Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z wrózki będzie drop typu: tarcze +7, kd +4, fenki +7, amnetyst +7, stalki itp.

Resp chyba co 6h, myślę że na wyższych lvl ubijesz ją sam, na początku w 2-3.

Co do dropu zielonych mikstur, to będa dropić skrzynie z każdego mooba i z tych skrzyn będą lecieć: bodzie, fasolki, zielone mikstury, dlonie krytyka i szycia, błogosławienstwa itp.

No to jest extra pomysł. ;] Dlonie i sety się przydadzą na wojny żeby były ciekawsze. ;] Do tego fajnie by było na do dropu dać np : petardy. A dłonie,blogosy, sety leciały by nwm z co 500 moba po 2 sztuki losowo + metiny po 1 sztuce.

PS: Te bronie 3 secik i zbroje 3 secik psują ten urok tego metina. Ja bym był za tym żeby było do syrka i niebianki. :>

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

To dlaczego Grayst2 Padl po 2 dniach ?

i Slad po nim zaginoł ?

Bo wtedy miałem takiego webmastera i technika od zabezpieczeń, że szkoda gadać. Po kilku dniach Almantia wystartowała bez problemów.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

No to jest extra pomysł. ;] Dlonie i sety się przydadzą na wojny żeby były ciekawsze. ;] Do tego fajnie by było na do dropu dać np : petardy. A dłonie,blogosy, sety leciały by nwm z co 500 moba po 2 sztuki losowo + metiny po 1 sztuce.

PS: Te bronie 3 secik i zbroje 3 secik psują ten urok tego metina. Ja bym był za tym żeby było do syrka i niebianki. :>

Setki pewnie będą leciały z azraela/smoka. Te bronie i zbroje są z globala.

Opublikowano

Setki pewnie będą leciały z azraela/smoka. Te bronie i zbroje są z globala.

Wiem. :D Ale on są zjeb... ^.^ Lepiej by było jak rok temu na globalu do syrka i niebianki. :) Pl się zjeb@ł właśnie przez te nowe eq.

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Wiem. :D Ale on są zjeb... ^.^ Lepiej by byłó jak rok temu na globalu do syrka i niebianki. :) Pl się zjeb@ł właśnie przez te nowe eq.

Bronie i Zbroje akurat są fajne, ale biżuteria zjebana, i chyba biżuterii z PL nie będzie.

Opublikowano

Czy osoby które grały na Almanti dostaną wynagrodzenie iż miałem dość dobre eq ....

np. fms sr, eq 3x15 na 150 lv -.-

Fajny hard ale na jakąś rekonpensatę licze

Oczywiscie zagram bo to nowy ulepszony Draenor ;)

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej godny uwagi a zarazem polecenia. Sieć ForGame potrafi zadbać o zabezpieczenia oraz o graczy. Panowie z ForGame znów stawiają coś z przyszłością nic tylko trzymać kciuki i życzyć powodzenia , Trzymam kciuki panowie i czekam z nie cierpliwością na start. Pozdrawiam..

Opublikowano

Czy osoby które grały na Almanti dostaną wynagrodzenie iż miałem dość dobre eq ....

np. fms sr, eq 3x15 na 150 lv -.-

Fajny hard ale na jakąś rekonpensatę licze

Oczywiscie zagram bo to nowy ulepszony Draenor ;)

Nie licz na to, to ze miales dosc dobre eq nie znaczy ze masz dostac rekompensate....

14w7xa1.png

in3st dziffko <3

Opublikowano

Hmmm powiem tak serwer fajny ale jednym - jest to , ze to bd hard :D Dlaczego zapytacie . Otuż dlatego , że jeśli byłby to serw medium / easy z dodatkowymi brońmi i zbrojami to grało by tam więcej ludzi ze względu na wojny i łatwiejsze expienie :D .

Opublikowano

Hmmm powiem tak serwer fajny ale jednym - jest to , ze to bd hard :D Dlaczego zapytacie . Otuż dlatego , że jeśli byłby to serw medium / easy z dodatkowymi brońmi i zbrojami to grało by tam więcej ludzi ze względu na wojny i łatwiejsze expienie :D .

Nie bój się ludzi nie bedzie brakowalo a wgl teraz nie ma porządnego harda.

Opublikowano

Nie bój się ludzi nie bedzie brakowalo a wgl teraz nie ma porządnego harda.

Porządnego nowego mediuma też nie ma a mediumy/eassy przyciągają najwięcej ludzi :D

I oczywiście bd monotonność PL ... Bez wojen bd lipa mówie Ci ;c

Opublikowano

Idz na Xe.oXa tam masz szybki exp, ja osobiscie wole hardy od easy;3

14w7xa1.png

in3st dziffko <3

Opublikowano

Idz na Xe.oXa tam masz szybki exp, ja osobiscie wole hardy od easy;3

Chodziło mi tu o expa z " schodami " np. 100lvl wbijasz w pare h ale potem masz pod górke a nie tak jak hard , że exp troche lepszy niż na PL :C
Opublikowano

Serwer zapowiada się śmietnie, tylko.. Jest jedno małe ale.. Mam nadzieje że na oficjalu nie będzie mowy o żadnym rozdawaniu itemów czy podexpianiu przez GM. (bo widzę że beta testerzy są z jednej gildi z serwera od wózka)

graphic.png

Opublikowano

Chodziło mi tu o expa z " schodami " np. 100lvl wbijasz w pare h ale potem masz pod górke a nie tak jak hard , że exp troche lepszy niż na PL :C

Jak Ci ten serwer nie odpowiada to żegnam ;]

Co do serwera będzie ponad 2k ludzi ;]

Opublikowano

Tutaj będziesz mial satysfakcje że coś zdobyłeś,osiągnałeś na medium-easy tego nie bedzie ;)

EDIT: Pytanie do adminów servera jest możliwość dostania kodu na całą prezke ? znam kilkaset fajnych for do reklamy serverów itp :)

Opublikowano

Serwer zapowiada się śmietnie, tylko.. Jest jedno małe ale.. Mam nadzieje że na oficjalu nie będzie mowy o żadnym rozdawaniu itemów czy podexpianiu przez GM. (bo widzę że beta testerzy są z jednej gildi z serwera od wózka)

EQ raczej nikt nie będzie rozdawał przynajmniej tak było do tej pory odnośnie tej Administracji, a co do gildii to ja widzę mieszankę, a nie jedną gildie :)

Opublikowano

Co do " fujares " jest to gildia bez honoru. :) Tego nawet gildia nie można nazwać. :> Dlaczego. ? A dlatego że wbijają lvle tylko na WH lub NH a potem jeszcze mówią że nie jechali na tym jak sam na własne oczy widziałem kilku członków. Może i wojny jakieś tam robią ale do GROMu , BH , HK jak narazie klękają na kolanach pod względem szacunku i umiejętności.

Shizer ma tu dostęp do /dc i /ban więc o navi nie ma mowy ;p

/dc - kick

/ban- banowanie

Nwm czy dobrze napisałem xD

Pzdr ;p

co to /ban? nie rozumiem.. ;c

Opublikowano

co to /ban? nie rozumiem.. ;c

Chyba takiej komendy nie ma :) jeśli będzie miał opcje banowania to na pewno z panelu lub jeśli napisali skrypta w grze do szybszej opcji przed nickami typu "dghsajdasjsa"

P.S Po za tym niech ma co tam chce ważne jest by serwer był dopracowany i Administracja nie robiła przekrętów czego z ich strony nie widziałem jeszcze więc to coś znaczy.

Opublikowano

jak widzę nick konta Grayst to na starcie się żegnam , ile razy mieliście upadłe serwery i reaktywowane pod innymi nazwami ??? pewnie teraz napisze ktoś z was że teraz będzie innaczej że nie ma tego tamtego , a prawda jest taka że będzie to samo , nie chce nikogo zniechęcać do tego serwera ale obyście nie popełnili te błędy które popełnialiście co nowy start serwera .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...