Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niektórzy to się z dupą na rozum pozamieniali... Mało yang leci? Wystarczy ruszyć GŁOWĄ (nie chodzi o tą dolną).

Znasz jakieś ciekawe sposoby na zarobek? - jak tak mógł byś się podzielić :)

Będę wdzięczny.

Pirze poprafnie po polskiemó

Opublikowano

Co 2ga osoba z topki leci na wh.Sam wbiłem od 40 do 75 na wh trochę słabo łapią cziterów.

Tylko udowodniłeś żeś noskill noname i lamus

Opublikowano

Admini w grze piszą cały czas, że naprawiają IS a takim swoim spamieniem im na PW i płaczem kiedy będzie IS tylko im przeszkadzacie.

Dajcie im czasu, zrobią co muszą i Was poinformują. Admini też ludzie, robią to z własnej woli.

BTW. Event " w poszukiwaniu GM... " bardzo udany, mimo, że nie znalazłem żadnego GM, to bardzo dobrze się bawiłem :D

1UP: Wieesz, jeśli się pokusisz i napiszesz do jednego z adminów na forum, na pewno dadzą Ci potrzebne linki. Polecam - nie boli.

Opublikowano

Admini w grze piszą cały czas, że naprawiają IS a takim swoim spamieniem im na PW i płaczem kiedy będzie IS tylko im przeszkadzacie.

Dajcie im czasu, zrobią co muszą i Was poinformują. Admini też ludzie, robią to z własnej woli.

BTW. Event " w poszukiwaniu GM... " bardzo udany, mimo, że nie znalazłem żadnego GM, to bardzo dobrze się bawiłem :D

1UP: Wieesz, jeśli się pokusisz i napiszesz do jednego z adminów na forum, na pewno dadzą Ci potrzebne linki. Polecam - nie boli.

A dasz linka do forum albo do tematu z plikiem do pobrania :).

Opublikowano

A dasz linka do forum albo do tematu z plikiem do pobrania :).

Niestety nie można tutaj udostępniać linków do for, tak więc musisz wejść na stronę Triador.pl i tam wejść w forum i napisać do jednego z adminów.

Mają oni kolor rang czerwony. :) Są otwarci na ludzi :)

Opublikowano

Niestety nie można tutaj udostępniać linków do for, tak więc musisz wejść na stronę Triador.pl i tam wejść w forum i napisać do jednego z adminów.

Mają oni kolor rang czerwony. :) Są otwarci na ludzi :)

You is the Genius.

Mówie że strona NIE MOŻE SIĘ URUCHOMIĆ ! (504 Gateway Time-out).

Opublikowano

You is the Genius.

Mówie że strona NIE MOŻE SIĘ URUCHOMIĆ ! (504 Gateway Time-out).

Tak, You is...

"I are genius.." :)

No to jak na Triador.pl nie działa Ci, to przecież ForGame ma także serwer inny taki jak Senthia.pl, którego prezentacje też znajdziesz tutaj na forum.

Na tej stronce możesz też znaleźć odnośnik do forum.

Serwer naprawdę bardzo fajny, drop dobrany bardzo dobrze, lecz miałem lekkie problemy z dropnięciem medali, ale kupiłem bojowca z IS, więc mi już nie jest to potrzebne.

Z tego co widzę, admini siedzą nawet o 3-4 nad ranem, nie wiem kto to był, chyba iGuana i Lourt coś robili na serwerze :P

Według mnie to jest jeden z najlepszych hardów, ale to oczywiście moja ocena. Wiadomo, błędy są naprawiane z dnia na dzień :) Serwer nie ma nawet tygodnia jeszcze, więc spokojnie wszyscy :)

Opublikowano

Tak, You is...

"I are genius.." :)

No to jak na Triador.pl nie działa Ci, to przecież ForGame ma także serwer inny taki jak Senthia.pl, którego prezentacje też znajdziesz tutaj na forum.

Na tej stronce możesz też znaleźć odnośnik do forum.

Serwer naprawdę bardzo fajny, drop dobrany bardzo dobrze, lecz miałem lekkie problemy z dropnięciem medali, ale kupiłem bojowca z IS, więc mi już nie jest to potrzebne.

Z tego co widzę, admini siedzą nawet o 3-4 nad ranem, nie wiem kto to był, chyba iGuana i Lourt coś robili na serwerze :P

Według mnie to jest jeden z najlepszych hardów, ale to oczywiście moja ocena. Wiadomo, błędy są naprawiane z dnia na dzień :) Serwer nie ma nawet tygodnia jeszcze, więc spokojnie wszyscy :)

Dobra ile jeszcze razy będziesz tu podlizywał się, bo piszesz co 4 post, jaki ten serwer jest zajebisty, a nie jest, bo ulepszacze są w takiej cenie jak kd i ku najdroższe.

Opublikowano

Dobra ile jeszcze razy będziesz tu podlizywał się, bo piszesz co 4 post, jaki ten serwer jest zajebisty, a nie jest, bo ulepszacze są w takiej cenie jak kd i ku najdroższe.

Dokładnie... Ktoś tam pisał żeby to dropić... Nie każdy będzie latał i dropił ulepszacze, bo gdyby tak było, to zaraz wszystkie spoty do dropu zajęte...

Zakładam, że osoby piszące '' wystarczy ruszyć głową '' mają wielkie gówno, a nie zarobek. Póki ktoś nie napisze jakiegoś konkretnego sposobu, to ja sobie moge mówić, że mam 20kk w 10 minut.

Ja na razie podziękuje - pół dnia stałem z KU i KD - zeszło może z 15 ku i ledwo 5 KD ( +3/4 ). Kupiłem za to ulepszacze ( 12kk ) ( oczy pająka / rybie ości / ezo przewodniki bez + / małże / kawałki klejnotów ) i ze zbroi +6 zrobiłem +5...

Gospodarka sie zjebie za jakiś tydzień, ewentualnie dwa. Zobaczycie, że jeszcze za kilkanaście dni skopiuje Wam tego posta i wkleje : )

Zresztą... We wakacje wyjdzie tyle dobrych serwerów, że stąd odejdzie na pewno 1/3, a przez gospodarke reszta i zostanie wielkie gówno.

na małym lvl;u też jest zarobek ;]

Np ?

Opublikowano

Zarobek zacznie się na wyższym lvl'u gdy to zacznie się bić azraela/smoka itp ;)

na małym lvl;u też jest zarobek ;]

Dropienie ulepszaczy?

Opublikowano

na jakim dedykku to stoi ? Bo nie ma informacji ? Kto odpowie daje tyipowego LAJKA:D

Opublikowano

Właśnie widać jacy gracze mają jeszcze ochotę tutaj grać "you is" ^^

Szczerze to może ktoś ma jakieś ale jeżeli masz swoje zdanie ale taka prawda że mam swoje zdanie o tym co w ciągu ostatnich dni wydarzyło się na serwerze.

Cena wszystkich rzeczy spadła radykalnie i gospodarka, ogólnie "krach giełdowy" zwłaszcza bo ostatnim evencie - i nie wmawiajcie mi że nic się przez to nie stało ponieważ to wiele zmieniło

Event był niezapowiedziany i część graczy nie wiedziała nawet gdzie się on odbywa a inna część graczy myślała że będzie po prostu OX i nie wpłynie to specjalnie na serwer.

4 dni temu fms za 1kk, dzisiaj 200k - no po prostu śmiech na sali. Jakąś wartość mają jeszcze itemy z IS albo +9 i jest to po prostu abstrakcja.

Poniżej zamieszczam ss'a które pokazuje pełny obraz tego co działo się na evencie. Metki na 85+ lv w śladowych ilościach z których dropiły ciekawe rzeczy.

image.jpg]

Opublikowano

Dokładnie... Ktoś tam pisał żeby to dropić... Nie każdy będzie latał i dropił ulepszacze, bo gdyby tak było, to zaraz wszystkie spoty do dropu zajęte...

Zakładam, że osoby piszące '' wystarczy ruszyć głową '' mają wielkie gówno, a nie zarobek. Póki ktoś nie napisze jakiegoś konkretnego sposobu, to ja sobie moge mówić, że mam 20kk w 10 minut.

Ja na razie podziękuje - pół dnia stałem z KU i KD - zeszło może z 15 ku i ledwo 5 KD ( +3/4 ). Kupiłem za to ulepszacze ( 12kk ) ( oczy pająka / rybie ości / ezo przewodniki bez + / małże / kawałki klejnotów ) i ze zbroi +6 zrobiłem +5...

Gospodarka sie zjebie za jakiś tydzień, ewentualnie dwa. Zobaczycie, że jeszcze za kilkanaście dni skopiuje Wam tego posta i wkleje : )

Zresztą... We wakacje wyjdzie tyle dobrych serwerów, że stąd odejdzie na pewno 1/3, a przez gospodarke reszta i zostanie wielkie gówno.

Np ?

Nie, nie tylko dropienie ulepszaczy. Nic nie jest podane na tacy!

Contiv, jak masz problem i szukasz standardowych serwerów to idz na PL i

zarabiaj tak jak pisałeś - dropiąc KU. Tu można dorobić się w BANALNY

sposób. Tak ! Wystarczy ruszyć tyłek z m1, zwiedzić mapki i to co mają do zaoferowania. Triador lekko odbiega od standardów. Jeśli masz z tym problem to nie napinaj pośladów i znajdź sobie rozrywkę "godną" Twoim upodobaniom :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...