Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

modyfikacja formy uzywania niektórych umiejetnosci

Zupełna

nowość! Grając przykładowo wojownikiem mieliście taki problem, że po

zginięciu musieliście przelogować się lub odczekać, aby włączyć aurę?

Otóż rozwiązaliśmy problem.

auraberek.png

Sposób polega na tym, że nie trzeba czekać na możliwość ponownego włączenia umiejętności.

Sposób został zastosowany w następujących umiejętnościach:

- Aura Miecza

- Berserk

- Silne Ciało

- Czarowana Zbroja

- Strach

- Bezszelestny Chód

Dodajcie jeszcze mroczna ochrone ( dla bm-a )

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POJEBANCE OGLADAJCIE FILMIKI A WSZYSTKIEGO SIE DOWIECIE KIEDY START ITD KURWA ! JESTEM Z GIMBAZY,ALE LUDZIE NAUCZCIE SIĘ CZYTAC I OGLĄDAC PISZE JAK BYK .. ALBO NAWET POWIEDZIAŁ CI A TY DALEJ TO SAMO-ZYJE WSROD LUDZI POJEBANYCH !

visteria_signatur_1_by_renissance-d7vdqr

Opublikowano

Czy tutaj , są zwoję egzo i działają na Księgi oraz rady?

Są, ale nie działają na Ku tylko na resztę książek (W tym kamyki).

Opublikowano

i duszek tez mozna skoro body jest tak faworyzowany,co do skilli lepiej zrobic standard jak to zrobil tworca gry

wy jesteście debilami ?

mroczna ochrona i duszek są już tak zrobione przez twojego - ukochanego "twórcę gry" ...

1370068748-U661747.png

Opublikowano

Dziwi mnie jedna kwestia.

Widzialem po ss-ach weryfikacyjnych gildie fearless, przypomniał mi się ich płacz z Graysta, gdzie płakali jak to Lourt ich nie ojebał na paradisie itd... a teraz niedość, że mają wstęp do bety to jeszcze jeden z ich "teamu" ma GM-a, dla mnie to trochę dziwne, serwer zapowiada się ciekawie wiec mam nadzieje, ze Lourt wie co robi.

@up

Od Debili sobie swoja bande przydupasów wyzywaj.

Duszek jak wyłaczyc to juz nie właczysz drugi raz tak samo ochronke :)

Opublikowano

Widzialem po ss-ach weryfikacyjnych gildie fearless, przypomniał mi się ich płacz z Graysta, gdzie płakali jak to Lourt ich nie ojebał na paradisie itd... a teraz niedość, że mają wstęp do bety to jeszcze jeden z ich "teamu" ma GM-a, dla mnie to trochę dziwne, serwer zapowiada się ciekawie wiec mam nadzieje, ze Lourt wie co robi.

@up

niedojebany typie jestes Shizer przyglupie pierdolony nie byl w fearlessach ,tylko w Innominate ,a tej gildi juz nie ma :)

sygna1.png

Opublikowano

niedojebany typie jestes Shizer przyglupie pierdolony nie byl w fearlessach ,tylko w Innominate ,a tej gildi juz nie ma :)

Hmm... to może mi się coś pomyliło, cóż, ale mordke mógłbyś pohamować :)

Wole mieć pewność, że nic się nie stanie bo mam zamiar tam zagrać bo widać, że serwer na większa skale niż inne z ich serwerowni.

Opublikowano

@up

ty tu akurat nie masz nic do gadania.

@dzięki za %.

// no problem - Spaxor

1370068748-U661747.png

Opublikowano

Almanta i tak będzie lepsza.

Jaka Alamntia? wyjdź człowieku jak masz pisać takie głupoty.

Ps : Jak coś na ts3 : ForGame znajdują sie pod kanały dla graczy :) "Strefa Triador" .

Zapraszamy również na Facebooka.

Opublikowano

@up

Bo fearless liże dupe na każdym serwerze :) Banda dzieciaków i tyle :)

@ Topic

Będzie możliwość zamiany ku na pelerynki tak jak jest na bal*nti??

Opublikowano

@up

Grayst, płacz, ojebał? co Ty piszesz? harnaś, jak nie wiesz to nie pierdol ^^' i nie wiem po co znów poruszać temat tamtego serwera, a shizer był kiedyś z nami w gildii, ale już nie jest. Wyjaśnione to japa już. ;d

@kiedy podejmiecie decyzję, czy zmniejszyliście czas na czytanie ku, etc?

@up, dokładnie tak - rozgryzłeś nas : /

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Grayst, płacz, ojebał? co Ty piszesz? harnaś, jak nie wiesz to nie pierdol ^^' i nie wiem po co znów poruszać temat tamtego serwera, a shizer był kiedyś z nami w gildii, ale już nie jest. Wyjaśnione to japa już. ;d

Jutro zrobię ankietę, to wtedy zadecydujemy.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@up

Co do " fujares " jest to gildia bez honoru. :) Tego nawet gildia nie można nazwać. :> Dlaczego. ? A dlatego że wbijają lvle tylko na WH lub NH a potem jeszcze mówią że nie jechali na tym jak sam na własne oczy widziałem kilku członków. Może i wojny jakieś tam robią ale do GROMu , BH , HK jak narazie klękają na kolanach pod względem szacunku i umiejętności.

Shizer ma tu dostęp do /dc i /ban więc o navi nie ma mowy ;p

/dc - kick

/ban- banowanie

Nwm czy dobrze napisałem xD

Pzdr ;p

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

@up Co to HK?

Serwer ciekawy, napewno zagram - wszystko na swoim miejscu

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

Pisze to co pamiętam, a pamieć mam w miare dobra, z reszta zobaczymy jak to bedzie.

@2up

Honor w metinie? Troche nie rozważnie to napisałeś.

Fakt, swoje zachowanie maja ale gildia jak gildia zla nie jest, maja staly team, ich sprawa jak sie zachowuja ja tam mam wyjebane na to, poza tym nie jest to dyskusja o ich gildii.

@top

Co do tych KU jeszcze, nie lepiej zrobić tylko, by zwoje egzo działały na nie? bez rad?

@up

jakas banda amatorow.

Opublikowano

delq.png

Przeczytajcie 2 Linijkę , serwer będzie planowany na długą metę a padnie po 6 miesiącach?

Podobno Lourt stawia nowy serwer , to już wiemy jaki, na harda ludzie wydadzą sporo kasy na is wbiją maksymalne lvl ,coraz mniejsze będą zyski to serwer zamknie tak jak Graysta i gromada innych, on zawsze robię serwer tylko aby zarobić a potem zamyka , jego chyba już mt2 nudzi , albo wykiwa uczciwą resztę administracji i będzie sprzedawał na lewo item z navi, na serwera stronę nie mam nawet zamiaru wchodzić,wszystko pięknie do czasu ,potem będzie płacz że znowu kolejny serwer zamknięty ,Grałem na Grayst , i na wcześniejszych jego serwerach i cudnie było ale on zawsze wszystko spieprzy po czasie.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

delq.png

Przeczytajcie 2 Linijkę , serwer będzie planowany na długą metę a padnie po 1 miesiącu ? Zagram jak serwer będzie stał 3msc +

Przeczytałem, i ?

Serwer Lourta, no co ty? On ma aktualnie Tiliana i almantie które stoja od startu bez zadnych problemow wiec nie pierdol, nikt cie nie zmusza tutaj by grac, albo znajdz mi taki serwer który nie pada po chwili chłoptaś.

Forgejmy sie znaja na rzeczy wiec sprawy nie spierdola, senthia stoi, almantia stoi, tilian stoi... gitara gra.

Opublikowano

@up

Almantia i Tilian nie stoja - zostaly zamkniete z powodu malej ilosci graczy

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

@up

Co Ciebie w ogóle harnasiek interesuje, kto testuje serwer. T*lian2 testowała ta sama ekipa co teraz Triador'a. Jakoś serwer ruszył bez najmniejszych problemów. Nie było żadnych bugów...

Bo fearless liże dupe na każdym serwerze :) Banda dzieciaków i tyle :)

@ Topic

Będzie możliwość zamiany ku na pelerynki tak jak jest na bal*nti??

Nie przypominam sobie sytuacji w której lizałbym dupę administracji jakiegoś serwera, dlatego, że zgłaszam bugi i inne sprawy uważasz mnie za "lizo dupa"? Je*nij barana głową o ścianę i weź się lepiej za naukę.

Każdy pisze "banda dzieciaków" itp. dzięki nam macie troche rozrywki w grze... Co by było bez odbijania spotów, wojen itp? Wielkie [G]. Ja się bardzo cieszę z faktu, że mam tak wielu wrogów, ta gra jest oparta na rywalizacji jednostki z jednostką. O to w tej grze chodzi.

Co do " fujares " jest to gildia bez honoru. :) Tego nawet gildia nie można nazwać. :> Dlaczego. ? A dlatego że wbijają lvle tylko na WH lub NH a potem jeszcze mówią że nie jechali na tym jak sam na własne oczy widziałem kilku członków. Może i wojny jakieś tam robią ale do GROMu , BH , HK jak narazie klękają na kolanach pod względem szacunku i umiejętności.

Shizer ma tu dostęp do /dc i /ban więc o navi nie ma mowy ;p

/dc - kick

/ban- banowanie

Nwm czy dobrze napisałem xD

Pzdr ;p

"Gildia bez honoru"- Wiadomo, że w dzisiejszych czasach 98% osób grających w metina miało styczność z cheatami itp. Po to one są tworzone. Żeby ułatwić grę, zapewnić dreszczyk emocji z możliwości dostania bana.

Boli mnie jedynie to, że porównujecie nas do gildii które już dawno nie istnieją. BH z całym szacunkiem do Atlantisa, klasę pokazała na bal*orze i oni dobrze o tym wiedzą, nie chwalą się z tego powodu. Na innych serwerach zagineli, nie słyszałem o nich do czasu T*lian'a, mogliśmy wspólnie zapewnić sobie rozrywkę bijąc się, odbijając spoty itp.

Proszę tych których cytowałem aby nie zaśmiecali takimi wątkami tego tematu, masz problem? Możemy spokojnie porozmawiać na TS3. Nie masz to 3maj się i tyle.

Tyle odemnie.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

@up wiesz co piszesz ? Profesjonalnie zgodzę się ale na krótką metę.

Harniasiek, pamiętam cię z Graysta ,ty też zawsze ich ekipę wspierasz , a Podaj mi Link do Almanti (bo podobno online to zobaczę)

Bo nie wierzę że jeszcze nie zamknął.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...