Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Loża władców kiedy będzie dodana i co to jest??

Coś ala Wymiar Władców

//nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chlopaki jak i tak jest teraz beta tylko ze zamknięta.. to może zrobcie otwarta ?

bo to 20 osob czy ileś tam nie sprawdzi tyle co np 100 ?

A każdy by prawie wiedzial co i jak :D

I może by ktos jeszcze znalazl bug jakis?:]

Pomyślcie nad tym

Pozdrawiam:}

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

jeśli masz znajomych w internecie to gratuluję.

Serwer Lourta?

Znowu zawiniesz mandżur i ślad po tobie zaginie?

Serwer może i ciekawy lecz właściciel już nie.

Zapowiada się dobrze, zobaczymy co z tego wyjdzie.

BTW. Dobra prezentacja.

Przemyślałeś to co napisałeś ?. Widzę, że jednak nie gdyż Lourt miał już parę serwerów dobrze prosperujących, ale padły po dłuższych czasach z małej ilości ludzi, ponieważ te serwery to były medium/easy i szybko ludzie wbijali poziomy oraz eq i nie mieli co robić i tak zapoczątkowano koniec serwerów Almantia i Tilian2.

A tym razem Hard jest to bardzo dobry wybór gdyż serwer się nie znudzi po 1 tygodniu, ponieważ w ciągu 1 tygodnia to tylko skile zrobisz i nic więcej i ogólnie lepsza zabawa grupowa .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Chlopaki jak i tak jest teraz beta tylko ze zamknięta.. to może zrobcie otwarta ?

Pomyślcie nad tym

Masz napisane w prezentacji, że będzie otwarta beta po zamkniętej.

Opublikowano

Masz napisane w prezentacji, że będzie otwarta beta po zamkniętej.

Tak mam ale to będzie 3-4 dni przed startem..:]

A mi chodzi np zeby w wtorek czy srode:D

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Pomyślcie nad tym

Będzie beta otwarta niebawem, a na beta testach zamkniętych jest około 25osób, bugów znaleźli już trochę, ale są na bieżąco poprawiane, a beta otwarta będzie w celu dokładniejszego wyszukania bugów i dopasowania sobie profesji, którą będzie się grało na oficjalnym starcie !.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Pomyślcie nad tym

A moim zdaniem lepiej otworzyć bete dla 15/20 osób zaufanych które napiszą o bugu GM;owi niż dla 100 z czego 20 jak znajdzie jakiegoś poważnego buga to zostawi dla siebie :) czyż nie mam racji?

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

A moim zdaniem lepiej otworzyć bete dla 15/20 osób zaufanych które napiszą o bugu GM;owi niż dla 100 z czego 20 jak znajdzie jakiegoś poważnego buga to zostawi dla siebie :) czyż nie mam racji?

Raczej bd tak że dostaną skile zrobią eq pvp i bd się bić jak poyebani ^_^

Niech sprawdzają Ci co teraz mają a my czekajmy do tego 15 <3

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Jak z Lodową Wiedźmą?.

-Będzie z niej dropić coś wartościowego?.

-Czas respu normalny/zmieniony?.

-Będzie tak samo silna/słabsza/twardsza?.

~ Jeszcze takie pytanie czy nie sądzicie że tworzenie przepustki (do groty) raz na 24h to trochę przesada?.

Nie pamiętam jak było z lochem pająków ale też długo się czeka...

Proponował bym zmniejszyć czas do 12h (grota) i również o połowe (loch).

+ chciałbym aby rozważono propozycję dodania dropu dużych zielonych mikstur do np. metinów (słabe metiny: 1/2sztuki, lepsze metiny: 3/4sztuki)

Rozwinęło by to też troszkę handel + lekkie ułatwienie dla wszystkich klas po za bodym ;)

After Life.

Opublikowano

Nie lepiej by bylo wystartowac 14.06 w piatek , a otwarta bete zrobic od 10 do 13 .

W piatek poczatek weekendu i wieksza ilosc osob byla by dostepna , start tak kolo 18-20 .

Opublikowano

ooooo MEGA HARD <3 na coś takiego czekałem ! napewno zagram ;] jak z biologiem co ile sie oddaje?

EDIT: Dodajcie chodziarz zwyklego konika na start :<

Opublikowano

Nie lepiej by bylo wystartowac 14.06 w piatek , a otwarta bete zrobic od 10 do 13 .

W piatek poczatek weekendu i wieksza ilosc osob byla by dostepna , start tak kolo 18-20 .

Stary, wakacje sie tego dnia juz zaczynaja..mi tam pasuje start tak czy siak, poza tym to nie jest serwer kto pierwszy ten lepszy wiec zdarzysz sie wybic;P

Opublikowano

Stary, wakacje sie tego dnia juz zaczynaja..mi tam pasuje start tak czy siak, poza tym to nie jest serwer kto pierwszy ten lepszy wiec zdarzysz sie wybic;P

Widze , że sama dobra ekipa będzie grała <3 .

Opublikowano

ooooo MEGA HARD <3 na coś takiego czekałem ! napewno zagram ;] jak z biologiem co ile sie oddaje?

EDIT: Dodajcie chodziarz zwyklego konika na start :<

Popieram, dodajcie zwyklego konia (1lvl.) na start:>

Jak jest z medalami? Co ile sie czyta?

14w7xa1.png

in3st dziffko <3

Opublikowano

Najlepsze jest to, że powstaje zaje..sty serwer na wakacje;3

No znowu przez cale wakacje z domu nie wyjde tak jak kurwa w tamtym roku co na tych serwerach gralem aka wszystkie popadaly. Trzeba juz hajs na sm zbierac i napierdalamy zdrowo wolaj avilesa na serwer bede na kim dmg sprawdzal. :D

@dushi

sie wie. szkoda tylko ze forum na forgamie jest a nie ma odzielnego tak samo ts.. ale coz, da sie przezyc... dalej chce tego konia nawet 1lvl lub wierzchowca czasowego na start bo te pierwsze levele sie tak chujowo bez konia wbija ze to masakra

Opublikowano

Najlepsze jest to, że powstaje zaje..sty serwer na wakacje;3

Na wakacje to ty nie bd wiedział na którym grać srv ;d Zaraz z prezką wyskoczy Sado połowa zleci się tam xD Początek wakacji rest*ea i pewnie ast*um : D

Wakacje zaczynają się tak naprawde od 14 czerwca ;x

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

No znowu przez cale wakacje z domu nie wyjde tak jak kurwa w tamtym roku co na tych serwerach gralem aka wszystkie popadaly. Trzeba juz hajs na sm zbierac i napierdalamy zdrowo wolaj avilesa na serwer bede na kim dmg sprawdzal. :D

@dushi

sie wie. szkoda tylko ze forum na forgamie jest a nie ma odzielnego tak samo ts.. ale coz, da sie przezyc... dalej chce tego konia nawet 1lvl lub wierzchowca czasowego na start bo te pierwsze levele sie tak chujowo bez konia wbija ze to masakra

Hahah, trzeba hajs kolowac ograniczyc szlugi i zajebac jakiegos dzika na start, avilesa nie wolam bo to deb.l xD

14w7xa1.png

in3st dziffko <3

Opublikowano

Jak z Lodową Wiedźmą?.

-Będzie z niej dropić coś wartościowego?.

-Czas respu normalny/zmieniony?.

-Będzie tak samo silna/słabsza/twardsza?.

~ Jeszcze takie pytanie czy nie sądzicie że tworzenie przepustki (do groty) raz na 24h to trochę przesada?.

Nie pamiętam jak było z lochem pająków ale też długo się czeka...

Proponował bym zmniejszyć czas do 12h (grota) i również o połowe (loch).

+ chciałbym aby rozważono propozycję dodania dropu dużych zielonych mikstur do np. metinów (słabe metiny: 1/2sztuki, lepsze metiny: 3/4sztuki)

Rozwinęło by to też troszkę handel + lekkie ułatwienie dla wszystkich klas po za bodym ;)

Z wrózki będzie drop typu: tarcze +7, kd +4, fenki +7, amnetyst +7, stalki itp.

Resp chyba co 6h, myślę że na wyższych lvl ubijesz ją sam, na początku w 2-3.

Co do dropu zielonych mikstur, to będa dropić skrzynie z każdego mooba i z tych skrzyn będą lecieć: bodzie, fasolki, zielone mikstury, dlonie krytyka i szycia, błogosławienstwa itp.

Opublikowano

Wypowiem sie tak :

Jakieś zdanie o tym serwerze mam . Grayst2 postał z 3dni i padł a kasa na koncie sie zgadzała.

Serwer sam w sobie cud marzenie na taki czekałem ale boje sie ze Lourt znowy ucieknie z kasa ,

Pamietajcie wyeliminujcie bugi takie jak:

Bugowanie kd

Przekładanie szkat ucznia

Handlowanie Pd z Misji 200 Psow.

Czekam Startujcie jak najszybciej Pozdrawiam !!

SatanVeil

Myślę ze mozecie dodac jakas wieże

Orkow

Ezotów

Opublikowano

Wypowiem sie tak :

Jakieś zdanie o tym serwerze mam . Grayst2 postał z 3dni i padł a kasa na koncie sie zgadzała.

Serwer sam w sobie cud marzenie na taki czekałem ale boje sie ze Lourt znowy ucieknie z kasa ,

Pamietajcie wyeliminujcie bugi takie jak:

Bugowanie kd

Przekładanie szkat ucznia

Handlowanie Pd z Misji 200 Psow.

Czekam Startujcie jak najszybciej Pozdrawiam !!

SatanVeil

Myślę ze mozecie dodac jakas wieże

Orkow

Ezotów

Jakbym uciekł to by nie powstała np. Almantia.. A co do tych bugów to tacy tępi nie jesteśmy ^^. Nowa wieża będzie dodana. Jutro może już ujrzycie ją.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jakbym uciekł to by nie powstała np. Almantia.. A co do tych bugów to tacy tępi nie jesteśmy ^^. Nowa wieża będzie dodana. Jutro może już ujrzycie ją.

To dlaczego Grayst2 Padl po 2 dniach ?

i Slad po nim zaginoł ?

Opublikowano

Ten pomsył z wieżą aka balmora jest dobry, zawsze jakiś pomysł na zarobek dla niskich leveli a takie coś jeszcze wiecej gracyz przyciagnie, przemyslcie to... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...