Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer polecam, pvp jest fajnie, ale po wbiciu 180 lvl'a sie szybko nudzi. Kolejna sprawa, ze pety sa w grze nie mozliwe do zdobycia, jedynie IS, albo kupic od graczy, nawet za 100-150 bryl. I ciezko sie expi na nowych mapach, np. ninja bez buffa i dobrego eq to sie nawet 1/4 spota nie uciagnie. ;)

Opublikowano

Polecam serwer, trochę już gram i nie mogę powiedzieć o nim złego słowa !:)

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

Serwer super, ale gdy się wbije 180+ i zrobi ten ekwipunek to nie ma co robić. Przydał by się jakiś update i to migiem, bo wróciliby starsi gracze, a graczy ubywa z dnia na dzień.

Opublikowano

Kd +5 to największa głupota jaką mogliście wymyślić. Skoro możemy wrzucić tylko 3 kd do broni to na jedną klasę jesteśmy 35% słabsi i z 1 klasą nie możemy się mierzyć. Czemu wszyscy którzy robią serwery muszą napierniczać te przyciągacze gimbazy ( czytaj kd +5 ). Czy nie rozsądniej było by wyrzucić kd na klasy ?

Opublikowano

jeżeli ktoś poszukuje stałej ekipy z Teamspeak3 do gry na metin2/Counter Strike 1.6/League Of Legends/ World of Tank zapraszam na forgame.pl vip3 rekrutacja

Opublikowano

Kd +5 to największa głupota jaką mogliście wymyślić. Skoro możemy wrzucić tylko 3 kd do broni to na jedną klasę jesteśmy 35% słabsi i z 1 klasą nie możemy się mierzyć. Czemu wszyscy którzy robią serwery muszą napierniczać te przyciągacze gimbazy ( czytaj kd +5 ). Czy nie rozsądniej było by wyrzucić kd na klasy ?

Popatrz, że Metin tak jest stworzony od globalnych serwerów, że miałes kd na klasy a ty chcesz teraz to usuwać... A po 2 robisz sobie 2 bronie do pvp: KD WOJA/NINJY + SZYCIA lub KRYT SURY/SZAmANA + SZYCIA lub KRYT i po kłopocie więc pomyśl chopok.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Serwer super, ale gdy się wbije 180+ i zrobi ten ekwipunek to nie ma co robić. Przydał by się jakiś update i to migiem, bo wróciliby starsi gracze, a graczy ubywa z dnia na dzień.

najlepsi odeszli po 2 tygodniach

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

Ile osob on-line w godz. szczytu? Oplaca sie grac na nowo? Jaka postac dominuje w PvP? Nie piszcie mi, ze wszystkie klasy sa dobre, wystarczy umiec nimi grac, bo mnie krew zaleje. Zreszta taki WP nie zlozy bodajze daggera. Chyba, ze ten nie ma za duzo abs'ow ;) .

Opublikowano

Dodam , że eventy typu zuo/ox są regularnie przeprowadzane, dzisiaj kolejny ox o 20:00 , dlatego tymbardziej warto wbić na serwer :D

9kf9.png

Opublikowano

Ile osob on-line w godz. szczytu? Oplaca sie grac na nowo? Jaka postac dominuje w PvP? Nie piszcie mi, ze wszystkie klasy sa dobre, wystarczy umiec nimi grac, bo mnie krew zaleje. Zreszta taki WP nie zlozy bodajze daggera. Chyba, ze ten nie ma za duzo abs'ow ;) .

Klasy sa wyrownane.

Opublikowano

Chyba kurwa widzę, że mnie wywala debilu.

Nie spinaj się dziecino, bo Ci żyłka pierdolnie i Cię krew zaleje. Debilem to możesz nazywać kolegów z piaskownicy szczylu.

Już niedługo

Invitia.pl

Serwer Easy, zgrana ekipa, bardzo dobre zabezpieczenia

Już na dniach zapowiedź!

Opublikowano

Nie spinaj się dziecino, bo Ci żyłka pierdolnie i Cię krew zaleje. Debilem to możesz nazywać kolegów z piaskownicy szczylu.

Ssij pałe cwelu.

@Top postać zbugowała mi się w świątyni hwang. Za 1wszym razem odbugowałem przez stronę, teraz ni chuja nie idzie.

Przeminęło z wiatrem.

Opublikowano

Ssij pałe cwelu.

@Top postać zbugowała mi się w świątyni hwang. Za 1wszym razem odbugowałem przez stronę, teraz ni chuja nie idzie.

Kurwa cwelu mały, jakbym Ci tą pałę wsadził do mordy, to by ci się sperma uszami ulała. jeszcze raz podskocz .

Już niedługo

Invitia.pl

Serwer Easy, zgrana ekipa, bardzo dobre zabezpieczenia

Już na dniach zapowiedź!

Opublikowano

Niedługo zostaną wprowadzone już tak długo zapowiadane 2 nowe sety broni i zbroi i nie bedzie można ich tak łatwo przetopić , jak to eq dotychczas , wiec tymbardziej zapraszam an serwer.

9kf9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...