Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzieciaku haha wez przestan. Po prostu bylem z nimi w gildi kiedys gralem z nimi troche i wiem ze napewno tam sa uklady ;)

Po pierwsze shizer nie ma dostępu do komend, ma tylko do panelu z którego może banować.

A tak poza tym, piszesz do mnie dzieciaku a masz 17 lat, rozbawiłeś mnie tym bękarcie.

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Po pierwsze shizer nie ma dostępu do komend, ma tylko do panelu z którego może banować.

A tak poza tym, piszesz do mnie dzieciaku a masz 17 lat, rozbawiłeś mnie tym bękarcie.

Nie napisalem do cb dzieciaki tylko to ze do mnie napisales dzieciaku to mnie rozmieszylo .tfu dostepu do navi nie ma ale ma takie cos jak przywolywanie metkow bossow i mobow skoro na event przywolywal ;)

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Myslisz ze on nie pomaga swojej gildi? chyba smieszny jestes cala ich gildia jest w topce i brala udzial w wiekszosci close bety myslisz ze tam nie ma ukladzikow jakis? napewno zwoluje jakies specjalne moby(nie bossy) takie co leca dobre itemki albo metki im spuszcza lub co kolwiek innego . Byl taki serwer kaladar spuszczal moby bez nazwy jakies chinskie znaczki i znich lecialy piekne itemki w tym bronie 75 a tam ten byl serwer hard moze i tu sa takie moby z fajnymi itemkami itp . napewno cos kreca a tym eventem zjebali cala gospodarke na serwie ;)

Tak, spuszcza wszystko mimo, że jest pod okiem innych administratorów, w tym Lourta, naprawdę człowieku nie potrafisz pojąć tego, że jeżeli ktoś grał już 2 nocki i był prawie cały czas online (co zresztą można pojąć po czasie w grze) osiąga więcej od przeciętnego gracza? Z tej twojej gildii, w której wszyscy są w topce jest może z 5 osób, które tak naprawdę są w topce.

Nie rozumiem was, ludzie mają 2x więcej czasu w grze od Was, a Wy dalej mówicie, że shizer wszystko robi dla naszej gildii, bo mają większy lvl/lepsze eq, popieprzeni jesteście.

Opublikowano

Hahah,jak zwykle serwer tak cieszył się popularnością i skończyło się jak wszystkie serwery które wychodzą.

Tak "dzieci" cieszyły się z serwera,że będzie to hit roku itp.a tutaj upss jednak pomyłka.

Zawsze tak jest,na początku przechwałki a później,że administracja do dup***.

To ja się pytam po co tak wychwalacie serwer skoro nic o nim nie wiecie,nie znacie administracji,a co do czego przychodzi wielki płacz.

Cieszę się tylko z tego,że nawet nie miałem i nie mam żadnego zamiaru tutaj zagrać.

Ps.Ludzie ogarnijcie się niedługo wakacje a wy tylko metina widzicie zamiast cieszyć się wolnym i ładną pogodą,można jakieś fajne dupeczki poznać bo w grze napewno nie poznacie :P itp.

Cieszcie się życiem a nie zatruwacie sobie je siedzeniem przed komputerem.

Opublikowano

To ze OX sie nie odbyl nie znaczy ze trzeba panikowac.

Nie bylo dzis bedzie kiedy indziej.

Nie wiem co wy macie do ShizeR-a on robi co do niego nalezy.

Piszesz do niego na pw np.

Qwerty122 ma wh jest qn na BO spot chunjo ch3 ...... i juz chlopaka nie ma.

Co do serwera.

Gdy chcesz zalozyc gikdie musisz wykonac misje od straznika wsi- bez sensu

Ulepszyc fms-a na +9 to tak jakbys ulepszyl stalke na plu na 9 k powinni zwiekszyc % bo juz 63 bodzie wladowalem a mam +7 l

08945921259705007813.png

Opublikowano

Hahah,jak zwykle serwer tak cieszył się popularnością i skończyło się jak wszystkie serwery które wychodzą.

Tak "dzieci" cieszyły się z serwera,że będzie to hit roku itp.a tutaj upss jednak pomyłka.

Zawsze tak jest,na początku przechwałki a później,że administracja do dup***.

To ja się pytam po co tak wychwalacie serwer skoro nic o nim nie wiecie,nie znacie administracji,a co do czego przychodzi wielki płacz.

Cieszę się tylko z tego,że nawet nie miałem i nie mam żadnego zamiaru tutaj zagrać.

Ps.Ludzie ogarnijcie się niedługo wakacje a wy tylko metina widzicie zamiast cieszyć się wolnym i ładną pogodą,można jakieś fajne dupeczki poznać bo w grze napewno nie poznacie :P itp.

Cieszcie się życiem a nie zatruwacie sobie je siedzeniem przed komputerem.

Dokłądnie też tu nie grałęm , bo tak pomyślałem co z tego ze ten serwer bedzie hit przez jakies 2tygodnie i bedzie gralo nawet te 2k ludzi skoro W wakacje wyjdzie tyle innych serwerow , że ludzie i tak tam pójdą a to bedzie przeszłość ... Nie ma sensu grac i tak przechwalać wszystkiego ;) W wakacje wyjdzie tyle autorskich serwerów że Triador bedzie niczym :)

Opublikowano

A więc napisze wam, nie piszcie ze dzieci placza ze nie ma Eventu albo ze jest, bo to nie o to chodzi, zobaczcie spam wodzów orków, z bossów lecą małze =5 sztuk, jedni mieli po 200 małzy ^^ bronie 75 nastepna sprawa, zdobyli na takim evencie,a reszta ma chodzić na dt ze skillami m1? W dodatku leciały sztabki po 1kk, gdzie bojowca sellalo się z IS (11zł) za 7kk... Ktoś pisał, że tego nie odczujemy, jak to nie? Nie piszcie ze gracze placza bo im nie droplo.. takie eventy sie planuje nie wszyscy mogli być, tzn eventy sie planuje, tego nie można nazwać eventem ^^ zresztą jak na harda to troche za szybko i za dużo nie uważacie ? :) Ja licze na cofke do czasu z przed eventu czyli godzina 18, kto sie zgadza lajk, niech Admini widzą..

@link do ankiety macie na forum serwera (do moda: to nie reklama)

Bez cofki odejdzie 50 osób.

Z cofką odejdzie 500, tak się to skończy, nie marudź tylko się ciesz, że coś się działo.

tak uważasz?

bo ja nie, z czego mam się cieszyć?

z tego, że wiele graczy traci na tym serwerze?

sztabki 1kk bronie 75 małże.. easy zrobili ? ^^

z cofką raczej odejdą Ci co się nachapali wszystkiego i są zadowoleni, że na nic nie zapracowali ;)

W ankiecie 42 osoby za cofką 12 na nie, więc chyba odwrotnie napisałeś :)

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

A więc napisze wam, nie piszcie ze dzieci placza ze nie ma Eventu albo ze jest, bo to nie o to chodzi, zobaczcie spam wodzów orków, z bossów lecą małze =5 sztuk, jedni mieli po 200 małzy ^^ bronie 75 nastepna sprawa, zdobyli na takim evencie,a reszta ma chodzić na dt ze skillami m1? Ktoś pisał, że tego nie odczujemy, jak to nie? Nie piszcie ze gracze placza bo im nie droplo.. takie eventy sie planuje nie wszyscy mogli być, tzn eventy sie planuje, tego nie można nazwać eventem ^^ zresztą jak na harda to troche za szybko i za dużo nie uważacie ? :) Ja licze na cofke do czasu z przed eventu czyli godzina 18, kto sie zgadza lajk, niech Admini widzą..

a może ja przez ten czas evenu expiłem i co, też mi zresetujecie lv? zdecydowanie nie.

Opublikowano

a może ludzie odejdą? ss lvla można przecież zrobić.. zaraz wymyślicie że eq przed chwilą też zrobiliście...

zoabcz ile osób chce odejść, na publikach na ts nawet o tym rozmawiają.. ja chce grać, ale dropiłem 3 dni z rekawicami i mam mniej niż jakiś typ za sam event eh.. mniejsza.

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

@@@@@@@@@@@@@@

eDuardos NIEROZUMIESZ ZE HAYA MA DOSTEP DO LOGOW I JEZELI NP . SHIZER TELEPORTUJE KOGOS TO MA PRZEJEBANE FMS SR 58 DA SIE WBIC I POTWIERDZI SAM LOURT ZE NIE MA DOSTEPU DO NAVICATA BO JEST ZABLOKOWANY JEZELI BY BYLY PRYWANT EEVNECIKI DLA GIILDI INSPIRATION TO BYLO ALL NA CHACIE ,ORAZ W LOGACH.

SHIZER ZERO KONTAKTU??

TO MALO GRACIE DZISIAJ O 9 RANO WYBANOWAL ALL CHEATEROW :)))))))))))))))))))))))))

POZDRO DLA FALSZYWYCH CZYLI EDUARDOS I INNYCH PRZYDUPASOW

Opublikowano

a może ludzie odejdą? ss lvla można przecież zrobić.. zaraz wymyślicie że eq przed chwilą też zrobiliście...

zoabcz ile osób chce odejść, na publikach na ts nawet o tym rozmawiają.. ja chce grać, ale dropiłem 3 dni z rekawicami i mam mniej niż jakiś typ za sam event eh.. mniejsza.

Z cofką odejdzie 500, tak się to skończy, nie marudź tylko się ciesz, że coś się działo.

Opublikowano

SHIZER ZERO KONTAKTU??

TO MALO GRACIE DZISIAJ O 9 RANO WYBANOWAL ALL CHEATEROW :)))))))))))))))))))))))))

POZDRO DLA FALSZYWYCH CZYLI EDUARDOS I INNYCH PRZYDUPASOW

No jak mu napiszesz gdzie jest cheater, bo jemu sie szukać nie chce to jest kontakt - fakt...

Ale jak o coś zapytasz, to nie raczy wielki król odpisać, ale żeby mu botów podstawiać, bo dupska ruszyć sie nie chce, to wybacz...

Wyjebać go i tyle w temacie.

Opublikowano

Nie mam zielonego pojęcia , dlaczego administracja go do teamu wzięła , on tylko lizie dupę na niczym się nie zna i jest totalnym idiotom , teraz przynajmniej nam to pokazał. Mówię tu o ShizeR.

KOSZMAR , ja wiedziałem że to tak się skończy , pewnie nie jest to ostatni przypadek, będzie ich więcej i zapewne doprowadzi to do upadku serwera.

Pozdro.

xD 

Opublikowano

Niedziela. Zarobek ok - KU schodziły, KD schodziły, zarobek na broniach 30lvl, bodzie marmury, bojowce

Poniedziałek. Spadek cen ale zarobić się dało...

Dziś. KU w sklepach nie schodzą (w niedziele za tą cenę w minute cały sklep by został sprzedany) podobnie z KD. Bronie 30lvl nie wiem czy ktoś kupuje a jeśli już to po małej cenie.

Jak tak dalej pójdzie będzie całkowity zastój. KU nie będą schodziły (każdy będzie miał kilka sztuk na zapas) KD zejdą do paru k za sztukę (+4) bo tyle ich będzie na rynku. Bodzie już spadek cen o połowę a zaraz będzie mniej. Aby zarobić na potki niedługo będą powstawały multi konta żeby zebrać yang ze skrzyń ucznia.

Gdzie jest drop ulepszaczy w zadowalających ilościach? EZO? Oczy Pająka? Worki z trucizną?

To jest PRIV tu ma być łatwiej i przyjemniej niż na pl'u - no chyba że chodzi o zarobek i zamknąć serwer...

Troszkę nieprzemyślany ten serwer.

Opublikowano

Nie mam zielonego pojęcia , dlaczego administracja go do teamu wzięła , on tylko lizie dupę na niczym się nie zna i jest totalnym idiotom , teraz przynajmniej nam to pokazał. Mówię tu o ShizeR.

KOSZMAR , ja wiedziałem że to tak się skończy , pewnie nie jest to ostatni przypadek, będzie ich więcej i zapewne doprowadzi to do upadku serwera.

Pozdro.

Jprdl ale mnie ludzie wkurwiacie ,bo jezeli Admini nic nie robia nie banuja ,a tu dobry kontakt na TSie siedzi u kazdego z gildi zalatwia sprawy.

WH Banuje tylko jakbys wiedzial duzo osob zbanowal ,a chuja wiesz ,a najwiecej sie udzielasz

Opublikowano

Z pizdy wyjechali z tym zuo. Zero info, byle gówna dostali wszystko na tacy.

Masz dałna czy dałna?

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Niedziela. Zarobek ok - KU schodziły, KD schodziły, zarobek na broniach 30lvl, bodzie marmury, bojowce

Poniedziałek. Spadek cen ale zarobić się dało...

Dziś. KU w sklepach nie schodzą (w niedziele za tą cenę w minute cały sklep by został sprzedany) podobnie z KD. Bronie 30lvl nie wiem czy ktoś kupuje a jeśli już to po małej cenie.

Jak tak dalej pójdzie będzie całkowity zastój. KU nie będą schodziły (każdy będzie miał kilka sztuk na zapas) KD zejdą do paru k za sztukę (+4) bo tyle ich będzie na rynku. Bodzie już spadek cen o połowę a zaraz będzie mniej. Aby zarobić na potki niedługo będą powstawały multi konta żeby zebrać yang ze skrzyń ucznia.

Gdzie jest drop ulepszaczy w zadowalających ilościach? EZO? Oczy Pająka? Worki z trucizną?

To jest PRIV tu ma być łatwiej i przyjemniej niż na pl'u - no chyba że chodzi o zarobek i zamknąć serwer...

Troszkę nieprzemyślany ten serwer.

Serwer Hard jezeli patrze na Shopy w M1 za te 250 k kupisz 2 x oczy pajaka , 2 przewodniki po 150 k , dzis wystawilem szopa z Ku wszystkie mi zeszly jak wystawiasz na CH3 to pozdrawiam:)

Opublikowano

Serwer Hard jezeli patrze na Shopy w M1 za te 250 k kupisz 2 x oczy pajaka , 2 przewodniki po 150 k , dzis wystawilem szopa z Ku wszystkie mi zeszly jak wystawiasz na CH3 to pozdrawiam:)

Nie mierz wszystkich swoją miarą.

W sygnie widzę filmik z bety a więc nic mnie nie dziwi (przychylne posty) że jesteś po ich stronie. Ciekawe co jest w zamian...

Opublikowano

Nie no pompa.
Niektorzy nie spali od soboty, inni spali po 2/3h zeby cos znaczyc, a teraz to wszystko poszło na marne, i Ci ktorzy przez te pare dni grali 10h maja wiecej od nas :P
Gratuluje.

Jak dla mnie shizer out, cofka do 18 (przed event) i cioramy dalej.
Jesli nie to raczej bajo ;33

A tak swietnie sie zapowiadalo.

rYD9JSA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...