Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwarcie 21.05.2013 - 20:00! World Of Destiny ! 110cap / Job server / Coin System/ New Arena/ New Avatar/ Polski Project!

WorldOfDestiny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie mądre wypowiedzi z waszej strony :D ale typowy polak tylko hejtowac potrafi :D

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha licealiści mistrzowie prawa gospodarczego się znaleźli- ciekawe rzeczy tutaj opowiadacie:D

dlatego nie ma co się dziwić że takie bezrobocie w naszym kraju, tylu ekspertów w każdej dziedzinie, istne przepełnienie ;p

Opublikowano

dziwicie sie ze Was dosuja jak wszedzie gdzie sie da to w kazdych tematach na elitepvpers reklamujecie swojego serwa chociaz zalozyliscie juz swoj temat.Potem placzecie ze Wasze serwery padaja. Turasy jakos nie potrzbuja reklamowania sie w innych tematach dotyczacego innego serwa i maja wiecej graczy online niz Wy. Ale cóż Polak odrazu chce byc najlepszym.

Pozdr0^^

579571423327107377857.png

Opublikowano

Fajnie ze mieszkasz w Legnicy ja mieszkam w Dąbrowie . Juz jeden z tego forum byl taki pewny bo miezkal w katowicach i co jak mnie zobaczyl gowniarz co ma 13 lat co mu oczy zbielaly i tatusiem sie stawial takze dajcie sobie na luz i jak sami nie chcecie grac na servach roznej masci to dajcie choc innym sie pobawic bo po 12h pracy zabawy z dziekciem i zona mozna sobie wejsc na serva na godzine czy 2 i pogadac z ludzmi bo czsami sie fjani znajduja ale taki ktos jak "gepard" niestety ale nim nie jesteś bo masz więcej w buzi i w internecie a na normalu na lifje jesteś pewnie zero jak 90% co się wypowiadają słowami " no przyjedź no chodź i inne pierdoły ". To tyle a jak zauważyłeś nie jestem sam w tym co do Ciebie pisałem , żebyś nie pisał więcej w temacie bo kilka osób też już po Twoich wypowiedziach poznało się p na Tobie jakim jesteś " polaczkiem " . Powodzenia z serwerem.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Fajnie ze mieszkasz w Legnicy ja mieszkam w Dąbrowie . Juz jeden z tego forum byl taki pewny bo miezkal w katowicach i co jak mnie zobaczyl gowniarz co ma 13 lat co mu oczy zbielaly i tatusiem sie stawial takze dajcie sobie na luz i jak sami nie chcecie grac na servach roznej masci to dajcie choc innym sie pobawic bo po 12h pracy zabawy z dziekciem i zona mozna sobie wejsc na serva na godzine czy 2 i pogadac z ludzmi bo czsami sie fjani znajduja ale taki ktos jak "gepard" niestety ale nim nie jesteś bo masz więcej w buzi i w internecie a na normalu na lifje jesteś pewnie zero jak 90% co się wypowiadają słowami " no przyjedź no chodź i inne pierdoły ". To tyle a jak zauważyłeś nie jestem sam w tym co do Ciebie pisałem , żebyś nie pisał więcej w temacie bo kilka osób też już po Twoich wypowiedziach poznało się p na Tobie jakim jesteś " polaczkiem " . Powodzenia z serwerem.

co od goroli wyzywał?:D Jestem ciekaw co swojemu tacie powiedział, że ma jakąś ustawkę z typem z internetów?^^

Opublikowano

co od goroli wyzywał? :D Jestem ciekaw co swojemu tacie powiedział, że ma jakąś ustawkę z typem z internetów?^^

nie nie od goroli tylko cwaniakował jak to dzieci neo tak jak co niektore osoby z tego tematu "czyt. gepard" a jak zobaczyl wowczas 30 letniego chlopaka to mu mina zrzedla a sam podawal sie ze ma ze 25- 28 lat takze takie przechwalki na necie niestety ale biore z bardzo dużą dozą śmiechu tak jak w przypadku " geparda" . Pozdro.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

@kbum
do ciebie nic nie mam, sami zaczynaja sie czepiac to ciagne to dalej, a jak chce cos buczyc to mu napisalem gdzie go zapraszam i mam wy... czy przyejdzie czy nie, czy weznie kolegow cyz nie nie obchodza mnie dzieciaki.
A to ze wypowiadam sie zle na temat tego servera to moja opinia bo mi sie smiac chce co sie tutaj dzieje(glownie z pomyslodawcy tego projektu) z tego to co robi.A banda dzieciakow nie umi przyjac krytyki tylko dlatego ze oni graja na tym serwerze tzn chca grac. Dodam jeszcze ze to co sie dzieje w tym temacie przechodzi wszelkie pojecie i poprawia mi humor jak tutaj wchodze i sie smieje z dzieciakow.Nie mial bym nic i nie psial glupot(tzn prawy) jakby ten projekt wypalil ale dzieje sie co sie dzieje gosci narobil sobie wrogow to teraz ma, za gluote trzeba placic

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

@gepard

Ok, ale dlaczego to w co drugim poście robisz? Napisałeś raz i dobra, nie zawsze trzeba odpowiadać.

Opublikowano

gepard wrogów to możesz mieć ty, a nie ja stawiajac serwer ma się konkurencje a nie wrogów... Poza tym to nie jest temat do offtopa i kłotni więc jak można to wszyscy skończcie :) a jak serwer bedzie stał napisze tutaj.

Opublikowano

Polskie serwery były by dobre gdyby ludzie je wspierali a nie o każdą potyczkę hejtowali i zniechęcali. Każdy na tym forum jest ministrem prawa,gospodarki,cyfryzacji itp w necie możesz być kim chcesz ale w realu większość zapierdala za najniższą średnią krajową. Polacy tylko potrafią narzekać, rząd mamy do pizdy to wszyscy wyżywają się na wszystkim i tak jest i bedzie dlatego nie ma co patrzeć ma hejterów bo są i będą zawsze i trzeba robić swoje... Czekam aż wszystko się unormuje i wbijam pograć... :D Lej... :P

Opublikowano

będzie dobrze :) czekamy na OPEN. Co nas nie zabije to nas wzmocni :) Liczymy na jakiś event po starcie :) albo jakiś większy exp albo silki albo sp :D przez pare dni

Opublikowano

Niech nikt nie mówi, że gepard nie ma choć troche racji. Osobiście jestem za tym, żeby serw ruszył, aczkolwiek otwieranie go nie mając zabezpieczień prawie na sto zakończy się fiaskiem, bo nie ważne czy turki czy polacy, ale zawsze ktos ddosuje. Stawiający nie zabezpieczając serwa robi to troche nie rozmyślnie.

Silence!

Opublikowano

Grałem na becie, lagi są spore. Nawet tutaj nie zaczynam grać bo upadnie niedługo jak każdy polski serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...