Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dzisiaj zaczynam tutaj grać znajdziecie mnie pod nickiem Sheylong w jinno

Server bardzo mi sie spodobał

Pozdrawiam

x

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie mam żadnych lagów, nie mam zielonego pojęcia o czym Wy mówicie. Może najwyższa pora wymienić sprzęt?

Serwer stoi stabilnie, wszystko wróciło do normy. Obyło się bez cofki (na szczęście), po efektach zabawy nieodpowiedzialnych gówniarzy nie ma ani śladu.

Polecam z całego serca!

Opublikowano

Ja nie mam żadnych lagów, nie mam zielonego pojęcia o czym Wy mówicie. Może najwyższa pora wymienić sprzęt?

Serwer stoi stabilnie, wszystko wróciło do normy. Obyło się bez cofki (na szczęście), po efektach zabawy nieodpowiedzialnych gówniarzy nie ma ani śladu.

Polecam z całego serca!

No właśnie jeżeli nie masz "zielonego pojęcia" to się nie udzielaj...

Lagów nie powoduje zły sprzęt tylko niekompatybilny system do metin2.... Czyli win7,8. Jednym pomaga ustawienie zgodności innym nie...

Opublikowano

Powiem tak wczoraj około godziny 19-23 wszystko super było

Dzisiaj o 11 odpalam konto i straszne lagi napewno od serverowni bo

wszystkie inne servery na których gram działają płynnie aby wsiąść na

konia musiałem po wcisnięciu ctrl +g poczekać 5 sec itd Strasznieeee

x

Opublikowano

Powiem tak wczoraj około godziny 19-23 wszystko super było

Dzisiaj o 11 odpalam konto i straszne lagi napewno od serverowni bo

wszystkie inne servery na których gram działają płynnie aby wsiąść na

konia musiałem po wcisnięciu ctrl +g poczekać 5 sec itd Strasznieeee

Dziwne, że mam komputer który ma ~6lat + net 12mb i 0 lagów o.O Siedzę od rana i nic nie czuję

Opublikowano

Nie można założyć konta na forum, wyskakuje informacja, że zakładam już dziś 2-gie konto gdzie nawet nie założyłam ani jednego, tak samo ma znajomy.
Podacie ip tsa? Bo ten, który jest podany nie działa.

Opublikowano

a ja mam lagi. mam kompa bardzo dobrego , na xenox odpalam w tym samym czasie 4 konta i nawet lagunia nic, a tu na 1 koncie all wylaczone. i wsiadam na konia czekam 10 s. zaden z tych prostych sposob nie dziala. wiec za przeproszeniem nie pierdolcie ze to wina gracza. bo to wina serwera! :)

Opublikowano

Jak ktoś ma lagi to ma niepoprawnie skonfigurowanego Windowsa czy inny system ;) Mi tez Lagowało ale posiedziałem trochę i pogrzebałem i znalazłem rozwiązanie problemu ;)

Opublikowano

No właśnie jeżeli nie masz "zielonego pojęcia" to się nie udzielaj...

Lagów nie powoduje zły sprzęt tylko niekompatybilny system do metin2.... Czyli win7,8. Jednym pomaga ustawienie zgodności innym nie...

Co geniuszu generalnie również zalicza się do osprzętowania. System to podstawa sprzętu. Włącz umysł, dopiero potem wypominaj innym błędy i zarzucaj niewiedzę, zgoda?

Opublikowano

nie wiem co wy macie za problem :P

ja na 4-rocznym sprzęcie od razu po re-instalu systemu włączyłem metka i wszystko pięknie śmigało , 0 lagów.

1370068748-U661747.png

Opublikowano

Co geniuszu generalnie również zalicza się do osprzętowania. System to podstawa sprzętu. Włącz umysł, dopiero potem wypominaj innym błędy i zarzucaj niewiedzę, zgoda?

Tylko twoja niewiedza jest ogromna :)

Zrobiłem test poszedłem do kolegi,który ma swój sprzęt około 6 lat nic na nim nie idzie nawet wiedźmin2.. ^^ Pobrałem Ethane zalogowałem się zero lagów, Więc pożyczyłem od niego Xp i u mnie też↕ było zero lagów :)

Wniosek: Lagi to nie wina sprzętu tylko system i jego konfugaracji. A więc nie mów mi, że mam " włączyć umysł"

"Może najwyższa pora wymienić sprzęt".. Po co ktoś ma wymieniać jak to ująłeś " część osprzętowania" na starszą i wolniejszą ?

Opublikowano

Tylko twoja niewiedza jest ogromna :)

Zrobiłem test poszedłem do kolegi,który ma swój sprzęt około 6 lat nic na nim nie idzie nawet wiedźmin2.. ^^ Pobrałem Ethane zalogowałem się zero lagów, Więc pożyczyłem od niego Xp i u mnie też↕ było zero lagów :)

Wniosek: Lagi to nie wina sprzętu tylko system i jego konfugaracji. A więc nie mów mi, że mam " włączyć umysł"

"Może najwyższa pora wymienić sprzęt".. Po co ktoś ma wymieniać jak to ująłeś " część osprzętowania" na starszą i wolniejszą ?

1. Jestem kobietą.

2. Cytujesz mnie samą. Wymiana sprzętu nie oznacza nowości z najwyższej półki. Oprogramowanie również zalicza się do osprzętowania.

3. Moja niewiedza może i faktycznie jest ogromna, ale za to Twoje zarozumialstwo, chęć wybicia i udowodnienia wszystkim, że ma się racje pomimo tego, że w niemal 90% pieprzy się farmazony jest jeszcze większa. + wiedzą również nie grzeszysz.

4. System nie ma nic do rzeczy, o ile jest w pełni kompatybilny z oprogramowaniem i wymaganiami sprzętowymi. Jeśli instaluje się przykładowo siódemkę na zlomie z 1GB ramu i procesorem 1,8 to nic dziwnego, że tnie Ci metina... Ba, tnie Ci wszystko! Stąd też propozycja wymienienia całej jednostki WRAZ z softem, co da Ci 100% gwarancji tego, że lagi ZNIKNĄ, lub będą NIEODCZUWALNE. Tutaj nie ma wiedzy, tu jest czysta logika.

Opublikowano

Może ktoś powiedzieć , zrobić poradnik jak sie pozbyć lagów , posiadam Windowsa 7 , 8 gb ramu i phenoma II x4 , na innych serwerach np, Ravi gram na 3 kontach i 0 lagów , jak by ktoś udzielił rady było by zajebiście .

Opublikowano

Może ktoś powiedzieć , zrobić poradnik jak sie pozbyć lagów , posiadam Windowsa 7 , 8 gb ramu i phenoma II x4 , na innych serwerach np, Ravi gram na 3 kontach i 0 lagów , jak by ktoś udzielił rady było by zajebiście .

Mam obecnie komp 2gb ramu net 12mb/s win7 i jakiś tam taki sb procek i na 3 kontach nie mam lagów. Wyłącz wszystkie niepotrzebne programy tupu skype gg google jak nie korzystasz i niepotrzebne procesy.

Opublikowano

a ja mam lagi. mam kompa bardzo dobrego , na xenox odpalam w tym samym czasie 4 konta i nawet lagunia nic, a tu na 1 koncie all wylaczone. i wsiadam na konia czekam 10 s. zaden z tych prostych sposob nie dziala. wiec za przeproszeniem nie pierdolcie ze to wina gracza. bo to wina serwera! :)

Mam identycznie

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...