Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Triador.pl [Dedyk]

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie dziwi tylko jedno, że ReSpecT miał militara gdy nie było go jeszcze w IS ... był tylko bojowiec, a on miał militara, medalami można co 2h robić, więc nie mógł go zrobić w ten sam dzień co wystartował serwer... troche dziwne, ale cóż serwer polecam, gra się fajnie, do uleszenia trzeba mieć farta :> ja już 2 rib na +9 i 2x za pierwszym razem ;] KD +4 to nie problem :>

Dokładnie mógł kupić bojowca i do tego te pieczątki co podnosza lvl konia.
Opublikowano

Mnie dziwi tylko jedno, że ReSpecT miał militara gdy nie było go jeszcze w IS ... był tylko bojowiec, a on miał militara, medalami można co 2h robić, więc nie mógł go zrobić w ten sam dzień co wystartował serwer... troche dziwne, ale cóż serwer polecam, gra się fajnie, do uleszenia trzeba mieć farta :> ja już 2 rib na +9 i 2x za pierwszym razem ;] KD +4 to nie problem :>

nie pierdol wczoraj wieczorem mial 14lv konia a dzisiaj 21 ma dopiero

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Macie jakąś manie, że tak go obserwujecie? Sama mam militara od wczoraj (i nikt o mnie nie pisze:D) chociaż nie ma go w IS. Ktoś wyżej pisał że są brązowe certyfikaty które podnoszą poziom wierzchowca i ot to cała filozofia.

Szukacie dziury w całym.

Opublikowano

a takie pytanie dlaczego haslo nie może byc np jestemkox tylko musi byc jestemkox1 i do tego np @,!

i dlaczego nie moge pobrac patchera ze strony?

Opublikowano

a takie pytanie dlaczego haslo nie może byc np jestemkox tylko musi byc jestemkox1 i do tego np @,!

i dlaczego nie moge pobrac patchera ze strony?

nie pobieraj patchera tylko łatke (masz na samej górze w prezce). co do hasła to po prostu dbają o bezpieczeństwo.

Opublikowano

Jezu odstraszacie mnie tylko xD. Tym, że tak pali i wgl. Serwer na pewno bardzo fajny i chciałbym grać ale jakoś 0 chęci do expienia i dropienia ;c

Opublikowano

Wraz z dodaniem bojowca były dodane te całe certyfikaty co podwyższają lvl konia o 1 poziom ( można czytać co chwilę )

Budowniczy
Opublikowano

akp62i.jpg

Sytuacja z serwera o godzinie 19:52 :) Widać, graczy bardzo dużo.

+ na expowiskach wszędzie masa ludu.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Serwer na +.

Trzeba lekko ogarnąć gdzie expić i zarabiać oraz rozśmiesza mnie fakt jak bardzo jesteście nastawieni na zarobek.(czytanie jednego medalu = 500k!)

I mam też pewien problem.

Dostałem Peta ale jakiś czas po otrzymaniu mi zniknął próbuje go użyć ponownie to wyskakuje mi napis ,że już się skończył i mogę iść do stajennego.

Z tego co wiem miał być on na tydzień?

Opublikowano

I mam też pewien problem.

Dostałem Peta ale jakiś czas po otrzymaniu mi zniknął próbuje go użyć ponownie to wyskakuje mi napis ,że już się skończył i mogę iść do stajennego.

Z tego co wiem miał być on na tydzień?

U mnie także to samo. Nie moge go przywołać :/

Opublikowano

Serwer posiada duza liczbe graczy lecz nie jest dopracowany, nwm po co placic za cos co nie jest w pelni skonczone,dopracowane,system zabojstw po kliknieciu w okienko otwiera okno z statystkami zabojstw owszem,ale po wielokrotnym kliknieciu mozna sb natworzyc takich okienek 50,a powinno to dzialac na takiej zasadzie ze jak sie kliknie 2 raz to zamyka, zmiana czcionki rowniez nie skonczona ;/ Pisze ze wlaczy na nowo clienta po kliknieciu "tak" a nie otwiera go..

Gralem 5 min a znalazlem mase bugow :D

@Edit: Ps: W stopce mialo byc Triador by Warnox :D a nie samo Triador przywlaszczyliscie sb jego prace.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Wlasnie drop ulepszaczy to tragedia. + ten smieszny 25% dropa na 6h nie wiem jak dla innych ale mi to skopalo calutki drop ledwo co mi leci z tym niby bonusem

Opublikowano

Serwer posiada duza liczbe graczy lecz nie jest dopracowany, nwm po co placic za cos co nie jest w pelni skonczone,dopracowane,system zabojstw po kliknieciu w okienko otwiera okno z statystkami zabojstw owszem,ale po wielokrotnym kliknieciu mozna sb natworzyc takich okienek 50,a powinno to dzialac na takiej zasadzie ze jak sie kliknie 2 raz to zamyka, zmiana czcionki rowniez nie skonczona ;/ Pisze ze wlaczy na nowo clienta po kliknieciu "tak" a nie otwiera go..

Gralem 5 min a znalazlem mase bugow :D

@Edit: Ps: W stopce mialo byc Triador by Warnox :D a nie samo Triador przywlaszczyliscie sb jego prace.

Nie wiem czego się człowieku czepiasz i gdzie widziałeś te bugi , ale jeżeli są to właśnie jest przerwa i je naprawiają "zazdrość pierwszy sposób do łatwej śmierci "...

No , ale każdy może wyrazić swoją opinie w końcu po to są te tematy .

Ja oczywiście polecam serwer jeden z lepszych na jakim grałem będę się tego trzymał do końca !!!

837371446280124127260.png
Opublikowano

Witam, serwer dobry ale mam jeden problem.

Otóż postanowiłem zapakowac w isa. Wyslalem smsa za 11 zl, dostalem odpowiedz z kodem, wpisuje ten kod

i wyskakuje mi Cos poszlo nie tak : kod bledu 1. Wczoraj rano pytalem sie bodajze anka (?) dlaczego tak sie dzieje

a on mi odpowiedzial ze to chwilowy problem php i juz go naprawiaja. Prosze o szybka odpowiedz.

1292102632u115053.png

Opublikowano

Serwer zajebisty tylko bugi odrzucają!! Żeby wrócić z m2 do m1 w jinno trzeba płacić ...

przecież jest pierścień tp, po co przez staruszka wracacie? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...