Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otwarcie 21.05.2013 - 20:00! World Of Destiny ! 110cap / Job server / Coin System/ New Arena/ New Avatar/ Polski Project!

WorldOfDestiny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak pracuje nad tym, a co do tych silków to sie mylisz, jak bym chciał tak strasznie zarobic na serwerze, to by wszystko było w im łącznie z weaponami setem plvl itd...

Przymierzam się do kupienia innego dedyka na łączu 1gb, ponieważ obecny ma 100mb, i z ddos protection.

I tak btw, nie nic mnie nie interesuje tylko pracuje nad wiekszym update, i tez w robocie jestem codziennie 8 godzin..

Jako gracze gdzies mamy ten wiekszy update, najpierw zajmij sie serwerem albo napisz, że masz to gdzieś to zakonczymy tam granie bo tak szkoda tylko naszego czasu jak za tydzien to ma przestań istnieć wszyscu coraz bardziej sie wkurwiaja a ty milczysz udajesz, że Cie nie ma nawet nie porozmawiasz z graczami itd wszyscy uważają ze masz nas gdzieś wystarczy wejść i sie popytać jak nie wierzysz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszamy wszystkich nowych graczy do gildi Braveheart .

Mamy juz 18 graczy ,5lv gildi .

Prężnie sie rozwijamy, zainteresowani niech pisza na gg 9084314 badź w grze pm Merlin.

Opublikowano

server will be close, becouse we dont have money for anty ddos system, and the server is constantly under attack.

Close: 20.07.2013

Desix to info jest od Ciebie i pewne jest to mamy się rozumieć ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

FB: World Of Destiny Jest 1/2 ceny anty ddos, i miało być kupione ale gracze nie kupują silków, więc niema z czego uzbierać na anty ddos, a ja nie moge ciągle stawiać wszystkiego... Dlatego niestety ogłaszam że 20 będzie zamknięcie.. Niestety serwer na siebie nie zarabia i ja też opłacam mieszkanie benzyne itd, więc nie moge niestety sponsorować dalej serwera..

Opublikowano

Zarabia sie na serwerach i to sporo ale pierwsza rzecz nie są to Polskie serwery a po 2, muszą mieć anty ddos. A ja jako że sam robiłem serwer, to ciężej mi ogarnąć wyższe kwoty co miesiąc.

Opublikowano

gra tu ktos jeszcze? :) bo jak wbiłem do gry i patrze a tu echo nic:PPPP

Jak cos pisac w grze GLAWIATIX jak ktos niegra juz chetnie przejme konto badz itemki.pozdrawiam

Opublikowano

mógł by ktoś w końcu zamknąć ten temat ;]

Jeśli autor tematu sobie tego zażyczy to temat zostanie zamknięty. Przypadku śmierci naturalnej serwera temat przeminie.

Następnym razem proszę nie pisać postów nic nie wnoszących do tematu.

76561198001815076.png
Opublikowano

FB: World Of Destiny Jest 1/2 ceny anty ddos, i miało być kupione ale gracze nie kupują silków, więc niema z czego uzbierać na anty ddos, a ja nie moge ciągle stawiać wszystkiego... Dlatego niestety ogłaszam że 20 będzie zamknięcie.. Niestety serwer na siebie nie zarabia i ja też opłacam mieszkanie benzyne itd, więc nie moge niestety sponsorować dalej serwera..

Mimo że serv zamkniety napisze coś tylko. Wpominałem to w któryś poście.. zrobiłeś taki sam durny błąd jak Aqua, twierdziłeś że z nim rozmawiałeś i że był 700zł w plecy? I widać kompletnie że wnioski z tej rozmowy poszły w las.

Dałeś wszystko praktycznie darmowe.. zaczynając od sp kończąc na itemach z IM, do tego silki dropiące z mobów i powiedz mi z czego ty chciałeś uzbierać na anty ddosa lub chociaż zwrócić sobie to co zainwestowałeś? Nie kupują silków bo nie muszą, mają wszystko free, bardziej im opłaca się puścić bota na 48h i mieć silki z tego jak wydawać kase. Nawet premek nie mają co kupować bo wolą puścić bota na kilka godzin nadropić elków i troche ich popalić.

Powodzenia i pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...