Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a za miesiąc będziecie mieli "problemy wewnętrzne" serwer zostanie zamknięty a 2 tygodnie później kolejny zostanie otwarty ...

omijam wasze serwery i póki co dobrze na tym wychodzę, wolę poczekać na Rasthea

1360869126-U215643.png

by Baksiu

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a za miesiąc będziecie mieli "problemy wewnętrzne" serwer zostanie zamknięty a 2 tygodnie później kolejny zostanie otwarty ...

A ta Twoja resthea padnie po 2 tyg :P Po co komu 6 królestw :P będą pustki w miastach :)

Opublikowano

pustki to mają w głowie CI którzy skaczą z serwera na serwer od tej "serwerowni"

no nic powodzenia życzę i nie polecam na dłuższą metę ale na chwilę przyjemności czemu nie

1360869126-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Zdjęcia już działają, przepraszam za ten hosting, ale na Grayst/Almantia spisywał się poprawnie, a tu już limit transferu przekroczony.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Odpowie mi ktos na pytanie ze skrzynia postaci? Jak zamknie sie postac w skrzyni to bedzie opis skili eq kasy poli lv i statusu? I jak ma wygladac te zamkniecie? Dajemy skrzynie na postac jak ja nadusimy skrzynia w dozo a nas loga

Opublikowano

Czy max. poziom będzie zwiększany?

Raczej nie, a nawet jeśli to max. o 5 poziomów.

Odpowie mi ktos na pytanie ze skrzynia postaci? Jak zamknie sie postac w skrzyni to bedzie opis skili eq kasy poli lv i statusu? I jak ma wygladac te zamkniecie? Dajemy skrzynie na postac jak ja nadusimy skrzynia w dozo a nas loga

Będzie tylko ID postaci, które można sprawdzić na www

Budowniczy
Opublikowano

Dobra dobra wiem, że może mamy najwięcej wyświetleń z działu zapowiedzi ale idź reklamować się gdzie indziej takz lłaski swojej..

Dziękuję :)

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Dobra dobra wiem, że może mamy najwięcej wyświetleń z działu zapowiedzi ale idź reklamować się gdzie indziej takz lłaski swojej..

Dziękuję :)

jak tam almantia? nie reklamuje nic przytoczyłem tylko przykład jednego z serwerów na które bardziej warto czekać ;) Astrium też ciekawsze ;)

1360869126-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

A jak np to postac sie zamknie i otworzy na innym koncie to będą te skile co były ? np aura m10 czy coś ?

tak

Opublikowano

jak tam almantia? nie reklamuje nic przytoczyłem tylko przykład jednego z serwerów na które bardziej warto czekać ;) Astrium też ciekawsze ;)

Jak tam Revolution?

Opublikowano

Rozumiem, że itemami ze skrzynek (PD'kami, rękawiczkami) nie będzie dało się handlować?.

After Life.

Opublikowano

Co z 5 bonami. ? :) Dajcie film z dropem z metków oraz bossów. Bony jak na PL pewnie więc za dużo tego biżu jest. :)

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

@UP

5 bony z bossów.

Można tylko niektórymi typu zaklęta dusza (przedłuża życie peta) z tego co wiem, może będzie to zmienione, ale zobaczymy w przyszłości.

Opublikowano

@bubbex dawaj więcej filmów z serwa! zapowiada się konkretny serwer. Mam aby pytanie co do tych mapek na które przenosi nas na 1 lvl np z psami to czy każdy gracz zostanie przekierowany na osobną mapkę czy wszyscy na jedną? bo podejrzewam że jak wszyscy na tą samą to zabicie 200 psów na starcie nie będzie takie proste jak pokazywał na filmie bo inni będą ksuć a na starcie sporo osób pewnie będzie. :/

Opublikowano

Co z 5 bonami. ? :) Dajcie film z dropem z metków oraz bossów. Bony jak na PL pewnie więc za dużo tego biżu jest. :)

Biżuteria prawdopodobnie będzie zmieniona ( nie będzie tych setów z pl-a ), będzie tylko 1 set biżuterii po łezkach.

Opublikowano

@bubbex dawaj więcej filmów z serwa! zapowiada się konkretny serwer. Mam aby pytanie co do tych mapek na które przenosi nas na 1 lvl np z psami to czy każdy gracz zostanie przekierowany na osobną mapkę czy wszyscy na jedną? bo podejrzewam że jak wszyscy na tą samą to zabicie 200 psów na starcie nie będzie takie proste jak pokazywał na filmie bo inni będą ksuć a na starcie sporo osób pewnie będzie. :/

Każdy będzie miał osobną mapkę, będzie samotny na mapie także wykonanie tej misji nie będzie problemem.

Opublikowano

Rozumiem, że itemami ze skrzynek (PD'kami, rękawiczkami) nie będzie dało się handlować?.

Nie całkowicie zablokowane :)

Jak ustawimy drop itp to znajda się filmiki na kanałach Balantajsa, Tream, R3SPecT'a , oraz możliwe S4hake wiec oglądajcie ich na bieżąco :)

Opublikowano

Szkoda , że hardzik ;c lepiej by się sprawdził easy / medium no ale cuż... a na kiedy dokładnie planujecie start ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...