Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, nie tylko dropienie ulepszaczy. Nic nie jest podane na tacy!

Contiv, jak masz problem i szukasz standardowych serwerów to idz na PL i

zarabiaj tak jak pisałeś - dropiąc KU. Tu można dorobić się w BANALNY

sposób. Tak ! Wystarczy ruszyć tyłek z m1, zwiedzić mapki i to co mają do zaoferowania. Triador lekko odbiega od standardów. Jeśli masz z tym problem to nie napinaj pośladów i znajdź sobie rozrywkę "godną" Twoim upodobaniom :)

Z M1 już dawno wyszedłem, a co do dropu KU - fakt zarobek nawet nawet jeśli pójdzie sie na lepsze metiny, jednak w jakim tempie schodzą te KU ? Żeby sprzedać 10-15 KU stoje jakieś 5/6h ? O to nie mam urazy, ale chodzi mi o to co będzie za dwa tygodnie... Wszystko będzie tak mało warte, że nikt KU nie kupi, bo każdy będzie już miał księgi na zapas...

Wiem, że nic nie jest na tacy - ale wystarczyłoby gdyby KU były troche droższe i schodziły szybciej...

Bodzie po 600k były, dzisiaj po 200-300... Już nie mówiąc o fms'ach, czy rib'ach.

Jeśli chodzi o rozrywke na odpowiednim dla mnie serwerze, to na razie nie ma. Czekam do lipca, bo wyjdzie kilka ładnych serwerów, a swoje zdanie na temat tego moge powiedzieć, bo troche czasu jednak tutaj przesiedziałem i żałuje.

Opublikowano

Zajebisty system rozwijania konia, są dwie możliwości :

- wyjeb kase na is i miej bojowca/militara

- zrób misje u stajennego z medalem, czekaj po niej 3 godziny na 1 lv konia, kolejne levele konia co 2 godziny = wychodzi na to że +22 godziny uznając że każdy medal wejdzie

nawet jakbym chciał wziąć tego boja z is'a, to nawet strony nie potraficie doprowadzić do porządku..

Opublikowano

Z M1 już dawno wyszedłem, a co do dropu KU - fakt zarobek nawet nawet jeśli pójdzie sie na lepsze metiny, jednak w jakim tempie schodzą te KU ? Żeby sprzedać 10-15 KU stoje jakieś 5/6h ? O to nie mam urazy, ale chodzi mi o to co będzie za dwa tygodnie... Wszystko będzie tak mało warte, że nikt KU nie kupi, bo każdy będzie już miał księgi na zapas...

Wiem, że nic nie jest na tacy - ale wystarczyłoby gdyby KU były troche droższe i schodziły szybciej...

Bodzie po 600k były, dzisiaj po 200-300... Już nie mówiąc o fms'ach, czy rib'ach.

Jeśli chodzi o rozrywke na odpowiednim dla mnie serwerze, to na razie nie ma. Czekam do lipca, bo wyjdzie kilka ładnych serwerów, a swoje zdanie na temat tego moge powiedzieć, bo troche czasu jednak tutaj przesiedziałem i żałuje.

Oczywiście, każdy ma swoje zdanie... ale radzę się wstrzymać od tego "żałowania". Serwer ma zadatki na dłuższą metę, a jeśli tego nie widzisz, to zajrzyj za parę dni/ tygodni. Nikt nikogo nie zmusza do grania i pewnie o tym wiesz :P Pozdrawiam.

Bojowiec - nie wiem, nie robiłam, wymieniłam za fmsa +9. Z 2głowych orków dropią+7, do 9 idzie zrobić (resp 2głowych jest na paru mapkach). Szczerze mówiąc pierwszy raz na serwie HARD nie wydałam ani grosza:D (póki co).

Opublikowano

Oczywiście, każdy ma swoje zdanie... ale radzę się wstrzymać od tego "żałowania". Serwer ma zadatki na dłuższą metę, a jeśli tego nie widzisz, to zajrzyj za parę dni/ tygodni. Nikt nikogo nie zmusza do grania i pewnie o tym wiesz :P Pozdrawiam.

Oczywiście, że zajrze. Będę na bieżąco zaglądał na strone, czy nawet tutaj w temat : )

Może i ma zadatki na dłuzszą metę, ale gospodarczo za dwa tygodnie zostanie zniszczony.

Opublikowano

Oczywiście, że zajrze. Będę na bieżąco zaglądał na strone, czy nawet tutaj w temat : )

Może i ma zadatki na dłuzszą metę, ale gospodarczo za dwa tygodnie zostanie zniszczony.

Się przekonamy. Zaglądaj na serwer - na MPC za dużo osób z problemami emocjalnymi. Miłej nocki.

Opublikowano

Jest za duzo sklepow i dlatego takie ceny są poniewaz jest wieksza konkurencja.

np. rybia osc , patrzyłem w kazdym sklepiku i sredno byly wystawione po 300 k , a ja wystawilem po 100 kk z racji tego ze mialem ich duzo ( sprzedalem okolo 36 sztuk rybich osc ) to co sie dziwic ze u innych ciagle stoi na sklepach i nikt nie kupuje jak u mnie wszyscy brali.

Tak samo jest z innymi itemami ten kto ma ich najwiecej wystawi najtaniej a z racji ze ma najwiecej to w ciagu dnia wszyscy beda kupowali od niego , a u innych ciagle beda staly na sklepach.

Nie dlugo wszystko sie ustabilizuje.

ZROZUMIE TO TYLKO KTOS Z ILORAZEM IQ 170+

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Ten serwer ma zadatki na dłuższa metę ? nie rozmieszaj skończy tak samo jak te almantie albatrosy i inne syfixy od ''najlepszej serwerowni'' hahah beka.. Almantia tez się każdy podniecał aż do czasu jak zostało 50 osób online w godzinach szczytu i zamknęli serwer na tym serwie gra ok 700/800 osób nie więcej.. Liczba będzie spadać bo nie umieją podjąć odpowiednich decyzji tylko chcą się nachapać.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Ten serwer ma zadatki na dłuższa metę ? nie rozmieszaj skończy tak samo jak te almantie albatrosy i inne syfixy od ''najlepszej serwerowni'' hahah beka.. Almantia tez się każdy podniecał aż do czasu jak zostało 50 osób online w godzinach szczytu i zamknęli serwer na tym serwie gra ok 700/800 osób nie więcej.. Liczba będzie spadać bo nie umieją podjąć odpowiednich decyzji tylko chcą się nachapać.

Do tej pory tak samo twierdziłam. Jednak ten serwer wydaje mi się inny. Czy wytrzyma ? Zobaczymy. Ja gram i nie żałuje. Skoro Twoje zdanie jest takie a nie inne, to w czym problem? Nie zawracaj sobie głowy pisaniem postów w tym temacie, przecież to strata czasu :)

Ps. każdy chce "coś" chapnąć :D

Psychodela*-, ja dzisiaj po 500 skupowałam i wydawało mi się, że jest tanio :D

Opublikowano

Do tej pory tak samo twierdziłam. Jednak ten serwer wydaje mi się inny. Czy wytrzyma ? Zobaczymy. Ja gram i nie żałuje. Skoro Twoje zdanie jest takie a nie inne, to w czym problem? Nie zawracaj sobie głowy pisaniem postów w tym temacie, przecież to strata czasu :)

Ps. każdy chce "coś" chapnąć :D

LoL , Moje zdanie jest inne i mam prawo je wyrazić dlaczego każdy myśli że te tematy na MPC są tylko po to żeby napisać dobre zdanie o serwerze a jak ma się złe to niech się ''wyp&&&&" i nikt nie każe mi tu grać . Dzięki że martwisz się o mój czas ale jak widać jestem tak znudzony że komentuje jakiś słaby serwer. Nachapać chce się każdy wiadomo , ale co innego gdy serwer jest zrobiony po to żeby zarobić przy okazji a nie na odwrót jak jest tutaj. Tutaj głównym celem tego serwera jest żeby zarobić ....

oLqzgYC.png

Opublikowano

Jest za duzo sklepow i dlatego takie ceny są poniewaz jest wieksza konkurencja.

np. rybia osc , patrzyłem w kazdym sklepiku i sredno byly wystawione po 300 k , a ja wystawilem po 100 kk z racji tego ze mialem ich duzo ( sprzedalem okolo 36 sztuk rybich osc ) to co sie dziwic ze u innych ciagle stoi na sklepach i nikt nie kupuje jak u mnie wszyscy brali.

Tak samo jest z innymi itemami ten kto ma ich najwiecej wystawi najtaniej a z racji ze ma najwiecej to w ciagu dnia wszyscy beda kupowali od niego , a u innych ciagle beda staly na sklepach.

Nie dlugo wszystko sie ustabilizuje.

ZROZUMIE TO TYLKO KTOS Z ILORAZEM IQ 170+

Zastanawiam się skąd miałeś 36 rybich ości na sprzedaż ponieważ żeby tyle zdobyć przy łowieniu to trzeba posiedzieć z kilka h - a więc pewnie fishbot :) I czym tu się chwalić? ^^

Opublikowano

LoL , Moje zdanie jest inne i mam prawo je wyrazić dlaczego każdy myśli że te tematy na MPC są tylko po to żeby napisać dobre zdanie o serwerze a jak ma się złe to niech się ''wyp&&&&" i nikt nie każe mi tu grać . Dzięki że martwisz się o mój czas ale jak widać jestem tak znudzony że komentuje jakiś słaby serwer. Nachapać chce się każdy wiadomo , ale co innego gdy serwer jest zrobiony po to żeby zarobić przy okazji a nie na odwrót jak jest tutaj. Tutaj głównym celem tego serwera jest żeby zarobić ....

Czy ja Ci zakazałam się wypowiadać? Nie :) Lecz nie lubie osób które są "uprzedzone". Jeśli już Cie zrazili swoimi projektami, to po co się tu wypowiadać? Przepraszam, tego nie rozumiem. Nie chcę drążyć dyskusji możesz odp na PW.

Masz w sygnaturze serwer na który czekam, grałam na poprzednim i wyszło jak wyszło:) - powinnam być uprzedzona... bo się nachapali? Olali sprawę i zamkneli serwer?

Nachapać chce się każdy wiadomo , ale co innego gdy serwer jest zrobiony po to żeby zarobić przy okazji

Tu się zaśmiałam. W jakim świecie Ty żyjesz? Myślisz, że komuś chce się użerać z bandą "nastolatków"* bądź tych "dorosłych"* wiecznie mających wymagania bądź rzucających mięsem/wyzywających rodzine?

Triador, to darmowy serwer, na który nie trzeba wydawać ani grosza aby zagrać :) Ja nie wydałam i świetnie się bawię. Póki co Administracja świetnie się spisuje.

Ps. pisząc: "nastolatków" oraz "dorosłych", nie mam na myśli wieku lecz dojrzałość psychiczną.

Opublikowano

Taka mnie dziś myśl naszła....

Pewnie pomyślicie, że lekko przesadzona.

Ale może to ZUO, to część genialnego planu Lourta? Może już wyszli na duży, duży + i chcą mieć jakiś dobry pretekst do zamknięcia serwera? Ta sytuacja co jest teraz na serwerze, doprowadzi do jego upadnięcia, prędzej czy później.

Opublikowano

Ale może to ZUO, to część genialnego planu Lourta? Może już wyszli na duży, duży + i chcą mieć jakiś dobry pretekst do zamknięcia serwera? Ta sytuacja co jest teraz na serwerze, doprowadzi do jego upadnięcia, prędzej czy później.

Sprawa ucichła.. To by był pretekst do cofki a co za tym idzie, powolnego upadku serwera :P Jednak Bodajże Rafau napisał, że nie będzie cofki, więc Twoja myśl jest do kitu :P

Opublikowano

Naprawe co niektórzy nie używają mózgu. Kto głupi by zamykał serwer, a ma z niego dobre zyski?

Opublikowano

Serwer pada a w planie są dwa starty innych hardow Serthia czy jakos tak i Fumbilia wiec triador predzej czy pozniej zdechnie :)

PROSZE O LIKE-A PROSZE O LIKE-A PROSZE O LIKE-

Pozdrowienia dla gandziazy tu kazdy dźide smazy.

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Serwer pada a w planie są dwa starty innych hardow Serthia czy jakos tak i Fumbilia wiec triador predzej czy pozniej zdechnie :)

PROSZE O LIKE-A PROSZE O LIKE-A PROSZE O LIKE-

Pozdrowienia dla gandziazy tu kazdy dźide smazy.

Z takimi nazwami,to furrory na rynku serwerow nie zrobią.

Astium i Algoria beda duza konkurencja dla Triadora.

Z kazdym dniem gra coraz mniej graczy.Bedzie tak jak z Almantia.Na poczatku wielkie podekscytowanie,a pozniej gracze sie wykruszaja.

Topic@Polece,ze wzgledu na stabilnosc.Dungeony,ze skrzyni ucznia bardzo mi sie podobaja.

Srij9JT.png

Opublikowano

Z takimi nazwami,to furrory na rynku serwerow nie zrobią.

Astium i Algoria beda duza konkurencja dla Triadora.

Z kazdym dniem gra coraz mniej graczy.Bedzie tak jak z Almantia.Na poczatku wielkie podekscytowanie,a pozniej gracze sie wykruszaja.

Topic@Polece,ze wzgledu na stabilnosc.Dungeony,ze skrzyni ucznia bardzo mi sie podobaja.

coraz mniej? Ja niby gram od wczoraj ale dziś widzę więcej ludzi niż wczoraj w tych godzinach, gra się bardzo fajnie i polecam.

Jasio90.png
Opublikowano

Wszystko przez to ze bronie 30 lv pali jak pojeba... a co dopiero ulepszyc stal na +9 juz nie wspomne o zbroji na 105 lv nigdy nie bedzie takiej +9.

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Wszystko przez to ze bronie 30 lv pali jak pojeba... a co dopiero ulepszyc stal na +9 juz nie wspomne o zbroji na 105 lv nigdy nie bedzie takiej +9.

a co Wy byście chcieli żeby Wam wszystko ulepszał? To chyba jest Hard co nie? Gdyby tak nei jarało to na tym serwie z niczego byyś nie miał zarobku prócz KU, bez przesady, to dobrze że jara, bo nie każdy będzie miał od razu.

Jasio90.png
Opublikowano

Skąd ktoś ma hwanga? (dodany bon 5 na ludzi :D )

Skąd są już bronie takie jak tryton (+9) oraz broń na 105 dwuręczna +9?

Opublikowano

Ktoś z Was mówił że mało graczy?

8tssgc.jpg

wjc0ys.jpg

Nie rozumiem takich ludzi, którzy myślą, że napiszą jakąś ściemę tutaj i zleci ileś K graczy..

Każdy mądry nie wrobi się na wasze tricki. Na serwerze z dnia na dzień jest coraz to więcej ludzi..

Gram od początku tutaj i jednym problemem co dla mnie był, to nie działający IS, ale już od wczoraj działa i jest wszystko ok ;]

Tak więc ludzie, nie reklamujcie tutaj serwów, które powstają na 1-2 dni, zapowiedzi porobione w 1h i myślicie, że zrobicie konkurencję Triadorowi..

Nie ogarniam takich osób, a co do serwera to jeden z najlepszych jaki gram. Postawiłbym go na takim samym miejscu jak był kiedyś Metin35, jesli ktoś ogarnia jaki to serw, to wie co to było. Nie żałuję, że czekałem te kilka dni, ale opłacało się.

Opublikowano

Up@

Jak już tak wstawiasz te ss'y, to zrób jeszcze z m1 Shinsoo i Chunjo, bo ja na razie widzę same sklepy, nie żebym hejtowała ;)

Nie wiem jak Ci działa is, bo ja i paru znajomych, jakoś nie możemy się zalogować :)

yLrWtP3.png

Opublikowano

Up@

Jak już tak wstawiasz te ss'y, to zrób jeszcze z m1 Shinsoo i Chunjo, bo ja na razie widzę same sklepy, nie żebym hejtowała ;)

Nie wiem jak Ci działa is, bo ja i paru znajomych, jakoś nie możemy się zalogować :)

Proszę bardzo :)

9rzo5c.jpg

IS już wszystkim działa poprawnie, z tego co mówiła administracja :)

Plus do tego zamknęli Bal***tię, więc teraz jeszcze więcej ludzi jest na serwerze :)

Opublikowano

Up@

Zapomniałeś jeszcze Chunjo, to ja wstawię i już mamy pełny obraz, bo w Shinsso też same sklepy ;)

os01.jpg

Administracja może i mówiła,że działa Is, ale ja i pare osób niestety nie możemy się zalogować :)

yLrWtP3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...