Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tilian2... pamietam dwoch dobrych ziomkow lourta - gnyka i dobregoziomka :)

iguana ich ciagle banowal bo mieli eq z navi a lourt odbanowywal bo mieli jakies haki na niego :)

pozdrawiam

Opublikowano

tilian2... pamietam dwoch dobrych ziomkow lourta - gnyka i dobregoziomka :)

iguana ich ciagle banowal bo mieli eq z navi a lourt odbanowywal bo mieli jakies haki na niego :)

pozdrawiam

Boże, widzisz i nie grzmisz. Przypominasz coś co było ponad rok temu. Do tego oni się włamywali, a nie ja ich odbanowywałem.

MAMO JA CHCE BAO BAO

Kto wie.. :) Na razie nie było go dodanego, ale może to się zmieni.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

wy jesteście debilami ?

mroczna ochrona i duszek są już tak zrobione przez twojego - ukochanego "twórcę gry" ...

nie wiesz nie udzialj sie ;] dobrze ci z tymi %

nie bylo zadnej wzmianki co do 6 skilla bedzie ?

Opublikowano

Dlaczego jest 2x miejsce na kostium po otwarciu ekwipunku?

Będzie tam później inna ikonka pod Licznik Zabójstw.

nie wiesz nie udzialj sie ;] dobrze ci z tymi %

nie bylo zadnej wzmianki co do 6 skilla bedzie ?

Nie będzie.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Na taki serwer czekałem. Teraz pytanie czy zagram? Heal Yeah. Po obejrzeniu prezentacji liczę na coś MEGA, i mam nadzieję, że sie nie przeliczę.

Opublikowano

Robiąc misje na boja trzeba czekać jakiś czas? Czy mogę jedną po drugiej?

To tu konia nie ma?! o.O

Wait, zmiencie to... chociaż bojowca, lub dajcie na start wierzchowca jakiegos na pare h.. :x

Opublikowano

To tu konia nie ma?! o.O

Wait, zmiencie to... chociaż bojowca, lub dajcie na start wierzchowca jakiegos na pare h.. :x

To jest serwer hard. Przepraszamy bardzo ale nie ułatwiajcie sobie serwera, ponieważ później będzie "nudno" Wam jak.

Chcecie zmniejszenie czasu czytania KU, bojowca na start. Przypominam to jest hard czyli trzeba samemu sobie zapracować.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

To jest serwer hard. Przepraszamy bardzo ale nie ułatwiajcie sobie serwera, ponieważ później będzie "nudno" Wam jak.

Chcecie zmniejszenie czasu czytania KU, bojowca na start. Przypominam to jest hard czyli trzeba samemu sobie zapracować.

Im najlepiej by było gdyby KU/Kamyki/bronie 65 i 75/stalki itd.. było u npc ;) większość osób która tak jest napalona na serwer hard skończy grać po około 30min bo im się nie spodoba exp/drop czy też inne rzeczy w tym serwie ;p

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam Pełen profesjonalizm pod każdym względem!

Dokładnie sami profesjonaliści wiedzą co robią // Ich praca będzie owocowała dużymi plonami przynajmniej tak myślę, że też tak myślicie ; - ) // Na serwerze znajduje się od groma dodatków, które się przydadzą wnioskuje tak z filmików nakręconych z bety serwera Triador.pl.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

No niestety hard serwer dopiero jest doceniany jak się coś osiągnie i jest się z siebie dumnym. Nie można się poddawać na starcie. Wszyscy startują od takiego samego poziomu. Później gra się zaczyna rozkręcać. Pierwsi znajomi, tworzenie gildii, wojny, wspólne wypady gdzieś, eventy no i tak można dalej wymieniać. Easy serwery są też fajne ale tam niestety z niczego nie ma satysfacji bo wszystko jest po prostu easy.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

No niestety hard serwer dopiero jest doceniany jak się coś osiągnie i jest się z siebie dumnym. Nie można się poddawać na starcie. Wszyscy startują od takiego samego poziomu. Później gra się zaczyna rozkręcać. Pierwsi znajomi, tworzenie gildii, wojny, wspólne wypady gdzieś, eventy no i tak można dalej wymieniać. Easy serwery są też fajne ale tam niestety z niczego nie ma satysfacji bo wszystko jest po prostu easy.

jeśli masz znajomych w internecie to gratuluję.

Serwer Lourta?

Znowu zawiniesz mandżur i ślad po tobie zaginie?

Serwer może i ciekawy lecz właściciel już nie.

Zapowiada się dobrze, zobaczymy co z tego wyjdzie.

BTW. Dobra prezentacja.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

oby nie było tak jak z nexanity, wielka reklama, najlepsza prezka, a potem klaps, bum pcyksztyft i nie ma serwera :)

czekam na 15.06 :)

My na becie nie robimy ss'ów :

- Fryzur

- Broni

- Zbroi

- moobów

itp... tylko sprawdzamy czy wszystko poprawnie działa ^^

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...