Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Prezka nawet mi się spodobała nwm pobieram i zobacze.

Nie podoba mi się tylko to

"max lvl 105 bez możliwości zmiany"

Czyli co postoicie rok dajamy na to jak się uda i każdy praktycznie będzie max lvl miał mało ludzi będzie grało bo tylko 105 będzie i nie podniesiecie?

Rozumie, że wolno się expi ale popatrzcie na inne serwery gdzie się trudno expi znam 3serwery gdzie tak się expi jak u was a max jest 250-255 i gra po 2tysiące ludzi minimum...

Opublikowano

Reklamy trochę mają, ale u mnie przejebali sobie tym co bojowce znikły a w tym mi.

Nie ogarnęli tego postać usunięta bo tak się bawić nie będę.

Nie polecam, ale graczy dużo więc zdecydujcie sami. Dla mnie serwer ok, administracja kicha.

Każdy się podnieca ForGame a prawda jest taka, że to bez różnicy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Reklamy trochę mają, ale u mnie przejebali sobie tym co bojowce znikły a w tym mi.

Nie ogarnęli tego postać usunięta bo tak się bawić nie będę.

Nie polecam, ale graczy dużo więc zdecydujcie sami. Dla mnie serwer ok, administracja kicha.

Każdy się podnieca ForGame a prawda jest taka, że to bez różnicy.

Pozdrawiam

Jest coś takiego jak TS.

Znikły mi 3 bojowce, też się wkurzyłem, ale wszedłem na TS, poczekałem max 2h, sprawdzili w panelu i mi je oddali..

A ty znając życie i takie osoby jak Ty, wgl. nie zawahałeś się wejść na TS.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

GG za bardzo fajny ox ... Szkoda gadać, admini mogli trochę pomyśleć, że jak gra 1600 osób na serwie to gdzieś z 1000 wejdzie na bank ...

@Cigarette ^^ Jak mam tam wejść jak nie mogę wejść na swoje konto ? ; o

Dlatego dla gości masz tam założony specjalny dział " potwiedź konto ".

A co do OX już napisali u siebie na forum informację :)

Opublikowano

Fajnie jak by to był głos steinbacha

Patrz na kanal, to jest Kamil :).

Ale kanal jest juz zaniedbany i troche ochlodzila mu sie popularnosc.

sstwc.jpg

Opublikowano

xy296O4.jpg

No no no... trochę tego jest xD

no dzis na serwerze było ze 2,5 k graczy b był oX ladnie sie nakuriwa trzeba to przyznac takiego harda jeszcze w polsce nie było

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

jakie były nagrody za OX?

http://oi42.tinypic.com/2qa5mky.jpg

Po prostu śmiechu warte - event tragiczny, dawno tak beznadziejnego OX'a nie widziałem, po prostu administracja i eventy = KATASTROFA.

Kilka dni temu miał być OX... Okazało sie, że jednak ZUO, które również było bardzo słabe.

Teraz przychodzi oczekiwany OX... Lagi jak cholera, ruszyć sie nie da, a Ci odpalają pytania i połowa osób wylatuje, bo przecież przejść sie nie da.

Pytania zostały odpalone żeby zrobić chociaż jedną runde tego jakże tragicznego OX'a i go skończyć, bo przecież na serwerze jest tak świetna administracja, że zapowiadają trzy rundy, a wychodzi jedna i to tragiczna.

Mało tego... Ich tłumaczenia '' nie spodziewaliśmy sie, że tyle osób przyjdzie, dlatego nie było podziału na królestwa '' - śmiech na sali... To nie widać ile osób jest w mieście ? Nie umiecie sprawdzić ile osób jest online ?

Wy nam na chacie po OX'ie piszecie, że na serwerze było 1600 osób ? Ja pier***e... Takie rzeczy to sie sprawdza przed eventem i jeśli na serwerze dzień przy dniu jest ponad 1000 osób, to chyba wiadomo, że konieczny jest podział na królestwa ?

Szczerze to dawno nie widziałem tak słabej administracji jeśli chodzi o eventy...

Słabo to dzisiaj wyglądało, bardzo słabo.

Opublikowano

http://zapodaj.net/images/d1ee1f048b7f4.png

Po prostu śmiechu warte - event tragiczny, dawno tak beznadziejnego OX'a nie widziałem, po prostu administracja i eventy = KATASTROFA.

Kilka dni temu miał być OX... Okazało sie, że jednak ZUO, które również było bardzo słabe.

Teraz przychodzi oczekiwany OX... Lagi jak cholera, ruszyć sie nie da, a Ci odpalają pytania i połowa osób wylatuje, bo przecież przejść sie nie da.

Pytania zostały odpalone żeby zrobić chociaż jedną runde tego jakże tragicznego OX'a i go skończyć, bo przecież na serwerze jest tak świetna administracja, że zapowiadają trzy rundy, a wychodzi jedna i to tragiczna.

Mało tego... Ich tłumaczenia '' nie spodziewaliśmy sie, że tyle osób przyjdzie, dlatego nie było podziału na królestwa '' - śmiech na sali... To nie widać ile osób jest w mieście ? Nie umiecie sprawdzić ile osób jest online ?

Wy nam na chacie po OX'ie piszecie, że na serwerze było 1600 osób ? Ja pier***e... Takie rzeczy to sie sprawdza przed eventem i jeśli na serwerze dzień przy dniu jest ponad 1000 osób, to chyba wiadomo, że konieczny jest podział na królestwa ?

Szczerze to dawno nie widziałem tak słabej administracji jeśli chodzi o eventy...

Słabo to dzisiaj wyglądało, bardzo słabo.

NO OSOB NA OXIE BYLO 1380 ;D ADMINI GADALI AN T S SLSYZLAME ZE PADL REKORD NA OXIE I TEMU TAKIE LAGI

NA SERWERZE BYLO PRAWIE 2K GRACZY HEHEHE SERWER ROZCHWYTYWANY, MOWILI ZE ZA TYDZIEN ZROBIA OX Z PODIZALEM NA KROLESTWA

ALE SERWER NAPOMPOWANY I ZAJEBSITY

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

NO OSOB NA OXIE BYLO 1380 ;D ADMINI GADALI AN T S SLSYZLAME ZE PADL REKORD NA OXIE I TEMU TAKIE LAGI

NA SERWERZE BYLO PRAWIE 2K GRACZY HEHEHE SERWER ROZCHWYTYWANY, MOWILI ZE ZA TYDZIEN ZROBIA OX Z PODIZALEM NA KROLESTWA

ALE SERWER NAPOMPOWANY I ZAJEBSITY

Serwer jest okej, ale te eventy są tragiczne...

Ten OX za tydzień nie będzie dużo lepszy od dzisiejszego, więc nie rób sobie nadziei : ).

A stan graczy sprawdza sie przed eventem. Zresztą jeśli od startu aż do teraz gra cały czas ponad 1200 osób, to chyba wiadomo, że potrzebny jest podział na królestwa... Ale oni ilość graczy wolą sprawdzić po zj***ym evencie - gratulacje.

Opublikowano

Serwer jest okej, ale te eventy są tragiczne...

Ten OX za tydzień nie będzie dużo lepszy od dzisiejszego, więc nie rób sobie nadziei : ).

A stan graczy sprawdza sie przed eventem. Zresztą jeśli od startu aż do teraz gra cały czas ponad 1200 osób, to chyba wiadomo, że potrzebny jest podział na królestwa... Ale oni ilość graczy wolą sprawdzić po zj***ym evencie - gratulacje.

Ale po co ta spina, skoro dadzą za tydzień to dadzą..

Potraktuj to jako test OX. Słyszałem, że za 2 dni wraca technik, więc uwierz mi, że będzie lepszy, bo będzie już z podziałem na królestwa.

Nie wiem po co zachowujesz się, jakby ktoś Ci odłączył neta na 2 msc.. Poszkodowany jesteś? Straciłeś coś?

Często większość takich osób nie potrafi docenić tego, że administracja się stara.. Po prostu tylko by narzekało, że ZAWSZE MOŻE BYĆ LEPIEJ.

Jeśli takie same masz podejście do życia, to przemyśl to dobrze.. Bo ja nie wiem dlaczego ten OX wywarł na Tobie takie nerwy. To cały serwer w miarę szybko się z tym pogodził, że będzie OX za tydzień i po 5minutach już nie było żadnych problemów ze strony graczy.

Okey, za tydzień to za tydzień, płacze nic nie dadzą. I oni to zrozumieli i takich ludzi lubię. Ale takie osoby jak Ty [ no sory ] ale niszczą psychikę.. Nie wiem na co te kropeczki, gwiazdeczki. Bez nich nie dasz rady się posługiwać?

Co do serwa, fakt, dzisiejszy OX nie był przemyślany, ale wierzę, że następnym razem się uda.

Serwer bardzo dobrze dopracowany, bugów nie ma praktycznie wgl. polecić mogę bardzo śmiało dla Tych, którzy są fanatykami hardów.

Po prostu nie da się nudzić. Polecam gorąco :)

Opublikowano

Cześć, mam pytanko. Jeśli pobrałem patchera i aktualizuje mi pliczki. Dojdzie np do 5 % postępu i go wyłącze moje pytanie: czy pliki które wcześniej aktualizował będzie od nowa aktualizować czy tylko pozostałe?

Opublikowano

Ale po co ta spina, skoro dadzą za tydzień to dadzą..

Potraktuj to jako test OX. Słyszałem, że za 2 dni wraca technik, więc uwierz mi, że będzie lepszy, bo będzie już z podziałem na królestwa.

Nie wiem po co zachowujesz się, jakby ktoś Ci odłączył neta na 2 msc.. Poszkodowany jesteś? Straciłeś coś?

Często większość takich osób nie potrafi docenić tego, że administracja się stara.. Po prostu tylko by narzekało, że ZAWSZE MOŻE BYĆ LEPIEJ.

Jeśli takie same masz podejście do życia, to przemyśl to dobrze.. Bo ja nie wiem dlaczego ten OX wywarł na Tobie takie nerwy. To cały serwer w miarę szybko się z tym pogodził, że będzie OX za tydzień i po 5minutach już nie było żadnych problemów ze strony graczy.

Okey, za tydzień to za tydzień, płacze nic nie dadzą. I oni to zrozumieli i takich ludzi lubię. Ale takie osoby jak Ty [ no sory ] ale niszczą psychikę.. Nie wiem na co te kropeczki, gwiazdeczki. Bez nich nie dasz rady się posługiwać?

A tutaj znów pojawiasz sie Ty. Chcesz odpowiedzi ? Prosze bardzo.

Co straciłem ? Otóż otrzymałem blokade na 24H od króla Rafau za napisanie słowa '' zaje**ście '' , podczas gdy osoby, które pisały na wołaj '' je*ać administracje i GM'ów '' grają dalej - no, ale okej... Wytrzymam. Pragne zauważyć, że to słowo używa co drugi Polak i założe sie, że on sam również. Kim on jest dla mnie ? W realu nikim, za to w grze ma tylko wyższą range, nic więcej. Czy gdybym na ts'ie powiedział w jego obecności '' zaje**ście '' to dostałbym bana ? Wątpie, tak więc nie rozumiem tej blokady.

Narzekam, bo mogło być 100000x lepiej - tak tragicznego OX'a nie widziałem od dawien dawna, zapowiadane są 3 rundy, gdzie odbywa sie jedna ( beznadziejna ), a nagrodą jest... http://oi42.tinypic.com/2qa5mky.jpg <--- Opinia ludzi na ten temat mówi wszystko.

Kolejna sprawa '' Nie wiem po co te kropeczki, gwiazdeczki. Bez nich nie dasz rady sie posługiwać? '' - Znów pokazujesz jakie masz ograniczenie umysłowe. Kilka stron temu nie potrafiłeś pojąć, że ceny spadają w dół, oraz użyłeś cytatu, który sam wymyśliłeś ( mam nadzieje, że już sie dowiedziałeś do czego służy '' ... '' ), a teraz nie widzisz, że to cenzura ? Napisz sobie w metinie '' ku*wa '', czy popatrz gdziekolwiek i zobacz czy wyskoczą też gwiazdeczki.

A kropki ? Kropkami sie kończy zdanie Ty idioto, ale widać tego też nie wiesz.

I już nie raz Ci pisaliśmy, przestań pisać co trzeci post '' polecam, bo jestem zj**any i liże dupe '', bo sie rzygać chce.

A co do niszczenia psychiki, to chyba tylko Tobie osoby takie jak ja niszczą, bo jesteś po prostu słaby psychicznie i wolisz lizać dupsko, a później wymyślać wypociny jak tutaj dogadać drugiemu.

Jakie ja mam podejście do życia ? Szczerze, to gówno Cie to interesuje, spójrz na siebie - liżesz dupe, to jest Twoje podejście ? To gratuluje.

Masz coś jeszcze do powiedzenia ? Czekam.

Opublikowano

Cześć, mam pytanko. Jeśli pobrałem patchera i aktualizuje mi pliczki. Dojdzie np do 5 % postępu i go wyłącze moje pytanie: czy pliki które wcześniej aktualizował będzie od nowa aktualizować czy tylko pozostałe?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...