Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem co z tego wyniknie ale mam nadzieje ze Lourt sie "nawrocil" i nie zamknie serwa po 2 dniach ( stad tez hard nie easy) . xD

Mistrzu, ja ci cos takiego w paincie zrobic moge.. xD

Nigdy czegoś takiego nie zrobił i nie musi się "nawracać " jeżeli nie pojmujecie słów wyłączony z powodu małej ilości graczy a wyłączony tak "a wyłączę sb Almantie i tilian2 bo startuje z nowym serwerem " to jesteście ludźmi którzy szukają dziury w całym..

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym Was uświadomić abyście nie czepiali się do Lourta ponieważ to nie on decyduje czy serwer zostaje wyłączony czy nie. Bo co ? bo robi pliki i że off to jego wina ? On jest tylko twórcą plików i serwera.

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

Witam.

Mylisz się, Grayst robił wcześniej serwery swoje, dołączył do nas 4Game i od tamtej pory każdy jego serwer nie padł czyli ( Almantia a pozniej Tilian) tylko zostały wyłączone przez nas z powodu małej ilości graczy.

Więc nie porównuj np Grayst.pl do Almantii bo to rożne teamy tylko jedna osoba czyli twórca tych plików dołączył do 4G.

geniuszu Almantia a później Tilian padały wiesz dlaczego ? Bo serwery waszej administracji startowały co kilka tygodni pod inną nazwą , cel prosty brak pomocy graczom, szybkie wzbogacenie się ( NA JEDNYCH I TYCH SAMYCH PLIKACH ) Elo bez odbioru .

Opublikowano

Nigdy czegoś takiego nie zrobił i nie musi się "nawracać " jeżeli nie pojmujecie słów wyłączony z powodu małej ilości graczy a wyłączony tak "a wyłączę sb Almantie i tilian2 bo startuje z nowym serwerem " to jesteście ludźmi którzy szukają dziury w całym..

ci co płacza że wylaczyli tiliana i almantie nawet tam nie grali .... bo jakby każdy kto teraz płacze grał to by tam było wciąż 1000 online ......

po prostu dzieci isamu boją się o ravie i hejtują jak się da , wyznawcy pompy z bickami 15cm ahahha XDD nie obrażam isamu bo jest na prawde spoko, tylko tych którzy uważają go za boga i hejtują konkurencje bez argumentów

d3eh5b.jpg

Opublikowano

CE. ;0

Mam nadzieję że to nie jest serwer ustawiony pod " zespół " ;x Żeby na dungi można było chodzić solo ;d

Ta i solo ogarniać DC, mega mądre..

Opublikowano

geniuszu Almantia a później Tilian padały wiesz dlaczego ? Bo serwery waszej administracji startowały co kilka tygodni pod inną nazwą , cel prosty brak pomocy graczom, szybkie wzbogacenie się ( NA JEDNYCH I TYCH SAMYCH PLIKACH ) Elo bez odbioru .

Co kilka tygodni ? człowieku otrząśnij się albo wyjdź z prezentacji wpajane to jest już od paru ładnych dni ... Serwer został wyłączony z powodu małej ilości graczy naprawdę ludzie ogarnijcie się wracacie to tego czego nie było wytykacie jakieś błędy administracji która jest czysta nie znam nich od dziś Lourt'a znam od pierwszego serwera i zdania o nim złego nie powiem " No on tak mówi bo jest gm " - Gów** prawda mówię jak jest i dlatego krążycie temat bo almatia to bo grayst to bo tilian to ... zrozumcie że serwery medium nie przyciągają ludzi na wieki pokażcie mi serwer medium gdzie gra 800/900 graczy(który wystartował 2-3msc temu ) ... Jeżeli nie zrozumieliście moich słów to ja już nie wiem co wam tutaj pisać . To bd inny serwer zobaczycie sami gdzie nie bd czegoś takiego że po 1-2 msc bd mieć wszystko , bd unikalny serwer jakiego jeszcze nie było.

Opublikowano

Nie ma to jak marny gracz tłumaczący HA jak upadł jego serwer. Dobreee. Czegoś takiego jeszcze nie widziałem :D

Poznaj całą prawdę na temat triador.pl - http://www.youtube.com/watch?v=EDCvgtgw84o

Czytaj opis

Opublikowano

dziekuje za komplement

niestety tobie takiego komplementu nie moge zaserwować bo piszesz głupoty ;))

Nie startowlaismy pod inna nazwą, znowu mylisz teamy, nie porównuj graysta to almantii bo to 2 inne teamy, pozniej odlamem jego była almantia powtarzam JUZ POD PATRONATEM FORGAME a pozniej TILIAN. suma sumarum serwery forgame ktore były to:

Senthia stoi do tej pory, ma sie dobrze gra ponad 600

Albator, to byl serwer dla ,,zemsty,, wtajemniczoni wiedzą o co chodzi, zamknelismy go my

Almantia/Tilian amknelismy go my z powodu malego zainteresowania, ~30 graczy

Więc nie pitol mi o jakis serwerach innych. Ręke nad tym trzymam ja, i nie ma tu żadnych machoji, jesli ktos z teamu by się na to połakomił wie ze od razu leci z teamu z niespodziankami, a mi akurat na kasie nie zależy bo pieniądze mam z tego co robię na codzien :) A uwierz ze osobiście więcej włożyłem w te serwery niż wziąłem :) Każdy ma swoje hobby , ja miedzy innymi mam takie :)

Jeśli ktoś mnie zna, wie jak jest, jak ktoś nie zna a pisze głupoty jak ty zapraszam na ts. codziennie wieczorem jestem po godzinie 18 mozesz mnie znalezsc na ts3 IP Forgame.pl

Temat sprowadza się do spamu, z mojej strony na ten temat to wszystko, jeśli ktoś ma jakieś aluzje zapraszam do rozmowy na pw , ts, gg , sky. W temacie prosze o zachowanie kultury i nie spamowanie, tylko ocene i zadawanie pytan administracji, i o to prosze moderatorów aby pilnowali porządku.

Pozdrawiam i dobranoc

Haya

Budowniczy
Opublikowano

Jestem ciekaw co z tego wyjdzie ponieważ GA jest Lourt znany z serwerów niewypałów, ale w teamie jest również iGuana.. ciekawe.

Tak zachwalacie ten serwer ponieważ ma być pod opieką ForGame lecz Almantia, która również była pod opieką tej serwerowni a właścicielem był Lourt padła pomimo tych wszystkich obietnic.

Ja osobiście nie zagram i radzę napaleńcom poczekać trochę i zobaczyć czy to aby na pewno wypali.

Jeszcze raz i któryś set kolejny Ci i wszystkim, którzy myślą, że Almantia padła i walą tutaj takie swoje "ściemy".

Wstawilibyśmy link do forum, gdzie macie info o Almantii, ale po co czytać, lepiej napisać, że PADŁA, może mniej graczy wejdzie..

Almantia i Tilian nie padły, tylko zostały wyłączone przez nas, bo lepiej odpalić jednego porządnego harda, aby tam administracja przeszła i miała więcej czasu na pomoc.

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Doszedłem do tych skilli jak czarowane ostrze i dalej nie czytam, zjebaliście! Dajcie spokój kiedyś przeciwnik mógł wykorzystać nawet to(albo ty), że ci aura padła. Kolejny minus włączasz i co? nie ciągnie many? Kolejna głupota.

Ogólnie fajnie się zapowiadało, ale na siłę próbujecie zmienić tego metina, a ludzie chcą klasyka!!! Może z niewielkimi zmianami.

Tutaj niestety musze przyznać rację koledze wyżej... Chcieliście coś zmienić , fajnie okej. Ale ta zmiana nie wpłynie koniecznie na dobre.. Dajcie Ankietę czy to zostawić czy zmienić.

Tutaj o DDoS'y się nie martw. Serwery od ForGame jako jedyne ruszają zazwyczaj bez żadnych opóżnień :)

Do administracji kilka pytań:

1. Poza wymianą za punkty osiągnięć na pelerynki będzie można jakoś inaczej je zdobyć?

2. Czy biolog będzie standardowy czy jest on zastąpiony "Odkrywcą"? Jeśli będzie biolog to jaki czas oczekiwania?

3. Czy nie uważacie, że czytanie książek jest trochę przesadzone? Wiem, że nie ma być za łatwo ale 25 książek co 12h? o.O Chyba trochę przy dużo...

4. Jak z ulepszaniem? Chodzi mi o % na dany poziom ulepszenia.

Może wpadnę ale po ostatniej akcji z Almantią i Tilianem sam nie wiem... Chodź w sam sobie serwer bardzo dobry.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź

Jeżeli chodzi o pelerynki to mam nadzieje że będą one możliwe do zdobycia w jakiś inny sposób niż PO czy drop z metinów/bossów. Pomyślcie nad dodaniem skrzynek z których będzie można je wydropić. (wiadomo nie tylko pelerynki z skrzynek ale i np poty i kryształ czarnoksiężnika czy inne śmieci.

pkt 3

Co do czasu oczekiwania na przeczytanie KU, to fajnie by było jak byście to zmienili. Ponieważ czytanie co 12h? Troszkę za dużo. Mamy do przeczytania 25KU z czego 1ku można czytać co 12h, przypuśćmy że czytamy 1ku na 1 dzień. Pomyślne przeczytanie KU wynosi (50%?). Czyli załóżmy że co 2 ku nie wejdzie. Wiec mniej wiecej wyjdzie na to że aby wbić skill na G potrzebujemy od 25-50dni...

Moja propozycja jest aby dać pomyślne co 6h, a niepomyślne co 4. Wtedy czytanie zmniejszy się nam od 12-25dni.

graphic.png

Opublikowano

Co do pelerynek możliwe, że namówię lourta, aby był inny sposób na ich zdobycie ! :D

Ku będzie się chyba raczej czytać co 8h pomyślne, 4h niepomyślne :)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Ten server robi serverownia ForGame !!!! nie bedzie faila przykladem jest Senthia.pl almantia tilian2 (Nie padly tylko zostale wylączone z powodu malego zainteresowania(

Rafau mam pytanko jest mozliwosc dostania kodu na prezke mam kilkaset fora na ktorym moge ją zamiescic :)

Opublikowano

Tutaj niestety musze przyznać rację koledze wyżej... Chcieliście coś zmienić , fajnie okej. Ale ta zmiana nie wpłynie koniecznie na dobre.. Dajcie Ankietę czy to zostawić czy zmienić.

Jeżeli chodzi o pelerynki to mam nadzieje że będą one możliwe do zdobycia w jakiś inny sposób niż PO czy drop z metinów/bossów. Pomyślcie nad dodaniem skrzynek z których będzie można je wydropić. (wiadomo nie tylko pelerynki z skrzynek ale i np poty i kryształ czarnoksiężnika czy inne śmieci.

pkt 3

Co do czasu oczekiwania na przeczytanie KU, to fajnie by było jak byście to zmienili. Ponieważ czytanie co 12h? Troszkę za dużo. Mamy do przeczytania 25KU z czego 1ku można czytać co 12h, przypuśćmy że czytamy 1ku na 1 dzień. Pomyślne przeczytanie KU wynosi (50%?). Czyli załóżmy że co 2 ku nie wejdzie. Wiec mniej wiecej wyjdzie na to że aby wbić skill na G potrzebujemy od 25-50dni...

Moja propozycja jest aby dać pomyślne co 6h, a niepomyślne co 4. Wtedy czytanie zmniejszy się nam od 12-25dni.

Niecałe 2 tygodnie i skill na G? Nie przesadzajmy. Myślę że właśnie do miesiąca powinni się trudzić gracze żeby ten skill na G zrobić.

No sory, ale rozumiemy że 12h to za dużo lecz później będą plotki że to jest easy bo pół serwera w ciągu 2 tygodni skille na G będzie miało.

Czytaj opis

Opublikowano

Niecałe

2 tygodnie i skill na G? Nie przesadzajmy. Myślę że właśnie do

miesiąca powinni się trudzić gracze żeby ten skill na G zrobić.

No

sory, ale rozumiemy że 12h to za dużo lecz później będą plotki że to

jest easy bo pół serwera w ciągu 2 tygodni skille na G będzie miało.

No tak , ale postaw się też na miejscu gracza. Sądzę że po 4 dniach już ktoś wbije 75 (nie oszukujmy się..). I będzie musiał robić wszystkie czynności (metki/DT/exp grota) z skillami na m4..?

graphic.png

Opublikowano

Dushi

kodu nie będę udostępniał, jedynie mogę na inne fora wrzucić sam.

Kilka słów o nowych szkatulkach:

- Jutro przedstawimy Wam dwie nowe szkatułki, które będzie można zdobyć podczas expienia. W jednej z nich będą pelerynki, ale o tym jutro:)

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

No tak , ale postaw się też na miejscu gracza. Sądzę że po 4 dniach już ktoś wbije 75 (nie oszukujmy się..). I będzie musiał robić wszystkie czynności (metki/DT/exp grota) z skillami na m4..?

Na PL trzeba dłużej wbijać skile i ludzie nie narzekają na skille m4 :) myślę, że i tak większość ludzi pozostanie na 75lvl'u aby robić skille/eq ponieważ bez tego w grocie rady nie damy :)

Opublikowano

Pytanie do administracji, będzie zablokowane WH i Bs ??

Co do BS'a - na serwerze hard wątpie, aby to było potrzebne ;) ale raczej nie będzie działać przez nowy wygląd eq .. nie długo sami się przekonacie :)

Wh - mało jaki serw ma zablokowane :)

Opublikowano

czyli morał z tego taki:

każdy sb pomyśli " nie oplaca mi sie grac, bo jak bedzie malo graczy to zamkna, a ja sie z eq namecze"

czyli malo osób bedzie gralo... byc moze duzo tylko na starcie. potem liczba playerow spadnie i tego tez zamkniecie? to ja dziekuje

Opublikowano

Co kilka tygodni ? człowieku otrząśnij się albo wyjdź z prezentacji wpajane to jest już od paru ładnych dni ... Serwer został wyłączony z powodu małej ilości graczy naprawdę ludzie ogarnijcie się wracacie to tego czego nie było wytykacie jakieś błędy administracji która jest czysta nie znam nich od dziś Lourt'a znam od pierwszego serwera i zdania o nim złego nie powiem " No on tak mówi bo jest gm " - Gów** prawda mówię jak jest i dlatego krążycie temat bo almatia to bo grayst to bo tilian to ... zrozumcie że serwery medium nie przyciągają ludzi na wieki pokażcie mi serwer medium gdzie gra 800/900 graczy(który wystartował 2-3msc temu ) ... Jeżeli nie zrozumieliście moich słów to ja już nie wiem co wam tutaj pisać . To bd inny serwer zobaczycie sami gdzie nie bd czegoś takiego że po 1-2 msc bd mieć wszystko , bd unikalny serwer jakiego jeszcze nie było.

DiamondMT2,,iMetin,, jest tego kilka

Opublikowano

czyli morał z tego taki:

każdy sb pomyśli " nie oplaca mi sie grac, bo jak bedzie malo graczy to zamkna, a ja sie z eq namecze"

czyli malo osób bedzie gralo... byc moze duzo tylko na starcie. potem liczba playerow spadnie i tego tez zamkniecie? to ja dziekuje

No nastawiaj się tak na przyszłość to wiele osiągniesz.

Znajdz definicję słowa KAŻDY jak możesz jeszcze.

Czytaj opis

Opublikowano

Pytanie do administracji, będzie zablokowane WH i Bs ??

WH napewno nie zablokuja bo znajdzie sie osoba (Kamer ,Istvan) czy ktos inny kto zlamie to zabezpieczenie

Opublikowano

DiamondMT2,,iMetin,, jest tego kilka

Ale weź też pod uwagę to, że na plikach grayst'a stało z 8 serwerów ... co się też nudzi

Rafau, nie ma się co przejmować takimi ludźmi :)

Nie oszukujmy się iż tak żaden serw dobry nie startuje teraz tak więc te osoby i tak wbiją na serwer :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...