Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamiast spamić, że wywala to zajmijcie się czymś pożytecznym. To, że zaczęło dzisiaj wywalać bodajże od godziny 15 to nie znaczy, że serwer pada. Moim zdaniem serwer jest zajebisty. Warto zagrać, zapraszam na serwer, gram od dwóch tygodni i jak na razie mi się nie znudził.

6000fc15d450e27c.png?1403886722155

Opublikowano

Witam. jako, że nie ma zapowiedzi żadnego konkretnego Mediuma to może skuszę się zagrać na tym b jest kozacki ale stary :/

1. Ile zajmuje wbicie 250lvl?

2. ile ludzi gra w godzinach szczytu?

3. czy ciężko o całą epicką bizu i najlepszą broń itp.

4. czy opłaca się tutaj zacząć grać od nowa?

Opublikowano

Witam. jako, że nie ma zapowiedzi żadnego konkretnego Mediuma to może skuszę się zagrać na tym b jest kozacki ale stary :/

1. Ja wbiłem w 4 dni ( jako pierwszy na serwie)

2. Teraz mało

3. Banalnie

4. Nie

Pozdrawiam xJanekx Nie polecam ;)

Małe sprostowanie Admin ma 16/17 lat Nie ogarnia Serwera. Nic nie potrafi zrobić sam.

Jednym słowem Dno

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Oszukujecie graczy!

Na serwerze jest jeszcze lepiej niż na prezce <33

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

2. Teraz mało

3. Banalnie

4. Nie

Małe sprostowanie Admin ma 16/17 lat Nie ogarnia Serwera. Nic nie potrafi zrobić sam.

Jednym słowem Dno

Jednym słowem dno, ale grałeś tyle czasu jednak, że zdążyłeś zrobić max lvl i eq a napewno nie zajeło Ci to 4 dni tylko więcej.Sam sobie w tym zaprzeczyłeś.Skąd wiem, że osiągnąłeś wszystko?.Grałem na serwerze i wiem, że siedziałeś na nim bardzod dużo, cąły czas siedziałeś w m1 i nie dawałeś po sobie znaku, że coś jest nie tak.Więc nie kłam najlepiej:)

Opublikowano

1. Lv można wbić w pare dni , ale , żeby zrobić eq , to już trzeba się męczyć :)

2. 700-800 , rano lub w nocy 600

3. O same epiki nie jest tak trudno , za to nad bonami trzeba troche posiedzieć

4. Jasne , że sie opłaca , jest to młody serwer i każdy może sie wybić od 0.

2. Teraz mało

3. Banalnie

4. Nie

Jednym słowem Dno

Dno to jest z Ciebie szczylu. Avenger nic nie ogarnia? 2 razy serwer był już na skraju upadku , a wyratował go bez problemu. Serwer sie rozwija , ciągle wprowadzane są jakieś poprawki , niedługo dojdą 3 sety zbroi do 250 lv. Zapraszam na serwer , bo na prawde opłaca się tu grać , najlepszy medium 2013 jak na razie.

9kf9.png

Opublikowano

Jednym słowem dno, ale grałeś tyle czasu jednak, że zdążyłeś zrobić max lvl i eq a napewno nie zajeło Ci to 4 dni tylko więcej.Sam sobie w tym zaprzeczyłeś.Skąd wiem, że osiągnąłeś wszystko?.Grałem na serwerze i wiem, że siedziałeś na nim bardzod dużo, cąły czas siedziałeś w m1 i nie dawałeś po sobie znaku, że coś jest nie tak.Więc nie kłam najlepiej:)

Nie kłamie grałem tam tylko z uwagi na fajna gildie i buga na którym dosyć sporo zarabiałem :)

Nie napisałem ze eq tez robiłem 4 dni... tylko expiłem do 250 lvl i taka jest prawda :) Dużo Graczy było na ts podczas mojego lvl-upa i wiedziało ile gram na tym serwie :) Swoja droga Robiłem nocki nie będę kłamać ale tak czy tak były równe 4 dni :)

1. Lv można wbić w pare dni , ale , żeby zrobić eq , to już trzeba się męczyć :)

Dno to jest z Ciebie szczylu. Avenger nic nie ogarnia? 2 razy serwer był już na skraju upadku , a wyratował go bez problemu. Serwer sie rozwija , ciągle wprowadzane są jakieś poprawki , niedługo dojdą 3 sety zbroi do 250 lv. Zapraszam na serwer , bo na prawde opłaca się tu grać , najlepszy medium 2013 jak na razie.

Po pierwsze wyraziłem swoja opinie, Po drugie Nie jestem twoim kolega, a nawet mnie nie znasz żebyś mógł mnie określić mianem szczyla, Po trzecie Nie Avenger ratował serwer tylko ,,jego pomocnicy (Pozdrawiam Chłopaków),,

Dobrze ze poruszyłeś temat upadku serwera ;) Co SGM(Avenger) Robił jak mu serwer padał czytał książkę :) i nie miał czasu wejść

Wiec nie wiem co tu można chwalić ...

Serwer ma fajne Pliki z tym się zgodzę, ale jeśli nie ma kto nad tym panować to z gówna złota nie zrobisz (przepraszam za określenie)

Tym Filmem Pragę Pozdrowić Cała stara ekipę MakiPaki ;)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Dt zbugowane? Bo tp się i mnie wywaliło...Teraz jak wchodzę na postać to wywal przy pasku ładowania...

Opublikowano

Gralem od samego poczatku i zrezygnowalem po pewnym bugu, ktorego admin nie potrafi naprawic ;)

Nie polecam tego serwera, avenger sam sobie taka opinie wyrobil, dodam jeszcze ze co miesiac nowa administracja jest, bo rezygnuja jak widza ze ludzie pisza, prosza o naprawe czegos, a on ma to w dupie ;)

Licznik i tak jest podkrecony, wiec nie ma co sie oszukiwac ze gra tam te 600/700 graczy, albo ze gralo 1k+ bo licznik ich to dno totalne, wystarczy wejsc i sie przekonac;)

Opublikowano

Gralem od samego poczatku i zrezygnowalem po pewnym bugu, ktorego admin nie potrafi naprawic ;)

Nie polecam tego serwera, avenger sam sobie taka opinie wyrobil, dodam jeszcze ze co miesiac nowa administracja jest, bo rezygnuja jak widza ze ludzie pisza, prosza o naprawe czegos, a on ma to w dupie ;)

Licznik i tak jest podkrecony, wiec nie ma co sie oszukiwac ze gra tam te 600/700 graczy, albo ze gralo 1k+ bo licznik ich to dno totalne, wystarczy wejsc i sie przekonac;)

na początku grało 1k+ :P

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

HAHAHAHAH A 700-800 \?? TEN SERWER TO DIAMOND 0 NOWOSCI KOPIA NAWET BRYL 500KK NIE CHCIALO IM SIE WPROWADZIC CO LEPSZE MAX HP MOZNA MIEC PO 40000K CZY COS TAKIEGO A DODALI AUTO POTY 500K HP DO BOSSOW CO TO PRAKTYCZNIE CHWILA I NIE MA NAWET TEGO IM SIE ZMIENIC NIE CHCIALO NIE GRAJCIE NA TYM I TERAZ JESZCZE 2 SERWER ZROBILI AHAHAHHAA

Opublikowano

UP@ - Co ty za głupoty gadasz ? Na serwerze gra 700-800 osób, expi się wiele łatwiej niż na diamondzie, bryłki są w taki sposób zrobione, że jak wydropisz 1.5kkk to automatycznie zamienia ci to na 3 bryłki po 500kk za sztuke. Max bonus HP - 3500 tyś. Serwer od diamonda jest łatwiejszy, a zarazem lepszy, przynajmniej jak dla mnie. Nie trzeba tu się chociaż męczyć z expem do max lvl-a w grocie V2 :)

Zrobię tu full eq i 180 lvl i chyba na tym zakończę, ale gra się fajnie - polecam ;d

io7e.jpg

Opublikowano

Mam wrażenie że serwer padł, strony ani serwer nie działają + dziś podczas eventu były straszne lagi i nie można było sie zalogować na ch1 i ch4 przez pewień czas, więc nie spodziewam się że długo sie utrzyma z takimi problemi.

2hnxutd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...