Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fx3mous, dnia 07 Cze 2013 - 19:24, napisał:

Nawet sztabek po 10kk i 5kk nie idzie selnac bo jakie pieprzone bugi na nie sa

Wystarczy podzielić po 40 i masz wszystko. Ciężko na forum Ethany zajrzeć?

McRabarbar, dnia 07 Cze 2013 - 16:56, napisał:

Poda ktos link do clienta bo zaden na stronie nie działa :/

http://www.multiupload.nl/xDD
  • Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po tym zmniejszeniu DMG i braku zainteresowania administracji widać jak gracze z 1,3k - 1,4k ok tydzień temu spadło do niecałych 1k - 900 osób. Serwer to dno administrator zero zainteresowania. GM na serwer wchodzą dla rozrywki pomimo takiej ilości 0 OX jak zrobili ZUO o 50 ripów na 300 os+ na pustyni + 2 azraele 3 berany na tyle osób pozdro. Wgl GM robią za moderatorów i jak ktoś napił przykładowo o DMG u sury i nie wyrównaniu klas usuwali posty cała praca ich :]. U sury z DMG jest rozpro max 4,3k a dodatkowo założyłem 20% sury + 15l w tarczy dalej 4.3k więc? Z wira 200+ l powinienem bić w 100 po 50k+ z krytem a bije 18k (to nie kwestia sałabego eq po prostu zmieniali dmg u sury, że zjebali) Tyle odemnie ja nie polecam jeszcze 1 - 2 tygodnie gracze się bd utrzymywać do 500 - 650 pozdrawiam uciekajcie!

Opublikowano

Fakt... Ze strony administracji zbyt dużego zainsteresowania nie ma, a ostatnia organizacja eventu drużynowego... Lepiej nie mówić.

Graczy też sie zrobiło mniej, ale spójrzmy też tak, że po 180-190 nic nie zostaje tylko expić, sporo osób już wbiło 250 i 190+, więc nie każdemu chce sie expić żeby mieć obok nicku wyższy poziom.

Ja ze swojej strony serwer polecam, ale radze Av3ngerowi troche sie zająć, bo za miesiąc to tutaj może być 300 graczy...

Jedna komnata smoka na 5 channeli co 30 minut, przy 1000 graczy... No troche niedorzeczene.

0 bossów, czy metinów na lepszych mapach ( 100 + ), a co za tym idzie 0 rozrywki żeby robić ekwipunek i próbować coś ubić... Jedynie zostaje Azrael i Charon, bo smoka również mozna ubić w pojedynke.

Bugi na expa od 240 lvl'a też są i jakoś nie widać żeby miały być usunięte...

Tyle ode mnie, pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer powoli staje sie nudny... Nic sie nie dzieje, a jak sie dzieje to słabo.

Po 180 nie ma co robić, tylko kupować lepsze eq jeśli chodzi o bony.

Administracja, a szczególnie Av3nger ma 0 zainsteresowania serwerem... Bugi na expa, komnata smoka co 30 minut na 5channeli przy liczbie 500-800 graczy...

Widać, że ludzie już odchodzą, wcześniej spokojnie było 900osób, a czasami nawet 1,3k... A teraz ? Ledwo 700.

Z dnia na dzień po 50 osób mniej - kwestia 2 tygodni i na serwerze będzie 150-250osób, a wtedy Av3nger sie obudzi, ale będzie za późno.

Czy serwer polecam ? Na krótszą metę tak, ale jak ktoś chce pograć dłużej to nie.

Opublikowano

Serwer powoli staje sie nudny... Nic sie nie dzieje, a jak sie dzieje to słabo.

Po 180 nie ma co robić, tylko kupować lepsze eq jeśli chodzi o bony.

Administracja, a szczególnie Av3nger ma 0 zainsteresowania serwerem... Bugi na expa, komnata smoka co 30 minut na 5channeli przy liczbie 500-800 graczy...

Widać, że ludzie już odchodzą, wcześniej spokojnie było 900osób, a czasami nawet 1,3k... A teraz ? Ledwo 700.

Z dnia na dzień po 50 osób mniej - kwestia 2 tygodni i na serwerze będzie 150-250osób, a wtedy Av3nger sie obudzi, ale będzie za późno.

Czy serwer polecam ? Na krótszą metę tak, ale jak ktoś chce pograć dłużej to nie.

nudny server pod pvp bardziej teraz wystartowały nowe dla tego tak mało osób ale i tak nie ma mniej niz 500

Opublikowano

Ten serwer rzeczywiście stał się nudny ale gadałem z Av3nGeRem i powiedział, że w ciągu 10 dni doda jakieś nowości na serwer :)

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Serwer jest zarąbisty, bugów na exp juz dawno nie ma, a jak byl to trzeba bylo sie w hu* natrudzic zeby sobie kilka lvl wbic. Skoncz plakac bo zapewne dostales banika za wh lub bs, a teraz nie polecasz.

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Serwer fajny, ale ... ! Strasznie trudno jest ogarnąć spota. Bez buffa nie idzie ubić całego spota. A nie chce mi się expić i siebie i buffki. Drop yang fajny, exp też gdyby nie te moby. Nie wiem czy będę dalej grał. Jak mnie ktoś namówi to zostanę.

Opublikowano

A nie chce mi się expić i siebie i buffki.

To odpuść sobie gre w metina, a przynajmniej hardy i globale :)

Oczywiscie server polecam, jest swietna atmosfera,super się gra, ciekawe innowacje... Bardzo dobrze, jak narazie odbiega od innych hardów gdzie administracji ciezko dupe ruszyc aby cos zrobic...

Opublikowano

Widać brak zainteresowania chociażby po ludziach grających na NH ^^ Najwięcej na mapie na 100lvl ^^

jeżeli faktycznie wprowadzą coś nowego to wrócę ja i zapewne wielu ludzi : )

Opublikowano

Serwer fajny, ale ... ! Strasznie trudno jest ogarnąć spota. Bez buffa nie idzie ubić całego spota. A nie chce mi się expić i siebie i buffki. Drop yang fajny, exp też gdyby nie te moby. Nie wiem czy będę dalej grał. Jak mnie ktoś namówi to zostanę.

Ja moim szmankiem brałem naprawde duuży spot na mapce od 100 lvla wbiłem 145 i oddałem postac tu komus z forum ... nie miałem czasu na gre

Więc nie pisz tu że nie da rady spotów ogarnąć , jak umiesz eq klepać to żadne spoty Ci nie straszne ...:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tydzien i nikt nic nie pisze... gra tam ktos jeszcze? te 600+ osob co jest na stronie na liczniku w dzien to fake? gra tyle osob? mialo byc nowe eq i mapki. wprowazili cos?

Opublikowano

Ten licznik podobno pokazuje liczbę graczy z ostatnich 30min.

Więc jak na moje oko można liczyć 70% tego. Więc zamiast 600 -> 400 (około).

Serwer był fajny. Ale faktycznie bardzo szybko się nudzi, bo exp dobry a EQ dość ciężko wybonować.

I jedyne co to stać i kupować lepsze...

Opublikowano

Na stronie info

Ruch na tej stronie internetowej spowodowal, ze zostaly przekroczone limity bezpieczenstwa serwera. Strona nie moze byc w tej chwili wyswietlona. Sprobuj ponownie wyswietlic strone w innym terminie. Jesli jestes wlascicielem strony i chcesz poznac szczegoly - skontaktuj sie z operatorem hostingu./The server safety limits has been exceeded by this webpage. The webpage cannot be loaded right now, please try again later. If you are the owner of this webpage please contact your hosting operator to get the details.

Do gry wejść nie da. ;/ Ale serwer fajny...

gnYrBkB.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...