Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwarcie 21.05.2013 - 20:00! World Of Destiny ! 110cap / Job server / Coin System/ New Arena/ New Avatar/ Polski Project!

WorldOfDestiny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@WorldOfDestiny
w moim zyciu to jest tak, ze albo sie bawie tym i w to na co mnie stac albo sie nie bawie wcale.
Z tego co wiem masz 19 lat i mowisz ze pracujesz spoko, ale pewnie mieszkasz z rodzicami, nie masz wydatkow poza kupieniem sobie jakiegos ciucha czy pojsciem sie napic czy impreze- odpuszczasz 2 miesiace zabawy i masz zajeb... dedyka z protectem no ale cos za cos i nie mozna miec wszystkiego na raz

b421ea0bef5eb630m.png

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po 1 nie mam 19 lat, po drugie moja osoba niech cie raczej nie interesuje :)

a co do anty ddos, rozmawiam nie o free trial 1-14 dni.. Ale jak zwykle wszyscy przecież wiedza lepiej. taka mentalności Polski że większość wie nim ktoś coś wgl powiem no ale nie ważne wy macie swoje zdanie ja swoje. Poza tym wszystkim, ddosami, konkurencją, graczami itd, to lubię to co robie, lubię siedzieć w sql, robić coś z czego mam effekty(nie zarobek) a widzę je np. zmieniać coś w grze, robić coś nowego... Nie robiłem serwera 2 miesiące~~ żeby teraz ktoś w 2 dni mnie zhejtowal jaki to on jest do dupy itd.. Nie na tym to dla mnie polega, skoro stawiamy sobie w życiu jakieś cele to starajmy sie je realizować a ja staram sie zrealizować własnie ten, może to nie jest super serwer na którym będzie grało 5000 osób czy chociaż 1000, ale robię serwer dla znajomych, dla graczy, dla tych co wspierają Polskie projekty, dla ludzi którzy wierzą w innych, nawet jeżeli ten serwer upadnie, nawet jeżeli będziecie go non stop ddoswac co i tak robicie, nie zmieni to faktu ze nie złamiecie mojego ducha, skoro włożyłem w coś swój czas, prace i wszystko co mogłem, to sie staram o to, tez jak pewnie z polowa z was mam prace dziewczynę, swoje życie. Server to moje hobby którym się zajmuje jak mogę, dzięki niemu nauczyłem się co nieco o silku, o sql i innych niezbędnych rzeczach, odkupiłem serwer za grosze i go wykorzystałem do nauki i postawienia owego serwera samemu, zajęło mi to trochę czasu ale nie jestem zadnym codrem i super programistom, jestem normalnym człowiekiem jak wszyscy, a skoro ten serwer upadnie zajmie to 2 dni czy 2 miesiące, a może i przetrwa, to z czasem gdy czas "World Of Destiny" minie, będzie inny projekt może nie tej gry, ale od jakiegoś czasu zajmuje się uczeniem codowania, projektowania, wcześniej robiłem zupełnie inne rzeczy, związane miedzy innymi z sa-mp... Bylem jednym z pierwszych koderów pawno.. Wiec mając swoje zacięcie i chęci można osiągnąć wszystko jak tylko ludzie okażą trochę zrozumienia i wsparcia...

Dziękuje za przeczytanie i przepraszam za wszystkie problemy związane z "World Of Destiny"

Opublikowano

jak dla mnie powinienes zamknac projekt i powrocic z czyms lepszym za jakis czas jak juz bd mial kase.

Oszczesdz innym i sobie bolu na wypociny ze z WoD cos bedzie bo ten projekt upadl 2h po otwarciu.

A i jeszcze jedno w pracy pewnie lsyszlaes slowa "jak masz to robic na odpierdol to nie rob tego wcale" albo "rob powoli a staranniej" te slowa tycza sie wszystkiego wiec sobie je wez do siebie i napisz ze oficjalnie zamykasz projekt

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

@Linaxis

Proszę cię- nie pisz już więcej, bo taka ilość błędów mnie przeraża. Wbiłeś się w temat i nie wiesz o co chodzi, przeczytałeś parę hejtów i piszesz trzy po trzy. Opłacił anty ddosa, ale nie na taką skalę, na jaką by chciał. Jak mnie wkurwia taka dulszczyzna.

Opublikowano

po 1 nie mam 19 lat, po drugie moja osoba niech cie raczej nie interesuje :)

a co do anty ddos, rozmawiam nie o free trial 1-14 dni.. Ale jak zwykle wszyscy przecież wiedza lepiej. taka mentalności Polski że większość wie nim ktoś coś wgl powiem no ale nie ważne wy macie swoje zdanie ja swoje. Poza tym wszystkim, ddosami, konkurencją, graczami itd, to lubię to co robie, lubię siedzieć w sql, robić coś z czego mam effekty(nie zarobek) a widzę je np. zmieniać coś w grze, robić coś nowego... Nie robiłem serwera 2 miesiące~~ żeby teraz ktoś w 2 dni mnie zhejtowal jaki to on jest do dupy itd.. Nie na tym to dla mnie polega, skoro stawiamy sobie w życiu jakieś cele to starajmy sie je realizować a ja staram sie zrealizować własnie ten, może to nie jest super serwer na którym będzie grało 5000 osób czy chociaż 1000, ale robię serwer dla znajomych, dla graczy, dla tych co wspierają Polskie projekty, dla ludzi którzy wierzą w innych, nawet jeżeli ten serwer upadnie, nawet jeżeli będziecie go non stop ddoswac co i tak robicie, nie zmieni to faktu ze nie złamiecie mojego ducha, skoro włożyłem w coś swój czas, prace i wszystko co mogłem, to sie staram o to, tez jak pewnie z polowa z was mam prace dziewczynę, swoje życie. Server to moje hobby którym się zajmuje jak mogę, dzięki niemu nauczyłem się co nieco o silku, o sql i innych niezbędnych rzeczach, odkupiłem serwer za grosze i go wykorzystałem do nauki i postawienia owego serwera samemu, zajęło mi to trochę czasu ale nie jestem zadnym codrem i super programistom, jestem normalnym człowiekiem jak wszyscy, a skoro ten serwer upadnie zajmie to 2 dni czy 2 miesiące, a może i przetrwa, to z czasem gdy czas "World Of Destiny" minie, będzie inny projekt może nie tej gry, ale od jakiegoś czasu zajmuje się uczeniem codowania, projektowania, wcześniej robiłem zupełnie inne rzeczy, związane miedzy innymi z sa-mp... Bylem jednym z pierwszych koderów pawno.. Wiec mając swoje zacięcie i chęci można osiągnąć wszystko jak tylko ludzie okażą trochę zrozumienia i wsparcia...

Dziękuje za przeczytanie i przepraszam za wszystkie problemy związane z "World Of Destiny"

skoro nie masz funduszy nie lepiej znalesc sobie wspólnika ??

Opublikowano

@up

Właśnie zapomniałem o tym napisać:p Też myślałem o tym, przecież fundusze na 3 rozłożyć i jest git ( na większości serwerów jest po 3 gm)

Opublikowano

Ja będę potrzebowal ludzi do pomocy na nowy projekt ale wszystko w swoim czasie:) I żaden H.j mi w tym nie przeszkodzi

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

nawet jak bedzie tych 3 gm to jak im wypali to i tak fundusze sie zwrócą tylko nie mogą sie opierdzielac

Opublikowano

jak dla mnie powinienes zamknac projekt i powrocic z czyms lepszym za jakis czas jak juz bd mial kase.

Oszczesdz innym i sobie bolu na wypociny ze z WoD cos bedzie bo ten projekt upadl 2h po otwarciu.

A i jeszcze jedno w pracy pewnie lsyszlaes slowa "jak masz to robic na odpierdol to nie rob tego wcale" albo "rob powoli a staranniej" te slowa tycza sie wszystkiego wiec sobie je wez do siebie i napisz ze oficjalnie zamykasz projekt

chłopie skończ już te żałosne komentarze.. otwórz okno i zaczerpnij świeżego powietrza ! Masz jakiś problem z tym serwem, to po prostu odpuść...

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Zajwsze akis pajac się znajdzie jak cos mu nie pasuje,poprostu nikt nie szanuje czyjejś pracy i czasu.

@ Za co warn?

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Jaki wspólnik da fundusze na projekt, który jest nie pewny ? Raczej nikt nie będzie wrzucał kasy w błoto ... Po prostu nie miał farta ktoś od samego startu go ddos :( Nie miał takiego szczęścia jak np. Galaxy sro gdzie serwer stał 1,5m/c bez zabezpieczeni i przynosił dochody ;p

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Najlepiej albo zamknąć projekt i się załamać.Albo zamknąć, dopracować go , zebrać pieniądze na jakąś porządną ochronę i wystartować z inną nazwą najlepiej jako international server.

TIOiE.jpg

Opublikowano

Ja co pierwsze bym robil to kupno antyddos i tak zrobie lub tak jak rafdzio mi zaproponowal firme kupno anty i dedyka

Opublikowano

Opłaca się tutaj grać? Są ludzie, nie ma nudy? Pytam bo chciałbym pograć na jakimś Polskim serwerze.

zbyt duża sygna

Opublikowano

WOD , może coś zmienisz z silk drop rate ? 1 revers kosztuje 500 silkow to się będzie z tydzień zbierać ... mam 75 lvl i dopiero 61 silków z dropa

Opublikowano

moge zmienic cenne reversów na nizszą ^

Nie tylko reversów ale wszystkiego. Cena 2.5k silków za sam dress... pare dobrych miesiecy żeby na to nazbierać, kto wie czy server do nastepnego tygodnia dożyje:D

farah.png

Opublikowano

nawet 50 silkow na 1 reversa to za duza cena .... 50 silków sie zbiera kilka dni .... gdzie tu zabawa ..... rate expa no szału nie ma .... job server >? nikt nie robi karawan bo kazdy przekłada golda z 2 charów gdzie na kazdym jest po 10m .... trochę nudą wieje ogarnij coś ....

Opublikowano

Proponuje żebyś podciągnął raty EXP i dodał jakieś SP na start. Następnie mógłbyś ułatwić trochę system zbierania Silków i obniżyć ceny Itemów które można kupić za owe Silki. Wydaje mi się, że na serwerze ma panować fajna zabawa i chęć dalszej rozgrywki między sobą za czym ciągnie się to, że nabędziesz na swój serwer więcej ludzi.

Oferujesz ludziom serwer który odstaje nawet od tych innych gdzie gracze mogą uzyskać Premium(chociaż 5%) Mogą śmigać w awatarach co podbudowuje graczy i zachęca do dalszej gry i uzyskania jak najlepszych wyników na swojej postaci. U Ciebie tego brakuje. Domyślam się, że chciałbyś też na tym jakoś zarobić albo chociaż chciałbyś żeby wracały się koszty utrzymania serwera. Musisz trochę pokombinować, a na pewno będzie dobrze. :) Powodzenia

@ oczywiście to tylko moje zdanie z którym nikt nie musi się zgadzać.

zbyt duża sygna

Opublikowano

Co do silkow zostanie podwyższony drop rate, ale ceny nie beda zanizone, ponieważ niema być że kazdy ma po 50 reversow 30 avatarów itd.

Co do ratów są już podniesione i wyższe nie będą.

Co do tego 10m na start, zostanie to zastąpione czymś innym, już niedługo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...