Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwarcie 21.05.2013 - 20:00! World Of Destiny ! 110cap / Job server / Coin System/ New Arena/ New Avatar/ Polski Project!

WorldOfDestiny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpowiem tak, silkroad jest taką grą gdzie gra od groma osób, pamiętamy chyba czasy isro po 20 serwerów każdy 3000 graczy, a na prywatnych serwerach nie oszukując się jest bardzo duża konkurencja dlatego każdy wybierze to co lubi, tak czy tak zapraszamy do gry, z tego co widze już kilka Gildi powstało ;)

@87 Online

Opublikowano
Cytuje : Serwer stworzony z myślą o aktywnym systemie job.

Dziwny ten system job xD Drop rate itemów 8x i job tylko 8x ?? To jest bez sensu w ogolę ;p

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

To strasznie malo, na play sro na zeusie odrazu 400 osob online i odrazu cerberus lezal :D

Nie masz się czym chwalić, że tam grałeś:p playsro to największe gówno, jakie się priwom przytrafiło.

Opublikowano

muahahahahahahahaahaha są śmieszni :)

a to dlaczego ? ddos praktycznie może każdy zrobić , jak się nie ma protect shielda , to się za stawianie serwera nie ma co zabierać

Opublikowano

Według mnie trochę za bardzo kolorowo na tym serverze, hotan zawalone Summer event'em bodajże z roku 2008 ,,Happy,, oraz X-mass event razem ,wszystko nawalone co mogło być. Z takimi lagg'ami czuję się jak na Sunsro za starych czasów ale wiem , że jest to kwestia paru dni i będzie ok : ). Co do exp'a hmmm x25 czyli server będzie obłożony botami bo komu by się chciało bić 110 lvl ręcznie, według mnie exp powinien być troszkę większy. System IM za silki które wypadają z mobków fajny pomysł. Areny , unikaty, skill'e ze sro-R , też super . Widać, że w server było włożone wiele pracy mam nadzieję, że owocnej ! Parę minimalnych poprawek ,dobra współpraca między GM a player'rami i myślę, że będzie dobrze : ) POZDRAWIAM ! :D

Opublikowano

oj Aqua Aqua doszly mnie sluchy ze nawet hellroad sie przylaczylo ;D za tos zes nub i zmiana nazwy servera ci nie pomoze i nie ochroni przed ddos.

tak wiec dziekuje za 1h grania i zycze powodzenia ;)

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

rownież myslalem ze bedzie lepiej daje dzien serwerowi jak sie nie poprawi do chyba dam se dosyć z silkiem najlepsza gra mmorpg i tak upaść ;/

W pewnym sensie gracze zniszczyli te gre. Cóż serwer wcale nie wystartował z niezła liczba graczy i jeszcze te lagi ;/

Opublikowano

czekam na Cabal II :) szkoda, ze taka fajna gra upadła:( pamietam poczatki na isro 2005 rok, server Xian. Pozdrawaim

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

Lagi zostały naprawione, troche zabawy z msc i ddos niema jak narazie... zobaczymy jak będzie.

Co do ratów dziś w nocy je podniose na 35x exp/sp i 12-15x Drop, bo faktycznie sam troche po expiłem i za mało jest, a nie chcemy przez 3 miesiace wbijac 110 :)

Opublikowano

rownież myslalem ze bedzie lepiej daje dzien serwerowi jak sie nie poprawi do chyba dam se dosyć z silkiem najlepsza gra mmorpg i tak upaść ;/

W pewnym sensie gracze zniszczyli te gre. Cóż serwer wcale nie wystartował z niezła liczba graczy i jeszcze te lagi ;/

To chyba w inne gry mmorpg nie grałeś :p Spróbuj nowe Guild Wars 2 albo Final Fantasy XIV :)

Opublikowano

@do GM

lagi na serwerze byly nawet jak ddos nie byl robiony- dedyk lipa i sa lagi
pokazales server z najlepszej strony gratuluje :) droga na dno jest tak prosta jak co 2 kobieta

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

No siemka ^^ Padły stwierdzenia że to niby ja DDosuje , niewiem dlaczego ..... Można prosić o parametry maszyny GMowie ^^ ?

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

Co do lagów :) przy 120 osobach nie mialem żadnego na łączy 10mb.. wiec nie rozumiem tu niektórych, aktualnie trwają prace nad lepszym zabezpieczeniem nad ddos, i w chwili obecnej niema ataków jak i lagów, normalnie gramy.

@RetroXX niema zarzutów do Ciebie. Niema dowodów niema winnych, proste.

Opublikowano

Lagi naprawione? Nie idzie się ruszyc

@ Teraz jest git

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...