Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O widze Taycat jest pedfilm bo bije konia przed cyckami Antishy :P

Jetses spalony Kat teraz już kazdy wie ze jestes darmozjadem i polowa MPC sie bedzie smiala z Ciebie hahaah baaaa juz sie smieja :D hahahahaha

<3

Triadora Polecam

-dobry exp

-dobre zapezpieczenia ( nie ma cofek lagów , DDoSów, włąmów i innych)

- duze zainteresowanie administracja serwerem

- duuuuza liczba graczy okolo 1600 przez dzien w godz szcyztu

-brak bugów (lub jakies nie liczne, poprawcie tylko DT grafike bo niekotrzy z kompami z biedronki maja lagi )

Polecam

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O widze Taycat jest pedfilm bo bije konia przed cyckami Antishy :P

Jetses spalony Kat teraz już kazdy wie ze jestes darmozjadem i polowa MPC sie bedzie smiala z Ciebie hahaah baaaa juz sie smieja :D hahahahaha

<3

Triadora Polecam

-dobry exp

-dobre zapezpieczenia ( nie ma cofek lagów , DDoSów, włąmów i innych)

- duze zainteresowanie administracja serwerem

- duuuuza liczba graczy okolo 1600 przez dzien w godz szcyztu

-brak bugów (lub jakies nie liczne, poprawcie tylko DT grafike bo niekotrzy z kompami z biedronki maja lagi )

Polecam

dopiero teraz się o tym dowiedziałeś?

@topic Triador super serwer. Noobów ubywa xD

Opublikowano

Jego była dobrze do japy brała? Dzieciaku zachowuj się i wyjdź z domu, jednoręki bandyta. Jak BlasYa czy Respect napisali, że na wojnie dostaliście w pizdę napisałeś, że i tak już chcieliście kończyć grę, a jednak próbowaliście rozmawiać z Administracją aby się dogadać. Kłamliwy pies. Pierdolisz o jakimś internecie, że się przełoży na życie realne, a ciągle siedzisz przed komputerem i na każdym stacie widać Ciebie i reszte tych kretynów. Pomyśl kim ty musiałbyś być gdyby tak było. Puknąć Antishę bo dała Ci troszkę Ripperków? Cycków pewnie na oczy nie widziałeś, a pierdolisz jak byś był fachowym żigolakiem. Teraz próbujecie spierodlić opinię serwerowi, a wcześniej pewnie ostro lizaliście dupeczki Administracji. Administracja też nie jest bez winy, po co dawać rangi takie jak miała Antisha bez kompletnego zaufania. Chłopcy to, że jest dziewczyną to nie znaczy, że od razu musi dostać Gm. Mam nadzieję, że dostaliście nauczkę za to zachowanie. Serwer polecam pomimo kilki wpadek i troszkę bugów. Nie wiem co za testerów na betę wzieliscie. :)

Opublikowano

Jego była dobrze do japy brała? Dzieciaku zachowuj się i wyjdź z domu, jednoręki bandyta. Jak BlasYa czy Respect napisali, że na wojnie dostaliście w pizdę napisałeś, że i tak już chcieliście kończyć grę, a jednak próbowaliście rozmawiać z Administracją aby się dogadać. Kłamliwy pies. Pierdolisz o jakimś internecie, że się przełoży na życie realne, a ciągle siedzisz przed komputerem i na każdym stacie widać Ciebie i reszte tych kretynów. Pomyśl kim ty musiałbyś być gdyby tak było. Puknąć Antishę bo dała Ci troszkę Ripperków? Cycków pewnie na oczy nie widziałeś, a pierdolisz jak byś był fachowym żigolakiem. Teraz próbujecie spierodlić opinię serwerowi, a wcześniej pewnie ostro lizaliście dupeczki Administracji. Administracja też nie jest bez winy, po co dawać rangi takie jak miała Antisha bez kompletnego zaufania. Chłopcy to, że jest dziewczyną to nie znaczy, że od razu musi dostać Gm. Mam nadzieję, że dostaliście nauczkę za to zachowanie. Serwer polecam pomimo kilki wpadek i troszkę bugów. Nie wiem co za testerów na betę wzieliscie. :)

Kat widział cycki Antishy bo chwalił sie ze robila mu pokaz na Skypie i cyckami sie bawila on bil niemca po kasku ;D i sie smieje z nieigo w ch0j ludzi z mpc i serwerów :D P

Opublikowano

Taki pies jak On nie ma wstydu, dumy czy honoru. Niby to tylko internet ale myślę, że takie cechy trzeba podtrzymywać ciągle.

Opublikowano

Zapraszam do sprawdzenia, chyba pierwszy taki filmik gdzie otwierają małże na Triadorze :)

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

To teraz czas na moją wypowiedź. Specjalnie zrobiłem konto żeby napisać jak to wszystko wyglądało bo to jak broni się team forgame jest nie do końca prawdą oczywiście wiadome, że większość uwierzy im nas jest 3 (Ja,kat,Antisha) was ponad 1000 :)
Pisząc dzisiaj z Lourtem na gg wyjaśniłem mu wszystko i on jako jedyny chciał wysłuchać mojej/naszej wersji, ponieważ reszta wolała dać perma na ts i myśleć, że tak to pozostanie.
Wierzycie im, że wszystko zostało usunięte? eq jakie miałem na sobie zdążyłem przełożyć i wymienić już za eq na rav* ;) no ale mniejsza z tym

Ktoś z teamu 4G pisał, że dawaliśmy pieniądze aby tylko nie dostać bana .. żałosne dobrze wiecie jak było
- Anek nas przytrzymała abyście zdążyli się wypowiedzieć przed nami bo jakby to było gdyby ludzie się dowiedzieli wcześniej o tym?
Tak jak pisałem wcześniej jedyna osoba, która chciała wysłuchać naszej wersji to Lourt i pisząc z nim na gg nie wydawało mi się, aby był na nas wkurw**ny, ponieważ to nie my zawiniliśmy tylko osoby które niby opiekowały się triadorem dlaczego?
Jak nie było Lourta zaczęli brać do teamu osoby jakie tylko im się podobały czy ktoś z was widział, aby jakiś GM pisał, że jest otwarta rekrutacja na GM? ja nie widziałem
Mówicie, że Antisha została wyrzucona? sama odeszła tylko to Wy nie potrafiliście jej zabrać GM'a od razu tylko po kilku dniach.

Teraz coś do tych co tak nas wyzywają i wiedzą wszystko lepiej :

Wyzywacie dziewczynę? to świadczy o tym, jak zostaliście wychowani :)
Antisha nie pokazała nam żadnych piersi na skype nie pokazywała nawet nie rozmawialiśmy na skype tylko na ts

Osoby które się tutaj tak najbardziej wypowiadają na ten temat najmniej wiedzą :) przykre ale taka jest prawda
Gdy nie było Lourta nie miał kto co i jak ogarniać - Haya i Anek nic nie wiedzą .. mówili coś o mapie 99 że tam został zmniejszony exp a na mapie 90 został taki sam tylko gdzie ta mapa 99lvl się znajduje? :3

ps. Haya życzę ci udanego ślubu no i wszystkiego najlepszego ;)

Pozdrawiam i czekam na hejt z waszej strony, ponieważ tak jak wyżej pisałem nas jest 3 was ponad 1000

Edit@ a co do tych podrobionych bryłek to dlaczego na tym twoim niby orginalnym jest inne obramowanie kratek niż na serwerze? :3

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Słuchaj krętaczu, na każdym serwerze gdzie się pojawicie jest jakieś zamieszanie. Jak nie Grayst to tutaj, pieprzysz, że was jest tylko 3 ale do kogo teraz te pretensje, gdybyście potrafili grać normalnie jak reszta graczy nie bilibyście w ogóle tych Riperów, ta sytuacja nie miała by miejsca. Próbujecie być jakimiś 'HAKIERAMI' czu o chuj chodzi? Teraz macie jakieś żale do Administracji. Dobrze, że zbanowali was może będzie grało się lepiej, może nie. Dużo osób pewnie odejdzie z serwera prez tą akcję ale trudno. Naważyli sobie piwa muszę je teraz wypić. Jak dla mnie powinni was banować na każdym serwerze, może w końcu nauczylibyście się grać jak normalni gracze którzy wydają ciężko zarobione pieniądze, a czasami pieniądze rodziców. To jest sprawiedliwe? Jakim prawem teraz w ogóle próbujecie zniszczyć opinię serwera skoro to WY zaczeliście to wszystko. Piszesz, że ktoś z Teamu pisał, że dawaliście hajs za UB, a co było na rozmowie na GG z Hayą? Wyczarował sobie rozmowę, nie? Nie pogrążajcie się bardziej tylko sprzedajcie to co niby macie jeszcze sprzedać i wypierdajcie z serwera. Nikt za wami płakał nie będzię, obiecuję. Dlaczego ktoś ma wam wierzyć? Wieczni oszuści, krętacze i chłopczyki szukający zamieszania by stać się coraz to sławniejszymi. Gdzie się podział ten metin gdzie liczyła się zabawa, znajomości, niektóre przekładały się nawet na spotkania w realnym życiu. Teraz każdy chce się tylko nachapać, tak jak Wy, ale zobaczymy co będzie jak będzie trzeba iść już do uczciwej pracy i zarobić pęgę własnymi rękoma czy rozumem. Administracja też zawiniła, niech nie udają teraz świętoszków, bugów nie potrafią od tygodnia naprawić, zlagowane DT, Zwoje Boga Smoków itd. Dobrze, że wzieli się za DC. Co do zmniejszonego expa, dlaczego inni gracze mogli skorzystać z większego expa, a reszta musi zapierdalać jak murzyni? Pieprzysz, że obrażają kobietę, tak jest kobietą ale może troszkę oleju do głowy jej przybędzie przez tą akcję w co wątpię, administracja próbowała jej zaufować, a Ona co zrobiła? Odjebała manianę, tak się nie robi. ' Jak se pościelesz tak się wyśpisz'. kat, mavex i antisha, zastanówcie się nad tym co zrobiliście i pomyślcie czy jest dalszy sens prowadzenia tej konfrontacji. Administracji też lepiej radzę dobierać członków Teamu, lepiej znaleźć zwykłą uczciwą osobę która już ma doświadczenie, niż dziewczynkę z którą można poflirtować przez Ts. Nie wiem czy jeszcze będę grał na serwerze, zobaczymy jak Team poradzi sobie z bugami na serwerze i naprawieniem ich, a nie ciągłymi nowościami do Is'u. Serwer polecam jeśli ktoś jeszcze nie zaczął gry. Pozdrawiam. :)

Opublikowano

W sumie administracja też dupy dała po całości... Sam pisałem z Antishą i sie pytałem jakim cudem po odejściu z administracji nadal ma GM'a ?

Były 2 dni po napisaniu pożegnania na forum, a ona nadal latała na koncie Game Mastera...

Teraz wrócił Lourt i niech ogarnia ten syf...

Opublikowano

Słuchaj krętaczu, na każdym serwerze gdzie się pojawicie jest jakieś zamieszanie. Jak nie Grayst to tutaj, pieprzysz, że was jest tylko 3 ale do kogo teraz te pretensje, gdybyście potrafili grać normalnie jak reszta graczy nie bilibyście w ogóle tych Riperów, ta sytuacja nie miała by miejsca. Próbujecie być jakimiś 'HAKIERAMI' czu o chuj chodzi? Teraz macie jakieś żale do Administracji. Dobrze, że zbanowali was może będzie grało się lepiej, może nie. Dużo osób pewnie odejdzie z serwera prez tą akcję ale trudno. Naważyli sobie piwa muszę je teraz wypić. Jak dla mnie powinni was banować na każdym serwerze, może w końcu nauczylibyście się grać jak normalni gracze którzy wydają ciężko zarobione pieniądze, a czasami pieniądze rodziców. To jest sprawiedliwe? Jakim prawem teraz w ogóle próbujecie zniszczyć opinię serwera skoro to WY zaczeliście to wszystko. Piszesz, że ktoś z Teamu pisał, że dawaliście hajs za UB, a co było na rozmowie na GG z Hayą? Wyczarował sobie rozmowę, nie? Nie pogrążajcie się bardziej tylko sprzedajcie to co niby macie jeszcze sprzedać i wypierdajcie z serwera. Nikt za wami płakał nie będzię, obiecuję. Dlaczego ktoś ma wam wierzyć? Wieczni oszuści, krętacze i chłopczyki szukający zamieszania by stać się coraz to sławniejszymi. Gdzie się podział ten metin gdzie liczyła się zabawa, znajomości, niektóre przekładały się nawet na spotkania w realnym życiu. Teraz każdy chce się tylko nachapać, tak jak Wy, ale zobaczymy co będzie jak będzie trzeba iść już do uczciwej pracy i zarobić pęgę własnymi rękoma czy rozumem. Administracja też zawiniła, niech nie udają teraz świętoszków, bugów nie potrafią od tygodnia naprawić, zlagowane DT, Zwoje Boga Smoków itd. Dobrze, że wzieli się za DC. Co do zmniejszonego expa, dlaczego inni gracze mogli skorzystać z większego expa, a reszta musi zapierdalać jak murzyni? Pieprzysz, że obrażają kobietę, tak jest kobietą ale może troszkę oleju do głowy jej przybędzie przez tą akcję w co wątpię, administracja próbowała jej zaufować, a Ona co zrobiła? Odjebała manianę, tak się nie robi. ' Jak se pościelesz tak się wyśpisz'. kat, mavex i antisha, zastanówcie się nad tym co zrobiliście i pomyślcie czy jest dalszy sens prowadzenia tej konfrontacji. Administracji też lepiej radzę dobierać członków Teamu, lepiej znaleźć zwykłą uczciwą osobę która już ma doświadczenie, niż dziewczynkę z którą można poflirtować przez Ts. Nie wiem czy jeszcze będę grał na serwerze, zobaczymy jak Team poradzi sobie z bugami na serwerze i naprawieniem ich, a nie ciągłymi nowościami do Is'u. Serwer polecam jeśli ktoś jeszcze nie zaczął gry. Pozdrawiam. :)

A Ty nadal nic nie rozumiesz ;) gdzie widzisz w rozmowie z Hayą, że daje mu jakiekolwiek pieniądze za UB?

Bawienie się w hakerów? kpisz :O nie wiesz co to 'haker' chyba

My jesteśmy oszustami i krętaczami to jak nazwać kłamstwa (nie wszystkie bo część to prawda) teamu?

Banowanie nas na każdym privie? heh to mnie śmieszy najbardziej : ), bez powodu raczej banować nie można ;3

Tak mamy żale do administracji za to, że trochę kłamią :/ a dobrze wiesz, że tak team nie powinien robić :)

Antisha co zrobiła? chciała grać normalnie jak gracz, lecz oni nie potrafili zabrać od razu jej GM'a tylko dopiero po kilku dniach

Jak już we wcześniejszym poście pisałem to tylko lourt wysłuchał naszej wersji (nie przekręconej)

Pozdrawiam i polecam serw tylko i wyłącznie ze względu na Lourta

fearless :

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

"Antisha co zrobiła? chciała grać normalnie jak gracz, lecz oni nie potrafili zabrać od razu jej GM'a tylko dopiero po kilku dniach" Hah okazja czyni złodzieja... ,jak chciała dać im nauczke to mogła jakoś inaczej utrzeć im nosa ,ale widzę że łatwa kasa stoi na pierwszym miejscu ,chvj z odpowiedzialnośćia ,wogóle chvj ze wszystkim ,przecież kasa jest najważniejsza prawda ? Nie można was pociągnąć do odpowiedzialnośći prawnej za te wybryki ?

Ja się nie znam ,nie wiem....to się wypowiem ;)

Opublikowano

Ludzie wy się kłócićie o byle co! Weźcie przez ten czas byscie wbili 60 lv a nie siedzieli i się sprzeczali.

Dała ripery,skile i tp. Dostali bany. Podrobili SS-y udowodnili, że to sa przerabiane. Koniec. Mod powinien zamknąc temat. Bo spam wiekszy niz ......

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

Cala prawda jest taka ze Antisha sposcila pare ripperow(ten caly tayxcat czy jak mu tam pewnie tez sie sposcil jak zobaczyl jej cycki) cale towarzystwo zostalo poblokowane oraz wylkuczone z gry. Teraz jest placz bo nie chca ich dopuscic do gry. Za wszelka cene chca oczernic serwer. Mowia ze sie oblowili i maja pelne eq brylek i innych przedmiotow, tak na chlopski rozum jesli by tak bylo to po pierwsze dawno juz by byl filmik z eq na innych postaciach, po drugie jesli faktycznie by tak bylo to by siedzieli cicho porobili by nowe postacie i grali by dalej. Jednak maja poblokowane ip i wiedza ze ich juz nikt nie wposci na ten serwer dlateg zachowuja sie jak dzieciaczki aby oczernic ten serwer. Jedynie moga w to uwierzyc niedorozwiniete dzieci. Ludzie myslacy nie beda zwracali uwagi na ten incydent. Nie moga oni znalezc lepszego serwa wiec probuja cos ugrac z teamem szantazem i jakimis tam dowodami ktorych nie posiadaja. Widac ze ludzie sa jednak rozumni i nadal jest tu ponad 1,5 k graczy online

Wiec ludzie nie przejmujcie sie tymi matolami tylko wbijajcie na serwer. Jedyny ktory wystartowal bez problemow, zadnych cofek,lagow itp. Poprostu serwer MEGA POMPA.

Opublikowano

"Antisha co zrobiła? chciała grać normalnie jak gracz, lecz oni nie potrafili zabrać od razu jej GM'a tylko dopiero po kilku dniach" Hah okazja czyni złodzieja... ,jak chciała dać im nauczke to mogła jakoś inaczej utrzeć im nosa ,ale widzę że łatwa kasa stoi na pierwszym miejscu ,chvj z odpowiedzialnośćia ,wogóle chvj ze wszystkim ,przecież kasa jest najważniejsza prawda ? Nie można was pociągnąć do odpowiedzialnośći prawnej za te wybryki ?

Ja się nie znam ,nie wiem....to się wypowiem ;)

Pisałem ci już wyżej, że Anek nie była odpowiednia w stosunku do Antishy co ją bardzo wkurzyło.

Do odpowiedzialności karnej nas pociągnąć? heh nie ma tutaj jakiegokolwiek powodu :D

Anek na forum pisała, że Antisha nic przez ten czas nie zrobiła heh...

Antisha/Mikasa/ShizeR zrobili więcej niż Anek

Cala prawda jest taka ze Antisha sposcila pare ripperow(ten caly tayxcat czy jak mu tam pewnie tez sie sposcil jak zobaczyl jej cycki) cale towarzystwo zostalo poblokowane oraz wylkuczone z gry. Teraz jest placz bo nie chca ich dopuscic do gry. Za wszelka cene chca oczernic serwer. Mowia ze sie oblowili i maja pelne eq brylek i innych przedmiotow, tak na chlopski rozum jesli by tak bylo to po pierwsze dawno juz by byl filmik z eq na innych postaciach, po drugie jesli faktycznie by tak bylo to by siedzieli cicho porobili by nowe postacie i grali by dalej. Jednak maja poblokowane ip i wiedza ze ich juz nikt nie wposci na ten serwer dlateg zachowuja sie jak dzieciaczki aby oczernic ten serwer. Jedynie moga w to uwierzyc niedorozwiniete dzieci. Ludzie myslacy nie beda zwracali uwagi na ten incydent. Nie moga oni znalezc lepszego serwa wiec probuja cos ugrac z teamem szantazem i jakimis tam dowodami ktorych nie posiadaja. Widac ze ludzie sa jednak rozumni i nadal jest tu ponad 1,5 k graczy online

Wiec ludzie nie przejmujcie sie tymi matolami tylko wbijajcie na serwer. Jedyny ktory wystartowal bez problemow, zadnych cofek,lagow itp. Poprostu serwer MEGA POMPA.

Kolejne nie wychowane dziecko, które musi obrażać i nie zna ortografii :3

Nikt oczernić serwa nie chce, po prostu napisaliśmy jak było a to, że administracja musiała trochę przekręcać to my będziemy wypowiadać się dalej ..

Ban na IP? śmieszny jesteś ^^ dostaliśmy tylko na powiązane konta bana a dobrze wiesz, że można ominąć logi i ja w taki sposób przełożyłem sobie eq

Małolatami? pewnie jesteś w naszym wieku albo młodszy tak więc, żegnaj

fearless :

Opublikowano

I tak to jest jak się daje nieodpowiedniej osobie stanowisko GM'a. Nic nie tłumaczy zachowania Antishy. Jeśli tak źle ją traktowali, to mogła zwyczajnie odejść bądź szczerze porozmawiać. Dostała odpowiedzialne stanowisko a zachowała się jak dziecko z piaskownicy. Chciała utrzeć nosa Administracji lecz najbardziej ucierpieli gracze, którzy poświecili sporo swojego czasu: wspaniałomyślność. Nie mam pojęcia po co dalej się tu wypowiadacie i próbujecie zrobić z siebie/koleżanki ofiary.

Ktoś napisał : Po co brać baby na takie stanowisko - racja, niestety większość kobiet jest zawistna,działa pod wpływem emocji i później wychodzą jakieś cyrki :D

Myślę, że na serwerze nic się nie zmieni i nadal będzie spora ilość graczy. A Team ma nauczkę na przyszłość.

Opublikowano

Niezły cyrk.

Moim zdanie wina leży tutaj głównie po stronie administracji. Nie jest to Wasz pierwszy serwer, więc chyba powinniście mieć już jakieś doświadczenie jeśli chodzi o dobór Team'u. Nie będę tutaj pisać, że posada GM nie jest dla 17-letniej dziewczynki, bo nie wiek czy też płeć świadczy o człowieku. Jednak skąd Anetka właściwie wzięła się w zespole? To dosyć ciekawe. Bo chyba nie ze względu na swoje doświadczenie czy umiejętności. Nigdzie nie było ogłoszone, że rekrutacja jest otwarta. Więc oczywistą sprawą jest, że poprzez hmm, znajomości? To z jednej strony zrozumiałe. Weźmiemy sobie kogoś, kogo znamy. Może większe zaufanie, niż do pierwszej lepszej osoby. Jednak ktoś chyba troszkę się przejechał na wyżej wspomnianej.

Chyba oszczędzę sobie komentarza na temat zachowania Antishy, bo to po prostu dla mnie jakaś totalna masakra.

Radzę Ci Aneta następnym razem pomyśleć zanim coś zrobisz, to tyle.

Następna sprawa. Gdzie tyle czasu podziewał się Lourt? Pojechać sobie na wakacje chwilę po starcie serwera? Trochę nieodpowiedzialne jak dla mnie. Wydaje mi się, że jest to chyba najbardziej ogarnięta osoba ze wszystkich w zespole. Kiedy potrzebowałam pomocy, to ją od niego otrzymałam dosyć szybko i sprawnie. Jednak ta nieobecność wszystko popsuła.

Tak właściwie, to czemu Antisha latała sobie z rangą GM, po niby odejściu/wywaleniu z Team'u ? Następna głupota.

Co do Kata, Mavexa. Cóż prawda jest taka, że gdzie tylko pojawia się fearless tam jest zamieszanie. Latają z serwera na serwer.

Tak mnie zastanawia chłopaki, co Wam to właściwie dało? Parę groszy, którymi się chwalicie? Jeśli tak to naprawdę współczuję systemu wartości.

O super, wpadło mi parę zł. Szkoda tylko, że popsuliście rozgrywkę innym graczom. Chyba śmiało mogę nazwać Was egoistami. Współczuję.

Życzę troszkę ogarnięcia Dawidzie. Bo to już naprawdę robi się żałosne. Pozdrawiam ;*

Co do tych bryłek i innych rzeczy. Cóż, chyba prawdy się nie dowiemy. Jedni piszą swoje, drudzy swoje. Podejrzewam, że nikt nie mówi prawdy w 100%.

Szkoda serwera, bo zapowiadał się fajnie.

Tylko najpierw ten nieudany OX, który przerodził się z zuo. Do tego masa problemów technicznych. No i na koniec sytuacja wyżej wspomniana.

Osobiście nie gram na serwerze od pewnego czasu. Jednak niewątpliwie jest to jeden z lepszych serwerów obecnie.

Ja czekam na inny <3

Pozdrawiam, Sonea.

Opublikowano

Tutaj tak na prawde chodzi zeby pisac dlugie wypowiedzi ( chuj wie o czym ), a i tak kazdy wie, ze najwazniejsze są LAJKI na mpc. MAM WAS HEHE </3

Opublikowano

Aha..
No to czekamy na xkata, niech sie wypowie.. hahaha <3
serwer fajny, tylko wbić i grać.. i nie słuchać opini innych;)

Opublikowano

Aha..

No to czekamy na xkata, niech sie wypowie.. hahaha <3

serwer fajny, tylko wbić i grać.. i nie słuchać opini innych;)

Wypowiadałem się już chyba za dużo razy, popatrz wcześniejsze posty. Nie zamierzam pisać niczego więcej, ale to tylko ze względu na Lourta, bo reszta to pozerka straszna.

Sonea - nie chodzi o parę groszy. Chodziło o to, żeby pokazać administracji, że trzeba być bardziej odpowiedzialnym i w szczególności nie kłamać jeżeli jest taka, a nie inna sytuacja. Kto chce się dowiedzieć czegoś więcej to ts/pw, siemano! ;d

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Wypowiadałem się już chyba za dużo razy, popatrz wcześniejsze posty. Nie zamierzam pisać niczego więcej, ale to tylko ze względu na Lourta, bo reszta to pozerka straszna.

Sonea - nie chodzi o parę groszy. Chodziło o to, żeby pokazać administracji, że trzeba być bardziej odpowiedzialnym i w szczególności nie kłamać jeżeli jest taka, a nie inna sytuacja. Kto chce się dowiedzieć czegoś więcej to ts/pw, siemano! ;d

Ty ci0to teraz robisz z siebie ofiare losu i ze chciales dobrze WYPIE&DALAJ z tematu bo pisales ze tostatni post a dalej nołlajfisz tu.

Wszyscy sie z ciebie napierdalaja pdefoilu, kreca na ciebie dissy jak na fubu hahahaah

cala gildia firles to pajace

I tak to jest jak się daje nieodpowiedniej osobie stanowisko GM'a. Nic nie tłumaczy zachowania Antishy. Jeśli tak źle ją traktowali, to mogła zwyczajnie odejść bądź szczerze porozmawiać. Dostała odpowiedzialne stanowisko a zachowała się jak dziecko z piaskownicy. Chciała utrzeć nosa Administracji lecz najbardziej ucierpieli gracze, którzy poświecili sporo swojego czasu: wspaniałomyślność. Nie mam pojęcia po co dalej się tu wypowiadacie i próbujecie zrobić z siebie/koleżanki ofiary.

Ktoś napisał : Po co brać baby na takie stanowisko - racja, niestety większość kobiet jest zawistna,działa pod wpływem emocji i później wychodzą jakieś cyrki :D

Myślę, że na serwerze nic się nie zmieni i nadal będzie spora ilość graczy. A Team ma nauczkę na przyszłość.

Czemu uciepreli gracze skoto wszystko zostało usuniete? a ta dzi**ka Antisha nie miala dospteu do komendy /i czyli nie mgola twoerzyc itemow, jedynie co zrobial to dala skile i zrzcula reapery i a tym koniec jej

tylze ze uciepriala jej opinia i filresow

Opublikowano

Ty ci0to teraz robisz z siebie ofiare losu i ze chciales dobrze WYPIE&DALAJ z tematu bo pisales ze tostatni post a dalej nołlajfisz tu.

Wszyscy sie z ciebie napierdalaja pdefoilu, kreca na ciebie dissy jak na fubu hahahaah

cala gildia firles to pajace

Czemu uciepreli gracze skoto wszystko zostało usuniete? a ta dzi**ka Antisha nie miala dospteu do komendy /i czyli nie mgola twoerzyc itemow, jedynie co zrobial to dala skile i zrzcula reapery i a tym koniec jej

tylze ze uciepriala jej opinia i filresow

Gościu przymknij już twarz okey?

Wiesz co to ped0fil? pewnie nie gnoju :3

Znasz swoją wersję tzn. bardziej wersję teamu :)

Dzi**e to poszukaj u kolegów o ile ich wgl masz :]

Opinia w internecie ... tak bardzo mi na tym zależy, że chyba się powiesze:(

fearless :

Opublikowano

Gościu przymknij już twarz okey?

Wiesz co to ped0fil? pewnie nie gnoju :3

Znasz swoją wersję tzn. bardziej wersję teamu :)

Dzi**e to poszukaj u kolegów o ile ich wgl masz :]

Opinia w internecie ... tak bardzo mi na tym zależy, że chyba się powiesze:(

Misiaku masz 16 lat ;) znam cie i jestes zwyklym pionkiem :D

TRIADORA POLECAM DUZO LUDZI, JEST CO ROBISZ SAME NWOOSCI

Opublikowano

Misiaku masz 16 lat ;) znam cie i jestes zwyklym pionkiem :D

TRIADORA POLECAM DUZO LUDZI, JEST CO ROBISZ SAME NWOOSCI

A co Ty gej czy pedał że 'Misiaku' się do mnie zwracasz?

nie 16 tylko 17, nie musisz mnie odmładzać ;3

Znasz mnie? wiesz o mnie tyle co wszyscy a dokładniej tyle co pisałem na forach w 'przywitaj się' tak więc skończ pierdo**ć

Antywarn@

Serw polecam tylko i wyłącznie ze względu na lourta, ponieważ to on odpier**la całą robote

fearless :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...