Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tej strony kat, mam dla was bardzo dużo informacji.

Po 1. Administracja :

*Haya - nie wie co ma na serwerze, mówił, że na serwerze jest mapa 99.

*Anek - odzywki w stylu "nie chce mi się słuchać, wypierdalaj"

*Lourt - jedyny z administracji, który się stara, gdy go nie było to straszny burdel na serwerze się zrobił i tylko jego mi szkoda.

*Caroline - nie zna komendy /inv, chyba wystarczy?

Powiem wam, że mieliśmy własne eventy, oraz skile. Dlaczego nie wszystkie od razu? Żebyście nie podejrzewali, a setskillother tak czy siak wyświetlają się w logach.

53fbmn.jpg

Jeden dzień - 500 szkatułek rippera, dużo pereł, azrael, metki i to wszystko tylko dla nas. (pomyślcie ile broni 75), dlaczego nie pokazywaliśmy? Zostały sprzedane za gruby hajs. : )

clhdqi.jpg

Bryłki? W eq nam się nie mieściły, są na wszystkich postaciach, które nie dostały bana, gdyż nie ma żadnego powiązania, a w logach nie sprawdzicie. Zostało jeszcze bardzo dużo bryłek i eq, pisałem wam. : )

Dostęp dla gmów? Na samym początku gry pisaliście, że nie mają żadnych praw. Kłamstwo! Nie mają dostępu tylko do "/i", nawet do shutdown jest dostęp.

To jest kara dla was, że powinniście przemyśleć parę spraw, szkoda mi tylko lourta, który się napracował, a przez taką administracje, w której jest Haya, Anek (ze względu na co?) nie ma na co liczyć.

Hahahahha nice kat <3 Ja odszedłem z tego serwera po 5dniach szkoda że 11zł poszło się je*ać ale cóż.. ;)

Triador to syf ;D Zapraszam na Dracon*s start 5-12 lipiec.

Opublikowano

Kat czekamy na film ukazujący bryłki, jak go nie dodasz nikt Ci nie uwierzy w te brednie :)

Opublikowano

Kat czekamy na film ukazujący bryłki, jak go nie dodasz nikt Ci nie uwierzy w te brednie :)

Nikt?

Proszę Cię.Kat niczego nie musi ukazywać ważne że wiedzą swoje. ;)

<3

Opublikowano

No pewnie sam sobie przywołał tyle riperów ^^ pomyśl

1365804785-U899820.jpg

Opublikowano

Nikt?

Proszę Cię.Kat niczego nie musi ukazywać ważne że wiedzą swoje. ;)

<3

Chyba jak mówią że mają bryłki, całe postacie (łączyć się je da, to nie wiem po co postacie) to chyba powinni to udowodnić? jeżeli tego nie zrobia to mogą się w tyłek pocałować :)

No pewnie sam sobie przywołał tyle riperów ^^ pomyśl

W ripery i 2 śmierci wierze, bo jest to w logach pokazane, o metinach, bryłkach nie było nic pokazane, czekam na film. Serwer polecam, fajnie się gra :)

Opublikowano

Dokładnie... Ripery jeszcze ujdzie, ale na bryłki nie ma dowodu :) Czekamy na ten film, jeśli go nie ma to niech sie cmokną w dupsko ;]

Skile które mieli i tak już nieważne, bo konta zbanowane.

Opublikowano

Już pisałem. Filmik wrzucę za ok. tydzień, dlaczego? Bo chcę, żebyście się jeszcze namęczyli, a oni stracili więcej. No bo przecież pokazali wam całe logi, prawda? ^^'
Jeżeli ktoś pamięta grayst, to będzie dokładnie tak samo, tylko, że tutaj nie było dostępu do navi :c

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Chyba jak mówią że mają bryłki, całe postacie (łączyć się je da, to nie wiem po co postacie) to chyba powinni to udowodnić? jeżeli tego nie zrobia to mogą się w tyłek pocałować :)

W ripery i 2 śmierci wierze, bo jest to w logach pokazane, o metinach, bryłkach nie było nic pokazane, czekam na film. Serwer polecam, fajnie się gra :)

2 Śmierci ? Chyba 22 + kilkadziesiąt Riperow / kilkanaście broni 75 / Kasy w ciul :D Troche sie nalurałem Talikiem tych ripkow ^^

Metkow nie było po co metki , poza tym skad takie info o Metkach ? ;]

Budowniczy
Opublikowano

Już pisałem. Filmik wrzucę za ok. tydzień, dlaczego? Bo chcę, żebyście się jeszcze namęczyli, a oni stracili więcej. No bo przecież pokazali wam całe logi, prawda? ^^'

Jeżeli ktoś pamięta grayst, to będzie dokładnie tak samo, tylko, że tutaj nie było dostępu do navi :c

Ty, akurat poprawiłeś mi humor na cały dzień.

Wiem, że wasza gildia fearless jest już na samym dnie i nie da się pogrążyć jej bardziej, ale daruj sobie takie sprawy.

Chcesz abyśmy się namęczyli? Hah, to Ty się namęczysz tym, aby zrobić choć trochę podobną podróbkę :)

My stracili? Dzięki odejściu takiej gildii jak Wy, tylko zyskaliśmy więcej m in. czasu na kontakt z innymi graczami, a nie na użeranie się z Wami o UNbana.

Idź rób wiochę gdzie indziej. :)

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Szkoda słów na bandę pedałów którzy potrafią pyskować tylko w internecie. TayxKat gówniarzu dla takich jak ty to i szkoła powinna być w wakacje próbujesz za wszelką cenę zniszczyć reputację dla serwera Triador.pl jakoś ci to nie wychodzi. Powiem ci że skoro jesteś tu taki pyskaty to i pewnie w życiu realnym wytykają cię palcami bo zapewne swoim kolegą również i opierdalasz dupę na każdym kroku. Wiesz do administracji nic nie mam to tobie powinno być wstyd że nie potrafiłeś sam zarobić na swoją dupę i oczekiwałeś pomocy , dla takiego zera jak ty powinien być zablokowany internet żebyś napierdalał tylko w Mario Bross chociaż zapewne i tam byś im robił koło dupy. Zwroty Cię Ty czy Tobie napisałem z małej litery bo jesteś dla mnie zwykłą szmatą do której nie mam za grosz szacunku , takich ludzi jak ty powinni banować na każdym serwerze żebyś już nikomu koło dupy nie narobił. Wiejski cebularz nic więcej :)

Antisha kolejna sprzedajna szmata która zapewne od lizania dupy język zbrązowiał , zapewne kolejna Gorąca 15 która pokazała cycki nie jednemu. TayxKat bardzo ładnie musiał Cię zbajerować że zrobiłaś mu darmowy event chyba że Cię ostro wyruchał bo był to Twój pierwszy raz. Trzymaj się go dalej zapewne daleko zajdziesz :) Mam nadzieję że kiedyś pożałujesz współpracy z tym pedałem. Mógłbym tu wiele pisać na Twój temat ale wolę zaoszczędzić sobie dyskusji oraz czasu by pisać z Tobą.

@ Serwer jak najbardziej polecam mimo jednego pedała i sprzedajnej szmaty którzy za wszelką cenę próbują zniszczyć opinię. Administracja Haya i Anek bardzo ogarnięci ludzie którzy przyznali się do winy i poblokowali konta , a do póki ten Kat nie pokaże filmu to niech dalej pucuje gofra na grypselni :). Pozdrawiam.

Opublikowano

Lourt sam rozdawal eq i zrzucal bossy.

Jak sie nie ma 100% zaufania do danej osoby nie trzyma sie jej w teamie.Powinna miec tylko 1 komende,a nie eq zawalone brylami,eq ktore sa juz w obiegu.

Serwera oczywiscie nie polecam! Padnie i to jest kwestia czasu.Wspomnicie moje slowa.

To że padnie to mówiłeś już ze swoimi kolegami przy starcie :D Przecież mieliście nam nie dać wystartować a ja widzę że serwer dalej stoi. Nie udawaj tutaj jakiegoś pro elo hackera a te swoje "PADNIE I TO JEST KWESTIA CZASU" kieruj gdzie indziej. Pewnie przeglądasz codziennie temat Triadora i myślisz co by tu dopisać aby po nich pojechać lecz nie udaje CI się a Twoje posty składają się z kilku pustych słów.

TEN SERWER PADNIE ZOBACZYCIE KWESTIA CZASU ; TEN SERWER NIE WYSTARTUJE

Człowieku to jest nudne niczym psia dupa. Skończ już bo naprawdę z takim nastawieniem nie poradzisz sobie w życiu.

Serdecznie zapraszamy na serwer graczy jest ponad 1300 dziennie wkrótce pojawią się nowe aktualizacje.

Tak wyglądaj ich bryłki :D Troche podrobienie nie wyszło :)

1hakwEa.png

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

To że padnie to mówiłeś już ze swoimi kolegami przy starcie :D Przecież mieliście nam nie dać wystartować a ja widzę że serwer dalej stoi. Nie udawaj tutaj jakiegoś pro elo hackera a te swoje "PADNIE I TO JEST KWESTIA CZASU" kieruj gdzie indziej. Pewnie przeglądasz codziennie temat Triadora i myślisz co by tu dopisać aby po nich pojechać lecz nie udaje CI się a Twoje posty składają się z kilku pustych słów.

TEN SERWER PADNIE ZOBACZYCIE KWESTIA CZASU ; TEN SERWER NIE WYSTARTUJE

Człowieku to jest nudne niczym psia dupa. Skończ już bo naprawdę z takim nastawieniem nie poradzisz sobie w życiu.

Serdecznie zapraszamy na serwer graczy jest ponad 1300 dziennie wkrótce pojawią się nowe aktualizacje.

Tak wyglądaj ich bryłki :D Troche podrobienie nie wyszło :)

1hakwEa.png

Ostatnio słyszałem że jest ponad 1800 graczy teraz już nagle 1,3k ? Widzę matematykę w szkole zawaliłeś ?

Ten serwer skonczy tak jak almantia .. pamietasz Rafał ? Fakel się chwalił że na almanti potem grało 59 osob w godzinach szczytu : c c c

Beka

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Ostatnio słyszałem że jest ponad 1800 graczy teraz już nagle 1,3k ? Widzę matematykę w szkole zawaliłeś ?

Ten serwer skonczy tak jak almantia .. pamietasz Rafał ? Fakel się chwalił że na almanti potem grało 59 osob w godzinach szczytu : c c c

Beka

Ja nic do serwera nie mam, jak najbardziej polecam ze względu dostosowany drop i ciężki exp. A ty idz na swoją Vertie, która upadla w kilka dni taki szum robisz w tej prezentacji a sam o własny serwer nie potrafiłeś zadbać. Poprostu żałosne zachowanie, zazdrość takich polaczków zżera.

Opublikowano

Beka

Ostatnio, jak byłem na koncie GM, sprawdzałem licznik graczy - 690 (godzina 16) <3

Ale tak, czy siak powiecie, że było 1,8 koła! :D A Ty igu, pisałem Ci już coś o bryłkach. *;

"Antisha kolejna sprzedajna szmata która zapewne od lizania dupy język

zbrązowiał , zapewne kolejna Gorąca 15 która pokazała cycki nie jednemu.

TayxKat bardzo ładnie musiał Cię zbajerować że zrobiłaś mu darmowy

event chyba że Cię ostro wyruchał bo był to Twój pierwszy raz. Trzymaj

się go dalej zapewne daleko zajdziesz :)

Mam nadzieję że kiedyś pożałujesz współpracy z tym pedałem. Mógłbym tu

wiele pisać na Twój temat ale wolę zaoszczędzić sobie dyskusji oraz

czasu by pisać z Tobą."

Pedała i dziwkę szukaj w Twoich skromnych progach.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Ja nic do serwera nie mam, jak najbardziej polecam ze względu dostosowany drop i ciężki exp. A ty idz na swoją Vertie, która upadla w kilka dni taki szum robisz w tej prezentacji a sam o własny serwer nie potrafiłeś zadbać. Poprostu żałosne zachowanie, zazdrość takich polaczków zżera.

Gówno płaczku wiesz gdyby nie to ze było 50 shelli wrzuconych przez pajaca który zajmował się stroną to vertia by stała do dzisiaj jak ruszyliśmy atakowali 24/7 ani jednego laga nic :) raz tylko db wyjebało jak w port uderzyli , ale zaraz to naprawili...

Przynajmniej umiałem się przyznać do błedu i jak padliśmy to powiedziałem wszystkim co byli na tsie że nie jestem pewien czy damy radę jeszcze wystartować i nigdy nie robiłem ludzi w bambuko i za to nawet że padła Vertia ludzie mieli do mnie szacunek bo nigdy ich nie okłamywałem tylko mówiłem prosto z mostu.

Czego mam ich zazdrościć ? Po virusowanego clienta ? Sprzedajnych ludzi w teamie ? Tym że są złodziejami ?

Daj coś sensownego czego mogę im zazdrościć bo nie widzę co oni mają czego każdy inny gracz metinia nie może mieć.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Po co jak mam na mpc Ciebie ? :)

no dobrze, tylko nie zacapslocuj mnie na śmierc, błagam! :(

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Beka

Człowieku ja się z Tobą kłócić nie będę bo milczenie jest złotem. Matematyka ma coś do tego bo nie do końca rozumiem do czego dążysz. Ten serwer nie skonczy tak szybko więc weź kolegów i idzcie HACKIEROWAĆ na inny serwer chociaż na porządnym serwerze i tak wylecicie na zbity pysk że tak powiem :) Całe te Fearlessy to jedno wielkie WH i niestety każdy o tym wie a my czekaliśmy tylko na takich na Triadorze lecz nieeee, u nas HACKEROWAĆ nie będziecie.

Dziękuję dowidzenia.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

Człowieku ja się z Tobą kłócić nie będę bo milczenie jest złotem. Matematyka ma coś do tego bo nie do końca rozumiem do czego dążysz. Ten serwer nie skonczy tak szybko więc weź kolegów i idzcie HACKIEROWAĆ na inny serwer chociaż na porządnym serwerze i tak wylecicie na zbity pysk że tak powiem :) Całe te Fearlessy to jedno wielkie WH i niestety każdy o tym wie a my czekaliśmy tylko na takich na Triadorze lecz nieeee, u nas HACKEROWAĆ nie będziecie.

Dziękuję dowidzenia.

Jesteś debilem nie jestem z firelsow i wrecz ich nie nawidze na kazdym serwie sie nakurwialismy .. ale tu już chodzi o inna sprawe niz spina pomiedzy glidiami ... znam was dobrze od srodka jeszcze przed almantia z wami dużo na tsie siedziałem.. I wiem co się tam dzieje.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

no dobrze, tylko nie zacapslocuj mnie na śmierc, błagam! :(

Brak argumentów oraz wypowiedzi w twoich postach świadczą o tym że jednak prawda boli i dostałeś konkretnie w pysk wypowiedzią którą napisałem wyżej. Jednak to prawda że jesteś skończonym frajerem i nawet nie potrafisz się wyprzeć. Jednak 100% prawdą jest to że koledzy dokuczają Ci w życiu realnym zresztą nie dziwie się skoro zachowujesz się tak w internecie to zapewne i również zachowujesz się tak w życiu realnym. Skończyłem z Tobą już dyskusję bo zniżać się do twojego poziomu niestety nie będę. Pamiętaj że poziom w grze nie świadczy o poziomie inteligencji w twojej głowie. Zresztą w sumie w niej nic się nie znajduję poza dowartościowaniem się na forum mpc. Trzymaj się i mam nadzieję że kiedyś doznasz tego że fajnie jest mieć kolegów w życiu realnym :))

@ Serwer nadal zostaje jednym z najlepszych. Jak najbardziej Polecam !

Opublikowano

Dziękuję dowidzenia.

Hackerować? co Ty, udajesz, czy się naćpałeś? Już Ci mówiłem, wh od nas miały 2 osoby, to nawet z inspiration więcej pobanowaliście. Trochę zarobiliście i wam hajs mózgi poniszczył ;d

@tam up, do tego hejtera z internetów!

Jeżeli porównujesz internety do życia realnego, hmm.. to Ci współczuję, tam też kupujesz poty u handlarki? :C

124124214_nwxnqwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...