Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwarcie 21.05.2013 - 20:00! World Of Destiny ! 110cap / Job server / Coin System/ New Arena/ New Avatar/ Polski Project!

WorldOfDestiny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko serv off od wczraj a ty juz masz 110 ;) nizle

@Edit
on ddosuje aque a po dupie dostaje twoj serveR? dziwne...

b421ea0bef5eb630m.png

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A no dziwne dziwne.. Produkuje się ? po prostu staram dać Ci do zrozumienia , że z waszymi umiejętnościami to jedynie możecie otworzyć forum dietetyczne a nie silka. Dobrze wiesz ,że WoD nie wstanie na nogi - bo co wstanie to padnie. Więc bez sensu robić nadzieje dla ludzi itd. Inna sytuacja by była jakbyś miał kase na antyddos itd. No ale nikt jeszcze z obecnych tutaj w lotku nie wygrał:). Realia są proste ---> server OPEN ( gierka 1 dzień ewentualnie w porywach 3-4 dni). server CLOSE ( ataki ddos itp). Jeśli masz choć trochę rozumu sam przyznasz rację ,że server4you wiecznie Ci blokować ataków nie będzie a ludzie w końcu pójdą.Logika..Mimo wszystko poczekam na te chwile radości gdy ktoś napisze SERVER OPEN , by potem zobaczyć kolejne wkurwienie ludzi.

Opublikowano

nie rozumie skad takie zainteresowanie tych psedo hakerow polskim servem .. malo jest serwerow brudasow ze wschodu ktorymi moglibyscie zajac swojczas ?nie czaje was ludzie i tej waszej zawiscie..

Opublikowano

gepard odkupiłem od hiro dedyka i on ma mnie go przepisał... szukał osoby chętnej na dedyk i znalazł a teraz jakieś dziecko przemo go ddosuje, ale dla twojej głupiej wiadomości panie przemo.. to że serwer jest teraz offline nie jest wina twoją.. tylko czegoś zupełnie nie zależnie od Cb :) ale nie ważne ciesze się ze masz dobrą zabawę, z tego co wiem to na Aqua psy wezwałeś, no to ja majac twoje wypowiedzi na forum i screny tez moge to zglosic ponieważ ataki ddos sa nielegalne i zabronione, a watpię ze policja nie dojdzie z jakiego ip korzystasz dla nich to pryszcz skoro hakerów łapią to kogoś takiego jak ty tym bardziej złapią... Tylko wiesz 3/4 graczy tutaj chce grać a że ty masz jakieś wonty do aqua to zadzwoń do niego czy sie umów na drinka mi to wisi... Tylko ze w Polsce tak jest nie osadzając niewinnych że co niektórzy mają coś z głową i nie rozumieją niektórych rzeczy ale to już nie mój problem, idz do lekarza, psychologa albo psychiatry a nie na forum siedzisz, Pozdrawiam Desix.

Opublikowano

@gepard

Nie znam Cię, nie kojarzę i bez urazy, ale skończ pierdolić za przeproszeniem. Inne serwery miały przesuwane premiery, oni chcieli zdążyć na czas. Dajmy temu czas.

Opublikowano

daje tydzien nim projekt zostanie oficjalnie zamkniety, poprostu widac co sie dzieje... server online max kilka godzin, znow bd on i znow po paru h zamkna

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Jeżeli to jest prawdą , że polskie servery ddosują sami Polacy to jesteście bardziej ... bani niż mi się wydawało. Chcecie się wykazać jkimi to jesteście hakerami ??? haha to jest żałosne o ile takiee gówna podkładacie sobie nawzajem. Jeżeli chodzi o pytanie dlaczego nie atakują turków a no dlatego , że między innymi turek który dostał by od " polaczka" ddosa to by nim pozamiatał na prawo i lewo bo ma na to srodki i nie owija w bawełnę ( atak = zgoszenie natychmiast do organów ścigania bez zbędnych ceregieli ). Jednym słowem jak czytam jednego czy drugiego " hakera " to mi się niedobrze robi - umiecie obsłużyć jeden program od botnetu lub jedną komendę i nic poza tym, tacy to z was " hakerzy" . Jesteście dzieciami neo i nic więcej a jak macie jakieś kompleksy i musicie coś komuś psuć aby wasze "pseudo ego " urosło to jesteście bardziej żałośni niż się wam wydaje. Pozdro dla " hakerów " hahaha - czysty śmiech mnie ogarnia .

gepard - hmm po Twoich wypowiedziach w tym temacie mam dziwne odczucie , że masz nie więcej niż 13 lat a mam Ci dupę podciera jeszcze jak gównoo narobiśz i mówisz na nie papu . Nie pasuje to wypad z tematu - pokaż cos od siebie co potrafisz albo juz może zrobiłeś ?? Heh nic poza klocem ? tak właśnie myślałem także odpuść sobie bo czytać Twoich wypocin i hejtowania się nie da .

down : widać , że kolejne konto sobie ktoś zrobił lol , żeby mógł pisać kolejne debilne posty.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

czyli to jednak prawda ze gimbaza za gimbaza zawsze stanie, nie zabronisz mi pisac w temacie bo pogralem na tym serwerze chwile wiec mam prawo sie wypowiadac na ten temat a jak cos ci nie pasuje to ich nie czytaj- proste. Turasow nie ddosuja bo turasy kupuja sobie najpeirw protecta a potem stawiaja server- u nas jest odwrotnie tzn prawie odwortnie bo stawiaja server a protecta nie bylo, nie ma i nie bedzie, a jesli chodzi o ddosy to wlasciciel servera sam sobie nagrabil i teraz cierpi i prosze nie pisz mi czy to ty czy to poprzedni wlasciciel bo jak to mowia winny sie tlumaczy. Zycie to jeden wielki hazard- stawiaj zawsze na wygranych, nigdy na przegranych. Ja tak wlasnie robie dlatego jestem po tej stornie po czyjej jestem, ale poki co to widze ze jedynie wiekszosc stad przechandlwwala suna na soma i ma pretensje do wszystkich. Nie wchodzi sie dwa razy d otej samej wody.

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Jeżeli to jest prawdą , że polskie servery ddosują sami Polacy to jesteście bardziej ... bani niż mi się wydawało. Chcecie się wykazać jkimi to jesteście hakerami ??? haha to jest żałosne o ile takiee gówna podkładacie sobie nawzajem. Jeżeli chodzi o pytanie dlaczego nie atakują turków a no dlatego , że między innymi turek który dostał by od " polaczka" ddosa to by nim pozamiatał na prawo i lewo bo ma na to srodki i nie owija w bawełnę ( atak = zgoszenie natychmiast do organów ścigania bez zbędnych ceregieli ). Jednym słowem jak czytam jednego czy drugiego " hakera " to mi się niedobrze robi - umiecie obsłużyć jeden program od botnetu lub jedną komendę i nic poza tym, tacy to z was " hakerzy" . Jesteście dzieciami neo i nic więcej a jak macie jakieś kompleksy i musicie coś komuś psuć aby wasze "pseudo ego " urosło to jesteście bardziej żałośni niż się wam wydaje. Pozdro dla " hakerów " hahaha - czysty śmiech mnie ogarnia .

gepard - hmm po Twoich wypowiedziach w tym temacie mam dziwne odczucie , że masz nie więcej niż 13 lat a mam Ci dupę podciera jeszcze jak gównoo narobiśz i mówisz na nie papu . Nie pasuje to wypad z tematu - pokaż cos od siebie co potrafisz albo juz może zrobiłeś ?? Heh nic poza klocem ? tak właśnie myślałem także odpuść sobie bo czytać Twoich wypocin i hejtowania się nie da .

down : widać , że kolejne konto sobie ktoś zrobił lol , żeby mógł pisać kolejne debilne posty.

Pytanie do ciebie z czystej ciekawości.

''Jeżeli chodzi o pytanie dlaczego nie atakują turków a no dlatego , że

między innymi turek który dostał by od " polaczka" ddosa to by nim

pozamiatał na prawo i lewo bo ma na to srodki i nie owija w bawełnę (

atak = zgoszenie natychmiast do organów ścigania bez zbędnych ceregieli )''-->tzn że interpol scigą Polaków

po doniesieniach tureckich nielegalnych serwerów?Mi sie wydaje ze jak bym zajebał fure, a ktoś by mi ja ukradł następnego dnia to ja bym na psy z tym nie szedl.

Opublikowano

Art. 268.

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub
zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub
znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega
grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat
2.

§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 dotyczy zapisu na informatycznym
nośniku danych, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 3. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1 lub 2, wyrządza
znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3
miesięcy do lat 5.

Opublikowano

Art. 268.

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub

zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub

znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega

grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat

2.

§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 dotyczy zapisu na informatycznym

nośniku danych, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 3. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1 lub 2, wyrządza

znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3

miesięcy do lat 5.

tak wiec idz teraz na policje powiedz ze ddosuje ci server w nielegalny sposob, sprawa trafi do sadu iii to tyle powiem ze zostaly skradzione pliki firmie joymax i sa przechowywane na tym serwerze i wkorzystywane do zarobkow wlasnych, sprawa zostaje przelozona do nastepnego terminu nim sad polski zwerfikuje informacje co potrawa rok jak nie lepiej ja sobie bd dalej robil co bd mogl robic ew dostane wyrok w zawieszeniu(w co watpie) ty zas dostaniesz wyrok za uzywanie nielegalnych plikow, wykorzystywanie ich do celow wlasnych i zarobkowych okradaja panstwo i omijajac podatki- tak wiec ladny wyrok. Tak wiec dalej chcecie isc na policje? :)

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

podatki nie obowiazuja dotacji .. daletgo to so dotacje a nie kupno .. wiec to nie sa zarbki tylko srodki przekazywane na dany cel .. nikt nie bedzie sprawdzal jakie informacje byly zawarte na danym nosniku chyba ze taki nakaz wyad sad ..

a administrator forum takiego jak to bedzac swiatkiem popelniania przestepstwa o ktorym sa artykuly ma obowiazek zglosic przestepstow ..

Opublikowano

ale wy macie pusto w glowach hahaha szkoda sie wypowiadac

co prawda to prawda..

pozakładajcie sobie wszyscy sprawy.. ten za okradanie gejmaxu, ten za obraze a nastepny za ddos.

Opublikowano

gepard i tu sie myslisz :) bo podatek jest odporwadzany od zysku, firma zajmujaca sie tym odprowadza podatek w usa... wiec huj wiesz.. ktos Ci nagadał bzdur, a poza tym ja sie nie tłumaczyłem bo przed takim czyms jak "ty" nie musze... Tylko zprostowałm to co myślisz ale ty wychodzisz jak i przemas że macie zawsze racje, to pisze sobie do aqua i z nim gadajcie ja mam na to wyjebane. I sie nie dziwie że Polskie projekty updają, jak swój swojego atakuje żałosne, zamiast pomagać w projekcie jeszcze go dobijać i atakować? no kurwa ludzie... Podobna sa rasisci ale no kur''''' do własnej rasy? bez jaj ile można, Zniszczyliście moona i dragona aqua i sie podał, 1 osobe zjebaliście ze skonczył z silkiem i co dumni z siebie? no tak... To nasz naród... Sam niema innemu nieda... Ale ludzie może stańcie przed lustrem dla twojego 5 minut ddosowania i zabawy bo patrz ja umiem, innym niedasz pograc? no tak zajebiste podejscie niema co..

Opublikowano

jesli za dotacje byly przyznawane jakies rzeczy np silki to jest to kupno/sprzedaz- tak wiec nie jest to bezcelowa darowizna na projekt PL prawo
jaki podatek i jaka firma odprowadza to w usa? PP? ktory odprowadza podatek od przelewu ? sprzedajesz ta dotacje na allegro badz ebay? ze odprowadza ktos podatek? nie.

Tak wiec nie wazne co zrobisz czy pojdziesz na policje czy cokolwiek tak czy siak ty dostaniesz po dupie a nie ten co robil ddosa ;) a sprawa w sadzie sie nie skonczy bo bd musieli sprawdzic co jest na tym dedyku

@edit
zreszta zyjemy w PL ich nie obchodzi co kto robi jesli nie ucierpi na tym jakis urzad

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Temu panu już podziekujemy "Gepard" :)
Skończ pier***ić bo już nie chcę mi się ciebie słuchać... Kolejny Polaczek który potrafi wykazać się tylko w necie.

Opublikowano

Legnica zapraszam ;) smialo mozemy podyskutowac przy piwie ;)

krk sam latasz od servera do servera jak cie do gildi nie przyjma ;) i kto tu jest dzieckiem

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

gepard firma paymentwall odprowadza podatek i podpisujesz z nimi normalna umowe... Niewiesz co mówisz wiec sie nie kłóć i od każdej dotacji jest odprowadzany podatek w usa.. i nie masz tam pp, tylko transfery bankowe miedzy innymi... Wpierw moze poczytaj potem sie kłóć bo nic nie wiesz..

Kończe tutaj rozmowe bo to jest offtopic albo jakiś hejt na aqua który wcześniej robił serwer a to żenujące jest...Piszcie tutaj rzeczy na temat serwera a nie jakies hejty prawo itd... Klocic sie gdzie indziej privy itd... a nie temat o publikacji serwera...

Jak będzie już serwer działał napisze tutaj ;)

Pozdrawiam Desix

Opublikowano

Legnica zapraszam ;) smialo mozemy podyskutowac przy piwie ;)

krk sam latasz od servera do servera jak cie do gildi nie przyjma ;) i kto tu jest dzieckiem

Legnica 0_o Podaj Ulice :D może koło mnie mieszkasz :D

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...