lagi w dt to są niemożliwe( chyba, że to celowe, aby trutek nie bylo ;D). Kolejnym aspektem sa te miejsca do expa gdzie lv sie wbija potajemnie.

Opublikowano

Iguana, hahahahaha. Pieniądze za unbana? Teraz robisz z siebie największego debila, To ta anka chciała nam coś zaproponować, tylko haya powiedział, żebyśmy wstawiali - wstawiliśmy. Bezczelnie kłamiesz hahahha :D

Nie chcieliśmy nic, nie zaproponowałem nic, a Ciebie nie było nawet na kanale, NOS CI ROŚNIE, PINOKIO : D Teraz pokazujecie, jacy jesteście dorośli.

ps. teraz banujecie całą naszą gildie? tam nic nie ma, hah <3

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Bo Te jebane kurwy Ferlasse na każdym serwerze robią problemy

powinni dostać dożywotni zakaz korzystania z serwerów prywatnych

jebać Degeneratów społecznych

Kat a te PLN z itemów daj mamie żebym więcej jej nie musiał oglądać na trasie Warszawa - Poznań

serwer bardzo dobry lepszy jak Ravia i balmora

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano

@ ScreamMyName

Wiem co robi , te passy co mają do kont na priv , to takie same mają na plu niektórzy. Sam tak straciłem konto na pl'u , zrobili server który postał 2dni , ja jak głupi takie same passy tam dałem jak na pl , i po koncie ;) Dlatego mam nauczkę , i inni powinni uczyć się na cudzych błędach niż na swoich. Pewnie dużo osób z was ma takie same passy na priv , jak na pl , dlatego zmieńcie je jak najszybciej , BO PRZEZ TAKICH CWANIAKÓW STRACICIE KONTA. Może ktoś przeczyta i uratuje swoje konto , mi niestety nikt tego nie napisał , mam nadzieje , że przynajmniej jedna osoba przeczyta :)

Opublikowano

Lourt + 4game = ZŁODZIEJE

Pisałam już jakoś na 1 może 2 stronie tego serwera , że to padnie ponieważ wszędzie indziej było navi itd. i znowu Fearless, znowu Mavex i Kat, proszę zobaczyć ten fil,m jest to serwer Grayst tak jak nazwa tej osoby co zrobiła prezentację .

Pozdrawiam

Opublikowano

wy cały czas przepraszacie a nic dobrego nie robicie :D

eventy to samo , przepraszać potraficie i nic więcej ;p

usuneliscie im wszystko <rzekomo> a co z hajsem i itemami ktore sa na serwie juz?

przepraszacie bo nie chcecie stracic graczy bo wtedy stracicie hajsy tez, ale broni was jeden idiota z caps lockiem nie podając żadnych argumentów, dodatkowo obrażając innych.. Koleś który nagrał filmik 7 czerwca 2013 przewidział co będzie na tym serwerze i się to sprawdziło.. nie jestem od fearlessów ale dziekuje im ze dali dowody, bo teraz nie bede tracil swojego czasu, niestety wiele osob nawet pewnie nie zrozumie i nie dowie sie o tym co sie stalo, a szkoda, bo brakuje graczy na dobrych serwerach a oni zostają na syfiastych no cóż.

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

I to przychodzili każdy pokolei, dam Ci iGuana PLN, dogadajmy się,zmienimy nick i nikt nie zauważy. Nie, ja ich olałem, bo nie jesteśmy administracją,która kłamie i jak jest problem wychodzi z tym do ludzi.

Antisha zawiodła mnie i wszystkich z Teamu i zobaczymy za jaki czas się ocknie i wyciągnie jakieś wnioski.

Takich graczy jak Fearless my będziemy usuwać z serwera i nie ma żadnych tłumaczeń, za dacie nam PLN, albo się dogadajmy. Nie będziemy takich ludzi u nas na serwerze trzymać!

Dziękuje fearlessi i dowidzenia.

iGu jeszcze przed kilkoma minutami miałem do Ciebie szacunek

Tak rozumiem chcesz bronić serwa i piszesz takie kłamstwa

Przychodziliśmy żeby za kase nam zmienić nicki itp? oj kurwa przegiąłeś daj dowód, że takie coś było bo dobrze wiemy, że tylko bezczelnie kłamiesz i chcesz żeby gracze nie odchodzili ale kłamstwem nic nie wskórasz ;)

Anek mówiła na TS dokładnie tak :

"Przyjdźcie o 19 wtedy wróci haya i się jakoś dogadamy"

Skończ kłamać albo daj dowody tylko nie podrabiaj tak jak to było podrabione na albatorze ss'y w zapowiedzi - pamiętasz?

Opublikowano

Bo Te jebane kurwy Ferlasse na każdym serwerze robią problemy

powinni dostać dożywotni zakaz korzystania z serwerów prywatnych

jebać Degeneratów społecznych

Kat a te PLN z itemów daj mamie żebym więcej jej nie musiał oglądać na trasie Warszawa - Poznań

serwer bardzo dobry lepszy jak Ravia i balmora

Za te pieniądze, to mógłbym wykupić Twoje życie, bo jest gówno warte. *;

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

To teraz moja kolej...

Trochę to wszystko skomplikowane, ale powiedzmy, że się zgadza. Najbardziej NIE PODOBA mi się to, iż piszecie, że mnie WYRZUCILIŚCIE, hahah? Sama odeszłam 4 dni temu i ciężko Wam było zabrać mi GM'a. Powinniście to zdrobić tego samego dnia. xxx - moje pożegnanie, dodane troszkę później.

W tej sytuacji szkoda mi tylko Lourta, iGuany i Rafaua. Przepraszam Was, bo wiem, że Wam zależy na serverze i robicie co możecie.

Anek.. co Ona wgl robi w Teamie? Jest żoną sponsora i dlatego może wszystko? Nawet mi pomóc nie raczyła jak ją grzecznie poprosiłam po tym, gdy dostałam GM'a.

Haya.. Pewnie tylko grozić potrafisz i do mnie nie wpadniesz. A jak wpadniesz to co, będziemy się bić, czy jak? :D Masz wylane na server i graczy.. ważne, żeby się hajs zgadzał!

Ogólnie gdyby Anek postąpiła inaczej i nie starała się mnie tak ustawić to wgl nie byłoby zamieszania.

Teraz do Panów, których przeprosiłam. Po co Wy z Nimi współpracujecie? Gdybyście sami postawili serva byłby o wiele lepszy i nikt by Wam nie zarzucał tego co mi, czyli, że nic nie robicie. Dziwię się, że się im nie stawiacie.

Server polecam i życzę miłej gry! <3

Opublikowano

haahaha, nie wiem czy wiecie, ale tajemnicą serwerów od forgówna jest podpierdalanie passow? skanowałem clienta almantii, tiliana oraz triadora i zauwazylem schowany gleboko pliczke kk.exe co sie okazało?! KEY! Oh jak miło, że straciłem 70 lvl na plu. Uważajcie na te ścierwa i radze wam usunąć tego jebanego clienta. TEMAT DO KOSZA SERWER TAK SAMO. DZIEKUJE DOBRANOC. Banda złodziei.

Opublikowano

" Masz wylane na server i graczy.. ważne, żeby się hajs zgadzał! "

Hmm, no masz racje co do tego, wszystkie serwery Lourta + 4game nie stały dłużej niż max 2 miesiące.

Tak jak mówiłam serwer teraz pewnie padnie, bo hajs się zgadza po czym za 2-3 msc. wystartuje kolejne "GóWno" aby zarobić i znowu będzie navi..

Nie polecam serwera.! Stanowczo odradzam grać, serwer jest tylko dla zysku ! ;) Pozdrawiam

@edit Nie czytałam wcześniejszych stron, ponieważ nie ma sensu ale Ty Antisha nie jesteś bez winy, tutaj screen z logów :)

http://i.imgur.com/Fl5Dkk9.png

Opublikowano

haahaha, nie wiem czy wiecie, ale tajemnicą serwerów od forgówna jest podpierdalanie passow? skanowałem clienta almantii, tiliana oraz triadora i zauwazylem schowany gleboko pliczke kk.exe co sie okazało?! KEY! Oh jak miło, że straciłem 70 lvl na plu. Uważajcie na te ścierwa i radze wam usunąć tego jebanego clienta. TEMAT DO KOSZA SERWER TAK SAMO. DZIEKUJE DOBRANOC. Banda złodziei.

O tym pisałem mniej wiecej w swoim poscie , oni wykorzystuja passy z bazy maja słabe kryptowanie do base64 które jest bardzo łatwo rozkodować i wtedy okradają ludzi na plu innych privach haya smiec sam mi kiedyś gadał czy nie chce itemów fajnych na plu kupić na róznych serwerach miał fajne itemki , pare dni po starcie Almanti : ) = beka

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Sami się przekonacie ile będzie stał serwer Triador, a wtedy tacy ludzie jak UP @Caroline będą nas przepraszać za to, co pisali.

Na serwer gorąco zapraszam, właśnie ruszył konkurs na GamePlay więcej informacji znajdziecie na naszym forum.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

ale probujecie na siłe popsuc opinie triadorowi , mimo ze admini zareogwali odrazu obanowlai konta i sprawa jest umiarkowana

taka adminsitracja jaka jest na triadorze nie ma nigdzie lepszej, a wy jestesciwe takie zawistne i zazdrosne psy ze to jest karygodne.

JESZCZE RAZ NAPISZE, GRATLUJE ADMINISTRACJI TRIADORA ZA SZYBA REAKCJE ,

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Sami się przekonacie ile będzie stał serwer Triador, a wtedy tacy ludzie jak UP @Caroline będą nas przepraszać za to, co pisali.

Na serwer gorąco zapraszam, właśnie ruszył konkurs na GamePlay więcej informacji znajdziecie na naszym forum.

Na pewno Cie nie przeproszę już na zapowiedzi serwera pisałam , że do miesiąca będzie navi i co , otóż to mamy : )

A to czy padnie czy nie to tylko kwestia czasu. ;)

Opublikowano

Jak zwykle musi znaleźć sie jakaś ku**a w administracji, a serwer jest bardzo dobry...

Szczerze, to mnie to wali i gram dalej, serwer polecam. Przynajmniej mamy już pewność, że kolejne takie sytuacje nie będą miały miejsca, a takie ścierwa jak wyżej nie będzie na serwerze.

Opublikowano

ale probujecie na siłe popsuc opinie triadorowi , mimo ze admini zareogwali odrazu obanowlai konta i sprawa jest umiarkowana

taka adminsitracja jaka jest na triadorze nie ma nigdzie lepszej, a wy jestesciwe takie zawistne i zazdrosne psy ze to jest karygodne.

JESZCZE RAZ NAPISZE, GRATLUJE ADMINISTRACJI TRIADORA ZA SZYBA REAKCJE ,

Proszę Cie nie pisz już nigdy więcej postów bo nawet dobrze napisać ''GRATULUJE'' nie umiesz = beka.

Otwórz oczy dzieciaku i zobacz co się dzieje na kolejnym z rzędu serwie ForGame.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

" Masz wylane na server i graczy.. ważne, żeby się hajs zgadzał! "

Hmm, no masz racje co do tego, wszystkie serwery Lourta + 4game nie stały dłużej niż max 2 miesiące.

Tak jak mówiłam serwer teraz pewnie padnie, bo hajs się zgadza po czym za 2-3 msc. wystartuje kolejne "GóWno" aby zarobić i znowu będzie navi..

Nie polecam serwera.! Stanowczo odradzam grać, serwer jest tylko dla zysku ! ;) Pozdrawiam

@edit Nie czytałam wcześniejszych stron, ponieważ nie ma sensu ale Ty Antisha nie jesteś bez winy, tutaj screen z logów :)

http://i.imgur.com/Fl5Dkk9.png

Przeciez przyznala sie i przeprosila wiec w czym widzisz problem?;D

Co do reszty zgodze sie.

Omijajcie serwery forgame szerokim lukiem.

Nie gralem na albatorze grayscie tilianie almantii etc i nie zaluje.

Z tym bedzie tak jak z poprzednikami.To tylko kwestia czasu.

A osoby,ktore wypowiadaja sie pozytywnie o serwerze to dzieci,ktorzy wpakowali pokazna sume w is lub osoby ktore maja dobre konta i nie chca ich stracic.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak zwykle musi znaleźć sie jakaś ku**a w administracji, a serwer jest bardzo dobry...

Szczerze, to mnie to wali i gram dalej, serwer polecam. Przynajmniej mamy już pewność, że kolejne takie sytuacje nie będą miały miejsca, a takie ścierwa jak wyżej nie będzie na serwerze.

Kurwą to jesteś Ty wiesz o tym? poczytaj co pisałeś/aś wcześniej o tym serwie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...