Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma co płakać czy podrobione czy tez nie.:] tak jak powiedzieli wczesniej jezeli sa w posiadaniu bryłek to na dniach ukarze się filmik i to bedzie dowód :]

Okey, nie ma sprawy, wszyscy poczekają na ten "wasz film"

Dziwię się tylko, że wstawiacie go kilka dni po całej sprawie.

On tutaj powinien być pierwszy!

PS. Szukajcie sobie innego serwa gdzie admini nie reagują na WH itd. to będziecie mieć jakieś szanse.

Serwer jak najbardziej polecam, teraz jeszcze Lourt ponoć wraca, to ruszy wszystko jeszcze lepiej :)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty, bo Ci się zaraz klawiatura spali od tego pierdolenia. Idź już spać, bo takie słowa to do matki możesz mówić, jak Cię tak nauczyła. Sprzedawać to się możesz na oś, bo pewnie tam też taki cwany jesteś, jak w internetach?

nie wyzywaj go brudasie :D widac antisha tobei tez orbi pokazy :D moze jest na showupie?:D Sprawdze xD

OK.

a co bedzi ejak to zdjiece wyciekne?

Siemka.. właśnie chciałem zacząć grać.. lecz przy wejściu na strone Triador.pl wyskakuje mi taki błąd:

ds13.jpg

Gdy nacisne back off'a strone.. wie ktoś co zrobić ? :F

ja dałem x i mi działą to aaks ankeita była;) sprobuj tak

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Siemka.. właśnie chciałem zacząć grać.. lecz przy wejściu na strone Triador.pl wyskakuje mi taki błąd:

ds13.jpg

Gdy nacisne back off'a strone.. wie ktoś co zrobić ? :F

Zamknij zakładke obok back

I daj strona głowna.

Opublikowano

Co Ty wymyślasz? Chyba Ci się nudzi. W pierwszym moim poście tutaj przyznałam się do winy i nikt inny z Administracji nie był w to zamieszany. A co i komu dałam napisał kat. :)

Nie bądź taka cwana i nie uciekaj od sprawy...

Wiem że najlepiej napisać:

tak, byłam zamieszana, grajcie sobie dalej.

Nie ku*wa. Nie uciekaj teraz tak łatwo, bo narobiłaś takie zamieszanie na serwerze, a teraz tak po prostu chcesz wszystko uciszyć.

Brak Ci odwagi teraz aby powiedzieć całą prawdę? Aa żeby dać skille to było wystarczająco dużo?

Nie potrafisz nawet tego docenić, że dali Ci szansę, a ty tak to wykorzystałaś!?

Co za satysfakcję Ci to przyniosło?

*Straciłaś GM, gdzie inni walczą o tę rangę.

*Straciłaś zaufanie własnych znajomych dla jakiś idiotów fearlessów, którzy na każdym serwie z siebie pośmiewisko robią.

*Zapewne pójdą na jakiś inny serw, Ciebie wyru***ą w cztery litery i jesteś w dole.

Nie wiem ile Ty masz lat, ale żeby tak się zachować wobec osób, które na tyle Ci zaufały, to jest chamstwo.

Tyle ode mnie, serwer naprawdę bardzo fajny i doceniam administrację za to, że przyznała całą prawdę jak to było, nie ukrywając tego i chowając się + podjęli odpowiednie kroki w tej sprawie.

Opublikowano

nie wyzywaj go brudasie :D widac antisha tobei tez orbi pokazy :D moze jest na showupie? :D Sprawdze xD

a co bedzi ejak to zdjiece wyciekne?

ja dałem x i mi działą to aaks ankeita była;) sprobuj tak

Co za ślepa pała ze mnie :D nie widziałem tego "X" dzięki dzięki hehe

Opublikowano

Ty, bo Ci się zaraz klawiatura spali od tego pierdolenia. Idź już spać, bo takie słowa to do matki możesz mówić, jak Cię tak nauczyła. Sprzedawać to się możesz na oś, bo pewnie tam też taki cwany jesteś, jak w internetach?

to jest wojna internetowa i chuj cie obchodzi moje oś

a jak mi sie spali to sobie kupie nowa

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano

to jest wojna internetowa i chuj cie obchodzi moje oś

a jak mi sie spali to sobie kupie nowa

Wojna internetowa? Tak się pogrążasz w tym internecie, że te wypociny szkoda czytać. Za dużo serca wkładasz w internety, zamiast wszystko traktować z dystansem i być przyzwyczajonym na troling i tego typu sprawy, łatwo Cię zdenerwować. Może powinieneś udać się do psychologa? Bo wiem, że spawy, które dzieją się w wirtualnym świecie, mogą przenieść się na życie realne, więc uważaj na siebie!

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Wojna internetowa? Tak się pogrążasz w tym internecie, że te wypociny szkoda czytać. Za dużo serca wkładasz w internety, zamiast wszystko traktować z dystansem i być przyzwyczajonym na troling i tego typu sprawy, łatwo Cię zdenerwować. Może powinieneś udać się do psychologa? Bo wiem, że spawy, które dzieją się w wirtualnym świecie, mogą przenieść się na życie realne, więc uważaj na siebie!

xD

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano

Ciebie tutaj ku*wa w tym temacie nie powinno być już dawno..

Że wgl. masz czelność się tutaj wypowiadać.

Super, wykorzystałeś sytuację, zarobiłeś bana na konto i co z tego ku*wa masz?

Dawaj ten swój zasrany film z EQ, bo te screeny to były Faile..

Zapłaćcie komuś lepszemu, bo nie wiem co za PAINTera wy znaleźliście.

Opublikowano

Wielki + dla administracji za takie poprowadzenie sprawy :)

R3SPecT ma skile P poniewaz od G mozna uzywac egzo oraz rad :) wiec to nie problem :)

A wy dalej spinajcie tutaj dupy tak naprawdę o nic. Zakładam ze wiekszosc tutaj spamiacych osob ma jazdy tylko dlatego ze serwer Hard ich przerósł i po spaleniu zelka na 6 bodziem sie poddali. Oczywiscie zapraszam na serwer, gra sie super !

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Pograżasz to sie Ty. Dostałeś bana i teraz wylewasz swoje żale robiąc szum z dupy, to ma być normalne ? To jest właśnie pogrążanie sie, kompromitujesz siebie i swoją gildie.

Za to Twoje wypociny może sie czyta z przyjemnością ? Chłopie, lepiej sie odwróć i wypi**alaj, bo aż sie czytać takich bzdur nie chce.

'' Bo wiem, że spawy, które dzieją się w wirtualnym świecie, mogą przenieść się na życie realne, więc uważaj na siebie! '' - No jasne, że wiesz.... Zakładam, że owy przypadek już miałeś, więc możesz nam tutaj doradzić co robić w takich sytuacjach.

Ide spać, musze sie wyspać, bo jestem internetowym trollem i jutro nie bede miał siły, tak więc jeśli mi odpiszesz śmieciu, a zakładam, że tak, to odpowiedzi spodziewaj sie po 8 rano =)

Opublikowano

Pograżasz to sie Ty. Dostałeś bana i teraz wylewasz swoje żale robiąc szum z dupy, to ma być normalne ? To jest właśnie pogrążanie sie, kompromitujesz siebie i swoją gildie.

Za to Twoje wypociny może sie czyta z przyjemnością ? Chłopie, lepiej sie odwróć i wypi**alaj, bo aż sie czytać takich bzdur nie chce.

'' Bo wiem, że spawy, które dzieją się w wirtualnym świecie, mogą przenieść się na życie realne, więc uważaj na siebie! '' - No jasne, że wiesz.... Zakładam, że owy przypadek już miałeś, więc możesz nam tutaj doradzić co robić w takich sytuacjach.

Ide spać, musze sie wyspać, bo jestem internetowym trollem i jutro nie bede miał siły, tak więc jeśli mi odpiszesz śmieciu, a zakładam, że tak, to odpowiedzi spodziewaj sie po 8 rano =)

Ziomek propsy pojechałeś po nim jak po dziecku bo zapewne to jest dziecko :D a tak @pss mogłeś od razu napisać dissa na niego :D tzm w sensie dobrze właśnie :D a diss byłby git <3:D

@psss do administracji szczerze to tak jak by to zlewać ponieważ na hostingu gracza można zrobić zapasowe reję kiedyś tak podajże było na novamt2 czy gdzieś tam ale to stare czasy a + logowanie co pada można zrobić auto podnoszenie :) więc administracji się po prostu się nie chcę :O

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Na początku myślałem "Fearless" pro gildia, dużo osób- zgrani.. na szczęście byłem głupi, dobrze że z tego wyrosłem już:)
Dla mnie kat jesteś zerem razem z mavex`em, niszczycie czyjąś pracę na którą ludzie z administracji się starali aby wszystko wypaliło. Serwer jest bardzo dobry, na pewno na nim zostanę i będę grał ile się da, a wy możecie spi**dal*ać na jakiś inny serwer hamachi BO DLA MNIE JESTEŚCIE ZERAMI, G*WNAMI, Pozdrawiam <3

A ty Antisha jesteś zwykła szm*tą, inaczej nie można tego określić, mam nadzieję że ludzie nie po odchodzą z serwera tylko będą grali dalej :)

Opublikowano

Nie no , to już przekroczyło moje najśmielsze oczekiwania , wszystkiego sie spodziewałem po administracji , ale teraz to już sami sobie wbili gwóźdź do tromny.

- cała prawda o serwerze:

xxxx

9kf9.png

Opublikowano

Nie no , to już przekroczyło moje najśmielsze oczekiwania , wszystkiego sie spodziewałem po administracji , ale teraz to już sami sobie wbili gwóźdź do tromny.

xxxx

człowieku zawału dostalem + full słuchawki @ raport @

za wysoka sygnatura

Opublikowano

xxxx

TY KU*WO LEWACKA XDDD

Opublikowano

A jaka mamy pewnosc ze Ty tego nie przerobiles? ;)

Boże to są debile którzy po tym jak dostali bana będą się wypierać i robić wam wodę z mózgu starając udowodnić, że jest tak, a nie inaczej(Miałem okazję mieć bryłki po 100kk jak będę miał yang to zrobię ss'a i tu wrzcuę).

Jeżeli to są bryłki to one się łączą i dlaczego nie są wszystkie w kupce tylko porozwalane ?

Proste, bo tak nie umie już ss'a podrobić, a chce jak najwięcej bryłek pokazać.

Kolejną sprawą dlaczego nie nagrają filmiku ? Również prosta odpowiedź, ponieważ tego nie ma :)

Opublikowano

CHCIAŁBYM SIĘ DOWIEDZIEĆ, DLACZEGO ADMINISTRACJA CHWALI SIĘ W ZAPOWIEDI CZYMŚ CO PO TRZECH TYGODNIACH SERWERA NADAL NIE ISTNIEJE A MIANOWICIE ZAPAKOWANIE POSTACI DO PACZKI I SPRZEDAŻ PRZEZ HANDEL !?

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry i serdzecznie zapraszam.

Osoby, które robią szum są zwykłymi śmieciami wylewającymi swoje żale, bo dostali bana... Śmieszne i przykre... Biedaczki...

Z tego co pisali wcześniej użytkownicy, to ta gildia nie pierwszy raz robi takie gówno. Liżą dupke, a potem prosze bardzo.

Dobrze, że takiego ścierwa na serwerze już nie będzie, kilka pajaców mniej.

A administracja niech wyciągnie z tego wnioski i Lourt niech sie zajmie tym zrytym teamem, bo aż sie płakać chce.

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry i serdzecznie zapraszam.

Osoby, które robią szum są zwykłymi śmieciami wylewającymi swoje żale, bo dostali bana... Śmieszne i przykre... Biedaczki...

Z tego co pisali wcześniej użytkownicy, to ta gildia nie pierwszy raz robi takie gówno. Liżą dupke, a potem prosze bardzo.

Dobrze, że takiego ścierwa na serwerze już nie będzie, kilka pajaców mniej.

A administracja niech wyciągnie z tego wnioski i Lourt niech sie zajmie tym zrytym teamem, bo aż sie płakać chce.

Lourt sam rozdawal eq i zrzucal bossy.

Jak sie nie ma 100% zaufania do danej osoby nie trzyma sie jej w teamie.Powinna miec tylko 1 komende,a nie eq zawalone brylami,eq ktore sa juz w obiegu.

Serwera oczywiscie nie polecam! Padnie i to jest kwestia czasu.Wspomnicie moje slowa.

Srij9JT.png

Opublikowano

CHCIAŁBYM SIĘ DOWIEDZIEĆ, DLACZEGO ADMINISTRACJA CHWALI SIĘ W ZAPOWIEDI CZYMŚ CO PO TRZECH TYGODNIACH SERWERA NADAL NIE ISTNIEJE A MIANOWICIE ZAPAKOWANIE POSTACI DO PACZKI I SPRZEDAŻ PRZEZ HANDEL !?

Zapakować to my cie możemy zaraz do bagażnika.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...