Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak widzę nick konta Grayst to na starcie się żegnam , ile razy mieliście upadłe serwery i reaktywowane pod innymi nazwami ??? pewnie teraz napisze ktoś z was że teraz będzie innaczej że nie ma tego tamtego , a prawda jest taka że będzie to samo , nie chce nikogo zniechęcać do tego serwera ale obyście nie popełnili te błędy które popełnialiście co nowy start serwera .

Popatrz z tej strony ze mogł sie np. Grayts zmienic (nie wiem o nim nic prawie) xD

Tak jak bylo z ,,ProBoszczem'' ile juz serwerów zamknol a teraz zalozył serwer Ali***2 i mial pasc po tygodniu a juz 3 tydzien dziala z tego co wiem:]

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

jak widzę nick konta Grayst to na starcie się żegnam , ile razy mieliście upadłe serwery i reaktywowane pod innymi nazwami ??? pewnie teraz napisze ktoś z was że teraz będzie innaczej że nie ma tego tamtego , a prawda jest taka że będzie to samo , nie chce nikogo zniechęcać do tego serwera ale obyście nie popełnili te błędy które popełnialiście co nowy start serwera .

Grayst jeszcze nie był własnością ForGame. Triador już jest.

Serwer zapowiada się śmietnie, tylko.. Jest jedno małe ale.. Mam nadzieje że na oficjalu nie będzie mowy o żadnym rozdawaniu itemów czy podexpianiu przez GM. (bo widzę że beta testerzy są z jednej gildi z serwera od wózka)

Nie wiem dlaczego się tak boicie. Zrozumcie jedno, możecie a nawet musicie nam uwierzyć że do takiej sytacji nie dojdzie nigdy. Ja na przykład w ogóle nie moge czegoś takiego zaakceptować jak można innym dawać eq czy levele. Są 4 osoby w administracji. [GA]Lourt który no normalka nie da nikomu itemu bo on się męczył nad serwerem i nikomu nic nie da. [sGM]iGuana i [sGM]Rafau (ja) również nie damy nikomu, ponieważ szczerze mówiąc nie mamy nawet żadnych kumpli którym moglibyśmy dawać. Z metina żadnych kolegów nie mamy. [GM]ShizeR będzie miał zablokowane komendy na dawanie itemów. No musicie niestety na uwierzyć na słowo że do niczego takiego u nas nie dojdzie. Każdy wie jakie są tego konsekwencje.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

Ten server robi serverownia ForGame !!!! nie bedzie faila przykladem jest Senthia.pl almantia tilian2 (Nie padly tylko zostale wylączone z powodu malego zainteresowania(

Grayst jeszcze nie był własnością ForGame. Triador już jest.

Nie wiem dlaczego się tak boicie. Zrozumcie jedno, możecie a nawet musicie nam uwierzyć że do takiej sytacji nie dojdzie nigdy. Ja na przykład w ogóle nie moge czegoś takiego zaakceptować jak można innym dawać eq czy levele. Są 4 osoby w administracji. [GA]Lourt który no normalka nie da nikomu itemu bo on się męczył nad serwerem i nikomu nic nie da. [sGM]iGuana i [sGM]Rafau (ja) również nie damy nikomu, ponieważ szczerze mówiąc nie mamy nawet żadnych kumpli którym moglibyśmy dawać. Z metina żadnych kolegów nie mamy. [GM]ShizeR będzie miał zablokowane komendy na dawanie itemów. No musicie niestety na uwierzyć na słowo że do niczego takiego u nas nie dojdzie. Każdy wie jakie są tego konsekwencje.

Rafau mam pytanko jest mozliwosc dostania kodu na prezke mam kilkaset fora na ktorym moge ją zamiescic :)

Opublikowano

Witam.

Mylisz się, Grayst robił wcześniej serwery swoje, dołączył do nas 4Game i od tamtej pory każdy jego serwer nie padł czyli ( Almantia a pozniej Tilian) tylko zostały wyłączone przez nas z powodu małej ilości graczy.

Więc nie porównuj np Grayst.pl do Almantii bo to rożne teamy tylko jedna osoba czyli twórca tych plików dołączył do 4G.

Opublikowano

Na taki serwer czekałem od początków metina. W dodatku od ForGame, która zapewni stabilność, eventy i dobrą opiekę. Nic tylko ściągać i grać! A miałem nie grać w wakacje w metina ^^. Oby na starcie było z 2-3k osób, tak żeby później cały czas, w godzinach popołudniowych grało z 600+ osób :)

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

http://scr.hu/0a53/jpzgj

Screen z BETY wstawiony przez testera :D Tutaj shizer Wam tylko może dac eq i zrzucic reapery, zeby nie było po zakończeniu bety ze ktoś daje to na oficjalu dlatego zastrzegam sobie prawo do tych screenów żeby nie było problemów ze ktoś z administracji daje jakieś eq a ręczę głowa za (Lourt Iguana i Rafau) jeśli któryś jednak z GM zrobił by to Wylatuje z administracji z małym prezentem odemnie, nie koniecznie przyjemnym :)

Dlatego powtarzam, nie musicie sie martwic ze ktos z administracji będzie rozdawał coś. I nie wierzcie w podrabiane screeny jak to było na Almantii gdzie przyszedł chłopak z prośba o pomoc, bo okradł go kolega. oddaliśmy mu skradzione eq a on to obrócił jako ze my daliśmy mu to, nie wierzcie w tego typu rzeczy, to jest po prostu zazdrość i próba zaszkodzenia serwerowi.

Screen wyzej oczywiscie z bety :) wstawiony dla zartu przez shizera, zeby nikt nie próbował go wykorzystać na oficjalu zastrzegam prawo do nie go na dzien 02-06-2013.

Opublikowano

Jestem ciekaw co z tego wyjdzie ponieważ GA jest Lourt znany z serwerów niewypałów, ale w teamie jest również iGuana.. ciekawe.
Tak zachwalacie ten serwer ponieważ ma być pod opieką ForGame lecz Almantia, która również była pod opieką tej serwerowni a właścicielem był Lourt padła pomimo tych wszystkich obietnic.
Ja osobiście nie zagram i radzę napaleńcom poczekać trochę i zobaczyć czy to aby na pewno wypali.

Opublikowano

To po co je wgl dodawać ;x Jak on najbardziej na wojnie się przydają ;x

Bossy, jak ci azrael przyjebie 20k to ciężko będzie.

Opublikowano

To po co je wgl dodawać ;x Jak on najbardziej na wojnie się przydają ;x

Na bossy i np. zadymy? Setki na wojnach to bezsens i wiem to z własnego doświadczenia, takie wojny mijają się z celem, dlatego zablokowanie setek to bardzo dobry pomysł

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to na Senthii jest navi..

http://i.imgur.com/gz8I253.jpg

zwykły cheat engine, wrzuć filmik, nie wrzucisz bo nie ma navi ;) nie wrzucając tu jakiś głupich screenów tym bardziej nie wnoszących nic do tematu,

Opublikowano

CE. ;0

Bossy, jak ci azrael przyjebie 20k to ciężko będzie.

Mam nadzieję że to nie jest serwer ustawiony pod " zespół " ;x Żeby na dungi można było chodzić solo ;d

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Niestety musze to skomentowac ale znam ta osobe na ss i wcale nie ma navi to jest prosty CE(cheat engine). Na serwer jak najbardziej zapraszam, szykuje sie jeden z najlepszych serwerow hard. Era upadajacych serwerow sie konczy.

Opublikowano

Jestem ciekaw co z tego wyjdzie ponieważ GA jest Lourt znany z serwerów niewypałów, ale w teamie jest również iGuana.. ciekawe.

Tak zachwalacie ten serwer ponieważ ma być pod opieką ForGame lecz Almantia, która również była pod opieką tej serwerowni a właścicielem był Lourt padła pomimo tych wszystkich obietnic.

Ja osobiście nie zagram i radzę napaleńcom poczekać trochę i zobaczyć czy to aby na pewno wypali.

Ile kur*a razy można pisać ,że almanita nie padła,tylko ją wyłączyli bo mało graczy było ..

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Almantia nie padła tylko ją wyłączyli z powodu małej ilości graczy!!!!! Ile razy to samo mają Wam pisać?? nie umiecie czytać ze zrozumieniem?! Do Was to jak grochem o ścianę, a Wy dalej swoje. Padnie to padnie i dziękuję tyle w temacie nikt z tego powodu się nie będzie wieszał.

Opublikowano

Popatrz z tej strony ze mogł sie np. Grayts zmienic (nie wiem o nim nic prawie) xD

Tak jak bylo z ,,ProBoszczem'' ile juz serwerów zamknol a teraz zalozył serwer Ali***2 i mial pasc po tygodniu a juz 3 tydzien dziala z tego co wiem:]

Itanos stal z 4 tygodnie bylo 1k osob + i wylaczyl uciekl z kasa

Opublikowano

CE. ;0

Mam nadzieję że to nie jest serwer ustawiony pod " zespół " ;x Żeby na dungi można było chodzić solo ;d

Większość dungeonów trzeba będzie robić w kilka osób, od tego masz gildie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...