Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ku tanieje, kamole tanieją, bodzie tanieją, małze tanie jak cholera... Jak tutaj zarobić na mniejszym lvl'u ? Kwestia tygodnia, a duchowe będzie po 50k chodziło, aura 400k, a blogo / pomoc / silne ledwo po 100...

Ulapszacze droższe 2x niż ku, a pali jak skurwysyn. 5 razy zbroje na +7 ( 34lv ) spaliłem, a potrzeba 2x oczy pająka i rybią ość, czyli wydałem - 4,5kk, a przecież żeby wbić na +6 to trzeba 2x przewodniki bez +, gdzie sztuka po 200k, więc ponad 4,5kk...

Nie dość, że KU tanie, to jeszcze schodzą tak, że trzeba siedzieć po 2-3h ze sklepem, już nie mówiąc o kd +3... Obrony już po 100-150k, a przecież było po 200-300...

Nie wiem co myśleć, czy opłaca sie tutaj w ogóle grać, bo zaczyna sie robić to co z Bal***ią... Co z tego, że wszystko wprowadzone na starcie, jak syf tanieje w oczach i zarobek będzie na samych bossach...

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zalosny serwer.

Zeby zrobic fms na +9 trzeba 100 bodzi zenada

zeby zalozyc gildie trzeba wykonac misje od straznika wsi , rozwalac metiny duszy zeby droplo jakis znak ja rozwalilem 10 takich metinow i dalej nie ma zadnego znaku. porazka

Wczoraj zamiast ox bylo zuo caly cheat byl zawalony tym ze gracz o nicku xxx pokonal wodza orkow albo rippa . porazka ( co z tymi ktorzzy nie byli w tym czasie w grze jak kazdy co byl zabil ponad 10 boss orkow i wgl..

jeszcze jedna sprawa.

na evencie zuo pewien gracz nie pamietam nicku ale mial 47 lv bil we mnie z hita 7k. jak to mozliwe??

pewnie to jakis brat kogos z administracji i dostal item z navi.

mserwer wydawal sie fajny ale teraz to dno.

Dziwne ze uzylem bodajze 9 bodzi i fmsik +9 jest.

Zalezy od szczescia.

Ale ogolnie nie pogram dlatego ze lipnie sie expi, WP/ Body / Mental Topka a bmem np czy innymi postaciami kijowo ciezko sie expi.

Tak jak up , liczba online spadnie , moze gracze wroca ale ja nie , nic mnie nie wciaga w tym serwerze , nie ma praktycznie zadnego sposobu na zarobek dobry. Wszystki ceny spadaja.

Opublikowano

Dziwne ze uzylem bodajze 9 bodzi i fmsik +9 jest.

Zalezy od szczescia.

Ale ogolnie nie pogram dlatego ze lipnie sie expi, WP/ Body / Mental Topka a bmem np czy innymi postaciami kijowo ciezko sie expi.

Tak jak up , liczba online spadnie , moze gracze wroca ale ja nie , nic mnie nie wciaga w tym serwerze , nie ma praktycznie zadnego sposobu na zarobek dobry. Wszystki ceny spadaja.

Nie pograsz, bo bm cięzko się expi? To nie od dziś wiadomo. Kończe z serwer, bo nie ma jak zarobić. Nie ma żadnego pomysłu żeby zarobić. Dla tych którzy chcą się dalej bawić polecam robić postacie 25 lvl i oddawać biologa bzy i te z tue bodaje. Za to mamy 2kk + skrzynie ucznia i jesteśmy 3kk na plusie. Bo innego zarobku nie ma i nie będzie.

Opublikowano

Inny zarobek jest mozna wbic 75lvl i do groty leciec i dropic bronie a potem na 90lvl stalki +7 na mapie i je sprzedawac

Nie pograsz, bo bm cięzko się expi? To nie od dziś wiadomo. Kończe z serwer, bo nie ma jak zarobić. Nie ma żadnego pomysłu żeby zarobić. Dla tych którzy chcą się dalej bawić polecam robić postacie 25 lvl i oddawać biologa bzy i te z tue bodaje. Za to mamy 2kk + skrzynie ucznia i jesteśmy 3kk na plusie. Bo innego zarobku nie ma i nie będzie.

Jakos wbilem 75lvl szamanem wiec nie mow ze tylko nimi da sie expic sam znam bm co ma 68lvl i spota z buffem ogarnia wiec chyba grac nie umiesz

Opublikowano

Inny zarobek jest mozna wbic 75lvl i do groty leciec i dropic bronie a potem na 90lvl stalki +7 na mapie i je sprzedawac

Jakos wbilem 75lvl szamanem wiec nie mow ze tylko nimi da sie expic sam znam bm co ma 68lvl i spota z buffem ogarnia wiec chyba grac nie umiesz

Takiego kurwa pecha mam, że nawet nie mogę wbić riba na +8. A nie chciałem dużego lvl, bo chciałem zatrzymać się na 35. Czytaj ze zrozumieniem, bo napisałem, że ciężko się expi, a nie że nie da się expić.

Opublikowano

Ku tanieje, kamole tanieją, bodzie tanieją, małze tanie jak cholera... Jak tutaj zarobić na mniejszym lvl'u ? Kwestia tygodnia, a duchowe będzie po 50k chodziło, aura 400k, a blogo / pomoc / silne ledwo po 100...

Ulapszacze droższe 2x niż ku, a pali jak skurwysyn. 5 razy zbroje na +7 ( 34lv ) spaliłem, a potrzeba 2x oczy pająka i rybią ość, czyli wydałem - 4,5kk, a przecież żeby wbić na +6 to trzeba 2x przewodniki bez +, gdzie sztuka po 200k, więc ponad 4,5kk...

Nie dość, że KU tanie, to jeszcze schodzą tak, że trzeba siedzieć po 2-3h ze sklepem, już nie mówiąc o kd +3... Obrony już po 100-150k, a przecież było po 200-300...

Nie wiem co myśleć, czy opłaca sie tutaj w ogóle grać, bo zaczyna sie robić to co z Bal***ią... Co z tego, że wszystko wprowadzone na starcie, jak syf tanieje w oczach i zarobek będzie na samych bossach...

Ciągle widze wszystko tanie i nie ma jak zarobić ale przecież kurwa jak wszystko tanie to i tanio można kupić. Aura bedzie chodzic po 400k to trudno wtedy i inne rzeczy beda tanie i stalki itp. jak by chodziły drożej to i cała reszta by była droższa na jeden huj wychodzi. A nie tylko płacz, że nie ma jak zarobić na niższym lvl bo wszystko tanie no to ja się pytam NA CO WY KURWA CHCECIE NIE WIADOMO ILE ZARABIAĆ i to jeszcze na niższym lvlu jak wszystko jest tanie ??

EthanaEU2.png

Opublikowano

Ciągle widze wszystko tanie i nie ma jak zarobić ale przecież kurwa jak wszystko tanie to i tanio można kupić. Aura bedzie chodzic po 400k to trudno wtedy i inne rzeczy beda tanie i stalki itp. jak by chodziły drożej to i cała reszta by była droższa na jeden huj wychodzi. A nie tylko płacz, że nie ma jak zarobić na niższym lvl bo wszystko tanie no to ja się pytam NA CO WY KURWA CHCECIE NIE WIADOMO ILE ZARABIAĆ i to jeszcze na niższym lvlu jak wszystko jest tanie ??

Dropniesz aure 500k a żeby mieć na ulepszenie fms'a musisz mieć z 1kk. :D

Opublikowano

Dropniesz aure 500k a żeby mieć na ulepszenie fms'a musisz mieć z 1kk. :D

Nie handluje aurami, mam juz 2 Fmsy +9, a zarobek mam dużo wiekszy ok 4/5kk na godzine spokojnie + jeszcze troche ciekawych rzeczy.

Jak się chce i się myśli to spokojnie mozna zarobić beke mam z ludzi którzy nie potrafią tu zarobić bo serwer prócz skili nie jest trudny dla mnie to jest medium nie hard.

a jak sa KU, kamyki, małze itp tanie to nic bedzie i reszta tania stalki, bronie 65, ebo +9 tarcze 61 +9

EthanaEU2.png

Opublikowano

Na co ? Kurwa jak rybia ość po 300-400k, a aura 700, to mam dwie sztuki ości za jedną aure ? To ma być kurwa Twoim zdaniem normalnie ? Sorry, ale nie każdy chce biegać w eq +4 do 75 lvl'a żeby dopiero zaczać zarabiać, to, że Ty masz swój sposób gówno nas obchodzi, my mówimy tutaj o sposobie na którym próbuje większość serwera.

Oczy pająka 300k, ezo przewodniki 250-300... Nawet silne ciało nie chodzi po 200-300, i większość kd +4 ( dodajmy, że +5 nie ma na serwie... ) Jedynie defa, woja, potwora i może speeda byłyby więcej warte niż te zjebane ulepszacze.

Już nie mówiąc w jakim tempie schodzą te KU i KD...

Mówie Wam, że gospodarka sie tak spier****i jak na Balantii... Jeszcze tylko 2-3 tygodnie.

Opublikowano

Żenada. Tak się nie postępuje kurwa.

Dodałem parę zdjęć na MPC z kompa i te kurwy po IP moje konto wykryli.

Zniknął cert z ISu dzięki panowie pierdole gre na waszym serwie.

Zjeby kurwa złodzieje.

Opublikowano

Dawałem temu serwerowi tydzień, pisałem w zapowiedzi, że gówno z tego serwera bedzie ;)

Banda "HEJTERÓW" zwyzywała mnie ;) A teraz się powoli przekonacie..

Ten serwer to zwykłe ścierwo..Dziękuje, życzę miłej gry..

Opublikowano

Boże serwer rowzija się jak każdy inny wiadomo, że im dłużej serwer stoi to pojawia się na nim więcej itemów i ceny spadają...

Opublikowano

Po samych komentarzach już wszystko jasne ;)

Serwer robi się ja Bal**tia ;]

Zapraszam na ciekawy medium nie będe go tu reklamować.. po prostu start piątek więcej info na PW.

Wypierdalaj jak ci nie pasuje

EDIT: Server Polecam ! :) Swietny Hard

Opublikowano

Boże serwer rowzija się jak każdy inny wiadomo, że im dłużej serwer stoi to pojawia się na nim więcej itemów i ceny spadają...

Poczytaj może około 5 stron wcześniej i bedziesz wiedział o co ludziom chodzi, a nie Ty wyskakujesz z tym czasem serwera.

Opublikowano

Jpd tyle na wh ludzi gra chce kogos zlgosic to czekam 20h zeby mnie na kanal wzieli to wtedy tamci wylanczaja wh i tyle . nie da sie z administracja porozumieć a te osoby BlassYaa I Adams na wh jada w v3

Opublikowano

Gdyby tak nie palilo i nie byloby tej zjeba**j misji gdy sie zaklada gildie to serwer bylby fajny.

mam fms +9 smoczą +8 ebo +9 i niby jest ciężko z ulepszaniem ? Daj sobie chłopie siana, serwer jest godny polecenia.

@Top:

Na serwerze można lajtowo zarobić jak się pomyśli, zawsze tak jest, że czym większy lvl tym lepszy zarobek (np. na PL mapki). Ci którzy nie potrafią zarobić są zwykłymi cieniasami co się za szybko poddają :)

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Oj ludzie, ale wy płaczecie.. Sama konkurencja się tutaj odzywa.. Powymyślane macie tutaj tyle bajek, że śmieje się jak to czytam.

Serwer jest naprawdę godny polecenia.

Dziś o 20 jest event w poszukiwaniach GMa.

Administracja na TS siedzi praktycznie cały czas.

Widzę jak administracja poświęca swój cały czas, poprawiają wszystkie błędy, nie dziwcie się, że wam raz nie odpiszą jak na ponad 1300 osób weź to ogarnij. Mi się gra naprawdę bardzo miło wraz z towarzystwem mamy gildię i zamierzamy wzbijać się w Topce. :)

Zapraszamy do JINNO. :)

Opublikowano

Super! ten server Hard Wykancza gimbuskow :D

Ceny sa swietne ku kd tanie jak barsz powinniscie sie cieszyc bo jakby aura chodzila po 2kk tez byscie plakali :)

marudzicie ze ulepszacze po 400k i nie ma jak ulepszac ...

To wio dropic ten syf i macie ladny zarobek

sposob na zarobek jest na prawde duzo gram bez wh mam wp 72 lvl buff 67 i expi sie coraz latwiej :)

misji jest malo i przemyslane swietne nagrody jesli faktycznie ktos u mnie grac i nie placze na wszystko to usiagnie taka osoba dosc duzo :)

a cala reszta ktora ma 30 lvl i nie potrafi zrobic eq i zarobic to bedzie spamowala ze spalilo im fms na +9

Serdecznie zapraszam na server jest super hard :) komu sie nie podoba to wyjazd z serva nie bedzie was brakowac gra tutaj 1300 osob czym mniej placzacych ludzi to lepiej !

Pozdrawiam <3

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...