Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tej strony kat, mam dla was bardzo dużo informacji.

Po 1. Administracja :

*Haya - nie wie co ma na serwerze, mówił, że na serwerze jest mapa 99.

*Anek - odzywki w stylu "nie chce mi się słuchać, wypierdalaj"

*Lourt - jedyny z administracji, który się stara, gdy go nie było to straszny burdel na serwerze się zrobił i tylko jego mi szkoda.

*Caroline - nie zna komendy /inv, chyba wystarczy?

Powiem wam, że mieliśmy własne eventy, oraz skile. Dlaczego nie wszystkie od razu? Żebyście nie podejrzewali, a setskillother tak czy siak wyświetlają się w logach.

53fbmn.jpg

Jeden dzień - 500 szkatułek rippera, dużo pereł, azrael, metki i to wszystko tylko dla nas. (pomyślcie ile broni 75), dlaczego nie pokazywaliśmy? Zostały sprzedane za gruby hajs. : )

clhdqi.jpg

Bryłki? W eq nam się nie mieściły, są na wszystkich postaciach, które nie dostały bana, gdyż nie ma żadnego powiązania, a w logach nie sprawdzicie. Zostało jeszcze bardzo dużo bryłek i eq, pisałem wam. : )

Dostęp dla gmów? Na samym początku gry pisaliście, że nie mają żadnych praw. Kłamstwo! Nie mają dostępu tylko do "/i", nawet do shutdown jest dostęp.

To jest kara dla was, że powinniście przemyśleć parę spraw, szkoda mi tylko lourta, który się napracował, a przez taką administracje, w której jest Haya, Anek (ze względu na co?) nie ma na co liczyć.

Nie lubie pyskacza , ale szacun za jakieś dowody wkoncu że triador to syf mówiłem tak od początku że ten serwer skończy jak Almantia i tak bedzie.

Na almanti też było rozdawanie itemów tylko nikt nie pokazał dowodów bo byli to typowe przydupasy Bartka.

ForGame to syf ludzie otwórzcie oczy na to co się dzieje kolejny serwer i kolejny raz robią was w bambuko..

HAHA Beka..

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Rafau, straszysz teraz Antishe i wysyłacie jej keyloggery, serio? Dziecinnie zabawne.
Będziecie ją ddosować, czy pójdziecie do sądu, że zrzuciła nam rippery?

Anek - no to czekajcie chłopaki, jakoś się dogadamy o 19 na pewno, tylko haya wróci, bo dom budujemy XDDDDDDDDD

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Z tej strony kat, mam dla was bardzo dużo informacji.

Po 1. Administracja :

*Haya - nie wie co ma na serwerze, mówił, że na serwerze jest mapa 99.

*Anek - odzywki w stylu "nie chce mi się słuchać, wypierdalaj"

*Lourt - jedyny z administracji, który się stara, gdy go nie było to straszny burdel na serwerze się zrobił i tylko jego mi szkoda.

*Caroline - nie zna komendy /inv, chyba wystarczy?

Powiem wam, że mieliśmy własne eventy, oraz skile. Dlaczego nie wszystkie od razu? Żebyście nie podejrzewali, a setskillother tak czy siak wyświetlają się w logach.

53fbmn.jpg

Jeden dzień - 500 szkatułek rippera, dużo pereł, azrael, metki i to wszystko tylko dla nas. (pomyślcie ile broni 75), dlaczego nie pokazywaliśmy? Zostały sprzedane za gruby hajs. : )

clhdqi.jpg

Bryłki? W eq nam się nie mieściły, są na wszystkich postaciach, które nie dostały bana, gdyż nie ma żadnego powiązania, a w logach nie sprawdzicie. Zostało jeszcze bardzo dużo bryłek i eq, pisałem wam. : )

Dostęp dla gmów? Na samym początku gry pisaliście, że nie mają żadnych praw. Kłamstwo! Nie mają dostępu tylko do "/i", nawet do shutdown jest dostęp.

To jest kara dla was, że powinniście przemyśleć parę spraw, szkoda mi tylko lourta, który się napracował, a przez taką administracje, w której jest Haya, Anek (ze względu na co?) nie ma na co liczyć.

pierwszy raz to powiem, ale. KŁANIAM SIĘ FEARLESS AŻ PO SAME KULE. DZIĘKUJE DOBRANOC, KAT WYJAŚNIŁ.

Opublikowano

Dokładnie, mi również szkoda Lourta (no i po części Hayi, bo też chłop ogarnięty ;)) Ale reszta administracji to totalni idioci. Antisha była GM'em dlaczego? BO BYŁA DUPECZKĄ RAFAUA HAHAHAHAHAAH pozdrawiam.

Opublikowano

Szkoda mi Lourta czy jak mu tam. Bo znowu beda jego okreslac jako kogoś kto robi przekręty na serwerze.

A mi nie jest go szkoda,bo uwierz mi swoje za uszami ma ;)

Dzieci,ktorzy stracili czas i ew pieniadze bedą mialy nauczke.

Serwera nie polecam.Dobrze.ze przekrety wyszly teraz a nie za np kilka miesiecy ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

hoho, czyli znów syfiasty serwer gdzie biorą do teamu dziewczyny bo
mają cycki,a dziewczyny mądre i rozdają eq aby pokazać jak Ci "faceci"
dają sie omotać. Ogólnie to przeprosiny ślicznie napisane aż chciałbym
zostać, no ale straciłem tyle nocek i wgl aby zrobić eq a i tak jest +8 a
reszta ma +9 z tego że miała darmowe bryłki itd, już po tym zuo
wiedziałem , ze syf ale dałem szanse, nie chce hejtować serwa ani was,
tylko stwierdzam fakty, bo przecież moge wyrazić swoją opinie, ja
oczywiście zmieniam serwer i zycze dalszych sukcesów :)

ps. zróbcie aby dało sie sprzedawać konta :D

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Ale ważne ze Hajs się Zgadza :)

Lourt jest tutaj najbardziej poszkodowany a na resztę leje

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

JACY WY JESTCIE POPIERODLENI, WIERZYCIE JAKIEMUS FRAJWORI Z FIRLESOW KTORY ZAWSZE NA KAZDYM SERWERZE ROBI I OBRABIA DUPE ADMINOM

SPRAWA JEST JASNA, ANTISHA DOSTAL AGMA NA PROBE, NEI YWKAZALA SIE ROZDALA 2 OSOBOM SKILE I ZRZUCILA BOSSY ADMINI WYKRYLI TO SZYBKO WIEC SZACUN DLA NICH

CZYLI DLA ADMINISTRATORÓW ZE SZYBKO OGARNELI TO

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Budowniczy
Opublikowano

Dobrze, dobrze, sam fearless się tutaj udostępnia.

O co płaczecie? Ze dostaliście bany za boty? Że cała gildia pojeżdżała na botach, a teraz płacz, że wielce nic nie mieliście?

To z Wami najwięcej problemów było, na Was najwięcej skarg i nie płaczemy z tego powodu, że was tutaj już nie ma.

Samo fearless się teraz tutaj udostępnia lajkując i komentując swoje posty, bo poleciało tyle banów za hacki, że stwiedzili, że to jest serwer, gdzie administracja czuwa i banuje takich ludzi.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

O co płaczecie? Ze dostaliście bany za boty? Że cała gildia pojeżdżała na botach, a teraz płacz, że wielce nic nie mieliście?

To z Wami najwięcej problemów było, na Was najwięcej skarg i nie płaczemy z tego powodu, że was tutaj już nie ma.

Samo fearless się teraz tutaj udostępnia lajkując i komentując swoje posty, bo poleciało tyle banów za hacki, że stwiedzili, że to jest serwer, gdzie administracja czuwa i banuje takich ludzi.

Bana dostały 2 osoby więc o czym Ty piszesz?

Sami swoje posty lajkujemy? JeDeN nie jest z fearless i dał lajka bicz plis ;3

Prawda boli?

Opublikowano

Z fearless dostały bana 2 osoby, gdzie nikt się nie odwoływał do tego, przyjęliśmy to, a te osoby grały od nowa.

hahha, już się nie wysilaj tak, igu.

Udostępniam dla graczy, żeby wiedzieli, że serwera już nie ma.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

iGu do Ciebie nic nie mam. Ale po rozmowie z adminem na waszym ts w sprawie mojego bana za wulgi/obraze. Nawet dupy się nie chciało ruszyć żeby mi dowód pokazać. po 2 jest tabela kar gdzie udostępniacie id kont zablokowanych tych na zawsze i tych na dzień.

Opublikowano

iGu do Ciebie nic nie mam. Ale po rozmowie z adminem na waszym ts w sprawie mojego bana za wulgi/obraze. Nawet dupy się nie chciało ruszyć żeby mi dowód pokazać. po 2 jest tabela kar gdzie udostępniacie id kont zablokowanych tych na zawsze i tych na dzień.

Anty szczerze Ci powiem że gdyby powstał serw z teamem :

Lourt

iGu

Rafau

By można było grać ponieważ z tymi osobami da się dogadać :P

Opublikowano

fearless, fearless... Ohh nawet nie wiecie ile ludzi się cieszy, że takiego syfu jak Wy nie ma serwerze już. :)

Od razu nie będzie tych płaczów na TS, przekrętów i botów. Zdiwili się biedni, że podostawali bany jeden za drugim na serwerze i szukają innego, gdzie sobie będą bocić.

Tym bardziej, że administracja Triador'a była szybciej od Was i sama się wypowiedziała na ten temat i nie ukrywali tego, dlatego wielki szacun dla Nich, że są szczerzy z graczami.

Serwer oczywiście polecam, mimo tej dzisiejszej awantury, fearlessi teraz mają czas komentować tutaj na MPCforum, bo oczywiście już na innym serwerze botki za nich chodzą. Więc mogą iść na dwa fronty.

Na każdym normalnym serwerze fearlessi skończycie tak. Nie kreujcie sobie niewiadoomo jakiego serwera.

Opublikowano

fearless, fearless... Ohh nawet nie wiecie ile ludzi się cieszy, że takiego syfu jak Wy nie ma serwerze już. :)

Od razu nie będzie tych płaczów na TS, przekrętów i botów. Zdiwili się biedni, że podostawali bany jeden za drugim na serwerze i szukają innego, gdzie sobie będą bocić.

Tym bardziej, że administracja Triador'a była szybciej od Was i sama się wypowiedziała na ten temat i nie ukrywali tego, dlatego wielki szacun dla Nich, że są szczerzy z graczami.

Serwer oczywiście polecam, mimo tej dzisiejszej awantury, fearlessi teraz mają czas komentować tutaj na MPCforum, bo oczywiście już na innym serwerze botki za nich chodzą. Więc mogą iść na dwa fronty.

Na każdym normalnym serwerze fearlessi skończycie tak. Nie kreujcie sobie niewiadoomo jakiego serwera.

Prosze Cię, mogliśmy te posty napisać wiele wcześniej, tylko Anek powiedziała, żebyśmy zaczekali do ok. 19. Zaczekaliśmy, nic się nie zmieniło i od razu napisałem post. Administracja logi sprawdzała 3 dni. ; )

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Jak sprawdzali logi to wiele itemków poszło w obieg i zostało sprzedane albo za Yangi albo PLN :(

A jak teraz normalny gracz ma się czuć przy tych co kupili albo dostali free Items ehhh

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Zapomniałem napisać, że za tydzień wstawię nowe screeny lub nagram filmik z tym, co nam zostało, a jest tego dużo.

Jeżeli nie zmądrzejecie po tym, to zmarnujecie swój czas. A admini niech logów/kont powiązanych nie sprawdzają, bo nic nie znajdziecie. Siemano5!

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Jakich płaczów? To większość gildii przychodziła do nas i płakała że im ksujemy :)

Dlaczego szybciej od nas? bo chcieliśmy się jeszcze dogadać z nimi na gg i pytaliśmy czy wysłać odpisał (Haya) że tak to wrzuciliśmy ;3

no i chcieliśmy to ładnie opisać ;)

Szacunek do administracji? ojj wysyłanie keyloggerów i straszenie Antishy - za to ma być szacunek?

Administracja nawet nie wie co jest na serwie po rozmowie z Hayą który twierdzi, że jest mapa na 99 wywnioskowałem, że nic nie wie o serwerze a ma najwięcej do powiedzenia

Opublikowano

A pamietacie ten film? Czy juz nie? Na forgame od zawsze byly przekrety i beda

tak jak mowilem ten serv to gowno

ustawiane zuo i itd

ale wy dalej im kase przelewajcie naiwne gimbusy

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...