Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Katy, mavexy i inne gówna, na każdym serwie powinny mieć permanentnego bana na mordke, od razu na wstępie. Takich ludzi trzeba tępić, a nie jeszcze pozwalać im grać na swoich serwerach, potem mając wielkie zdziwko, że wszystkie kolejno padają, bo navi inne śmieci. Lubie Cię kat, ale znajdź sobie kolegów w rl i wypierniczaj z tych internetów, bo tylko wszystkim szkodzisz.

O Antishie mogę powiedzieć tyle, że jest jedną z lepszych osób jaką można poznać przez Internet, ale to, że trafiła na tak idiotyczne towarzystwo, które każdemu zrobi sieczkę z mózgu to już nie jej wina. Pozdrawiam cieplutko :*

Serwer sam w sobie jest dobry, ale czekam już tak długo na naprawienie tego głupiego dt, że chyba sobie go odpuszczę.

Opublikowano

Kiedyś na metka wbijałem żeby sobie zlasować mózg bijąc głupie stworki ,ale widze teraz takie czasy że nawet w zjebaną gierke on-line nie da sie w spokoju pograć.Ehhh czasy NovaMT2......

Jak byłem grubym gimbem były lepsze serwery :D To smutne ...

Opublikowano

Katy, mavexy i inne gówna, na każdym serwie powinny mieć permanentnego bana na mordke, od razu na wstępie. Takich ludzi trzeba tępić, a nie jeszcze pozwalać im grać na swoich serwerach, potem mając wielkie zdziwko się, że wszystkie kolejno padają, bo navi inne śmieci. Lubie Cię kat, ale znajdź sobie kolegów w rl i wypierniczaj z tych internetów, bo tylko wszystkim szkodzisz.

O Antishie mogę powiedzieć tyle, że jest jedną z lepszych osób jaką można poznać przez Internet, ale to, że trafiła na tak idiotyczne towarzystwo, które każdemu zrobi sieczkę z mózgu to już nie jej wina. Pozdrawiam cieplutko :*

Serwer sam w sobie jest dobry, ale czekam już tak długo na naprawienie tego głupiego dt, że chyba sobie go odpuszczę.

Jak Ty grę skończyłaś jeszcze przed tym, jak jeszcze nie wystartował, dafuq?

Towarzystwo? Sami je sobie wybieramy i to ona decyduje, a nie ty. ;) Kolegów w rl? to siedzisz w moim życiu prywatnym i wiesz, że nie mam, co? ;d

To nie ja mam STATUS "W ZWIĄZKU" na fb. z Panem z nexanity (oczywiście internety), wymieniać dalej? :<

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

"Towarzystwo? Sami je sobie wybieramy i to ona decyduje, a nie ty. ;) Kolegów w rl? to siedzisz w moim życiu prywatnym i wiesz, że nie mam, co? ;d
To nie ja mam STATUS "W ZWIĄZKU" na fb. z Panem z nexanity (oczywiście internety), wymieniać dalej? :<"

Nie muszę interesować się Twoim życiem skoro i tak de facto, każdy wie ile czasu przesiadujesz w internetach, min. twierdzę tak ponieważ jesteś prawie na każdym nowo otwartym serwerze razem ze swoimi przydupasami fearlesami.
Skoro wchodzimy już na temat internetowych romansideł i innych rzeczy to patrz:
r5l.png
Mam tylko nadzieję, że osoba, która mi to udostępniła nie strzeli teraz focha, bo naprawdę to aż prosiło się o wrzucenie i pokazanie Twojego ilorazu inteligencji.

antywarn: na serwerze ludzie z wh są wyłapywani i banowani?

Opublikowano

"Towarzystwo? Sami je sobie wybieramy i to ona decyduje, a nie ty. ;) Kolegów w rl? to siedzisz w moim życiu prywatnym i wiesz, że nie mam, co? ;d

To nie ja mam STATUS "W ZWIĄZKU" na fb. z Panem z nexanity (oczywiście internety), wymieniać dalej? :<"

Nie muszę interesować się Twoim życiem skoro i tak de facto, każdy wie ile czasu przesiadujesz w internetach, min. twierdzę tak ponieważ jesteś prawie na każdym nowo otwartym serwerze razem ze swoimi przydupasami fearlesami.

r5l.png

Mam tylko nadzieję, że osoba, która mi to udostępniła nie strzeli teraz focha, bo naprawdę to aż prosiło się o wrzucenie i pokazanie Twojego ilorazu inteligencji.

LAdnei Kat zboczeniec jeba*y ;D molestuje mlode cycki Antishy :D I leje malego niemca po chelmie hahaha

Kto mysli e kat to pdeofil niech daje like ;D

antywarn:

Mnie zbanoali za wh i Fishbota wiec lataja GMI i banuja ::P Mimo to gram bo serwer pompa

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Katy, mavexy i inne gówna, na każdym serwie powinny mieć permanentnego bana na mordke, od razu na wstępie. Takich ludzi trzeba tępić, a nie jeszcze pozwalać im grać na swoich serwerach, potem mając wielkie zdziwko się, że wszystkie kolejno padają, bo navi inne śmieci. Lubie Cię kat, ale znajdź sobie kolegów w rl i wypierniczaj z tych internetów, bo tylko wszystkim szkodzisz.

Dzisiaj technik wraca więc bedzie naprawione.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

O już Kat nie wie co powiedzieć, bo go laska zatklała xD
Weź chłopie wyp***alaj na jakiś inny serwer i tam niszcz reputacje i ośmieszaj siebie i swoją żałosną gildie.
Jesteście marginesem społecznym, który zapewne w rl gówno znaczy, dlatego próbujecie zaistnieć w internecie, bo lepszego miejsca nie ma ;]

Na serwer zapraszam i polecam, niedługo wraca Lourt i ogarnie to ścierwo : )

Opublikowano

LAdnei Kat zboczeniec jeba*y ;D molestuje mlode cycki Antishy :D I leje malego niemca po Chelmie hahaha

Kto mysli e kat to pdeofil niech daje like ;D

antywarn:

Mnie zbanoali za wh i Fishbota wiec lataja GMI i banuja : :P Mimo to gram bo serwer pompa

Jak juz piszesz o kims i wyzywasz to chociaz zachowaj ortografie ;) Ty pewnie nie masz tego ''niemca'' .

Opublikowano

Jak juz piszesz o kims i wyzywasz to chociaz zachowaj ortografie ;) Ty pewnie nie masz tego ''niemca'' .

Ja mam Ruska Twardego i duzego :D I możesz go possssać :D

logo.png

Opublikowano

Ja mam Ruska Twardego i duzego :D I możesz go possssać :D

Nie wiem jak ty to sobie wyobraziles ale jak mozna ssac , cos co jest przez Ciebie całodobowo ssane i trzymane u CIebie w buzi ? ;/

Opublikowano

Nie wiem jak ty to sobie wyobraziles ale jak mozna ssac , cos co jest przez Ciebie całodobowo ssane i trzymane u CIebie w buzi ? ;/

Fiulu czy jak tam sie wabisz nie mam wybranych żeber zeby robic to co ty :D

Widzę ze masz duze doczynienie w tej dziedzinie, moze jestes meska dziw*a?:D to sorryy

antywarn:

Kiedy bedzie evencik?:) bo slyszałem ze zapowiada sie ox na week z podziałem levelowym

logo.png

Budowniczy
Opublikowano

Ostatnio, jak byłem na koncie GM, sprawdzałem licznik graczy - 690 (godzina 16) <3

Ale tak, czy siak powiecie, że było 1,8 koła! :D A Ty igu, pisałem Ci już coś o bryłkach. *;

"Antisha kolejna sprzedajna szmata która zapewne od lizania dupy język

zbrązowiał , zapewne kolejna Gorąca 15 która pokazała cycki nie jednemu.

TayxKat bardzo ładnie musiał Cię zbajerować że zrobiłaś mu darmowy

event chyba że Cię ostro wyruchał bo był to Twój pierwszy raz. Trzymaj

się go dalej zapewne daleko zajdziesz :)

Mam nadzieję że kiedyś pożałujesz współpracy z tym pedałem. Mógłbym tu

wiele pisać na Twój temat ale wolę zaoszczędzić sobie dyskusji oraz

czasu by pisać z Tobą."

Pedała i dziwkę szukaj w Twoich skromnych progach.

To ku*wa je daj! Daj te screeny, filmy, wszystko co masz! A nie kręcisz wiochę i

Mamy filmy, ha jesteśmy pro, mamy na was filmy!

Gówno macie. Taka prawda. Bo gdybyście rzeczywiście coś mieli, to byłoby już dawno na MPC.

A nie jakieś denne wymówki "wrzucę kiedy indziej, bo chcę abyście się namęczyli".. Ha Ha Ha.

I właśnie na TS Triadora była z Wami taka sama rozmowa jak tutaj!

To jest właśnie poziom fearless. Powie Ci, że był na koncie GM, widział wszystko, on na serwerze ma wszystko, ale gówno Ci pokaże.

Pozdrawiam i już możecie wyjść z tematu i robić wiochę na inny nowy serw.

r5l.png

Tak są, sam ich wyłapuję :)

Takich fearlessów było łatwo znaleźć :) Polecieli wszyscy od razu :)

Ale osobiście siedzę sam nocami + jakiś inny GM z naszego Team :)

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Budowniczy
Opublikowano

Ja mam jedno pytanko odnośnie tego wszystkiego , podobno GM'owie tego servera nie mieli mieć dostępu do praktycznie niczego ( tak jak pisaliście ) , a jednak okazało się inaczej...

Nie mają najważniejszych komend. No ale np. komenda do zrzucania mobów musi być, ponieważ z tego są tworzone eventy. Aczkolwiek teraz będą porobione questy na tworzenie eventów.

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Ja mam jedno pytanko odnośnie tego wszystkiego , podobno GM'owie tego servera nie mieli mieć dostępu do praktycznie niczego ( tak jak pisaliście ) , a jednak okazało się inaczej...

Nie mieli dostępu do dawania itemów

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

Nie mają najważniejszych komend. No ale np. komenda do zrzucania mobów musi być, ponieważ z tego są tworzone eventy. Aczkolwiek teraz będą porobione questy na tworzenie eventów.

Co ma komenda /m do komendy do zrobienia eventu ?

Po drugie eventów się nie robi komendami .. masz gotowce na mpc do panelu admina w grze..

Nic dziwnego że eventu nie umiecie zrobić jak go /m robicie

beeeeeeeeekkkkkkaaaaaaaaa

0bFkqdJ.png

Budowniczy
Opublikowano

Po drugie eventów się nie robi komendami .. masz gotowce na mpc do panelu admina w grze..

Sory, my nie jeździmy na gotowcach. Wolimy sami zrobić a nie pościągać wszystko z MPC i cieszyć, że serwer udało się skleić.

logo.png

Opublikowano

tru

Mówiliście, że Shizer (whatever) ma dostęp tylko do warpowania / inv - wystarczy w game pogrzebać, ale on miał takie sam dostęp co Antisha. Nie działały tylko 3 podkomendy, a reszta była w jak najlepszym porządku. Wtedy też okłamywałeś graczy.

LfvqbTd.jpg

High Wizzard, to ranga, którą mieli. Pozdrawiam : 3

A z Tobą - Igu, zakłamana szujo nie mam o czym rozmawiać, bo Twój poziom inteligencji jest bardzo mały.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

tru

Mówiliście, że Shizer (whatever) ma dostęp tylko do warpowania / inv - wystarczy w game pogrzebać, ale on miał takie sam dostęp co Antisha. Nie działały tylko 3 podkomendy, a reszta była w jak najlepszym porządku. Wtedy też okłamywałeś graczy.

LfvqbTd.jpg

A z Tobą - Igu, zakłamana szujo nie mam o czym rozmawiać, bo Twój poziom inteligencji jest bardzo mały.

ZNowu ta zakłamana kurwa sie wypowiada tym razem na Triadorze Jebac takich jak kot i cała gildia frajersów czy jak tam sie wabicie pieski

Triadora Polecam gram juz tydzien i super sie gra :) Do tego amdini ogarnieci i ogareli szybko sprawe z ta su*ą Antisha :D

Opublikowano

tru

LfvqbTd.jpg

Wyjdź stąd Bobak, nie masz co robić to pobaw się tymi swoimi 2 centymetrami przed zdjęciem płaskiej jak deska Taylor Swift.

@antywarn

polecam serwer, administracja ogarnia cheaterów, duża ilość graczy czego chcieć więcej.

Opublikowano

Wyjdź stąd Bobak, nie masz co robić to pobaw się tymi swoimi 2 centymetrami przed zdjęciem płaskiej jak deska Taylor Swift.

@antywarn

polecam serwer, administracja ogarnia cheaterów, duża ilość graczy czego chcieć więcej.

Taylor Swift<333333333

Twoja była też jest płaska, ale dobrze do japy brała. xD

Już idę stąd, bo mnie zabijecie zaraz :/ Tak mi przykro, że was skrzywdziłem. :(

gorąco przepraszamy, kat i mavex. [/ironia]

ps. last post here

124124214_nwxnqwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...