Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym Wam wszystkim uświadomić że niestety się mylicie mówiąc o Lourciem takie rzeczy. Kiedyś jeszcze miałem gdzieś te teksty o nim ale od kiedy dołączył do nas ( ForGame ) zobaczyłem naprawdę jaki to jest człowiek. Nie wiem kto Wam daje takie informacje o nim ? Możliwe że to jest zwykła zazdrość ze strony konkurencji dlatego dobrym rozwiązaniem jest tworzenie tzw. plotek. Kiedy Lourt się bierze za tworzenie serwera, uwierzcie mi, naprawdę robi to z myślą o graczach, by im się grało lepiej. Nie marnuje nawet minuty na jakieś głupie żarty, dowcipy z innymi tylko cały czas tworzy. Wy pewnie nie wiecie ale siedzimy praktycznie codziennie do 3-4 a nawet 5 czy 6 rano i dorabiamy jakieś rzeczy. Lourt pisze nawet questy na głupiej komórce bo nie chce tracić cennego czasu gdy go nie ma przy komputerze. Uwierzcie siedzimy w szkole i wymyślamy questy do serwera np Odkrywca, oraz Badacz ktorego mamy zamiar jeszcze wprowadzić. Jego talentem jest tworzenie naprawdę wyśmienitych plików, natomiast słabą stroną u niego są zabezpieczenia za co niestety jest krytykowany przez Was. On nie zajmuje się zabepieczeniami aczkolwiek kilka jego serwerów padło przez zabezpieczenia innej osoby, a nie przez jego pliki. Głównym celem było przygarnięcie Lourta do ForGame aby połączyć Stabilność + Pliki Lourta. Naszym "dzieckiem" jest Triador który powstał z myślą o ludziach z Tiliana oraz Almantii które niestety nie padły z winy ddosów czy jakichś hackeringów lecz zostały wyłączone z powodu zbyt małego zainteresowania graczy.

Cytat : dla lourta bylo to za malo.Zamyka serwery przy300online

Lourt nigdy serwera przy 300 online nie zamknął i nie zamknie. On tworzy pliki a to czy serwer zostaje wyłączony nie decyduje on. Szczerze GallAnonim1429 założę się że nigdy nie rozmawiałeś z Lourtem, wiesz praktycznie 5% na jego temat w których skład wchodzą dobre pliki. Nie wiem czy Twoja wypowiedź miała na celu kolejne ośmieszenie jego ?

Prosiłbym Was, abyście nie oceniali człowieka którego nie znacie. Tyle ile Lourt zrobił to niektórzy z Was by tyle przez kilka kolejnych lat nie zrobili. Jego ostatni miesiąc przepracowany ...

Również odnośnie ShizeR'a prosiłbym abyście nie pisali że będzie faworyzował czy też rozdawał ekwipunek. Było jasno napisane że będzie miał zablokowane komendy to dlaczego dalej ciągniecie ten temat że będzie rozdawał ekwipunek ?

Serdecznie zapraszamy na serwer.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer w 100% przemyślany.

Wszystkie nowości dokładnie dograne pod typ serwera.

Z czystym sercem polecam.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Polecam :))) Serwer zapowiada się ładnie!! Nie ma co od razu go skreślać trzeba zaczekać do startu i wtedy można stawiać swoje oceny.

P.S Może w końcu będzie gdzie wydać parę tysi na IS xD

Opublikowano

Serwer kozaaaaacki! :D
Jak wypali to serwer roku. Juz sie doczekac nie moge :P

Opublikowano

@25 ku co 12h - to już szybciej taki Atlantis do groty wejdzie niż wbije skilla na G HAHA :D (proponuję zmienić czas do 6/8h)

@ I jeszcze taka propozycja aby dodać drop Rosek (zielona niebieska ...) do tych lepszych bossów np. Azrael i tych na nowych mapach.

@ Wykurw.ić tak te bossy na nowych mapach aby trzeba było je w kilka osób bić, jest to fajna rzecz, coś do czego potrzeba zgrania a nie tylko ustawienia pojedynczej postaci na auto.

After Life.

Opublikowano

@25 ku co 12h - to już szybciej taki Atlantis do groty wejdzie niż wbije skilla na G HAHA :D (proponuję zmienić czas do 6/8h)

@ I jeszcze taka propozycja aby dodać drop Rosek (zielona niebieska ...) do tych lepszych bossów np. Azrael i tych na nowych mapach.

@ Wykurw.ić tak te bossy na nowych mapach aby trzeba było je w kilka osób bić, jest to fajna rzecz, coś do czego potrzeba zgrania a nie tylko ustawienia pojedynczej postaci na auto.

@Co do 6/8 nad tym myślimy i jest to jeszcze do uzgodnienia .

@Co do rosek nie bd dropić z normalnych mobów tylko z metinów.

@Bossy bd silne i raczej nie bd do ubicia dla 1 osoby , na nowym dungeon'ie trzeba bd wejść większą grupą , tak samo Azrael jest bardzo silny .

Opublikowano

Prezentacja klarowna , przejrzysta i jak najbardziej zachęcająca to zagrania na serwerze. Serwer wydaje się być stabilny i wróży dobrą przyszłość. Jest to jeden z nielicznych serwerów który przyciągnął moją uwagę . Jak już wspomniałem jeśli ze słów podanych w prezentacji przejdziecie do czynów to naprawdę na Polskiej scenie prywatnych serwerów zrobicie furorę :) . Życzę wam powodzenia na starcie i żeby bugów nie było :D . Średnio mi się wydaje że conajmniej 2k na start graczy będziecie mieć :).

Zagoszczę na starcie.

Pozdrawiam i powodzenia :)

bez gif

Opublikowano

To co napisał Rafau można w 100% potwierdzić :) również o lourcie miałem złe zdanie, lecz gdy porozmawiałem z nim na ts3 itp to naprawdę można zmienić o nim zdanie na pozytywne :) moim zdaniem robi/ł on najlepsze pliki no lecz zanim był w forgame to jego serwy padały przez włamy ale miały bardzo dużą ilość graczy

Pierwszy tilian miał ponad 1,2k ludzi online :)
Paradise miał około 1k ludzi online
grayst miał 1,8k ludzi online o 1 w nocy było po ponad 1,1k ludzi ..

ForGame nie ma problemów i nigdy nie mieli z czymś takim jak DDoS, lecz z czasem ludzie odchodzili z almanti czy też tiliana i musieli zamknąć te serwy .. wy pewnie tak samo byście postąpili więc nie wiem po co takie coś pisać ?

Triador jest naprawdę świetnym serwerem każdy bug jaki zauważymy na becie jest natychmiastowo poprawiany i nie ma mowy o czymś takim, że :

' poprawimy poźniej '

' nie chce mi się tego robić '

czy też inne głupie teksty ;) wystarczy tylko dobra reklama i serwer będzie miał długą przyszłość ..

Jest masa questów i to ciekawych questów za które są cenne nagrody tak jak też Rafau wspomniał, że lourt nawet na telefonie czy też tablecie cały czas jest w kontakcie z osobami które testują czy też coś doda/zmieni

Serwer polecam bo ma przyszłość :)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

No przecież zawsze jest tak, że zwykły GM nie ma dostępu do bazy, komend etc. a zawsze jakimś sposobem jest "bardzo przepraszamy, zaufaliśmy osobie, która nie powinna posiadać żadnych praw." Oby tym razem było inaczej i żebym się mylił. No ale... zobaczymy jak to będzie, bo sam serwer fajnie się prezentuje.

Screeny wygasły.

powodzenia.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Obrazy wygasły, radziłbym uploadować na imageshack.us ;)

A tak propos serwera, na prawdę niczego sobie, jednak martwi mnie fakt, że to już "nasty" projekt forgame, a jak dobrze wiemy trudno zadbać o kilka serwerów na raz.

Gdybyście rekrutowali kolejnych GM'ów a sami zajmowali się tylko sprawami technicznymi mielibyśmy większość pewność, że najzwyczajniej w świecie nie olejecie tego serwera podczas tworzenia kolejnego.

Opublikowano

Obrazy wygasły, radziłbym uploadować na imageshack.us ;)

A tak propos serwera, na prawdę niczego sobie, jednak martwi mnie fakt, że to już "nasty" projekt forgame, a jak dobrze wiemy trudno zadbać o kilka serwerów na raz.

Gdybyście rekrutowali kolejnych GM'ów a sami zajmowali się tylko sprawami technicznymi mielibyśmy większość pewność, że najzwyczajniej w świecie nie olejecie tego serwera podczas tworzenia kolejnego.

M.in od tego/dlatego jest shizer, GM'em będzie pierwszy raz na serwerach forgame i tylko na triadorze.

O olewanie graczy nie musisz się bać ;d

Opublikowano

Jak z zielonymi miksturami?.

Z tego co widzę u handlarki są tylko mało które nic praktycznie nie dają..

Proponuję dodać drop DUŻYCH ZIELONYCH mikstur np. do metinów (słabe metiny np. do 55levela, drop po 1-2 sztuki. Metiny z większym levelem, drop po 3-4sztuki).

~ zablokować możliwość teleportacji ślubem (na tych nowych mapach).

~ zwiększyć drop marmurów z mobów.

~ustawić w miare dobry (optymalny) drop Ksiąg Poli, dowodzenia (to podstawa na hardach).

I pytanie czy będą w jakiś sposób dostępne AutoPoty?.

After Life.

Opublikowano

Mam pytanie co do tego jak będą wyglądały misje na konia/bojowca/militara co i ile będziemy musieli zabijać?

Opublikowano

Jak z zielonymi miksturami?.

Z tego co widzę u handlarki są tylko mało które nic praktycznie nie dają..

Proponuję dodać drop DUŻYCH ZIELONYCH mikstur np. do metinów (słabe metiny np. do 55levela, drop po 1-2 sztuki. Metiny z większym levelem, drop po 3-4sztuki).

~ zablokować możliwość teleportacji ślubem (na tych nowych mapach).

~ zwiększyć drop marmurów z mobów.

~ustawić w miare dobry (optymalny) drop Ksiąg Poli, dowodzenia (to podstawa na hardach).

I pytanie czy będą w jakiś sposób dostępne AutoPoty?.

Małe potki są, duże i średnie dostajesz z Skrzyń ucznia (po wykonaniu dodatkowych misji dostajesz więcej z tego co pamiętam) + możesz wbić szybkość ataku w hełm/buty, także nie będzie z tym problemu.

Teleportowanie się buffem jest chyba zablokowane, była coś mowa o tym, żeby móc się teleportować po grocie (wejście po osiągnięciu levela), ale nie wiem czy będzie to wprowadzone.

Marmury masz za punkty osiągnięć, które dostajesz za bicie metinów, wbijanie leveli, pvp i inne tego typu rzeczy + dropią.

Co do ksiąg nic nie wiem na ten temat.

Autopoty są za skrzynie ucznia, w zależności od levela otrzymujesz dany autopot (mały, średni i duży)

Opublikowano

Polecam serwer będzie POMPA ;>

Prośba do Administracji posprawdzajcie wszystko szczególnie bronie żeby nie było czasem coś bugowane.

Jeśli dobrze pamiętam na almanti była zbugowana broń 2-ręczna, na Quardonie Wachlarz.

Posprawdzajcie wszystko i odpalajcie serwer gdy wszystko będzie dopięte na ostatnie guzik.

Powodzenia

Prozdr.

Opublikowano

Małe potki są, duże i średnie dostajesz z Skrzyń ucznia (po wykonaniu dodatkowych misji dostajesz więcej z tego co pamiętam) + możesz wbić szybkość ataku w hełm/buty, także nie będzie z tym problemu.

Teleportowanie się buffem jest chyba zablokowane, była coś mowa o tym, żeby móc się teleportować po grocie (wejście po osiągnięciu levela), ale nie wiem czy będzie to wprowadzone.

Marmury masz za punkty osiągnięć, które dostajesz za bicie metinów, wbijanie leveli, pvp i inne tego typu rzeczy + dropią.

Co do ksiąg nic nie wiem na ten temat.

Autopoty są za skrzynie ucznia, w zależności od levela otrzymujesz dany autopot (mały, średni i duży)

Dzięki za info.

Co tej teleportacji to w sumie dobry pomysł jeżeli postać która się chce do kogoś teleportować ma odpowiedni poziom.

@Edit: Sprawdziliście bug z dzwonkiem burz. ptaka +8?.

O ile pamiętam kiedyś był w którymś z waszych projektów.

After Life.

Opublikowano

Dzięki za info.

Co tej teleportacji to w sumie dobry pomysł jeżeli postać która się chce do kogoś teleportować ma odpowiedni poziom.

@Edit: Sprawdziliście bug z dzwonkiem burz. ptaka +8?.

O ile pamiętam kiedyś był w którymś z waszych projektów.

Bug z dzwonkiem był na Paradise z tego co pamiętam, tutaj sprawdzaliśmy i wszystko było w porządku.

Bugi póki co wszystkie są naprawiane od ręki.

Opublikowano

Serwer zajebisty mam tylko 2 zastrzeżenia:

1. Zmianki, dodania i Medale Czarnoksiężnika dropiące z wszystkoch mobów, z wszystkich czyli na psach też i to bym usunął. Mało jest ludzi co będą dropić to na psach za to botów będzie od huja :) Pomyślcie sami 1 osoba bedzie cały dzień dropiła uczciwie 100/200 zmianek a 2 postawi kilka botów na psach i będzie miał +1k

Żeby nie było tak jak na Ra*i czy Balan*i, że botów na psach jak na evencie bo z tym nie da się nawet walczyć zbanujecie 1 to pojawi się 2 bo 6 lvl na bota nie jest ciężko wbić. Pomyślcie o tym bo dużo ludzi jak zobaczy boty w m1 zrezygnuje z gry.

2. To tak tu juz powtórzę kilka osób w tym temacie, to Shizer na stanowisku GM uważam, że to zła decyzja, już jako tako widzę, że gildia Inspiration w której był Shizer testuje serwer Inven, Bubbex, Respect, PaLaCz, BlassYaa więc nawet nie chce wiedzieć co się będzie dziać jak on zostanie GM. Tak niby było powiedziane, że nie ma dostępu do komend ale za to może zawsze im zrobić priv event (metki bossy itp) lub po prostu ich nie banować za cheaty sporo z nich kilka razy widziałem na wh myślicie, że jak Shizer zobaczy Respecta na wh to go zbanuje ?? Wątpie...

PS. NA tsie powiedziałem, że fajny serwer wychodzi tylko Shizer bd GM to nikt nie chce grać ;p

Opublikowano

Serwer zajebisty mam tylko 2 zastrzeżenia:

1. Zmianki, dodania i Medale Czarnoksiężnika dropiące z wszystkoch mobów, z wszystkich czyli na psach też i to bym usunął. Mało jest ludzi co będą dropić to na psach za to botów będzie od huja :) Pomyślcie sami 1 osoba bedzie cały dzień dropiła uczciwie 100/200 zmianek a 2 postawi kilka botów na psach i będzie miał +1k

Żeby nie było tak jak na Ra*i czy Balan*i, że botów na psach jak na evencie bo z tym nie da się nawet walczyć zbanujecie 1 to pojawi się 2 bo 6 lvl na bota nie jest ciężko wbić. Pomyślcie o tym bo dużo ludzi jak zobaczy boty w m1 zrezygnuje z gry.

2. To tak tu juz powtórzę kilka osób w tym temacie, to Shizer na stanowisku GM uważam, że to zła decyzja, już jako tako widzę, że gildia Inspiration w której był Shizer testuje serwer Inven, Bubbex, Respect, PaLaCz, BlassYaa więc nawet nie chce wiedzieć co się będzie dziać jak on zostanie GM. Tak niby było powiedziane, że nie ma dostępu do komend ale za to może zawsze im zrobić priv event (metki bossy itp) lub po prostu ich nie banować za cheaty sporo z nich kilka razy widziałem na wh myślicie, że jak Shizer zobaczy Respecta na wh to go zbanuje ?? Wątpie...

PS. NA tsie powiedziałem, że fajny serwer wychodzi tylko Shizer bd GM to nikt nie chce grać ;p

Słuchaj kolego jest taka sprawa wziąłem tych ludzi do zamkniętej bety , ponieważ wiem że coś robią na serwerze a nie stoją w m1 i pvp biorą , żadnych priv eventów nie bd , jak mnie nie znasz nie oceniaj zobaczysz w grze jak bd bo takie bez sensowne pisanie to zachowaj dla siebie , po 2 bd sprawdzany przez resztę Gm'ów na serwerze . Naprawdę ludzie nie rozumiem was nie znacie a oczerniacie , tylko chęci człowiek traci przez takie głupie pisanie... . Staram się jak mogę na becie każdemu pomagam dla wszystkich jestem równo nastawiony a nie że ktoś jest nad kimś , wiem powtarzam się ale proszę was poczekajcie do startu a nie że od razu mnie skreślacie...

Opublikowano

Słuchaj kolego jest taka sprawa wziąłem tych ludzi do zamkniętej bety , ponieważ wiem że coś robią na serwerze a nie stoją w m1 i pvp biorą , żadnych priv eventów nie bd , jak mnie nie znasz nie oceniaj zobaczysz w grze jak bd bo takie bez sensowne pisanie to zachowaj dla siebie , po 2 bd sprawdzany przez resztę Gm'ów na serwerze . Naprawdę ludzie nie rozumiem was nie znacie a oczerniacie , tylko chęci człowiek traci przez takie głupie pisanie... . Staram się jak mogę na becie każdemu pomagam dla wszystkich jestem równo nastawiony a nie że ktoś jest nad kimś , wiem powtarzam się ale proszę was poczekajcie do startu a nie że od razu mnie skreślacie...

ShizeR na prezydenta xD!!!, a tak po za tym zaczekajcie do startu będzie EQ od GM to szybko się wyda jak zawsze i wtedy możecie kogoś oczerniać, a tak to wsadźcie sobie te uwagi w dupę :)

P.S FuBu to złodziej :))) i to jest akurat potwierdzone :))))

Jeszcze raz serwer POLECAM tak jak i Administracje, a jak ShizeR da EQ to godzina drogi do niego i będzie wpierdol xD

Opublikowano

Pytanie co do skrzynki z postacia nadusimy na skrzynke na postaci zeby ja zamknac i gdzie sie ona znajdzie? W dozo? Czy w opisie skrzynki bedzie napisane jaki nick lv skille status poli i jakie eq przedmioty i ile kasy ?:O prosze o odpiwiedz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...