Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm, na Almantii tez tak na poczatku bylo, masa graczy, popularny server a potem co? Kicha, 2 tygodnie i graczy zaczelo ubywac... Tylko dlatego nie wbije, bedzie to samo... Powtorka z rozrywki.

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się tak zastanawiam czy to są jakieś żarty bo szczerze mówiąc to nawet mi się nie chce siedzieć w tej chwili na metku a w szczególności obserwować chatu. Żadnej informacji, zero kontaktu czyli wielki minus w tym momencie ponieważ mogli ustalić inną godzinę...

Opublikowano

Żenada, na prawdę zawiodłem się na tym serwerze. Zamiast ox jest zuo gdzie najebane w cholerę metków +50, wodzów orka. Gorszy event od tych spotykanych na pl, 70 lvl ubija wodza orków 8S Event dla +40lvlów dlatego odradzam ten serwer, administracja nie zna się na rzeczy zamiast ox jest zuo gdzie większość serwera ma max 40lvl.

Opublikowano

od 2 dni byl zapowiedziany ox, mial byc wczoraj przelozyli na dzisiaj kurwy jebane szmaty gm nie zna innej komendy niż na wodza orków spam na chacie z 50k wiadomości dany gracz zabił wodza orków i tylko to hahahhaha

TAKI SPAMIK TO SE POSTA WALNE , CO?!

Opublikowano

pytanie do gm'a : czy znasz tylko komendę na spawn wodzów? lagi były masakryczne. co 5s. metek się zacinał przez nadmiar wiadomości "gracz taki i taki zabił wodza"

miał być ox ale jak widać gm nie potrafi nawet tego! ;/

jaja sobie robicie? jak aury chodziły po 800k. to teraz będą po 100-200? więcej metinów na start serwera mogliście dać.

nie polecam serwera, administracja niedoświadczona i nieogarnięta.

Opublikowano

Dla mnie tragedia i wielkie rozczarowanie. Event tylko dla tych co kupili bojowca w ISie bo inaczej nie da się grać.

Medale nie dropią wcale, jak nie kupisz w IS to nie będziesz miał wcale taka prawda.

A tak wygląda event...

Poniżej jeszcze jego opinia wg. graczy :)

No i popis GMa 1700 onlinegówno wielkie prawda, ludzi sporo ale napewno nie więcej niż 1100.

Takie pieprzenie, a jeśli to prawda w co wątpie to GM miał taką spuche że zaczął wpisywać wszystkie komendy jakie zna.

Ja odchodze pierdole takie coś. Serwer hard a Ci se nagle zabawe robią.

Nie polecam

post-887672-0-18221100-1371573190_thumb.jpg

post-887672-0-87594600-1371573208_thumb.jpg

post-887672-0-86683100-1371573279_thumb.jpg

Opublikowano

Nie polecam w tym momencie ponieważ to rzeczywiście są jakieś żarty, czekam sobie na OX a tutaj nagle milion komunikatów i żadnej informacji ze strony administracji o zmianie eventu

Nawet nie wiedziałem gdzie on się odbywa, taka jest wspaniałomyślny team na tym serwerze. Po prostu krótko - żenada, amatorka i samo dno.

Opublikowano

Dobra chuj z tym eventem. Dali Zuo padlo w chuj wodzow i troche ripperow ale nic sie nie stalo. Ludzie gramy dalej nie pierdolcie. I wykurwic ciula Shizera z teamu.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Nie rozumiem tych graczy nie ma ox jest źle, nie ma eventu jest gorzej, jest jakiś event to najgorzej;xx Serwer jak najbardziej polecam ze względu na administrację jak i bardzo dużą ilość graczy.

Opublikowano

Dobra chuj z tym eventem. Dali Zuo padlo w chuj wodzow i troche ripperow ale nic sie nie stalo. Ludzie gramy dalej nie pierdolcie. I wykurwic ciula Shizera z teamu.

Dokładnie, Shizer i eventy.. Beka z typa. xD

Powinni dać kogoś bardziej ''ogarniętego'' a nie typka, co lata po serwerach i zmienia je jak rękawiczki i myśli, że jest PRO .

Nie zagram ze względu na Shizera, człowieka, który nie potrafi nic zrobić. :)

@Edit, tak wiem, i tak dostanę 5%.. -.- Ale szczerze, mam to gdzieś. :]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja gram typowo 4fun nie cisne na topke lub tez zadne pro elo elo eq bo wiem jak jest.

Znam Shizera i Respecta od dluzszego czasu, to sa bardzo dobrzy znajomi grali razem na wielu serverach i jezeli myslicie ze bedzie czysta gra na tym servie to jestescie w bledzie. Lourt zrobil duzy blad biorac takiego typa do teamu. Full navi na servie nie zobaczycie ale itemki typu 58 srednie fms lub 2x 15 + luda tak. Bo oni beda ostrzoznie rozdawac. PYTANIE DLA TEAMU dlaczego na stronce nie widac jakie kto posiada eq ubrany?

Opublikowano

Ja gram typowo 4fun nie cisne na topke lub tez zadne pro elo elo eq bo wiem jak jest.

Znam Shizera i Respecta od dluzszego czasu, to sa bardzo dobrzy znajomi grali razem na wielu serverach i jezeli myslicie ze bedzie czysta gra na tym servie to jestescie w bledzie. Lourt zrobil duzy blad biorac takiego typa do teamu. Full navi na servie nie zobaczycie ale itemki typu 58 srednie fms lub 2x 15 + luda tak. Bo oni beda ostrzoznie rozdawac. PYTANIE DLA TEAMU dlaczego na stronce nie widac jakie kto posiada eq ubrany?

Dobre Bajki Shizer Ma panel tylko do banowania :)))) Nawet nie mozesz weakowac

@

Jak jest Event na ktorym jest malo rzeczy to zle jezeli jest duzo to jeszcze gorzej ogarnijcie sie ludzie!!

Opublikowano

Ogólnie mieli dodać licznik graczy na stronę główną ale nie - musimy im wierzyć na słowo ilu graczy tak naprawdę gra. Z resztą po tym evencie nawet im ten licznik nie będzie potrzebny bo się tylko ośmieszą ^^

Co do tego dlaczego nie ma pokazanego kto ma jakie eq w rankingu to też ciekawe, w końcu team ma doświadczenie i zna się na rzeczy a więc dla nic takie coś to nie wiele roboty. Po prostu zawalili sobie biorąc takie a nie inne osoby do team'u :)

Opublikowano

Nie będę zaprzeczał i do ich gildi doszło kolejnych 2 przydupasów respecta tzn. v1reS i In3st. Jaka szkoda LastVirgin poszło się jebać !

Dobre Bajki Shizer Ma panel tylko do banowania :)))) Nawet nie mozesz weakowac

@

Jak jest Event na ktorym jest malo rzeczy to zle jezeli jest duzo to jeszcze gorzej ogarnijcie sie ludzie!!

Nie ma dostepu do panelu, ale może respić bossy,moby co w jego wydaniu kończy się prywatnymi evencikami dla gildi .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Nie będę zaprzeczał i do ich gildi doszło kolejnych 2 przydupasów respecta tzn. v1reS i In3st. Jaka szkoda LastVirgin poszło się jebać !

Nie ma dostepu do panelu, ale może respić bossy,moby co w jego wydaniu kończy się prywatnymi evencikami dla gildi .

Nie bo gdyby tak robil to bysmy widzieli na czacie :P

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Przede wszystkim ShizeR - OUT... 0 kontaktu, poprosić o jakiekolwiek info czy to na PW, czy o jakąkolwiek pomoc gdzie co jest - ni chuja, nic nie pomoże. Jeszcze ten event...

Rozumiem, że ma kilkanaście wiadomości, ale dla przykładu inny GM stojąc w mieście i będąc widocznym odpisał mi po dwóch minutach tłumacząc gdzie jest co i co...

Co do eventu... OX zapowiadany, a tutaj nagle w chuja lecą i jest zuo... Jak od razu tylko przeczytałem, że ZUO ch3 pustynia wybuchłem śmiechem. Ceny KU teraz będą żałosne, nie dość, że sie zarobić nie dało, to teraz już w ogóle szkoda gadać... Na dodatek jedyne bossy to Wódz Orków, ewentualnie Riper, czy Dwugłowy ork - nic więcej.

Metinów 85 / 90 najebane więcej niż tych dla mniejszych lvl'i jakby tutaj było już kilkanaście 85+...

Na serwerze zostane, ale event na ogromny minus...

Myślałem, że są tutaj bardziej ogarnięte osoby w teamie i pierwszy event będzie naprawde okej, ale widać nie...

Opublikowano

Nie bo gdyby tak robil to bysmy widzieli na czacie :P

Myslisz ze on nie pomaga swojej gildi? chyba smieszny jestes cala ich gildia jest w topce i brala udzial w wiekszosci close bety myslisz ze tam nie ma ukladzikow jakis? napewno zwoluje jakies specjalne moby(nie bossy) takie co leca dobre itemki albo metki im spuszcza lub co kolwiek innego . Byl taki serwer kaladar spuszczal moby bez nazwy jakies chinskie znaczki i znich lecialy piekne itemki w tym bronie 75 a tam ten byl serwer hard moze i tu sa takie moby z fajnymi itemkami itp . napewno cos kreca a tym eventem zjebali cala gospodarke na serwie ;)

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

To mnie właście wkurwiło że już w 1 dzień się chwalili, fmy po 58% sr, 56 % sr + 10 szycie, 15 diably czy tez 20 nieumarłe.
No cóż, szcześciem bym tego nie nazwał.

Ja tu kończe żegnam wszystkich. Serwer pod IS i rządzą układy, a tak być nie może.

Do widzenia.

Opublikowano

Myslisz ze on nie pomaga swojej gildi? chyba smieszny jestes cala ich gildia jest w topce i brala udzial w wiekszosci close bety myslisz ze tam nie ma ukladzikow jakis? napewno zwoluje jakies specjalne moby(nie bossy) takie co leca dobre itemki albo metki im spuszcza lub co kolwiek innego . Byl taki serwer kaladar spuszczal moby bez nazwy jakies chinskie znaczki i znich lecialy piekne itemki w tym bronie 75 a tam ten byl serwer hard moze i tu sa takie moby z fajnymi itemkami itp . napewno cos kreca a tym eventem zjebali cala gospodarke na serwie ;)

Jakieś dowody na te bezpodstawne oskarżenia? Ogarnij się dzieciaku i już nie przeżywaj tak tego zuo, co mi da to 31 sztabek i żal? I tak zaraz każdy o tym zapomni.

Może z 10 trut wydropiło na 1700 osób, nawet tego nie odczujecie...

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Jakieś dowody na te bezpodstawne oskarżenia? Ogarnij się dzieciaku i już nie przeżywaj tak tego zuo, co mi da to 31 sztabek i żal? I tak zaraz każdy o tym zapomni.

Dzieciaku haha wez przestan. Po prostu bylem z nimi w gildi kiedys gralem z nimi troche i wiem ze napewno tam sa uklady ;)

98422928869820234240.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...