Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Specjalnie dla Was sprawdziłem tą sytuację i niestety kolejnym razem Wam się nie udało podrobić

1hakwEa.png

TO KAT ROBIL TE BARYLKI ;d

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Specjalnie dla Was sprawdziłem tą sytuację i niestety kolejnym razem Wam się nie udało podrobić

1hakwEa.png

A jaka mamy pewnosc ze Ty tego nie przerobiles? ;)

Opublikowano

1hakwEa.png

Kolejne Twoje kłamstwo, chyba nawet hakjer mavex potrafiłby wyczyścic pixe, SZERLOKU xD

Popatrz na kolory ramek, Twoje są ciemniejsze. Dlaczego tak? :>

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Dużo ludzi płakało , że sie nie da ubić azraela i charona

R3SPecT vs Azrael ( Solo )

http://www.youtube.com/watch?v=UWc2BBd_F7g

tak, ciekawe :) oglądałem ten filmik też, ciekawe skąd repect ma czarowane na p? możliwe, że może wbić w tak krótkim czasie skill na p? ja czytam regularnie ku i max mam na m10, a mało co osób na g ^^ ostatnio na filmiku ze 100lvl up miał czarowane ledwo chyba na m10

Opublikowano

tak, ciekawe :) oglądałem ten filmik też, ciekawe skąd repect ma czarowane na p? możliwe, że może wbić w tak krótkim czasie skill na p? ja czytam regularnie ku i max mam na m10, a mało co osób na g

Duzo osob ma juz skille na P , juz chyba 3 dni temu byl 1 skill :)

Opublikowano

LUDZIE CZY WY NIE WIDZICIE JAK ONI PROBUJA POPSUC OPINIE SERWEORWI ?

W TYM TEMACIE WYPOIWADA SIE TYLKO ZJEBANA GILDIA FIRLESOW, KTORZY ZAWSZE POWTARZAM ZAWSZE NA KAZDYM SERWERZE OBRABIAJA DUPE ADMINOM? CZY WY TEGO NIE WIDZICIE?

WYPOWIADA SIE TU TEZ KONKURECNJA, CZYLI VIDELEC_CUTAS_FAILED KTORY MA SWOJEGO NEWSRAJTA EARTHA I TERAZ ZORIL S2 I NA 2 SERWERACH JEGO NIE GRA NAWET TYLE OSOB CO U NICH NA CH4 NA TRIADORZE.

ORAZ VIRES KTORY DOSTAL BANA NA TRIADORZE I INNI KOTRYZ ZOSTALI POBANOWANI ZA (HANDEL, HACKI , I INNE)

Admistracja Triadora postapila wzorowo i powtarzam to ju chyba xx raz, Zareagowała szybko ( czyli interesuje sie serwerem, sprawdza logi gmów i innych zauwazyli ze gmka ktory lubi pokazywac cycki na lewo i prawo przez kamerke zorbila sowim przydupasom skila i zrzucia riperow kilka ) ODRAZU JA ZBANOWALI, POUSUWALI ITEMY, I POBANOWALI :)

TO ZASLUGUJE NA POCHWALE, I TAK JAK MOWILEM, CI GRACZE KTORZY MAJA ROZUM DOCENIA TO CO ZROBILA ADMINISTRACJA TRIADORA, ZE ZAREAGOWALA SZYBKO, I NAPRAWILA TO CO CHCIALA POPSUC ANTISHA (NAZWIJMY JA ANETA SEX KAMERKA 16)

ZOBACZCIE PISZA TU JAKIES PLACKI KTÓRE WRZUCAJA PODROBIONE SCREENY Z BRYŁKAMI, A NIE WRZUCA FILMU- WIECIE DLACZEGO? BO TO JEST PODROBIONE

NA KONIEC TEGO POSTU RADZE WAM ISC PO ROZUM DO GLOWY I DOCENIC TRUD ADMINISTRACJI JAKI POSWIECILI NA KILKU GODZINNE SPRAWDXZANIE LOGOW, I NAPRAWIENIE BŁEDÓW.

POLECAM SERWER BO GRA TU NAPRAWDE MASALUDZI, A ADMINISTRACJA STARA SIE JAK MOZE, TYLKO JAKIES DUPKI ZAZDORSNE PROBUJA ZEPSUC IM OPINIE, ALE TO NIC INNEGO JAK POLSKA MENTALNOSC (PIES OGRODNIKA SAM NIE ZJE NIKOMU NIE DA ) POZDO

Haha większego lizdupa nie widziałem :D. Nie dość że jak dziecko spamujesz na capsie to jeszcze tak w dupsko wchodzisz Administracji że głowa mała...

Prawda jest taka że wystarczy jedna pomyłka/wpadka GM i cała reputacja serwera znika w przeciągu kilku chwil. Dowodem jest zaistniała sytuacja.

bez gif

Opublikowano

egzo działają na KD, więc jak miał m10 to juz jest prawie g1, a jak g1 do jak masz kamyki to odrazu P :)

Opublikowano

Tayxkat

wez zamknij w koncu ten pryszczaty uposledzony ryj

jestes cwany bo zes anonimowy podaj FB ( prawdziwego ) wtedy pogadamy

dostałeś eq - chuj ci w dupe

zarobiłeś PLN z eq - daj starej na tampony

zapraszam na serwer ( i nie przejmujcie się tym co Ferlasse wypisuje

bo to zwykłe degeneraty spoleczne ( wykształcenie podstawowe ) bo zamiast chodzić do szkoły to podrywali szamanki na eq

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano

Tayxkat

wez zamknij w koncu ten pryszczaty uposledzony ryj

jestes cwany bo zes anonimowy podaj FB ( prawdziwego ) wtedy pogadamy

dostałeś eq - chuj ci w dupe

zarobiłeś PLN z eq - daj starej na tampony

zapraszam na serwer ( i nie przejmujcie się tym co Ferlasse wypisuje

bo to zwykłe degeneraty spoleczne ( wykształcenie podstawowe ) bo zamiast chodzić do szkoły to podrywali szamanki na eq

Moje wykształcenie jest na tyle wysokie, że mogę stwierdzić, iż jesteś marginesem społecznym. Idź spać, gdyż jesteś zbyt prostolinijny.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

OpinioN- przesadzasz, wiesz? Aż nie będę komentować tego co piszesz.

Caroline- w takim razie przepraszam, myślałam, że to ta sama osoba. :)

Ale teraz macie problemy.. Jak ktoś chce to niech gra, nic nie straci i nic nie zyska.

Opublikowano

OpinioN- przesadzasz, wiesz? Aż nie będę komentować tego co piszesz.

Caroline- w takim razie przepraszam, myślałam, że to ta sama osoba. :)

Ale teraz macie problemy.. Jak ktoś chce to niech gra, nic nie straci i nic nie zyska.

Mam zdjecie towich cycek :) udostepnic? powiedz jedno slowo a je wrzuce ;) musze meic twoja zgode ( troche sa małe)

Probowałąs zepsuc im serwer nie udało ci sie bo poogarniali wszystko, przeprs graczy i adminow i przyznaj sie dorbze co zrobilas a nie pisza glupoty jakies koty z firlesow :)

Haha większego lizdupa nie widziałem :D. Nie dość że jak dziecko spamujesz na capsie to jeszcze tak w dupsko wchodzisz Administracji że głowa mała...

Prawda jest taka że wystarczy jedna pomyłka/wpadka GM i cała reputacja serwera znika w przeciągu kilku chwil. Dowodem jest zaistniała sytuacja.

zgadzma sie z toba kolego, jedna wpadka administracji i leci rpeutacja, zauwaz tylko ze oni nie zawilnili i sprawe naprawili natychmiast tak ze nitk nie ucieprial, wiec powinnismy im byc wdzieczni czyz nie tak?

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

nie ma co płakać czy podrobione czy tez nie.:] tak jak powiedzieli wczesniej jezeli sa w posiadaniu bryłek to na dniach ukarze się filmik i to bedzie dowód :]

Opublikowano

OpinioN- nie wątpię, że masz... kaaażdy miał, Boże.. co Ty masz w głowie. Rozumiem, że chcesz być miły dla Administracji i zachęcić graczy do tego, aby zostali, ale rób to z głową. Przyznałam się i przeprosiłam niektórych. Nie planowałam zepsuć im serva, co by mi to dało? Gdybym chciała to bym mogła to całkiem inaczej rozegrać. :)

Opublikowano

OpinioN- nie wątpię, że masz... kaaażdy miał, Boże.. co Ty masz w głowie. Rozumiem, że chcesz być miły dla Administracji i zachęcić graczy do tego, aby zostali, ale rób to z głową. Przyznałam się i przeprosiłam niektórych. Nie planowałam zepsuć im serva, co by mi to dało? Gdybym chciała to bym mogła to całkiem inaczej rozegrać. :)

To jakos malo mnie przekonuje.

Napisz dokłądnie co zrobiłas z GMa bo ty jestes tu na uwadze i team triadora, a wypowiada sie jakis dzieciak kot i jego przydupas mavex.

Napisz co dokładnie sie stało , co komu dałas a obiecuje ze skasuje zdjecie wiesz sama jakie ;)

Bo Firlesi sobie dodaja że jeszcze maja pozapychane eq itd, a mi to smierdzi kłamstwem ich, czyli to co zawsze firlesi umieja najlepiej KŁAMAC

logo.png

Opublikowano

Nie masz takiego zdjęcia, przykro mi, ale BŁAGAM usuń je.

Takie wyjaśnienie nie ma sensu, to nic nie zmieni. Byłam w to zamieszana ja z 2 osobami, które są już zbanowane, więc o co chodzi? Grajcie dalej, bo czas Wam ucieka. :P

Opublikowano

Takie wyjaśnienie nie ma sensu, to nic nie zmieni. Byłam w to zamieszana ja z 2 osobami, które są już zbanowane, więc o co chodzi? Grajcie dalej, bo czas Wam ucieka. :P

Jestes pewna ze go nie mam?

POWIEDZIAŁEM WYRAZNIE napisz dokłądnie co dałas i komu zebysmy my gracze wiedzieli o co chodzi i zeby inni wiedzieli ze nie jest to wina administracji triadorabo wykorzystałas ich czujnosc i doszło do czynow ie powołanych i musieli banowac konto Wybor nalezy do ciebie czekam

logo.png

Opublikowano

Co Ty wymyślasz? Chyba Ci się nudzi. W pierwszym moim poście tutaj przyznałam się do winy i nikt inny z Administracji nie był w to zamieszany. A co i komu dałam napisał kat. :)

Opublikowano

jestes zwykla dziwka ktora sie sprzeda za glupie komendy GM/a i tyle w temacie

dobra rozumiem chciałas sie przypodobac katowi ok ale dlaczego kosztem ForGame ?

ty i kat jestescie siebie warci

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano

Co Ty wymyślasz? Chyba Ci się nudzi. W pierwszym moim poście tutaj przyznałam się do winy i nikt inny z Administracji nie był w to zamieszany. A co i komu dałam napisał kat. :)

Ale z tego co mi wiaodmo on dalejs ciemnai ze to ma a prawda jest taka ze nie ma bo jakby miał to by wrzcił filmik :)

ok jutro wysle ci cycki na pw (wiesz o co chodzi ) sprawdzisz sama czy mam czy nie ;-)

bo ta odpwoiedz kotra napisałs nie satysfakcjoonuje mnie

logo.png

Opublikowano

Zdajesz sobie sprawę, że w tym momencie obrażasz też Administrację Triadora? :>

I dziękuję za info.

Opublikowano

Ty, bo Ci się zaraz klawiatura spali od tego pierdolenia. Idź już spać, bo takie słowa to do matki możesz mówić, jak Cię tak nauczyła. Sprzedawać to się możesz na oś, bo pewnie tam też taki cwany jesteś, jak w internetach?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Ale z tego co mi wiaodmo on dalejs ciemnai ze to ma a prawda jest taka ze nie ma bo jakby miał to by wrzcił filmik :)

ok jutro wysle ci cycki na pw (wiesz o co chodzi ) sprawdzisz sama czy mam czy nie ;-)

bo ta odpwoiedz kotra napisałs nie satysfakcjoonuje mnie

OK.

Opublikowano

Siemka.. właśnie chciałem zacząć grać.. lecz przy wejściu na strone Triador.pl wyskakuje mi taki błąd:

ds13.jpg

Gdy nacisne back off'a strone.. wie ktoś co zrobić ? :F

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...