Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwarcie 21.05.2013 - 20:00! World Of Destiny ! 110cap / Job server / Coin System/ New Arena/ New Avatar/ Polski Project!

WorldOfDestiny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sciagnelem tego clienta z files.fm Full Client for Open, przy antyvirusie wylaczaczonym tez blad wyskakuje...

#edit
sciagnelem te pliki sro client, silroad.exe itp ze stronki podmienilem i
na samym poczatku load file cos tam a potem pod koniec taki blad

przechwytywanienol.png

Te pliki sa tylko dla tych sa maja xp, ty z tego co widze
masz 7 wiec nie kopiuj tych plikow do folderu z silkiem, sciagnij
jeszcze raz clienta i odpal zeby spaczowac

Opublikowano

1 IP=2 postacie, także nie da rady własnego pt zrobic chyba ze ktoś ma 4 kompy z innymi adresami IP ;D

Opublikowano

Wszystkie jakie będziesz chciał,sms,tel,bank,itd... Paymentwall obsługuje płatności naszego serwera^. Własnie zostały zmienione glowy na serwere i kolory na +, od tego 11d suny maja duzo duzo ciekawszy glow :) niedługo screeny

Są już ? :D

kroko9115679.jpg

Opublikowano

1 IP=2 postacie, także nie da rady własnego pt zrobic chyba ze ktoś ma 4 kompy z innymi adresami IP ;D

mało wiesz

co do serwa to na tym beta strasznie wszystko muli np rozdawanie skiilli/str/inta

Opublikowano

Te pliki sa tylko dla tych sa maja xp, ty z tego co widze

masz 7 wiec nie kopiuj tych plikow do folderu z silkiem, sciagnij

jeszcze raz clienta i odpal zeby spaczowac

mam win 7, mialem wypakowane odrazu tego clienta bez wrzucania tych pilkow z win 7 i byl zamiast tego replacer bledu byl inny jakis nie opisany nic tylko znaczek i przycisk Ok i nei chcialo sie spatchowac...

farah.png

Opublikowano

Dawać mnie ten server :D Jak ktoś z Velestii tutaj jest i kojarzy postać Hardcorowy albo Cisowianka albo Musashi... to ja :)
Na WoD(World of Destiny) również będę grał pod tymi nickami także zapraszać :)

Opublikowano

Dawać mnie ten server :D Jak ktoś z Velestii tutaj jest i kojarzy postać Hardcorowy albo Cisowianka albo Musashi... to ja :)

ja będę z velestia xD fajo :>

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

dobrze , że to ograniczenie ip jest , bynajmniej tutaj nie będą robić po 10 charów

Opublikowano

z paroma osobami bd tworzyc gildie Valentine z Venture takze serdecznie zapraszam- nick ZodiacKiller

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

dobrze , że to ograniczenie ip jest , bynajmniej tutaj nie będą robić po 10 charów

Jak ktoś ogarnia nadal postawi całe pt :) Tylko trzeba wiedzieć jak ;p

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Kolejny projekt "dawnej , słynnej paczki". Moon online , Dragon online nie wypaliły. No to czas na 1-szy pomysł na nazwę servera czyli WoD. Czemu nie jestem zdziwiony? Co jak co ale nie uwierzę ,że jest nowy właściciel. Dedyk dalej stoi na server4you - jeśli tak to nie dziwie się skąd ludzie ( nie wszyscy) mają lagi.?:) Ciekaw jestem antyddos , bo jeśli jest tak samo zabezpieczony "miernie" jak Dragon online , to pozdrawiam.Tematy z DRO i Moon mówią same za siebie no ale ok nie hejtuje dalej czas pokaże co tym razem wychodzi na światło dzienne.Projekt jak projekt wygląda ciekawie.Reszta wyjdzie w grze.

Opublikowano

rejestracja miala byc od 19 a jest prawie 20 ta a dalej nie dziala heh

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...