Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie ankiete o systemie ulepszen nowych broni i zbroi mysle ze dodanie nowych ulepszczy do dropu z bosow na nowych mapach bylo by duzo lepsze

Dodana.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Grayst i wiele innych też miało nie paść, ale zobaczymy. :) Na pewno spróbuję zagrać.

Opublikowano

Grayst i wiele innych też miało nie paść, ale zobaczymy. :) Na pewno spróbuję zagrać.

Grayst nie był wtedy w forgame, teraz Lourt nie jest sam i ma wsparcie od innych administratorów, inne serwery jak widać się trzymają bez problemów, także z tym zapewne będzie to samo.

Zresztą, poczekamy zobaczymy, ja mówię, że wszystko będzie ok :)

Opublikowano

Opisze system ulepszeń.

Zbroja:

+1-podziemny lod (drop w grocie v1)

+2-totem nieumarlej besti(drop z niebieskiej smierci)

+3-odwlok pajaka(drop z pajaka w dungeonie)

+4-paznokiec lorda(drop z lorda w dc)

+5-smocza krew(drop ze smoka)

+6-symbol wojownika zin(drop w grocie v2)

+7-krysztal fosforanu (drop z bosow na 1 nowej mapie)

+8-krwawy element(drop z bosow na 2 nowej mapie)

+9-symbol wiecznej chwaly(drop z bosow na 3 nowej mapie)

Bronie :

+1-lodowy krysztal(drop w grocie v1)

+2-oko niebieskiego stwora(drop z niebieskiej smierci)

+3-pajeczy jad(drop z pajaka w dungeonie)

+4-szpon lorda(drop z lorda z dc)

+5-smocze jajo(drop ze smoka)

+6-symbol wojownika zin(drop w grocie v2)

+7-zyla bazaltu(drop z bosow na 1 z nowych map)

+8-bestialski znak(drop z bosow na 2 z nowych map)

+9-symbol wiecznej sily(drop z bosow na 3 z nowych map)

1358265693558802.png
Opublikowano

Grayst nie był wtedy w forgame, teraz Lourt nie jest sam i ma wsparcie od innych administratorów, inne serwery jak widać się trzymają bez problemów, także z tym zapewne będzie to samo.

Zresztą, poczekamy zobaczymy, ja mówię, że wszystko będzie ok :)

A Almantia? Była w forgame i padła. I jeszcze jakiś chyba easy albo medium, nie pamiętam dokładnie nazwy chyba tilian s2 czy jakoś tak. Był i nie ma.

Opublikowano

A Almantia? Była w forgame i padła. I jeszcze jakiś chyba easy albo medium, nie pamiętam dokładnie nazwy chyba tilian s2 czy jakoś tak. Był i nie ma.

Nie Padła tylko została wyłączona z powodu małej ilości graczy , czytaj informacje a jeżeli nie wiesz to nie pisz głupot tak samo tilian 2 :)

Ts3 : ForGame.pl ( Nie długo bd zrobiona specjalna strefa dla graczy )

Opublikowano

Xewka@przeciez almantia i tilian padly.Boje sie,ze z tym bedzie tak samo.Prosze dopracujcie go,bo mam zamiar tutaj grac aczkolwiek bede Podchodzil do niego a dystansem.Slyszalem ze lourt rozdaje itemy na lewo.Nie chce drazyc tego tematu.Mam tylko nadzieje,ze wyciagnal wnioski ze swoich bledow i tutaj czegos takiego nie bedzie.Prosba do was.Nie dodawajcie szkat ripa do isu.

Srij9JT.png

Opublikowano

Xewka@przeciez almantia i tilian padly.Boje sie,ze z tym bedzie tak samo.Prosze dopracujcie go,bo mam zamiar tutaj grac aczkolwiek bede Podchodzil do niego a dystansem.Slyszalem ze lourt rozdaje itemy na lewo.Nie chce drazyc tego tematu.Mam tylko nadzieje,ze wyciagnal wnioski ze swoich bledow i tutaj czegos takiego nie bedzie.Prosba do was.Nie dodawajcie szkat ripa do isu.

Pacz Up . Lourt nigdy navicata nie dawał , po prostu jeżeli ludzie nie rozumieją dobrej pomocy (czyli że jeżeli ktoś został okradziony z itemków a lourt mu oddał je a ktoś zrobił ss że niby Navi ) :)

Szkat ripa nie bd w is to nie easy , serwer .

Opublikowano

Tilian i Almantia nie padly tylko zostaly wylaczone dlatego iz gralo mało osób .. gdyby na waszych serwerach gralo tez malo osob to byscie pewnie tez wylaczyli ;)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Liczyłam na faktyczne nowości... :rolleyes: Wszystko to samo, co na PLu.

Co do DT, kto wymyślił to?

Wieża Demonów została rozbudowana o kilka poziomów. Kilka informacji:

[9 Piętro] Zabijcie Umarłego Rozpruwacza. Jeśli chcecie przejść dalej należy oddać Szkat. Umarłego Rozpruwacza.

[10 Piętro] Odblokuj 5 pieczęci przez Dzwony (20 minut).

[11 Piętro] Pokonajcie Niebieską Śmierć. Po jej zabiciu pojawi się trzech Kowali

To jaki jest sens pójścia na DT? Skoro Szkatułkę trzeba oddać? Jak na moje to ten pomysł jest beznadziejny :huh: Tak, wiem, że dropi z Niebieskiej Śmierci... Ale i tak wg. mnie ten pomysł jest...

Prezentacja oczywiście bardzo estetyczna i zachęcająca, ale czy na tyle, aby zagrać? Nie wiem, zobaczę jak znajomi na to... Kolejny hard, niezła konkurencja dla Bal**ry i Ra**.

Następny priv ForGame, Almantia i Tiilan wyłączony z powodu małej ilości graczy, czyli... Jeżeli na Triador będzie również mało graczy to też wyłączycie go? ;p

No nic, czas pokaże co i jak, oby serwer na dłużej. Powodzenia!

PS: iGuana robi prywatne pokazy na Skajpaju, aby zachęcić graczy! <3 <- Obiecałam! :P

Opublikowano

To jaki jest sens pójścia na DT? Skoro Szkatułkę trzeba oddać? Jak na moje to ten pomysł jest beznadziejny :huh: Tak, wiem, że dropi z Niebieskiej Śmierci... Ale i tak wg. mnie ten pomysł jest...

Prezentacja oczywiście bardzo estetyczna i zachęcająca, ale czy na tyle, aby zagrać? Nie wiem, zobaczę jak znajomi na to... Kolejny hard, niezła konkurencja dla Bal**ry i Ra**.

Następny priv ForGame, Almantia i Tiilan wyłączony z powodu małej ilości graczy, czyli... Jeżeli na Triador będzie również mało graczy to też wyłączycie go? ;p

PS: iGuana robi prywatne pokazy na Skajpaju, aby zachęcić graczy! <3 <- Obiecałam! :P

Tutaj ma być jakaś reklama z tego co Lourt mówił na ts;) tak więc mam nadzieję że będzie więcej osób niż na tamtych serwach :)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Trzeba oddać szkatułke, ale ze śmierci jest o wiele lepszy drop niż ze szkatułki. Oddajesz gorsze, by mieć szansę na lepsze.

co do Almantii i Tiliana: gdyby łącznie grało 30 osób to co byście zrobili?

Opublikowano

Sens pójścia dalej po riperze jest taki, że ze szkatułki śmierci masz większą szansę na broń 75 i możesz jeszcze raz ulepszać, jeżeli dla Ciebie to za mało to nie wiem co byś chciała tam jeszcze upchać, ale dla mnie to jest bardzo duży dodatek, który się bardzo opłaca.

Konkurencja? Balmora upada ze względu na grubego, ravia cieszy się popularnością, ale również "cieszy się" licznymi atakami, także wątpię aby robiła coś w tej sprawie (tej - tego serwera) bo raczej nie chce sobie narobić kolejnych wrogów ^^.

Opublikowano

Pacz Up . Lourt nigdy navicata nie dawał , po prostu jeżeli ludzie nie rozumieją dobrej pomocy (czyli że jeżeli ktoś został okradziony z itemków a lourt mu oddał je a ktoś zrobił ss że niby Navi ) :)

Szkat ripa nie bd w is to nie easy , serwer .

A gdzie ja napisalem cos o navicacie? Wiesz wg czym jest navicat,bo twoje ostatnie zdanie uswieca mnie w przekonaniu,ze jednak nie wiesz.Wyjasnij mi roznice pomiedzy wylaczeniem a ,padnieciem serwera,bo ja nie widze zadnej.Gralem na almantii i wiem,ze z frekwencja graczy nie bylo tak najgorzej.Na pewno wychodzila na swoje jednakze dla lourta bylo to za malo.Zamyka serwery przy300online.Almantia i tilian byly serwerami medium a mimo to znajdowaly sie w isie szkaty ripa.@bez spamu Szykuje sie ladny projekt.Lourt tworzy wspaniale serwery,powodzenia

Srij9JT.png

Opublikowano

A gdzie ja napisalem cos o navicacie? Wiesz wg czym jest navicat,bo twoje ostatnie zdanie uswieca mnie w przekonaniu,ze jednak nie wiesz.Wyjasnij mi roznice pomiedzy wylaczeniem a ,padnieciem serwera,bo ja nie widze zadnej.Gralem na almantii i wiem,ze z frekwencja graczy nie bylo tak najgorzej.Na pewno wychodzila na swoje jednakze dla lourta bylo to za malo.Zamyka serwery przy300online.Almantia i tilian byly serwerami medium a mimo to znajdowaly sie w isie szkaty ripa.@bez spamu Szykuje sie ladny projekt.Lourt tworzy wspaniale serwery,powodzenia

300 online to było chyba ponad miesiąc temu.

Opublikowano

Trzeba oddać szkatułke, ale ze śmierci jest o wiele lepszy drop niż ze szkatułki. Oddajesz gorsze, by mieć szansę na lepsze.

co do Almantii i Tiliana: gdyby łącznie grało 30 osób to co byście zrobili?

na aval....v2 gra 10os od 5miesiecy a serwer nadal stoi.Nie chce tutaj spamowac dlatego koncze dyskusje.Top beda roski na magie?

Srij9JT.png

Opublikowano

na aval....v2 gra 10os od 5miesiecy a serwer nadal stoi.Nie chce tutaj spamowac dlatego koncze dyskusje.Top beda roski na magie?

będą jeśli zrobisz:)

Opublikowano

Tylko 30 osób grało na obu serwerach? :huh:

Sens
pójścia dalej po riperze jest taki, że ze szkatułki śmierci masz
większą szansę na broń 75 i możesz jeszcze raz ulepszać, jeżeli dla
Ciebie to za mało to nie wiem co byś chciała tam jeszcze upchać, ale dla
mnie to jest bardzo duży dodatek, który się bardzo opłaca.
Konkurencja?
Balmora upada ze względu na grubego, ravia cieszy się popularnością,
ale również "cieszy się" licznymi atakami, także wątpię aby robiła coś w
tej sprawie (tej - tego serwera) bo raczej nie chce sobie narobić
kolejnych wrogów ^^.

Większa szansa, o ile ta większa szansa? ;p Przez to musisz bardziej postarać się o eq, chyba. Bo Nieb. Śmierć jest silniejsza od Umarł. Rozpruwacza?

Nie wiem co i jak z Balmorką i Ravią, bo nie grałam tam ;p

Skąd będzie można zdobyć kostium [poza IS]?

Opublikowano

Tylko 30 osób grało na obu serwerach? :huh:

Większa szansa, o ile ta większa szansa? ;p Przez to musisz bardziej postarać się o eq, chyba. Bo Nieb. Śmierć jest silniejsza od Umarł. Rozpruwacza?

Nie wiem co i jak z Balmorką i Ravią, bo nie grałam tam ;p

Skąd będzie można zdobyć kostium [poza IS]?

Drop będzie bezpośrednio ze śmierci. Będzie działać na nią rękawica, przy ogromnym szczęściu mogą nawet 2 bronie wylecieć.

Kostiumy będą do zdobycia ze Szkatułek, które będą do zdobycia z lepszych bossów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...