Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poprawcie link bo na 1 z Hostingow na ktorym macie Clienta wygasl lub zostal usuniety na DepositFiles

"Ten plik nie istnieje, dostęp do tego pliku jest ograniczony lub plik został usunięty z powodu naruszenia praw autorskich."

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie się grało do czasu udostępnienia WH.. Teraz gdzie nie pójdziesz (loch małp, m2, bo, m1, na metkach) WH..

Kiedy będą te pd i dziki w is? ;/

Opublikowano

Moge spytać czemu R3SPecT'a nie ma w rankingu ??

Jeszcze 2 bugi:

- Rekawica złodzieja na 2h z dungeonów nie działa

- Mikstura Mądrości 100% expa na 1h nie działa

EthanaEU2.png

Opublikowano

Mikstura dziala bylo to sprawdzone na 100%

To ciekawe czemu mi exp z nia leciał tak samo jak bez niej i na głównej postaci i potem to jeszcze sprawdzałem na bufie, juz ten PD co daje 50% daje wiecej niż ta mikstura 100%

+ te dungeony co 10lvli też mam pobugowane :/

EthanaEU2.png

Opublikowano

w półtorej godziny 14 medali nie jest najgorzej.

gdzie dropiłeś ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

To ciekawe czemu mi exp z nia leciał tak samo jak bez niej i na głównej postaci i potem to jeszcze sprawdzałem na bufie, juz ten PD co daje 50% daje wiecej niż ta mikstura 100%

+ te dungeony co 10lvli też mam pobugowane :/

Z tymi pobugowanymi dungeonami to się nie zgodzę. Po prostu raz leci szybko że poleci z pierwszego spota to co potrzeba a czasem trzeba posiedzieć, wiec w tym bugu na pewno nie ma po prostu trzeba trochę podropić

A co do Ku w tym trochę racji jest by zmienić czas oczekiwania do max 6h lub cos z tymi zwojami egzo zrobić bo takie lv a skille max m4 ;/

Opublikowano

Więc gram trochę na serwerze i trochę się zawiodłem na misjach, prawie ich nie ma a do tego medale ciężko też dropić :/

mało misji ? hahaha do 31 lvla mialem okolo 15 misji. pozdro

192573xboxuser8dt.png

Opublikowano

Mam pytanie na ile jest ten zestaw VIP bo jest napisana tylko cena i co daje :P dobra już wiem, 10sm 1dzień

a kiedy dodacie te dziki

Opublikowano

W latwym lochu od 20 lvl do 24 z tą rękawicą na 2h.

ja od 17 do 22 lvl (w tym od 20 z rękawicą z q) dropnąłem 5 medali, troche to żałosne

Opublikowano

Z tymi pobugowanymi dungeonami to się nie zgodzę. Po prostu raz leci szybko że poleci z pierwszego spota to co potrzeba a czasem trzeba posiedzieć, wiec w tym bugu na pewno nie ma po prostu trzeba trochę podropić

A co do Ku w tym trochę racji jest by zmienić czas oczekiwania do max 6h lub cos z tymi zwojami egzo zrobić bo takie lv a skille max m4 ;/

ale mi nie chodzi o jakiś bug, że coś mi nie dropi czy coś ... Mi sie dangeony pobugowały za dangeon na 50 lvl dostałem nagrode x10 10x PD, 10x Kamyk duchowy, 12kk, 10x rekawice, 250 zmianek 250 pelerynek 10x wiecej dostałem niż się powinno dostać a za dungeon na 60 lvl nie dostałem nic chociaż ubiłem tego Elit. Króla demonów...

EthanaEU2.png

Opublikowano

ale mi nie chodzi o jakiś bug, że coś mi nie dropi czy coś ... Mi sie dangeony pobugowały za dangeon na 50 lvl dostałem nagrode x10 10x PD, 10x Kamyk duchowy, 12kk, 10x rekawice, 250 zmianek 250 pelerynek 10x wiecej dostałem niż się powinno dostać a za dungeon na 60 lvl nie dostałem nic chociaż ubiłem tego Elit. Króla demonów...

zgłaszałem ten bug na becie

olali to widac

teraz sa efekty pozdro

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

A wiec tak , sciagnalem , pogralem , nie lubie hardow ale powiem Wam ze chyba tu zostane.

M1 ch1 jinno jak za starych dobrych czasow pl'a , tyle sklepow ze az lekko laguje , duzo osob expi wiec praktycznie same sklepy.

Podoba mi sie bardzo serwer , fajnie przemyslany, jedyny - to troszeczke za maly drop yang , reszta jest wporzadku.

Skrzynie ucznia fajny pomysl z tymi misjami.

Pozdrawiam i zapraszam , najlepszy hard na jakim gralem!

Opublikowano

serwer fajny tylko to ulepszanie .... jest poyebane kupilem fms +0 dropnalem 24 bodzie vs fms i mam fms +5

zwiekszcie % na ulepszenie bo pali kazdemu w hu*** i mam bug a raczej blad :P

wymina bonow jest na odwrot przyklad chcemy wymienic 3 dodania na 2 zmianki a wymienia 2 zmianki na 3 dodania ;) sytuacja w 2ga strone dziala

Opublikowano

serwer fajny tylko to ulepszanie .... jest poyebane kupilem fms +0 dropnalem 24 bodzie vs fms i mam fms +5

zwiekszcie % na ulepszenie bo pali kazdemu w hu*** i mam bug a raczej blad :P

wymina bonow jest na odwrot przyklad chcemy wymienic 3 dodania na 2 zmianki a wymienia 2 zmianki na 3 dodania ;) sytuacja w 2ga strone dziala

Jest dobrze tylko trzeba czytać ze zrozumieniem

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dlaczego nagle Respecta nima w ranku? czyzby dostal nowy nick zeby ludzie sie nie czepiali ze ma drobna pomoc teamu?

Mały błąd w rankingu, kilku osób też nie ma pokazanych.

Kiedy dodacie wierzchowce 480h??

Jak nie dzisiaj, to jutro.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mnie dziwi tylko jedno, że ReSpecT miał militara gdy nie było go jeszcze w IS ... był tylko bojowiec, a on miał militara, medalami można co 2h robić, więc nie mógł go zrobić w ten sam dzień co wystartował serwer... troche dziwne, ale cóż serwer polecam, gra się fajnie, do uleszenia trzeba mieć farta :> ja już 2 rib na +9 i 2x za pierwszym razem ;] KD +4 to nie problem :>

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...