Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwarcie 21.05.2013 - 20:00! World Of Destiny ! 110cap / Job server / Coin System/ New Arena/ New Avatar/ Polski Project!

WorldOfDestiny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To po hooy sie biora za cos jak na wstepie bylo wiadome ze wszystko sie spie$%^li po paru godzinach. Skąpe polaczki by chcialy wydac 2zl i zarobic 2 miliony, a tu zonk serw rozjeb$%y i nawet 2zl sie poszlo je$%ć hehe...

to jak masz tyle kasy to im zasponsorować możesz ;D

Ludzie ta gra to całe wasze życie że tyle płaczu jest ;D?

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak dla waszej czystej wiadomości, 2zł wydałem na dedyk? poszło już nia niego 1300zł, za samo utrzymanie w trakcie jego tworzenia jak i oplacenie go na start dla graczy, wiec mi nie pierdol***e że serwer za 2 zł... serwer jest w toku robienia, nie powiem ile to potrwa ponieważ sam czekam na odpowiedz ze strony dedyka, ale support juz pracuje, więc niedługo wróci serwer do żywych, chciałbym przeprosić wszystkich za problem^

Opublikowano

czy ty widziałeś kiedyś żeby server stał dłużej niż rok xD?

fuloroad, stopi juz prawie rok i poki co widze ze nie ma zamiaru upadacm hellroad tez stoi z rok juz... odblokuj sie umyslowo a potem pisz :)

@up

a co wykupiles ddos protecta? nie? to stfu

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

gepard najlepiej jest hejtowac nic samemu nie robiac :) skad ja to znam, dla wszystkich zainteresowanych napisałem informacje, tobie się nie podoba to możesz tutaj nie grać. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy gdy tylko serwer wróci.

Opublikowano

Nie ukrywajmy Ten TWÓJ "dedyk" jest postawiony na szajsie zwanym server4you. Prawda taka ,że zabezpieczyć tego nie zabezpieczycie wystarczy 1 fajny atak z innego dedyka i w tym momencie leżycie i kwiczycie. Jak już masz otwierać Kolejny raz server który już miał WIELE nazw , zmiany nicków właścicieli itd.. to ogarnijcie zabezpieczenia.Bo macie te same luki co były na DRO. Historia lubi się powtarzać - DRO padło na 5 dni i ziomek zrobił wam przysługę odpuszczając ataki. To samo będzie tutaj. I żeby nie było nie hejtuje czy coś , tak sprawa niestety wygląda od początku historii z WoD , Moon ,Dragon itp itd. Piękny zajebisty projekt - przychodzi co do czego ledwo wystartuje już leży.

Opublikowano

Przemas ataki ddos maja to do siebie że nie za bardzo idzie się przed nimi zabezpieczyc, a serwer pod względem haków itd jest zabezpieczony... A jeżeli ktoś atakuje dedyk z łączem 1gb kilkoma maszynami o 1gb wysyłania to niby jak ma ktoś to odeprzec, skoro cala łącze jest zapełnione pakietami z własnie atakujących maszyn.

To tak jakby do drzwi autobusu chciało wejść 5000 osób naraz, możliwe? nie.

Opublikowano

tak , to całe moje życie , nie gram to umieram .

jak patrze na niektore posty to zaczynam myśleć że serio tak jest + wieczne hejty do polskich projektów, idzcie dalej wspierać brudasów bo za dotacje dadzą wam set + 10..

Najbardziej zastanawia mnie jedna osoba w tym temacie.. dalej masz gościu żal o swojego 2h sworda ;D?

Opublikowano

Kamil niestety stronka jest postawiona na dedyku, a jak dedyk ma zablokowane przychodzące ip, to i na stronke nie można wejść. Czekam aż support team to ogarnie, no ale maja kiepskie ruchy "pączek herbata" -.-

Opublikowano

ja i tak bede grał, wolę wspierać polskie inicjatywy niz tureckie, a śmiać mi sie chce z tych co hejtuja cały czas, zróbcie coś własnego i zobaczycie czy to takie łatwe. Dziekuje pozdrawiam, czekam na otwarcie.

Opublikowano

no nic czekamy na ruchy dedyka...Sony ,masz racje , zazdrosc ich zrzera i pisza glupoty nie bede uzywal ostrych slow bo juz mi jedno konto wczoraj zblokowali tutaj.. takze spokojnie czekamy na rozwoj sytuacji ..

Opublikowano

ja wiem czy odrazu zazdrosc? bardziej mnie smieszy glupota admina- 2-3 serwery kazde upadly z tego samego powodu, jak to mowia czlowiek uczy sie na wlasnych bledach wiec teraz pytanie brzmi jak trzeba byc glupim zeby robic to samo x razy i ciagle tak samo konczyc? rozumiem 1 projek nei wypalil- jak to 1 projekt ale 2,3,4? ciagle ta sama sytuacja- nie masz kasy to sie za to nie bierz to proste a zarazem dla niektorych trudne

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Sciągnąłeś unbug sro_clienta, launchera itp?

Sory za post pod postem...

Nie spotkałem się z czymś takim jak unbug sro_clienta, launchera itp. Jak co to podeślij mi linki na priv i resztę wytłumaczenia również, żeby nie robic tu spamu.

Opublikowano

Nawet jeśli wstanie to kolejne 2 dedyki już czekają na dalszą zabawę. Dexi czy Aqua czy jak Ci tam leci teraz.. Projekt Moon , dragon , WoD to jest jeden i ten sam projekt tylko ze zmienionymi nazwami i duperelami które znaczenia zbytnio nie mają.Znaczenie ma jedna rzecz - cały czas ten sam Kaleczny team , który to prowadzi. Dziwie się ,ze nie wyciągacie wniosków z poprzednich wpadek i robicie wielką szopkę jaki to wasz server nie jest zajebisty.Pomysł macie fajny to mogę przyznać - w grze wyglądało to spoko ale co wam po takim servie skoro on stoi tak jak dziwka bez obstawy na "ruch"liwej trasie..? Wystarczy ,że konkurencja puści wam ataki z 1 dedyka i już zbieracie negatywy.Powinniście zacząć od tego żeby zmienić dedyka z server4you. Tam na reakcje Suporta czeka się czasami i 48 ( zanim zacznie coś tworzyć). Dział techniczny a dział informacyjny znajduje się w odległości 5 browarów od 1 do 2 stanowiska.No ale przepływ info idzie 2 dni :). Bez zabezpieczeń ten server jest nie wart niczyjej uwagi, bo dzisiaj działa a jutro będzie off na pare dni bo ktoś zostawił dedyka z atakami i poszedł na grilla do sąsiada w Malezji.

Opublikowano

Przemo takie glupie pytanie po co sie produkujesz w temacie który cie nie dotyczy? Aqua był na początku, zniszczyłeś jego serwer ja stawiam swój, a znając życie to ty go ddosujesz i w swojej wypowiedzi do tego sie przyznałeś... No ale ty dalej twierdzisz że to aqua robi serwer więc pozdro ;p Jacy ludzie są zapatrzeni w sobie żalosne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...