Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, teraz ja coś napisze. Możecie mi wyje*ać warna - wali mnie to, możecie sobie mówić, że ściemniam bo jestem w InspiratioN - wali mnie to. ShizeR wykonuje to, co ma wykonywać. Banuje, pomaga ludziom, utrzymuje kontakt z graczami. Czyli dokładnie to co ma robić. Co do zuo - na ch3 bodajże lub ch1 (nie jestem pewny) szabanylion wodzów w jednym miejscu zrespił Fakel (wiadomo pro elo kox który robił patcher dłużej niż Lourt serwer bo mu sie nie chciało) ShizeR może i też popełnił błąd w tym, że zrzucił tych bossów za dużo ale spójrzcie na to, że jest on GM'em pierwszy raz - dopiero się uczy. Z tego co rozmawialiśmy z nim to po prostu chciał dla graczy jak najlepiej zrzucając tego w miare dużo. Sam przyznał, że jednak przesadził ale wyszło jak wyszło. Co do tego, że jakieś eq navi. ShizeR ma dostęp tylko do banowania, kickania, warpowania, transferowania, inv'a i dawania lvl'a SOBIE. Skąd to wiem? Ano jeśli ktoś miał swój serwer to pewnie wie, że jest kilka ' rodzajów ' GameMastera. Najwyższy to implementor, potem jest god i jeszcze jakieś. ShizeR ma tego najsłabszego, czyli ma dostęp do tych komend które wypisałem :) Prywatne zuo, zrzucanie bossów? prosze bardzo - obserwujcie cały czas chat i patrzcie czy ktoś z InspiratioN upier*ala szabanylion bossów na raz. Teraz sobie pomyśli jakiś inteligent to jak nie bossy to metki. Pojeździjcie po lesie. BlassYaa i R3SPecT cały czas jeżdżą po lesie i dropią. Żadne takie rzeczy nie wchodzą w gre. Co jak co ShizeR może był liderem gildii + wcześniej był członkiem innej glidii z R3SPecT'em ale ma swoje w głowie i wie co by się stało gdyby zrzucił chociażby jednego metina. Z tego co udało mi się ' poznać ' Lourta przez te 2 tygodnie trwania bety to zauważyłem, że nie pier*oli się on z jakimiś GM'ami. Haya tak samo. Zawini - to wyleci i tyle. Tyle, wyje*ane mam na to co sobie powiecie. Ci którzy chcą mogą mi wierzyć, inni nie muszą. Nie chcecie grać bo narzekacie na ShizeR'a? No to wypier*alać kur*a na B**more, tam przecież macie lepiej nie? ;] Pozdro 600, zapraszam na Triadora i jak to kiedyś poleciał pewien mądry wers ' JE*AĆ TYCH CO ZA PLECAMI SIEJĄ FERMENT NA OSIEDLACH I PRZEZ JE*ANY INTERNET ' ! ;]

Z jednej strony masz racje, obwinianie shizera za cala sytuacje nie jest wyjsciem.

Wierze tez w to ze nei ma dostepu do navi czy do niektorych komend.

Jednak nikt mi nie wmowi ze jego koledzy są traktowani tak jak reszta graczy.

Samo to ze kiedy nie wejde na tsa to shizer siedzi u was. Inven ma moda ts3, nigdy nie widzialem zeby na taką posade sie chociazby starał.

Koniec tematu, Ci co chcą zostają, Ci ktorzy nie moga sie pozegnac i wyjsc.

Jakby ktos pytal, ja sie zastanawiam.

Pozdro ;3

rYD9JSA.png

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z jednej strony masz racje, obwinianie shizera za cala sytuacje nie jest wyjsciem.

Wierze tez w to ze nei ma dostepu do navi czy do niektorych komend.

Jednak nikt mi nie wmowi ze jego koledzy są traktowani tak jak reszta graczy.

Samo to ze kiedy nie wejde na tsa to shizer siedzi u was. Inven ma moda ts3, nigdy nie widzialem zeby na taką posade sie chociazby starał.

Koniec tematu, Ci co chcą zostają, Ci ktorzy nie moga sie pozegnac i wyjsc.

Jakby ktos pytal, ja sie zastanawiam.

Pozdro ;3

Dobrze wiesz że na TS potrafię dużo, rekrutacją zajmowała się Nacia a ShizeR nie miał nic do tego.

Hawkey i Mentalista też się dostali na Moda, i co powiesz że mają znajomości ?!

Co do eventu sam jestem zły że dali ripery, bossy z wieży ogrów i aż tyle wodzów.

Mam nadzieje że więcej takiego błędu nie popełnią.

Gdybym wiedział że NIBY ShizeR ma nam zrzucać jakieś bossy, mooby, nie banować za WH, dawać itemy (chociaż nie może),

to nawet nie zaczął bym tutaj gry, dobrze wiem że każdy "przekręt" wyjdzie na jaw, prędzej czy później.

A nie po to wydaje kasę na IS, robię nocki na serwerze, napierd** cały czas żeby później ludzie odeszli albo serwer padł.

Serwer POLECAM i zapraszam.

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czy dużo ludzi gra na serwerze?

Bo nei wiem czy opłaca się zaczynać, bo przy 200 online to nie ma sensu nawet.

Jasio90.png
Opublikowano

Na serwerze w kazdym miescie sklepow jest jak na B*lmorze lub R*vii. Gra 1,3k+ osob

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

Ktoś mi powie jak zrobić kod usunięcia postaci? wpisuje np : F22@8!D takie coś i nie działa i dalej wyskakuje mi taki komunikat "Kod usunięcia postaci musi być złożony tylko z znaków z zakresu a-Z oraz cyfr

Hasło nie zawiera znaku, dostępne znaki to !@#$%^&*()_+|-"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ktoś mi powie jak zrobić kod usunięcia postaci? wpisuje np : F22@8!D takie coś i nie działa i dalej wyskakuje mi taki komunikat "Kod usunięcia postaci musi być złożony tylko z znaków z zakresu a-Z oraz cyfr

hasło musi mieć jakiś znak specjalny. przykładem jest baska123! a z tego co widze z błędu to kod usunięcia może mieć tylko litery i cyfry. czyli przykładowo 1a2b3c4 lub po prostu 1234567

Opublikowano

Dalej mi wyskakuje ten komunikat gdy nawet zrobilem tak jak napisales wyzej

Zrób przykładowo takie hasło: 7654223

i musi zadziałać nie ma bata.

Jasio90.png
Opublikowano

kod usunięcia postaci ma mieć zwykłe liczby 0-9 np. 1521541

hasło musi mieć znak specjalny, liczbe i literę np. kaczka12!4 (nie, to nie jest moje hasło. xD)

Opublikowano

Ustaw kod usunięcia postaci np: 1234568 i napewno zadziała.

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

Licznik jest teraz podwyższony.

jaki licznik? przecież go nie ma..

co do online to jest na pewno w tym momencie z 600 (zobaczcie m1 ch1 jinno :P)

Opublikowano

Na ts już o 17 wiedziałem od znajomego z Inspiration że będzie zamiast ox event i mówił żeby się tym nie chwalić nikomu żeby za dużo osób nie było. Powiedział też żeby dropka przygotować bo będą bossy orki. Nie polecam przez to serwa bo zrobił się niego easy i kończę na nim grę Pozdro

Opublikowano

Zalosny serwer.

Zeby zrobic fms na +9 trzeba 100 bodzi zenada

zeby zalozyc gildie trzeba wykonac misje od straznika wsi , rozwalac metiny duszy zeby droplo jakis znak ja rozwalilem 10 takich metinow i dalej nie ma zadnego znaku. porazka

Wczoraj zamiast ox bylo zuo caly cheat byl zawalony tym ze gracz o nicku xxx pokonal wodza orkow albo rippa . porazka ( co z tymi ktorzzy nie byli w tym czasie w grze jak kazdy co byl zabil ponad 10 boss orkow i wgl..

jeszcze jedna sprawa.

na evencie zuo pewien gracz nie pamietam nicku ale mial 47 lv bil we mnie z hita 7k. jak to mozliwe??

pewnie to jakis brat kogos z administracji i dostal item z navi.

mserwer wydawal sie fajny ale teraz to dno.

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Zalosny serwer.

zeby zalozyc gildie trzeba wykonac misje od straznika wsi , rozwalac metiny duszy zeby droplo jakis znak ja rozwalilem 10 takich metinow i dalej nie ma zadnego znaku. porazka

Wczoraj zamiast ox bylo zuo caly cheat byl zawalony tym ze gracz o nicku xxx pokonal wodza orkow albo rippa . porazka ( co z tymi ktorzzy nie byli w tym czasie w grze jak kazdy co byl zabil ponad 10 boss orkow i wgl..

jeszcze jedna sprawa.

na evencie zuo pewien gracz nie pamietam nicku ale mial 47 lv bil we mnie z hita 7k. jak to mozliwe??

bo to serwer hard a nie medium.. co do zakładania gildi to dobry pomysł, będzie mniej botów (nie będą mieli gdzie oddawać expa).

ripów było chyba z 7, myślisz, że coś cennego poleciało z tych 7 szkat? :3

po co zmyślasz? jak nie chcesz grać to nie graj a nie oczerniasz serwer. pokaż dowody, bo to tylko puste słowa

Opublikowano

TEN SERVER to dno po wczorajszym evencie jak grało 1.5k osob jak teraz bedzie 600 admini moga mowic o sukcesie

ODrazam wam ten serv admini to dzieci

i ciekawe skad niektore osoby przed OX wiedziały ze bedzie ZUO na TS

ciekawe to jest

+ ten zuo to była przykrywka

jeden GM dawał itemy graczowi

tyle odemnie kompletny SYF

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

Zalosny serwer.

jeszcze jedna sprawa.

Ty chyba nie wiesz co piszesz..

Wbilem fmsa za 3cim razem na 9...

Po cholere klepac je bodziami ?

Boja kupilem za 5kk ktore uzbieralem w 3h..

Ja pierdziele co za ludzie, wszystko byscie chcieli dostac na tacy.

To ze event byl taki a nie inny zmienilo sytuacje na serwerze na lepsze dla graczy.

W tym momencie ku mozna kupic taniej :)

Serdecznie zapraszam wszystkich na serwer.

Gra sie przyjemnie jedynie co denerwuje to czas czytania KU :D

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

TEN SERVER to dno po wczorajszym evencie jak grało 1.5k osob jak teraz bedzie 600 admini moga mowic o sukcesie

ODrazam wam ten serv admini to dzieci

i ciekawe skad niektore osoby przed OX wiedziały ze bedzie ZUO na TS

ciekawe to jest

+ ten zuo to była przykrywka

jeden GM dawał itemy graczowi

tyle odemnie kompletny SYF

skąd wiesz, że będzie 600? :O

Co do osób które wiedziały o zuo przed ogłoszeniem to przypuszczam, że ShizeR im powiedział.

jaka przykrywka? były problemy techniczne z OX to wynagrodzili nam to ZUO'em.

Po pierwsze GM nie ma możliwości zrobienia sobie broni (ograniczone komendy) i po 2 daj jakieś dowody.

IS nie działa, wiedzcie, że coś się dzieje! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...