Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ShizeR na prezydenta xD!!!, a tak po za tym zaczekajcie do startu będzie EQ od GM to szybko się wyda jak zawsze i wtedy możecie kogoś oczerniać, a tak to wsadźcie sobie te uwagi w dupę :)

P.S FuBu to złodziej :))) i to jest akurat potwierdzone :))))

Jeszcze raz serwer POLECAM tak jak i Administracje, a jak ShizeR da EQ to godzina drogi do niego i będzie wpierdol xD

Po 1 na pewno nie dam bo nie mam dostępu a nawet jak bym miał to bym nie dał a co do przyjazdu to jedziesz już do mnie ponad rok ^^

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 1 na pewno nie dam bo nie mam dostępu a nawet jak bym miał to bym nie dał a co do przyjazdu to jedziesz już do mnie ponad rok ^^

Ej nie spinaj się bo Ci jebnę :D wiem że nie masz itd, ale trzeba to tym tępym ludziom wytłumaczyć delikatnie bo mnie wkurza takie podejście i założenie z góry.

P.S 1300+ mil swoje robi :)))), ale nie bój nic przyjdzie czas xD

Opublikowano

Ej nie spinaj się bo Ci jebnę :D wiem że nie masz itd, ale trzeba to tym tępym ludziom wytłumaczyć delikatnie bo mnie wkurza takie podejście i założenie z góry.

P.S 1300+ mil swoje robi :)))), ale nie bój nic przyjdzie czas xD

Ja się nie spinam wiem że to trzeba wpajać nim do głowy po 100x ale na razie jestem spokojny myślę że bd git

Ps : Jak coś dzisiaj pod adresem ts3: ForGame.pl - powinna się pojawić specjalna dla was strefa gdzie bd zadawać pytania :)

Opublikowano

Garść pytań nr 2:

1.Przypuszczając że będziemy bić lorda i każdy z bijących ma trute no powiedzmy 45+śr no i ful eq na te dc to w ilu będziemy go musieli bić ??

2. To samo ze smokiem??

3. Co ile czytamy ks poli i dowodzenie??

4. Na kamienie duchowe działaja zwoje egzo??

Proszę o szybką odpowiedz?

1358265693558802.png
Opublikowano

Garść pytań nr 2:

1.Przypuszczając że będziemy bić lorda i każdy z bijących ma trute no powiedzmy 45+śr no i ful eq na te dc to w ilu będziemy go musieli bić ??

2. To samo ze smokiem??

3. Co ile czytamy ks poli i dowodzenie??

4. Na kamienie duchowe działaja zwoje egzo??

Proszę o szybką odpowiedz?

1.Na pewno bd bardzo mocny a co do ekipy to napewno w pare osób :)

2.Pacz pkt 1 .

3.Działają na nie zwoje i rady i czas jest jeszcze do ustalenia (dokładny podamy już nie długo)

4.Pacz pkt 3.

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie ale.... Początek wakacji to fala serwerów i tylko najmocnieszy da radę się utrzymać... Na wakacje ruszają

- Alis*ria.

- As*ium

- Rest*ea

- Triador

To bd rzez.... Ten który ruszy szybciej ma większe szanse na większą ilość graczy. :) Dodam ze serwery są autorskie.

Ja jak narazie jestem w czarnej dupie co do serwerów dlazcego. ? Klika razy się zawiodłem czekałem i czekałem miesiącami na nowe serwery. ;)

Pamiętacie MetinOfCham*ions. ? Nawet nie ruszył. Nie chce się nastawiać na serwer jak narazie bo moze bugów nie bd ale konkuręcia zrobi swoje.

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Mnie tylko dobija to, że to znów kolejny hard, a co gorsze nie każdy ma tyle czasu, aby napierdalać na Metku całymi dniami(Od ego jest pl). Ja osobiście chciał bym, aby można było czytać KU za pomocą Rady pustelnika i Zwoju Egzorcysty bo jak już powiedziałem nie którzy mają obowiązki, a też by chcieli zagrać u was bo serwer jest zajebisty, no ale cóż, zobaczymy w najbliższym czasie jak się sprawa rozwinie ! Pozdrawiam Pain

Opublikowano

Jest możliwość, że serwer wystartuje wcześniej?

Bardzo mało prawdopodobne na 99% 15 czerwca powinien być start :) , i tak planowaliśmy około 3-5 lipca start .

Opublikowano

Mnie tylko dobija to, że to znów kolejny hard, a co gorsze nie każdy ma tyle czasu, aby napierdalać na Metku całymi dniami(Od ego jest pl). Ja osobiście chciał bym, aby można było czytać KU za pomocą Rady pustelnika i Zwoju Egzorcysty bo jak już powiedziałem nie którzy mają obowiązki, a też by chcieli zagrać u was bo serwer jest zajebisty, no ale cóż, zobaczymy w najbliższym czasie jak się sprawa rozwinie ! Pozdrawiam Pain

Co to za problem wejść raz na 12/8 godzin, przeczytać książkę i iść robić dalej to co się robiło?

Dropisz kiedy masz czas, a czytasz kiedy dropniesz i wchodzisz w następnym terminie, nie widzę tutaj niczego co przeszkadzałoby by w tym, obowiązki obowiązkami, ale serwer startuje w terminie gdzie większość ludzi kończy swoje główne obowiązki (wakacje).

Nie nawiązuj do PL'a bo tam żeby osiągnąć to co tutaj w tym samym czasie musiałbyś wydać z 500-1000zł na IS i nikt Ci nie każe grać całymi dniami.

Opublikowano

Jak jest hard - piszecie, że ciągle hardy.

Jak jest medium - piszecie, że ciągle mediumy.

Jak jest easy - piszecie, że ciągle easy.

Nie da się dogodzić wszystkim, każdy ma inny gust i wymagania wobec serwerów. A ja myślę, że dawno nie było żadnego dobrego harda od balantii, więc może być ciekawie. ; )

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Typ serwera Hard jest skazany na to, że trzeba trochę wysiedzieć przed tym kompem, a że ty Xewka nic nie robisz np.: w wakacje to już nie moja wina. Raz na 12 godz, ok ale z takim tempem nie wbije niczego nawet na g. Ale co ja będę się rozpisywał, po prostu chciał bym, aby administracja dała możliwość czytania Ku I tyle Jak nie to nie, mówi się trudno !

Opublikowano

Beta jest otwarta ? Mogę Pograć ? Jak tak proszę o reje i clienta

beta jest zamknięta dla 20 osób..... I tutaj brak logicznego myslenia Adm. Skoro teraz trwa beta to po jakiego chuya za pzreproszeniem dawać potem bete open dla all jak bd bugi poprawione. ? oO Ja już bym zakonczył tą cls betę poczekał 3-4 dni i start a nie. Takim pieprzeniem zniechęcacie startem za 1 miesiąc -.-

PS: Są petsy... jest poprawione żeby na bodziaku bo szarzy quest petsa się nie resetował. ?

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Jak jest hard - piszecie, że ciągle hardy.

Jak jest medium - piszecie, że ciągle mediumy.

Jak jest easy - piszecie, że ciągle easy.

Nie da się dogodzić wszystkim, każdy ma inny gust i wymagania wobec serwerów. A ja myślę, że dawno nie było żadnego dobrego harda od balantii, więc może być ciekawie. ; )

A podaj mi po jednym serwerze Easy i Medium, który powstał nie dawno i dało by się na nim pograć, jak znajdziesz to napisz ! Co do tego, że to Hard to ok, też bym się pobawił, ale chodzi mi tylko o Ku

Opublikowano

Beta jest otwarta ? Mogę Pograć ? Jak tak proszę o reje i clienta

Otwarta beta 3-4 dni przed startem czyli około 12-13 czerwca .

Typ serwera Hard jest skazany na to, że trzeba trochę wysiedzieć przed tym kompem, a że ty Xewka nic nie robisz np.: w wakacje to już nie moja wina. Raz na 12 godz, ok ale z takim tempem nie wbije niczego nawet na g. Ale co ja będę się rozpisywał, po prostu chciał bym, aby administracja dała możliwość czytania Ku I tyle Jak nie to nie, mówi się trudno !

Wiem każdy ma swoje zdanie ale jeżeli przysłała cie konkurencja o której myślę to proszę cie nie pisz głupot i wyjdź z tematu (żeby nie było to moje przypuszczenia ) . Chcemy zrobić coś czego nie ma jeszcze na Polskim rynku serwer unikalny od innych a nie 1-2dni skille i eq , jeżeli nie odpowiada ci to lub komuś macie "inne" serwery.

Mozliwe, ze sie skusze

Dawno nie gralem bedzie gdzie wydac hajsik !

Zapraszamy :)

Opublikowano

Nie wiem czemu ale mi grafika nie dziala, jakies okienko z photobucketem wyskakuje tylko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...