Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze sa bardzo duze nudy... Praktycznie wszystkie ulepszacze dropia z mobow (oprocz 3 ktore dropia z Azraela, Czerw. Smoka lub Bearna - dokladniej Ziola, Klejnoty, Lekarswa. Te dwa ostatnie kazdy kupuje w IS bo dropia co jakiegos 5 bossa) Yangi ktore zdobywasz do ok. 210lvl. wydajesz tylko na perly u handlarzy bo niemozna ich normalnie zdobyc (biala, niebieska, krwawa - wlasciwie mozna zdobyc je z szkaty klejnotow ktore zdobedziesz jakies 2/3 na kilka godzin expa, ale dropna ci jakies skaly etc.) Nie bede wspominac o minimalnym dmg szamanow. Jedna wielka klapa, ulepszacze i system ulepszania w 100% zgapiony z DiamondMT2 (mozna powiedziec ze zmienili tekstury) Tyle ze na DiamondzieMT2 trudniej sie zdobywa ulepszacze.

Perel nie mozna zdobyc nigdzie oprocz pudelek klejnotow ?

Hahahahahaha

Rusz dupe na WW, przejdz ja cala i zbierz drop ze smoka.

Smigaj na 120 na DC i zobacz co dropi:)

A skoro nie wiesz gdzie co dropi to sie nie wypowiadaj.

Rusz dupe do Handlarki tam gdzie sa zwoje egzo rady itp.

Masz tam do wyboru informacje co gdzie dropi..

Kazdego kto nie wie a wypowiada sie powinno sie banowac za oszczerstwa..

Ludzi jest ponad 1k a tu co 2ga osoba pisze o lagach..

Smieszne to jest, wystarczy poczytac forum serwa albo wgrac wszystkie LATKI I BEDZIE PO LAGACH..

Ale nie lepiej wyplakac sie na MPC i poudawac i zniechecic innych...

Ehh pozdrawiam i zapraszam ponownie na serwer..

goof2jpg_eqanqpq.jpg

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy serwer posiada wlasny TS ?? jesli tak to podajcie adres z gory dziekuje.

Mam tez taki problem ze nie moge sie obracac za pomoca PPM i nie moge na nikogo kliknac . wie ktos o co chodzi ??

Opublikowano

Serwer fajniutki, a w szczególności [GM]Arisa. <3

Polecam. :)

c3d0981ae770f926eedf4eda7505b006.jpeg

To jest taki GM... o.O

Bez spamu, serdecznie zapraszam na serwer, jak narazie gra jest stabilna, ja osobiscie lagow nie mam i jak ktoś wyzej pisał, ma być nowa maszyna która w pełni wyeliminuje lagi.

Opublikowano

Ymm ts nie działa?

Działa, ale pod nowym adresem:

178.217.186.106:7223
Opublikowano

Fajny serv, dużo ludzi, przyjemnie się expi , czasami tylko jakiś lag się trafi ale na pewno to naprawią.

Ps. Moglibyście dodać jakieś szkaty które dropią z mobów a z nich dodania/zmianki itp bo troche drogie one są a taki drop był by fajny.

aaaa i wiecie może jak naprawić runtime error ???? wyskakuje czasami i denerwuje ;/

Opublikowano

Fajny serv, dużo ludzi, przyjemnie się expi , czasami tylko jakiś lag się trafi ale na pewno to naprawią.

Ps. Moglibyście dodać jakieś szkaty które dropią z mobów a z nich dodania/zmianki itp bo troche drogie one są a taki drop był by fajny.

aaaa i wiecie może jak naprawić runtime error ???? wyskakuje czasami i denerwuje ;/

CHLOPIE NA MAPIE 145/180 W 10 MINUT MASZ 3 BRYLKI 500KK, TAKI DROP ZE SZKAT JAK MOWISZ ROBIL BY TYLKO SYF W EQ,

DO ADMINISTRACJI MAM 1 PYTANKO KIEDY DODACIE MOZLIWOSC LACZENIA BRYLEK :)?

Opublikowano

Zaczalem grac od dzisiaj. Zobaczymy jak to bedzie, ale narazie wrazenia pozytywne :D

Opublikowano

Oto moja seria z tego serwera :

http://www.youtube.com/watch?v=fs7m0FSkRKU&feature=youtu.be

Pozdrawiam Sh4ke

Człowieku przestań wrzucać swoje śmieszne filmiki od tego jest forum servera a nie prezentacja -,-

@Topic PO wcześniejszych problemach serwer wrócił do normy oraz wprowadzono wiele poprawek umilających życie . Polecam jak najbardziej :)

Opublikowano

Człowieku przestań wrzucać swoje śmieszne filmiki od tego jest forum servera a nie prezentacja -,-

@Topic PO wcześniejszych problemach serwer wrócił do normy oraz wprowadzono wiele poprawek umilających życie . Polecam jak najbardziej :)

Ja również w pewnym sensie prezentuje serwer w swoim LP, więc nie spinaj się tak.

Serwer jak najbardziej polecam, dużo graczy, miła atmosfera, stary dobry DiamondMT2 z wieloma ulepszeniami, które umilają grę.

Jedynie co mnie dziś zdziwiło to dzisiejsze zuo.

Opublikowano

Dzięki sh4ke zobaczyłem ten serwer i powiem, że to naprawdę dobry serwer i macie pewność, że z pustymi rękoma was nie opuszczę jbc. xD

tenor.gif

Opublikowano

Pogralem te pare godzinek, jest fajnie, ale jezeli ktos chce isc na te 'nowe duengony' to jak ma sie dowiedziec w jaki sposob sie tam dostac? W prezentacji Tylko zdjecie i koniec. Po za tym, mysle ze jest ok.

Opublikowano

Jest cofka czy zwykle wylaczenie serwera? Jesli cofka to na ile?

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...