Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brawa dla Was, dać taki drop broni na 30 lvl. Z tych 8 zolnierzy z doliny x2 rib, fms, koziki i antyk. Nie pamietam gdzie, ale był taki serwer z podobnym dropem, to bronie na 30 lvl po tygodniu nikt nie kupował, bo bylo tego mnóstwo i tutaj to samo się dzieje.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnóstwo graczy , ponad 1,3k jak shizera pytałem , gra się swnietnie , ale drop ku za duzy bo jak arła po 800k juz chodzi a 1 dzien temu po 1,3kk , bo duzo tych KU dropi za jakis czas aura bedzie po 300k sie wspone juz o innych KU.

Opublikowano

Serw bardzo dobry tylko ciezko cos zarobic . Przydalyby sie misje co trzeba cos dropic lub zabijac bo malo ich i naprawic misje u octavio z matowymi lodami + . Dodajcie drop kamieni dusz do metkow w red lesie.Zrobcie zeby ulepszacze dropily na kazdym lv bo to bez sens dropy wszedzie robic i jeszcze zwiekszyc ich drop

Opublikowano

w sumie to:

wklejam łatkę pisze fatal error pack/index

wklejam z globala odplam clienta i nic się nie włącza -,-

zobacz czy w folderze pack jest plik index jeśli nie ma to pobierz od nowa.

Opublikowano

Czemu nie ma poziomego okna eq. Bylo zajebiste na becie a teraz go nie ma ...

Było zbugowane dlatego nie zostało wprowadzone.

Opublikowano

jaka ilość graczy w godzinach szczytu ??

Oj stary masa masa i jeszcze raz masa. Nie da sie opisac, dawno nie wyszedl serwer na ktory ludzie tak chetnie wchodzili :)

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Mnóstwo graczy , ponad 1,3k jak shizera pytałem , gra się swnietnie , ale drop ku za duzy bo jak arła po 800k juz chodzi a 1 dzien temu po 1,3kk , bo duzo tych KU dropi za jakis czas aura bedzie po 300k sie wspone juz o innych KU.

To dobrze ze taki drop ku bo zobacz jak ci ku wchodza, ludzie na 60/70 lv maja skile m5

Opublikowano

Jak pytalem wczoraj shizera o godzinie 22 to bylo ponad 1k , a wczesniej kolo godziny 17 gm pisal ze jest grubu ponad 1,3k

Proponowal bym dodac do clienta mozliwosc zapisywania loginu i hasla , bo nie dosyc ze musialem jakies haslo z dupy robic zeby mi konto zarejstowało, to jeszcze za kazdym logowaniem musze je wpisywac :D

A co do ku to naprawde za duzo tego dropi, jak juz berek po 150k chodzi nie mowiac o innych KU a co bedzie za tydzien/ dwa ? to samo co na balanti, ku stracą wartosc, jedyne ku jakie sprzedaz to bedzie chyba aura za nędzne 300k, bo juz teaz po 800 chodzi a jeszcze pare dni temu po 1,4 .

Opublikowano

Jak pytalem wczoraj shizera o godzinie 22 to bylo ponad 1k , a wczesniej kolo godziny 17 gm pisal ze jest grubu ponad 1,3k

Proponowal bym dodac do clienta mozliwosc zapisywania loginu i hasla , bo nie dosyc ze musialem jakies haslo z dupy robic zeby mi konto zarejstowało, to jeszcze za kazdym logowaniem musze je wpisywac :D

A co do ku to naprawde za duzo tego dropi, jak juz berek po 150k chodzi nie mowiac o innych KU a co bedzie za tydzien/ dwa ? to samo co na balanti, ku stracą wartosc, jedyne ku jakie sprzedaz to bedzie chyba aura za nędzne 300k, bo juz teaz po 800 chodzi a jeszcze pare dni temu po 1,4 .

Aura jest w bardzo dobrej cenie .. zobacz ile yang leci :)

Ludzi gra dużo i cały czas rośnie liczba graczy ;)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Zwiększy administracja drop ulepszaczy, bo to jakieś jaja. 40 minut na bo full spot na pele i 2 zeby orka? Albo k.k dropią gorzej niż na plu...

Opublikowano

DaMiX211, dnia 17 Cze 2013 - 21:26, napisał:

Nie wiem czego się człowieku czepiasz i gdzie widziałeś te bugi , ale jeżeli są to właśnie jest przerwa i je naprawiają "zazdrość pierwszy sposób do łatwej śmierci "...

No , ale każdy może wyrazić swoją opinie w końcu po to są te tematy .

Ja oczywiście polecam serwer jeden z lepszych na jakim grałem będę się tego trzymał do końca !!!

Emm Ty jako gracz ;D nie dostrzegasz bledow bo 1 twoim celem jest wbicie lvl i bycie "najlepszym' Niech moc bd z TB.

Gdybys otworzyl okno przykladowego systemu zabojstw zauwazylbys ze otwiera okno o nacisnieciu kilku razy tworzy Ci 50 okien ;D dla CB to jest nic, dla mnie jest to niedopuszczalne :)

Milej Gry

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Zwiększy administracja drop ulepszaczy, bo to jakieś jaja. 40 minut na bo full spot na pele i 2 zeby orka? Albo k.k dropią gorzej niż na plu...

W 30 minut na pelerynkach (bez rękawicy) wydropiłem 17 zębów orka.

Więc nie ma sensu nic mieszać. :D

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Mam pytanie tutaj jak sie ma trytona itp to na +6 +7 +9 itp ulepszacze jak na pl czy zmienione sa?

Tak jak na pl ale większa szansa na ulepszenie.

Opublikowano

Może mi ktoś wreszcie pomóc?

Przed wczoraj po wbiciu 40 lvl dostałem boczusia-PET.

Dziś nie mogłem już go użyć więc mówię może trzeba zrobić zaklętą dusze to zrobiłem.

Dałem przedłuż i nic.Nie mam ani 5 małży ani 500 k ani nawet 100 kryształów energii.

Opublikowano

Serwer coraz bardziej zniechęca !

Nie można kupić wędki ,podobno trzeba bulić w ItemShop żeby ją zdobyć

1338110519-U641844.png

By Nemesix

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...