Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do serwera:

Dawno nie wyszedł tak dopracowany, świeży hard. Bardzo dobra robota adminów.

Co do skilli:

Obecny system wbijania skilli, jest trochę nieadekwatny do wbijania leveli.

75lv w rankingu, skille max m2/m3.

Rozumiem, że administracja chce, aby ludzie grali tu jak najdłużej, ale ten zamiar może mieć odwrotny efekt.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Zobaczycie. Pozniej bedzie szum na forum ze skilami.

Wybraliscie najgorsze rozwiazanie.

I nie piszcie głupio "..bo to hard". Prawda jest taka ze to odstrasza niestety graczy i ja to widze...

Opublikowano

Zobaczycie. Pozniej bedzie szum na forum ze skilami.

Wybraliscie najgorsze rozwiazanie.

I nie piszcie głupio "..bo to hard". Prawda jest taka ze to odstrasza niestety graczy i ja to widze...

Popieram kolegę.

Nie przemyśleliście tej kwestii dokładnie. Moim zdaniem, skille są nieadekwatne do całości serwera. Top1 ma już + 73lv a zapewne skille max m3. Jak wy to widzicie? Muszę stać na 75lv ponad 2tyg żeby wklepać skille na G a już nie mówię o wbijaniu na P. Troszkę nie mądrze, ale brawo za oryginalność.

Ja dziękuje za grę, ale życzę powodzenia bo projekt ogółem świetny ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Popieram kolegę.

Nie przemyśleliście tej kwestii dokładnie. Moim zdaniem, skille są nieadekwatne do całości serwera. Top1 ma już + 73lv a zapewne skille max m3. Jak wy to widzicie? Muszę stać na 75lv ponad 2tyg żeby wklepać skille na G a już nie mówię o wbijaniu na P. Troszkę nie mądrze, ale brawo za oryginalność.

Ja dziękuje za grę, ale życzę powodzenia bo projekt ogółem świetny ;)

zwoje egzo dropia ze szkaty traedorianskiej ktora dropi dosc czesto, wiec skile mozna wbic w miare szybko

Opublikowano

Moim zdaniem skille są dobrze dane, mam 35 lvl i aure m4, kto chce topke to i da rade wyexpic 80 na tych skillach, ale nie wszyscy expia, ja wole się zatrzymać na tym lvlu i zarobić trochę, a dzięki temu moge pograć dłużej i też zostać na dłużej. Teraz zmienianie tego byłoby nie fair troche :) zbyt pozno :) ewentualnie zmniejszyc czas do 4h max, ale to juz zalezy od administracji ;)

50ccab5d1d8b0.png

Opublikowano

Administracja powinna poprawić to żeby było mozna sprzedać pieczęcie z isa skoro bojowca mozna sprzedawac -,-

przecież nie ma pieczęci w IS to skąd wiesz, że nie da się handlować?

Kiedy dodacie tego VIPa i wierzchowce? :/

Opublikowano

zwoje egzo dropia ze szkaty traedorianskiej ktora dropi dosc czesto, wiec skile mozna wbic w miare szybko

Zwoje oraz rady nie działają na KU.

Co innego gdyby działały, wtedy by było idealnie ; )

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Zwoje oraz rady nie działają na KU.

Co innego gdyby działały, wtedy by było idealnie ; )

dopatrzylem sie tego toszke za pozno, ale mogliby chociaz zrobic zeby rada zmniejszala czas czekania czy cus

Opublikowano

Dwa dni gry i na chwilę obecną ten czas uważam za zmarnowany.

Serwer jest nudny.

Ciągłe bieganie po m2 i szukanie metka (z którego ku i tak nie są przydatne) lub rlg na doline by ubić dwu głowego orka dla broni+6/7

Względem PL'a ten serwer jest bardzo nudny, tam można:

-iść na DT - tu nie ma z czym

-iść na metki - można zarobić na KU (tu one nie schodzą...aura stoi za 1kk nikt nie bierze)

-palić itemki - tu brak ulepszaczy, ich drop jest bardzo mały (o ile wgl jest...)

-pvp - z kim? w czym?

-szukać okazji na sklepach - tu? wszędzie bronie 30lvl i ku...nieprzydatne.

edit

@ComeToLie

Pokaż mi gdzie napisałem że chodzi o start serwera. Bardziej opłacalne i więcej satysfakcji przynosi poświęcenie tego czasu dla PL'a niż gra na tym serwerze.

Opublikowano

Dwa dni gry i na chwilę obecną ten czas uważam za zmarnowany.

Serwer jest nudny.

Ciągłe bieganie po m2 i szukanie metka (z którego ku i tak nie są przydatne) lub rlg na doline by ubić dwu głowego orka dla broni+6/7

Względem PL'a ten serwer jest bardzo nudny, tam można:

-iść na DT - tu nie ma z czym

-iść na metki - można zarobić na KU (tu one nie schodzą...aura stoi za 1kk nikt nie bierze)

-palić itemki - tu brak ulepszaczy, ich drop jest bardzo mały (o ile wgl jest...)

-pvp - z kim? w czym?

-szukać okazji na sklepach - tu? wszędzie bronie 30lvl i ku...nieprzydatne.

Jak to czytam to aż żal mi się Ciebie robi....

To jest hard nie easy, że w pierwszy dzień będziesz miał z kim pvp robić? Najpierw każdy musi eq zrobić...

Też możesz chodzić na dt.. Tylko widze że wbiłeś 30 lv i myślisz że będziesz bronie na 15 lv w dt jarał... Stalki bronie 65 to się na hardach w dt robi..

Ku nie schodzą bo opłacalna jest bardziej wymiana ku za ku ( ostrze za aurę np.)

Brak ulepszaczy? To idź w 20 minut masz nadropione full tylko trzeba się ruszyć a nie w m1 płakać.

Brak okazji?? Możesz kupować tanio fms +0/5 i kuć na +9 lub tanio +9 i mieszać.. Interes się kręci tylko głową rusz..

A czy na pl w pierwszym dniach odrazu chodziłeś na dt/brałeś wojny/pvp / itemy na +8/9 paliłeś? / i kupowałeś okazje po 10kk+ ?

Opublikowano

Od początku mówiłem że będzie sytuacja expienia w grocie ze skillami m4 haha :D

-Zmieńcie czas do 4h..

-zwiększcie drop medali

-dodajcie VIPY, dziki, fryzury do IS'a.

After Life.

Opublikowano

Hard ... 2 dzień ludzie z 70+ lv, w stalkach i ze skilami m1, serwer nieporozumienie. Podziękuję i życzę reszcie powodzeni

Full IS+ pdki..

Serwer jest z myślą o normalnych graczach a nie no-lifee

Cała topka na wh :)

Opublikowano

Więc gram trochę na serwerze i trochę się zawiodłem na misjach, prawie ich nie ma a do tego medale ciężko też dropić :/

Opublikowano

Full IS+ pdki..

Serwer jest z myślą o normalnych graczach a nie no-lifee

Cała topka na wh :)

Takie jebanie pewnie nawet do v2 nie wszedłeś ale pierdolić, że topka na wh to łatwo... Co masz w tym IS niby teraz ?? Tylko konie nic innego sie nie opłaca brać nawet nie ma PD z PD to juz by były + 80 a nie +75. Ze skilami wgl nie jest dopracowane ale jak dadzą żeby rady i zwoje działały to też bedzie za łatwo bo w 1 dzień idzie wydropić + 30 rad i zwoi... Najlepiej skrócić z 8h na 6h albo wgl nie ruszać na G jest trudno za to na P bedzie łatwo ja juz mam 24 kamyki :D

EthanaEU2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...