Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no pompa.

Niektorzy nie spali od soboty, inni spali po 2/3h zeby cos znaczyc, a teraz to wszystko poszło na marne, i Ci ktorzy przez te pare dni grali 10h maja wiecej od nas :P

Gratuluje.

Jak dla mnie shizer out, cofka do 18 (przed event) i cioramy dalej.

Jesli nie to raczej bajo ;33

A tak swietnie sie zapowiadalo.

nie płaczcie wszyscy mieli dostęp na event więc wszyscy mogli się tak samo dorobić.. ja expiłem a przed tym kupiłem bojowca w IS, też cofniecie? ;3

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sporo osób odejdzie bez cofki, w tym ja. nie przychodziłem na ox bo to nic takiego, a tu kuzwa cos takiego.
ja sporo jak na mnie grałem a tu jakies lamusy beda miec z eventu ktorego nie powinno być

Opublikowano

Jak mysliscie Czemu w ostatniej chwili dali info ze jednak zuo ? zeby nikogo na pustyni nie bylo, zeby mogli spokojnie event przygotowac, Ja tam sie ciesze z eventu przynajmniej wiecej zarobilem niz z jakiegos ox z ktorego moglbym odpasc w 1 pytaniu na dodatek ze mialo byc po 1 turze. Serwer Extra graczy gra ponad 1,5k i to bylo widac na evencie :D

Opublikowano

Serwer jest nie przemyślany.

1. Jeśli dropią pudełka z ksiązkami, nie wiem do ilu, ale pewnie do 7. To powinno być tak, że 55 ku do G, to by było zawsze cos ku warte, a tak nic prawie już ku są nie warte. A jeśli nie wiem 15 ku do G czy wiecej, to powinno dropić po jednym ku z metka, to jeszcze jakieś zapotrzebowanie by było.

2. Drop broni na 30 lvl na dolinie na jednym ch jest 4 best.zolnierz, dziś rano przeleciałem wszystkie 6 channeli i wydropiłem 6 fmsów i 2 riby, to jak na hard bardzo dużo, dlatego ceną są takie a nie inny.

Poczekajcie z dwa tygodnie, a to wyżej nie będzie warte nic. Dziś fms'a nie mogłem sprzedać za 200k.

Pozdro.

Opublikowano

Istny Diabel, za co dałeś bana Yzuka? Pisał mi że za keye lub inne wirusy a podał tylko żartobliwą stronkę, bekniesz za to młody.

sygnatura.png

Opublikowano

I tak o to zaczynają sie problemy :P Kocham takie coś na serwach ciekawe co z tego wyniknie gram też na tym serwerze lecz nie długo więc pewnie nic nie wnosze to sry za niepotrzebny post :) Bo akurat chciałem se też tu pograć .

44973787949231304450.gif

Opublikowano

erwer jest nie przemyślany.

1. Jeśli dropią pudełka z ksiązkami, nie wiem do ilu, ale pewnie do 7. To powinno być tak, że 55 ku do G, to by było zawsze cos ku warte, a tak nic prawie już ku są nie warte. A jeśli nie wiem 15 ku do G czy wiecej, to powinno dropić po jednym ku z metka, to jeszcze jakieś zapotrzebowanie by było.

2. Drop broni na 30 lvl na dolinie na jednym ch jest 4 best.zolnierz, dziś rano przeleciałem wszystkie 6 channeli i wydropiłem 6 fmsów i 2 riby, to jak na hard bardzo dużo, dlatego ceną są takie a nie inny.

Poczekajcie z dwa tygodnie, a to wyżej nie będzie warte nic. Dziś fms'a nie mogłem sprzedać za 200k.

Pozdro.

Z tym sie akurat zgodze, ku za duzo, bgroni na 30lv za duzo !

Opublikowano

Może mi ktoś wreszcie pomóc?

Przed wczoraj po wbiciu 40 lvl dostałem boczusia-PET.

Dziś nie mogłem już go użyć więc mówię może trzeba zrobić zaklętą dusze to zrobiłem.

Dałem przedłuż i nic.Nie mam ani 5 małży ani 500 k ani nawet 100 kryształów energii.

Opublikowano

@@@@@@@@@@@@@@

eDuardos NIEROZUMIESZ ZE HAYA MA DOSTEP DO LOGOW I JEZELI NP . SHIZER TELEPORTUJE KOGOS TO MA PRZEJEBANE FMS SR 58 DA SIE WBIC I POTWIERDZI SAM LOURT ZE NIE MA DOSTEPU DO NAVICATA BO JEST ZABLOKOWANY JEZELI BY BYLY PRYWANT EEVNECIKI DLA GIILDI INSPIRATION TO BYLO ALL NA CHACIE ,ORAZ W LOGACH.

SHIZER ZERO KONTAKTU??

TO MALO GRACIE DZISIAJ O 9 RANO WYBANOWAL ALL CHEATEROW :)))))))))))))))))))))))))

POZDRO DLA FALSZYWYCH CZYLI EDUARDOS I INNYCH PRZYDUPASOW

Czy ja tu wspominalem o rozdawaniu eq z navi? Raczej inne mozliwe sa sposoby nie musza to byc bossy ktore wyswietlaja sie na czacie tylko moby z ktorych dropia rozne itemki:). Jak wywalisz itemek na ziemie to sie nie wyswietla w logach ;)

A i duzo osob mysli ze cos tu jest nie halo z Inspiration ;) ale to tylko przypuszczenia

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Czy ja tu wspominalem o rozdawaniu eq z navi? Raczej inne mozliwe sa sposoby nie musza to byc bossy ktore wyswietlaja sie na czacie tylko moby z ktorych dropia rozne itemki:). Jak wywalisz itemek na ziemie to sie nie wyswietla w logach ;)

A i duzo osob mysli ze cos tu jest nie halo z Inspiration ;) ale to tylko przypuszczenia

Dobrze cpiesz :**** Jakby bylo Navi to ludzie by mieli Stalki +9 Truty

Opublikowano

Dobrze cpiesz :**** Jakby bylo Navi to ludzie by mieli Stalki +9 Truty

Ta nie wiem czy tu jest navi ale chyba tylko debil by dal komus z navi po paru dniach itemek+9 po prostu moze byc wybonowany w normalne bony i wgl ale widze ze nie zrozumiesz .

98422928869820234240.jpg

Opublikowano

Ta nie wiem czy tu jest navi ale chyba tylko debil by dal komus z navi po paru dniach itemek+9 po prostu moze byc wybonowany w normalne bony i wgl ale widze ze nie zrozumiesz .

Nierozumiesz ,że jeżeli dawałby te NAVI ,albo zwolywal te gowna to Haya by go wywalil ,a jak dla mnie dobrze sie spisuje

Opublikowano

W prawdzie mówiąc dzisiejszy event był totalnym dnem. Mianowicie od startu serwera zapier... jak Beduin po m2 zarabiając na siebie + na swoje skille. Kupuję książki sprzedaje żeby mieć co 6h / 8h na przeczytanie , równie dobrze zarabiam na sprzedawaniu innych KU a teraz co , ceny poszły w dół przez jakiś głupi event który nawet nie był planowany. Głupie buty wiatru kosztują 1kk bo człowiek biega jak by miał jaja zrośnięte bo na obecną chwilę liczy się tylko i wyłącznie kasa , aury coraz tańsze po evencie nie długo 10 aur za głupie buty wiatru do wymiany będzie. Co jak co ale z dzisiejszym eventem straszna ale to straszna wiocha. Szkoda słów z serwera Hard stał się Easy ? :).

Shizer kolejny dupek liczący w sobie głupiego dzieciaka biegającego na marmurach po mieście i pisanie " hahaha " zero uzyskania odpowiedzi bądź też pomocy z jego strony człowiek doprosić się nie może na odpowiedź jakiego kolwiek pytania. Liczę że gówniarz nawet jeszcze podstawówki nie skończył swoim głupim spamowaniem na czacie " xD xD xD " " Yo Nygga " no ludzie który normalny dorosły człowiek tak się zachowuję. Kolega jest do zwolnienia bo naprawdę nie nadaję się na funkcję Administratora. Może i ma 25 czy ile tam lat , ale rozum podstawówki.

Edit @ Co do serwera z mojej opinii dobry a zarazem świetny serwer który miał być serwerem 2013r zszedł do opinii neutralnej , zobaczymy jak dalej potoczą się losy czy spadnie ilość graczy ( a na pewno spadnie ) czy przybędą nowi czy jak. Na chwilę obecną opinia serwera z mojej strony jest neutralna...

Opublikowano

i się server skonczył po 4dniach czy tam 3

pozdro

ludzie maja itemty kamole do konca gry

ten server to juz dno

podzikuje za taki szajs

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

Shizer kolejny dupek liczący w sobie głupiego dzieciaka biegającego na marmurach po mieście i pisanie " hahaha " zero uzyskania odpowiedzi bądź też pomocy z jego strony człowiek doprosić się nie może na odpowiedź jakiego kolwiek pytania. Liczę że gówniarz nawet jeszcze podstawówki nie skończył swoim głupim spamowaniem na czacie " xD xD xD " " Yo Nygga " no ludzie który normalny dorosły człowiek tak się zachowuję. Kolega jest do zwolnienia bo naprawdę nie nadaję się na funkcję Administratora. Może i ma 25 czy ile tam lat , ale rozum podstawówki.

Cała prawda. Poprosić go na PW o jakąkolwiek pomoc, czy zapytać gdzie co jest - 0 odpowiedzi.

Ale żeby mu boty wysyłać na PW gdzie są to najlepiej...

Moim zdaniem również trzeba go wywalić z teamu i po sprawie...

Co do eventu to zobaczymy jak teraz będa KU chodzić, bo z serwera może sie zrobić druga Ba***tia... Na starcie 1-2k osób, a za miesiąc ? Już po 500 osób na serwerze, już nie mówiąc co było po 2-3 miesiącach...

Coś czuje, że tutaj 2 tygodnie i takie KU jak zasadzka, czy strach będą sie kulały po ziemi, ewentualnie w sklepach po 10 / 15k.

Bronie 30 lv to samo... Już cena leci w dół, a co dopiero bodzie... Rozumiem, że coraz więcej osób to ma i dlatego tak wszystko spada, ale czemu wszyscy już prawie to mają ? Bo drop jest wszystkiego za duży... Przecież jak taki 65-75 WP pójdzie na metki mordu, czy tam do lasu, to ma KU od za****nia, to samo KD. Dodatkowo nie wiem czemu zuo zrobione tak szybko, jak bojowca miały tylko osoby z is'u.

Event bardzo na minus i sporo osób odejdzie, mam nadzieje, że administracja wyciągnie wnioski i następnym razem ogarnie jak trzeba, ale przede wszystkim ShizeR do wypierdolenia.

Opublikowano

Cała prawda. Poprosić go na PW o jakąkolwiek pomoc, czy zapytać gdzie co jest - 0 odpowiedzi.

Ale żeby mu boty wysyłać na PW gdzie są to najlepiej...

Moim zdaniem również trzeba go wywalić z teamu i po sprawie...

Co do eventu to zobaczymy jak teraz będa KU chodzić, bo z serwera może sie zrobić druga Ba***tia... Na starcie 1-2k osób, a za miesiąc ? Już po 500 osób na serwerze, już nie mówiąc co było po 2-3 miesiącach...

Coś czuje, że tutaj 2 tygodnie i takie KU jak zasadzka, czy strach będą sie kulały po ziemi, ewentualnie w sklepach po 10 / 15k.

Bronie 30 lv to samo... Już cena leci w dół, a co dopiero bodzie... Rozumiem, że coraz więcej osób to ma i dlatego tak wszystko spada, ale czemu wszyscy już prawie to mają ? Bo drop jest wszystkiego za duży... Przecież jak taki 65-75 WP pójdzie na metki mordu, czy tam do lasu, to ma KU od za****nia, to samo KD. Dodatkowo nie wiem czemu zuo zrobione tak szybko, jak bojowca miały tylko osoby z is'u.

Event bardzo na minus i sporo osób odejdzie, mam nadzieje, że administracja wyciągnie wnioski i następnym razem ogarnie jak trzeba, ale przede wszystkim ShizeR do wypierdolenia.

Dosłownie ale i tak nie ma sensu tam już grać nawet jeśli Shizer'a wywalą.

Wielki fail l>

Opublikowano

Mówiłem już w zapowiedź, że shizer to idiota. Całe to inspiration to idioci. Respect pewnie boty na szkaty w m1 ma ustawione, tak jak na balanti. A reszta wydaje gruby hajs na smy/

Opublikowano

Mówiłem już w zapowiedź, że shizer to idiota. Całe to inspiration to idioci. Respect pewnie boty na szkaty w m1 ma ustawione, tak jak na balanti. A reszta wydaje gruby hajs na smy/

Tez pisałem juz w zapowiedzi, że ShizeR nie nadaje się na GM ale oczywiście od razu dostałem hejt od Inspiration.

Taka jest prawda myślicie, że jak ShizeR zobaczy kogoś z Inspiration na wh lub czymś innym to ich zbanuje jak to jego była gildia ?? Jeszcze z nimi na tsie siedzi :)

Po za tym serwer fajny tylko ten dzisiejszy event zjebali. Poki co polecam tylko żeby się nie stało to co z balantią

EthanaEU2.png

Opublikowano

Tez pisałem juz w zapowiedzi, że ShizeR nie nadaje się na GM ale oczywiście od razu dostałem hejt od Inspiration.

Taka jest prawda myślicie, że jak ShizeR zobaczy kogoś z Inspiration na wh lub czymś innym to ich zbanuje jak to jego była gildia ?? Jeszcze z nimi na tsie siedzi :)

Po za tym serwer fajny tylko ten dzisiejszy event zjebali. Poki co polecam tylko żeby się nie stało to co z balantią

Już się stało to co z balantią ;]
Opublikowano

Już się stało to co z balantią ;]

Nie jeszcze nie, serwer dużo lepiej i ciekawiej zrobiony niż balantia a po 2 jeszcze nie było utraty haseł i usuwania pereł jak na balanti. Po za tym ze wszystkim się wyrobili, wszystko jest na start i wystartował bez problemów. Nie jak na balanti, że smok po 3 miesiącach, azrael po 4 a baronówna po 5 :D

Mi się podoba fajnie się gra i póki co polecam.

EthanaEU2.png

Opublikowano

Ok, teraz ja coś napisze. Możecie mi wyje*ać warna - wali mnie to, możecie sobie mówić, że ściemniam bo jestem w InspiratioN - wali mnie to. ShizeR wykonuje to, co ma wykonywać. Banuje, pomaga ludziom, utrzymuje kontakt z graczami. Czyli dokładnie to co ma robić. Co do zuo - na ch3 bodajże lub ch1 (nie jestem pewny) szabanylion wodzów w jednym miejscu zrespił Fakel (wiadomo pro elo kox który robił patcher dłużej niż Lourt serwer bo mu sie nie chciało) ShizeR może i też popełnił błąd w tym, że zrzucił tych bossów za dużo ale spójrzcie na to, że jest on GM'em pierwszy raz - dopiero się uczy. Z tego co rozmawialiśmy z nim to po prostu chciał dla graczy jak najlepiej zrzucając tego w miare dużo. Sam przyznał, że jednak przesadził ale wyszło jak wyszło. Co do tego, że jakieś eq navi. ShizeR ma dostęp tylko do banowania, kickania, warpowania, transferowania, inv'a i dawania lvl'a SOBIE. Skąd to wiem? Ano jeśli ktoś miał swój serwer to pewnie wie, że jest kilka ' rodzajów ' GameMastera. Najwyższy to implementor, potem jest god i jeszcze jakieś. ShizeR ma tego najsłabszego, czyli ma dostęp do tych komend które wypisałem :) Prywatne zuo, zrzucanie bossów? prosze bardzo - obserwujcie cały czas chat i patrzcie czy ktoś z InspiratioN upier*ala szabanylion bossów na raz. Teraz sobie pomyśli jakiś inteligent to jak nie bossy to metki. Pojeździjcie po lesie. BlassYaa i R3SPecT cały czas jeżdżą po lesie i dropią. Żadne takie rzeczy nie wchodzą w gre. Co jak co ShizeR może był liderem gildii + wcześniej był członkiem innej glidii z R3SPecT'em ale ma swoje w głowie i wie co by się stało gdyby zrzucił chociażby jednego metina. Z tego co udało mi się ' poznać ' Lourta przez te 2 tygodnie trwania bety to zauważyłem, że nie pier*oli się on z jakimiś GM'ami. Haya tak samo. Zawini - to wyleci i tyle. Tyle, wyje*ane mam na to co sobie powiecie. Ci którzy chcą mogą mi wierzyć, inni nie muszą. Nie chcecie grać bo narzekacie na ShizeR'a? No to wypier*alać kur*a na B**more, tam przecież macie lepiej nie? ;] Pozdro 600, zapraszam na Triadora i jak to kiedyś poleciał pewien mądry wers ' JE*AĆ TYCH CO ZA PLECAMI SIEJĄ FERMENT NA OSIEDLACH I PRZEZ JE*ANY INTERNET ' ! ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...