Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Triador.pl

Grayst

Triador  

928 użytkowników zagłosowało

1. 1. % Szansy na ulepszenie przedmiotu. Jaki wolicie?

• +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%)
      505
    • +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      61
    • Do stali i broni 75 : +7 (40%) +8 (30%) +9 (20%), epickie przedmioty: +7 (35%) +8 (25%) +9 (15%)
      362

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otwarta beta 3-4 dni przed startem czyli około 12-13 czerwca .

Wiem każdy ma swoje zdanie ale jeżeli przysłała cie konkurencja o której myślę to proszę cie nie pisz głupot i wyjdź z tematu (żeby nie było to moje przypuszczenia ) . Chcemy zrobić coś czego nie ma jeszcze na Polskim rynku serwer unikalny od innych a nie 1-2dni skille i eq , jeżeli nie odpowiada ci to lub komuś macie "inne" serwery.

Zapraszamy :)

Tak jak zwykle masz mylne przypuszczenia, nie jestem od żadnej konkurencji, po drugie nie pisze głupot, a to, że chcecie zrobić fajny serwer (jak każdy) jest jak najbardziej w porządku, ale można pomyśleć skąd by takie rady itp. mogły dropić (Może jakieś trudne bossy tylko ?) Ale nie najlepiej zjechać kolesia, który wam chce pomóc i dać jakiś pomysł na grę, Brawo Shizer !

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak jest hard - piszecie, że ciągle hardy.

Jak jest medium - piszecie, że ciągle mediumy.

Jak jest easy - piszecie, że ciągle easy.

Nie da się dogodzić wszystkim, każdy ma inny gust i wymagania wobec serwerów. A ja myślę, że dawno nie było żadnego dobrego harda od balantii, więc może być ciekawie. ; )

Balantii? Proszę Cię... Litości. Po tych wybrykach z kontami i perełkami to nie ma o czym mówić. Już nie wspomnę o faworyzacji :rolleyes:

Nie wiem czemu ale mi grafika nie dziala, jakies okienko z photobucketem wyskakuje tylko

Hm, odświeżałeś? A może to tak specjalnie, aby Ci forum nie zamulało? ;d

Ale fakt, obrazki, które zostały wstawione na photobucket zostały usunięte, proponuję wrzucić na imageshack.

Co do beta testów, wg. mnie na serwerach hard są one mało opłacalne, dlaczego? Otóż, wejdzie taki gracz na serwer beta, pogra, zobaczy co i jak i odechce mu się od nowa robić już na oficjalnym. Fakt, nikt nie zmusza do grania na becie, ale to czekanie na serwer... <_< Skoro i tak jest dość długo beta zamknięta to powinni wszystko 'obczaić'.

ShizeR, coś mi ten nick 'mówi', ale nie wiem skąd i co... Mam jakieś złe przeczucia :huh:

Opublikowano

Pain@ jak się Tobie serw nie podoba to możesz wyjść z tematu i się nie wypowiadać ... dużo trzeba napierd*lać? oj nie wiem :) za większość skrzyń ucznia dostajesz PD na 30min ściągane tak więc o expa nie ma się co martwić :)

Ostanie serwy jakie wyszły easy/medium?

Etha*a gra 1k osób
Alie*2 gra 1k osób

więc już skończ bo ostatni hard jaki wyszedł na którym grało dużo osób i można było powalczyć był Balant*a na której w późniejszym etapie był problemy i tyle co można było pograć :) teraz jedyne hardy jakie są to balm*ra i rav*a więc nie rozumiem Cię :)

up@ beta jest przeprowadzana inny sposób :) testujemy wszystko :
Dungeony, questy, nowości które zostały dodane itp .. ;) najwięcej problemów było ze skrzyniami ucznia iż kilka miało popsute questy i wywalało zamiast po 10min to po 5min .

Takich bugów jak yangbug i exp bug nie ma :)

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

Balantii? Proszę Cię... Litości. Po tych wybrykach z kontami i perełkami to nie ma o czym mówić :rolleyes:

ale sam serwer w sobie byl bardzo dobry, ale to niestety administracja jest pierdolenia, bywa.

@up up up xniewiemile

medium? ethana, alien

easy? eruris

Opublikowano

@Painxd

dobre serwery med/easy? ostatni to był chyba alien2, do tej pory jest stabilny i 1k+ ludzi.

Przecież jak nie masz czasu na grę, to już nie nasza wina, nie musisz tutaj płakać.

@ Renissance

Balantia jeden z lepszych serwerów. To, że administracja poleciała w kulki to już inna kwestia, a serwer sam w sobie był w porządku. : )

ps. Ty i tak skarbie na żadnym serwerze nie grałaś, tylko forum z tego co widziałem ^^'

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Ja to bym proponował dodać jakiś naprawde mały, ale to bardzo mały drop egzo i rad chociażby z bossów. Albo jakiś skrzynek z radami i egzo z bossów. Bo te robienie skili to naprawde będzie utrapieniem.

Opublikowano

Pain@ jak się Tobie serw nie podoba to możesz wyjść z tematu i się nie wypowiadać ... dużo trzeba napierd*lać? oj nie wiem :) za większość skrzyń ucznia dostajesz PD na 30min ściągane tak więc o expa nie ma się co martwić :)

Ostanie serwy jakie wyszły easy/medium?

Etha*a gra 1k osób

Alie*2 gra 1k osób

więc już skończ bo ostatni hard jaki wyszedł na którym grało dużo osób i można było powalczyć był Balant*a na której w późniejszym etapie był problemy i tyle co można było pograć :) teraz jedyne hardy jakie są to balm*ra i rav*a więc nie rozumiem Cię :)

Te serwery mają w liczniku na mieszane, a po drugie to, że CI tam boty grają i dropia i jest te 500 graczy to Ci nie przeszkadza ? Co do komentarza "jak ci sie nie podoba to wyjdź " denerwuje mnie, gdyż ja daje im tylko pomysł co by mogli zmienić, ale to tak jest jak się czyta ostatni kom, a nie cała rozmowę, ale to nic. Osobiście zagram na serwie i zobaczę jak z tym wbijaniem skili pójdzie, bo tylko o to mi chodzi a nie o exp ...

Ja to bym proponował dodać jakiś naprawde mały, ale to bardzo mały drop egzo i rad chociażby z bossów. Albo jakiś skrzynek z radami i egzo z bossów. Bo te robienie skili to naprawde będzie utrapieniem.

Oni tego nie rozumieją bo taki/a Tayxkat ma w chuj czasu i będzie Nolife przed kompem, ale co poradzisz ...

Opublikowano

Te serwery mają w liczniku na mieszane, a po drugie to, że CI tam boty grają i dropia i jest te 500 graczy to Ci nie przeszkadza ? Co do komentarza "jak ci sie nie podoba to wyjdź " denerwuje mnie, gdyż ja daje im tylko pomysł co by mogli zmienić, ale to tak jest jak się czyta ostatni kom, a nie cała rozmowę, ale to nic. Osobiście zagram na serwie i zobaczę jak z tym wbijaniem skili pójdzie, bo tylko o to mi chodzi a nie o exp ...

Na każdym serwie ludzie stawiają sobie boty - muszą jakoś się dorobić ^^

Co do skili - jeżeli nie masz czasu siedzieć to możesz wchodzić co te parę godzin i czytać i sobie wyjść gdzieś czy co tam będziesz robić co nie ?:)

Opublikowano

@Painxd

dobre serwery med/easy? ostatni to był chyba alien2, do tej pory jest stabilny i 1k+ ludzi.

Przecież jak nie masz czasu na grę, to już nie nasza wina, nie musisz tutaj płakać.

@ Renissance - balantia jeden z lepszych serwerów. To, że administracja poleciała w kulki to już inna kwestia, a serwer sam w sobie był w porządku. : )

ps. Ty i tak skarbie na żadnym serwerze nie grałaś, tylko forum z tego co widziałem ^^'

Z tym zgodzić się mogę, serwer był fajny i grałam, do czasu... Oj, nie tylko forum. Na każdym privie grałam, gdzie na forum zawitałam. Tylko na jednym nie grałam, Alman***, bo dla mnie tylko Gra**t był ok [na którym grałam], jednak przestałam, bo tu forum, tu ts ogarnąć i nie mogłam w sumie nic w grze zrobić -.- Więc źle widziałeś :P Bo jaki jest sens siedzenia tylko na forum? Przyśle Ci ktoś zapytanie odnośnie serwera i co? Lipa, nie odpowiesz, bo nie grasz, nie wiesz co z czym. Dlatego grałam na każdym [poza Almantią].

Wracając do Triador, będą tutaj przedziały wbijania lvli? Tzn. coś w tylu, że od 1 do 60 szybko, potem zwolnienie, znów przyspieszenie, itp.?

Opublikowano

Nie wiem czemu ale mi grafika nie dziala, jakies okienko z photobucketem wyskakuje tylko

zdj sie zjebaly ;/

MI TEŻ NIE DZIAŁAJĄ.. Ani 1 zdjęćie nie działa... naprawcie prosze xD

Opublikowano

Serwer polecam w 100%

Znam Lourta nie od dziś wiem na co go stać.

Zrobi wszystko żeby grało się wam jak najlepiej.

A chyba o to w tym chodzi?

Chłopaki powodzenia i życze 3k ludzi :)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Tak jak zwykle masz mylne przypuszczenia, nie jestem od żadnej konkurencji, po drugie nie pisze głupot, a to, że chcecie zrobić fajny serwer (jak każdy) jest jak najbardziej w porządku, ale można pomyśleć skąd by takie rady itp. mogły dropić (Może jakieś trudne bossy tylko ?) Ale nie najlepiej zjechać kolesia, który wam chce pomóc i dać jakiś pomysł na grę, Brawo Shizer !

Po 1 nie zjechałem cie po 2 przypominam ci iż rady i zwoje bd działać na Dowodzenie , kamyki, poli itp , nie chcemy żeby skile zostały wbite w 2/3 dni możliwe że bd zmiana oczekiwania czasu na 6/8 ale to jest wszystko do uzgodnienia .

MI TEŻ NIE DZIAŁAJĄ.. Ani 1 zdjęćie nie działa... naprawcie prosze xD

Za około 1h przyjdzie Lourt i naprawi , spokojnie to nie jest nasza wina.

Opublikowano

Proszę o naprawienie zdjęć, bo chciałbym obejrzeć prezke, dziękuję :)

Napisał ci ShizeR wyżej, że jak Lourt wróci to poprawi :\

Spokojnie ludzie ;d dla tych co prezki nie widzieli - Jest naprawdę ładna :)

Opublikowano

Prezentacja jest mega robiona przez zajebiste** grafika z forgame

Obrazki nie działają, ale jak wróci Lourt będzie wszystko okey.

Przybliżona data startu to 18-20-06-2013r.

Każde pytanie, które dodacie pod zapowiedzią zawsze zostanie udzielona odpowiedź w ciągu paru minut, ponieważ ktoś z administracji zawsze jest na ts3 oraz na MPC

Szukam ekipy, która chciała by mnie przyjąć, a jeżeli nikt taki się nie znajdzie robię własną gildię . W razie potrzeby pisać na PW NA MPCFORUM ODPISZĘ JAK NAJSZYBCIEJ BĘDĘ MÓGŁ .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Napisał ci ShizeR wyżej, że jak Lourt wróci to poprawi :\

Spokojnie ludzie ;d dla tych co prezki nie widzieli - Jest naprawdę ładna :)

ładna to może być dupeczka z mojego avka, prezentacja może być ew. zajebista. mavex zjedz snickersa bo zaczynasz gwiazdorzyć!

@egzo i rady będą dostępne w IS?

ps. ten OrginMen też znów zaczyna gwiazdorzyć, no masakra jakaś xD

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Każde pytanie, które dodacie pod zapowiedzią zawsze zostanie udzielona odpowiedź w ciągu paru minut, ponieważ ktoś z administracji zawsze jest na ts3 oraz na MPC

Szukam ekipy, która chciała by mnie przyjąć, a jeżeli nikt taki się nie znajdzie robię własną gildię . W razie potrzeby pisać na PW NA MPCFORUM ODPISZĘ JAK NAJSZYBCIEJ BĘDĘ MÓGŁ .

Start serwera 15 czerwca widzę ze już znów ci zaczyna coś na głowę upadać , wypowiadasz się jak byś był w administracji... Jeżeli nie wiesz to nie pisz .

Grafikę już [GA]Lourt naprawia.

Opublikowano

Cieszymy się, że powtarzasz wszystko to co administracja pisze prócz jednego: start jest 15.06, nie 18-20.

Opublikowano

ładna to może być dupeczka z mojego avka, prezentacja może być ew. zajebista. mavex zjedz snickersa bo zaczynasz gwiazdorzyć!

Co do avka to 6/10 przykro mi.

Zróbcie ta bete szybciej... -.- albo nie dawajcie OPEN bety tylko start po CLS becie.. -.-

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Co do avka to 6/10 przykro mi.

Zróbcie ta bete szybciej... -.- albo nie dawajcie OPEN bety tylko start po CLS becie.. -.-

Start jest już tak przesunięty o 2-3 tygodnie wiec bd 15 czerwca a beta otwarta na 100% bd żeby każdy mógł sobie posprawdzać , dobrać klasę którą zamierza grać itp. Dziękuję to tyle w temacie startu proszę już nie pisać bez sensownych wypowiedzi ...

Opublikowano

Czy ty masz jakiś problem ?.

Myślę, że się nie znamy, a ty do mnie co najwyżej to możesz "mój panie" mówić !.

Prezentacja jest zajebist*, ale ty to gwiazdeczka w stogu siana padaj na kolana ...

Widzę jeżeli nie wpakujesz w ItemShop nie dasz rady rozpocząć gry na Triador ?. Uważam, że hardy sa trudne, ale nie aż tak by wydawać kasę od razu na początek, każdy ma swoją wersje . Ja już się przyciołem pakując W IS przed startem .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Czy ty masz jakiś problem ?.

Myślę, że się nie znamy, a ty do mnie co najwyżej to możesz "mój panie" mówić !.

Prezentacja jest zajebist*, ale ty to gwiazdeczka w stogu siana padaj na kolana ...

Widzę jeżeli nie wpakujesz w ItemShop nie dasz rady rozpocząć gry na Triador ?. Uważam, że hardy sa trudne, ale nie aż tak by wydawać kasę od razu na początek, każdy ma swoją wersje . Ja już się przyciołem pakując W IS przed startem .

Proszę zachowaj takie rzeczy dla sb bo zacznę zgłaszać po 2 każdy ma swoje życie i jego sprawa czy bd wydawał na is czy nie takie sprawy proszę załatwiać miedzy sb a nie spamować nam w prezentacji !!

Opublikowano

Niestety screeny wygasły ale widać po tym co piszecie że zapowiada się miazga.! naprawcie ss i czekamy na start :D będzie co robić w wakacje :D

Opublikowano

Niestety screeny wygasły ale widać po tym co piszecie że zapowiada się miazga.! naprawcie ss i czekamy na start :D będzie co robić w wakacje :D

Jako, że ShizeR już strzelił fejspalma to ja Ci odpiszę:

Milion razy już było mówione, że lourt naprawia ss'y, poczekaj chwilę to sobie obejrzysz obrazki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...