Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wszystko rozumie ale aktualnie przeczytalem 48 mistrzow(specjalnie liczylem) i weszedl tylko jeden to cos jest tu nie halo:( Wbijal ktos poli na P napiszcie jak wam szlo od g do P .Pozdro

3-4 ku z rada i wchodzi, pozdrawiam TheDominik poli na P

Jednak największym koszmarem tego serwera jest Dt, a raczej ciągle lagi w nim

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3-4 ku z rada i wchodzi, pozdrawiam TheDominik poli na P

Jednak największym koszmarem tego serwera jest Dt, a raczej ciągle lagi w nim

ja znam powod tych lagow :) z mobami jest cos nie tak gdy wejdzie sie na dt bez monsterkow 0 laga gdy wejdzie sie bez tekstur sa lagi wniosek jest prosty lagi powoduja moby w dt (najgorzej jest na 7/8/9 pietrze tam jest lag 4 ever :)) ale nie wiem w jaki sposob :) (ale to jest nic)

nie leca juz klucze zin w dt :)

mam aure m10 i juz 18 ku nie weszlo pod rzad :) (az takiego pecha nie mam wiec cos tu jest nie tak)

ludzie chodzili juz na niebianska smierc i drop jest masakryczny (nic dobrego nie leci)

na DC (katakumby) bez is nie warto isc :)

na tym serwie SM to podstawa (bojowce, PD-ki, PPK militarki przepustki itd.) to wszystko tam jest a chcialbym wiedziec ile oni zarobili na tym serwie juz :)

kolejna sprawa to te wszystkie lagi na serwie (nie tylko w dt jak napisalem ale wszedzie rowniez wystepuja)

brak zainteresowania ze strony teamu (juz 4 razy staralem sie napisac do nich ale nie odpisywali poprostu mieli mnie gdzies)

ktos kto gra na tym serwie to wie jak kozacko wyszedl im OX :P (tego nie musze tlumaczyc bo to parodia)

na poczatku serwa bylo niby 2k graczy (w co nie wierze) a teraz macie chociaz 1k ? napewno nie :) a dlaczego tak jest ? bo nie interesujecie sie serwerem :) (niestety taka jest prawda)

jak zaczniecie sie interesowac serwem i zorganizujecie jakies rozrywki na nim to moze troche graczy przybedzie (choc szczerze watpie ze zaczniecie bo zarobiliscie juz kupe kasy i nie oplaca wam sie juz starac o graczy:)) to tyle z mojej strony

Opublikowano

śmieszna administracja. napisałem, ze wymienie eq Triador za Ravia i dostałem perma na czat. nie polecam. jedynie shizer na +. jak grałem często wchodził na ts'a i starał sie pomagac.

Opublikowano

Up powiem Ci tak na filmikach podniecają się oooo patrzcie jak tu w chuj ludzi jest na serwerze a tu same shopy i niby event . HAHAHAHA . Jebią ścieme i mydla ludziom oczy . NIE POLECAM !

Opublikowano

Lua.men.wtf teraz to mnie rozbawiles Jesteś kolejnym hejterem który zazdrości że na jego serwerze gra po 300 ludzi. Sam mylisz oczy innym na serwie gra bardzo dużo osób widać to po spotach które są non stóp oblegane. O każdej porze są ludzieDobrze że piszesz takie posty bo ciebie mogą jedynie posłuchać takie zje*y jak ty, a takich ludzi nam nie potrzeba.:-) na serwie w godzinach szczytu jest grubo ponad 1500 osób online

Opublikowano

Da mi ktoś serverinfo z Triadorem do moda?Nie będe ściągał clienta całego specjalnie ,na mojej radiówce.

KIedyś robili jakieś małe patchery i jakoś dawało się wejsc na serwer ,a teraz tylko cały client.

Opublikowano

7UP jakie 1000 ludzi online ? jak w godzinach popoludniowych jest ponad 1,8k graczy, mogles byc na ox to bys widzial; co sie dzieje w miescie , tyle graczy w jedym miejscie to nawet na solarze ani an bal** nie widzialem.

Polecam serwer w 100% , doskonaly hard, o zarboek nie cięzko, kilka KU itp i mamy juz boja.

Sposób nawet dobrego zarobku -

Opublikowano

Obecnie DC i smoki to najlepsze zarobki :) Trzeba myśleć i mieć chęci, bo na upartego i na ulepszaczach się dorobisz :)

Opublikowano

Obecnie DC i smoki to najlepsze zarobki :) Trzeba myśleć i mieć chęci, bo na upartego i na ulepszaczach się dorobisz :)

Ta ADMINISTRACJA WYŁĄCZYŁA ubijnie bossów na ogólnym i robi wam prywatne zuo, a później każdy z topki stawia cały sklep smoczych łusek i jazda. Ciekawe czemu wyłączyli co nie ?

Na serwerze gra sporo osób sklepów jest moze 400, DT / Bo V2 / V3 / Pustynia zapchane nie wiem jak w grocie

P.S skąd można wziąść szkatułke żeby zapakować postać i sprzedać ?

Lol co chwile medatorzy zmieniaja mi posty lub usuwaja chodz nie wiem nawet za co nie napisalem nic złego.

Jak mówił Isamu średnia lat moderatorów MPC wynosi 13 więc nie dziwcie się, czemu każdy dostaje co chwila ostrzeżenie

CHCIAŁBYM POZDROWIĆ JEBANĄ ADMINISTRACJE KTÓRA SIĘ SPRZEDAŁA ALBO GRA Z KOLEGAMI. Na serwerze włączone jest zdobywanie yang x 1000% pozdrawiam i niech topka sobie tak dalej zarabia , dla mnie całe ForGame i Lourt to po prostu ścierwo, nigdy juz na waszych serwerach nie zamierzam grać. Dziekuje dowidzenia

Opublikowano

Hhahaha jak dla ciebie 3000tysie to malo to ja latam -,-

3000 tys. to masz pryszczy na czole .. na tym serwie nie gra więcej zin 800 osob ...

Gram od wczoraj od 12 rano i do teraz nie spotkałem nikogo w m2 , expilem na bo spotkałem tylko jedna osobe..

Nie wiem gdzie ty masz te 3k osob .. shopow tez wcale tak dużo nie ma to tak zwany sztuczny tłum..

Serwerowi daje max miech/2 i skończy tak jak Almantia..

Pozdrawiam Bartka grubasa i jego żonę z ryjem jak kowadło

ema forgame ssie

0bFkqdJ.png

Opublikowano

3000 tys. to masz pryszczy na czole .. na tym serwie nie gra więcej zin 800 osob ...

Gram od wczoraj od 12 rano i do teraz nie spotkałem nikogo w m2 , expilem na bo spotkałem tylko jedna osobe..

Nie wiem gdzie ty masz te 3k osob .. shopow tez wcale tak dużo nie ma to tak zwany sztuczny tłum..

Serwerowi daje max miech/2 i skończy tak jak Almantia..

Pozdrawiam Bartka grubasa i jego żonę z ryjem jak kowadło

ema forgame ssie

SSIJ NISMOWI NA TYM JEGO DENNYM SERWERZE CO PADA, A MOZE ŚPISZ Z NIM? (CIEPŁY BRACISZKU)

NA TRIADORZE GRA NAPERWNO WIECEJ JAK 2 TYS LUDZI W GODZ SZCZYTU

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Witajcie gracze,

Przykro nam jest przekazać dla Was wiadomość o tym, co wydarzyło się na naszym serwerze dnia wczorajszego ale doszliśmy do wniosku że szczerość z naszymi graczami jest dla nas i Was najważniejsza i powiemy Wam o tym. Otóż dnia 01.07.2013 jeden z naszych testowych GameMasterów doszedł do wniosku że zrobi jak najgorzej naszemu serwerowi ze wzlęgu na to, że został wyrzucony z posady GM bo po prostu się nie sprawdzał. Był to [GM]Antisha. Aby Wam nie przerywać gry postanowiliśmy, że aktualizację zrobimy w nocy i w tym czasie zostanie zdjęta ranga GM'a z konta niniejszego członka teamu. Niestety, mieliśmy do niej zaufanie gdyż była jedną z nas ale nie byliśmy w stanie przewidzieć że dana GM'ka zrobi coś takiego. Stało się co stało. Dana GMka zrzuciłka Umarłe Rozpruwacze 2 osobom. Znaleźliśmy je w logach które również Wam udostępniamy bo po prostu nie będziemy nic ukrywać.

KLIKNIJ TUTAJ ABY ZOBACZYĆ LOGI.

Ciężko jest nam w takiej sytuacji Wam to przekazać, ponieważ staramy się aby grało się Wam jak najlepiej no ale oczywiście nie może obejść się bez problemów. Usunęliśmy wszystko i zbanowaliśmy wszystkich którzy mieli do tego dostęp lub uczestniczyli w danej sytuacji. Dużo zapewne z Was pomyśli, że nie mówię prawdy i Was do końca rozumiem. Macie prawo tak myśleć, ponieważ jest to wina administracji serwera. Od dzisiaj w administracji są osoby które są z forgame bardzo długo przywiązani i nie rekrutujemy już nowych osób, ponieważ sami widzicie że darzymy kogoś zaufaniem a obraca się to przeciwko nam. Prócz bosów (Riper) które zostały zrzucone graczom zostały również nadane skile (P). Nad wszystkim natomiast spędziliśmy dobrych kilka godzin aby zablokować graczy oraz usunąć wszystkie powiązane rzeczy. Możecie być pewni że nic, co zostało nadane już nie występuje.

Logi są sprawdzane codziennie przez HA a więc administracja jest pod stałą kontrolą. Owi gracze również próbowali pójść z nami na układ abyśmy ich nie banowali co by skutkowało nie wrzucaniem danych screenów przez nich ale my mamy zamiar prowadzić serwer sprawiedliwie, bez żadnych układów z graczami. W administracji zostały przeprowadzone porządki a na stanowiskach pojawiły się osoby przywiązane do ForGame a więc taka sytuacja się już nie powtórzy.

Admin serwera na dniach wróci z 10 dniowego urlopu i na serwer znowu będą wprowadzane znaczne aktualizacje m.in nowe mapy eventowe.
Prosimy, abyście przyjęli tą wiadomość ze spokojem, gdyż bardzo nam zależy na graczach, ponieważ to dla Was tworzymy serwery i chcemy aby grało się Wam jak najlepiej.

Z góry jeszcze raz najbardziej przepraszamy i serdecznie zapraszamy do dalszej gry na serwerze Triador !!
Pozdrawiamy !

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

UWAGA GADAŁEM DZIS Z NIMI NA TS Z TYM WYZEJ PEDAŁEM xcatem ( kazd kata zna bo zawsze gra na serwie apozniej obrabia dupy)I MOWIŁ ZE CHCE ZPESUC OPINIE TRIADOORWI BO DOSTAŁ BANY I SCIEMNIA WIEKSZOSC CO PISZE TO SCIEMA NIE WIERZCIE KATOWI BO TO PEDOBIR Z FIRLESÓW

Triadora polecam i nei dam zepsuc mu opinii

logo.png

Opublikowano

UWAGA GADAŁEM DZIS Z NIMI NA TS Z TYM WYZEJ PEDAŁEM xcatem ( kazd kata zna bo zawsze gra na serwie apozniej obrabia dupy)I MOWIŁ ZE CHCE ZPESUC OPINIE TRIADOORWI BO DOSTAŁ BANY I SCIEMNIA WIEKSZOSC CO PISZE TO SCIEMA NIE WIERZCIE KATOWI BO TO PEDOBIR Z FIRLESÓW

Triadora polecam i nei dam zepsuc mu opinii

Gówno wiesz gnoju ^^ masz ss'y wyżej i opisane <3

Wszystko usunięte? Oj niee wszystko poszło w obieg + na koncie kata trochę itemów było :) zarobiliśmy dość dużo, aby skończyć całkowicie gre w metina ^^

Opublikowano

Wiadomo że były przekręty, dawanie bana za nic. Szkoda mi tylko uczciwych ludzi co tracili czas i kase na IS.
Szkoda że nie nagraliście filmiku :]

pozdrawiam i żegnam ten serwer z gildia Hello Kitty

Opublikowano

Wiadomo że były przekręty, dawanie bana za nic. Szkoda mi tylko uczciwych ludzi co tracili czas i kase na IS.

Mieliśmy filmik, lecz mavex inwalida go usunął. ;d

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Ogarnieta administacja Napisali prawde + pousuwali i poblokowlai konta duzy +

BTW Gidlia firles to sciery i lamusy :D i tak zostanie na wieki [*]

Amen

logo.png

Opublikowano

xxxxxxxxxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...