Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa moderator co się tak czepiacie co chwile "Moderator nadał już ostrzeżenie lub zmienił poziom ostrzeżeń za tą treść.

Co chwile mają problem najlepiej żeby w ogóle nie było użytkowników to będą zadowoleni.

Użytkownicy na tym forum są traktowani jak wrogowie.

Banda debili.

//Masz całkowitą racje, przepraszamy. To się już więcej nie powtórzy.
Zaraz pogonię tych moich nierobów.

Opublikowano

A ty jestes zrobiony przez pomyłkę :D

Siedzisz w temacie jak dziwka i hejtujesz, idz sobei na sathir i ciagnij lage

pozdro

Topic: Serwer jest Bardzo dobry, dopasowany gra mi sie idealnie jedyny minus za duzo ludzi i nie ma spotów

Szkoda, że tak pracowity mod porozdawał wszystkim ostrzeżenia, a pominął ten post :rolleyes:

Narzekania ciąg dalszy

Wczorajszy ox, ja rozumiem że testy, że ktoś się nie spodziewał takiej ilości graczy,

ale brak reakcji gdy ludzie prosili by poczekali z rozpoczęciem, bo połowa ludzi nie mogła się ruszyć,

następnie rozdawanie nagród, w tym ta magia kiedy stała już tylko jedna osoba, a komunikat informował,

że nagrodę otrzymało 6 osób, to jest już szczyt ignorancji :rolleyes:

jenova1.jpg
Opublikowano

To nawet na kamerze tylko chce zobaczyć ile tak naprawde osób gra.Ma ktoś server info do kamera ?

gra od chu*a około 1700 w godiznach szcyztu przez dzien i około 2000 przez weekend w godz szczytu :) jest rzez ale serwer ok, bez lagów, bez bugów, duzó ludiz, jest co robic POLECAM

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

gra 2000 dzieci które nie mają co zrobić z kasą by mieć bojowca musisz zapłacić kase innaczej wypad ;) dlatego wole bardziej już Fubusa serwa tam już lepiej

Opublikowano

gra 2000 dzieci które nie mają co zrobić z kasą by mieć bojowca musisz zapłacić kase innaczej wypad ;) dlatego wole bardziej już Fubusa serwa tam już lepiej

jestes iditoa nie umiesz sie dorobic to wupisuejsz glupoty idz laiku grac na 4funie tam masz sznase z dziecmi ;d tutaj gracze nei sa stawiani na lepszych i gorszych jak kogos nei stac kupuje od kogos zwoj sm za yangi i jest ok

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Nie wiem czy to bug ale czytalem 24 mistrze poli i zadna nie weszla i dziwne jest to ze uzywalem rady i zwoju egzorcyzmu. Wbil ktos poli na P?

Opublikowano

bojowiec to 5h roboty. zarabiaj na broniach 30lv oraz ku

69sf.png

Opublikowano

Mam pytanko jak na serwie np w shopie wystawic 5bon , owoc zycia itp ? :)

00381637475378013724.png
Opublikowano

Działa widocznie masz pecha jakiegos ;D

Ja wszystko rozumie ale aktualnie przeczytalem 48 mistrzow(specjalnie liczylem) i weszedl tylko jeden to cos jest tu nie halo:( Wbijal ktos poli na P napiszcie jak wam szlo od g do P .Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...