Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwarcie 21.05.2013 - 20:00! World Of Destiny ! 110cap / Job server / Coin System/ New Arena/ New Avatar/ Polski Project!

WorldOfDestiny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Silki które dropią są inna walutą mozna za nie kupić rzeczy z NPC, avatary, prem itemy itd

@Właśnie zostają robione nowe glowy do broni i nowe kolory od +3 do +11(kolory gotowe)

Opublikowano

@up z donate bo na pewno nie wszystko będzie do kupienia u NPC i zapewne będzie trzeba ostro farmić te silki z dropu :)

Z chęcią tutaj pogram :)

kroko9115679.jpg

Opublikowano

Myślę, że zagram :) Nie czytałem postów powyżej więc jeśli już ktoś pytał to sorry, ale mam pytanie czy będzie limit ip ?

I zegar na stronie źle odlicza czas , jeżeli chodzi w nim o odliczanie czasu do otwarcia.

Opublikowano

Jest tak, Grab pet na start 3 dni macie, ale clock jest z im i wszystkei rzeczy z im sa z dotacji, ale 3/4 avatarów macie w npc, reversy globale itd w npc, a drop jest 5% z każdego moba, dziennie w pt mozna nadropic ładnie więc tak ostro farmic nie bd trzeba ALE do kupienia avatara bedzie tez potrzebny gold a z tym gorzej bedzie :)

Co do zegara dobrze odlicza tylko trzeba usunac pliki cookies z przeglądarki

Opublikowano

Na servie powstanie gildia GalaxY. Mysle ze nie trzeba zadnej reklamy jezeli chodzi o ta gildie.

Nick tak jak zawsze _SosoFresh_ zapraszam.

Oczywiscie zaproszenie takze dla Tequila do unii ( stara znajomosc ) :)

Opublikowano

Limit ip jest i można mieć 2 postacie. Lucky buff to active na 3lvlu chyba 9% lucka daje a to naprawdę dużo, dobre jest to ze trzeba dużo sp żeby mieć na 3lvlu.

Opublikowano

@up tylko force to ma ? bo tak slabo to wytlumaczyles druga sprawa z tym limitem ip jakas blokada czy po prostu tak napisane ?

Opublikowano

Witam. Wiem ze to nie miejsce na ten temat ale najlepszy sposob ;}

Guild Devasted , master - Tequila. Stary char z D.R.O

Zbieram Ekipe do Gildi . Chodzi mi o zgranych ludzi:

-Karawany

-Party

-Pomoc w Unique

-TS3

-Zgranie

-Pomoc w levelu Gildi.

-GW

-FW

Duzo nie bd sie rozpisywał. Zapraszam do dołączenia w nasze skromne progi ;} Wiecej info na TS lub w grze nick Tequila

Ja sie na to pisze i zapraszam innych^^ :D Lej ;)

Pozdrawm

Witam. Wiem ze to nie miejsce na ten temat ale najlepszy sposob ;}

Guild Devasted , master - Tequila. Stary char z D.R.O

Zbieram Ekipe do Gildi . Chodzi mi o zgranych ludzi:

-Karawany

-Party

-Pomoc w Unique

-TS3

-Zgranie

-Pomoc w levelu Gildi.

-GW

-FW

Duzo nie bd sie rozpisywał. Zapraszam do dołączenia w nasze skromne progi ;} Wiecej info na TS lub w grze nick Tequila

Ja sie na to pisze i zapraszam innych^^ :D Lej ;)

Pozdrawm

Ja sie na to pisze^^ i zapraszam innych:D

Opublikowano

Każdy build posiada Lucky Buffa.

i o taką odpowiedz mi chodziło

Tak zapytam wszystko idzie zgodnie z planem ?

Opublikowano

Wszystkie jakie będziesz chciał,sms,tel,bank,itd... Paymentwall obsługuje płatności naszego serwera^. Własnie zostały zmienione glowy na serwere i kolory na +, od tego 11d suny maja duzo duzo ciekawszy glow :) niedługo screeny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...