Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmiało , z całą pewnością i świadomością moge powiedzieć , żę serwer jest zajebisty , nic tylko wbijać i grać. Dodam jeszcze , że jest to obecnie najlepszy medium na "metinowym rynku". POLECAM W CHUY

9kf9.png

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam, miła atmosfera, z lvl'em też ciężko nie jest. Kasa praktycznie z expa, czasami trzeba coś dorobić.

Opublikowano

Powinni odbugować hp ludziom, bo strasznie pospadało z 56k na 52 pfff. Zgłoszenie poszło dostałem odpowiedź, że trwają prace ;/

Tak ogólnie serwer okey, lecz co do niektórych członków można mieć zastrzeżenia, bo zamiast pomagać ludziom to urządzają sobie pogaduszki z dupeczkami i odpisują, że nie mają czasu albo, że czekają na Avengera i nic nie mogą...

Opublikowano

Serwer był ok parę dni temu!

To się tam dzieje to masakra...

Od dziś paru moich kolegów ma takie lagi że 10min zajmuje obrócenie się o 180 stopni...

Wbiłem sobie na ts a tu jest admin Rekinek pisze do niego a on do mnie żę : " mam teraz inne prplemy na głowie niż twoje lagi "

To ma cholera wyglądać jak profesjonalna administracja? Jak grałem na Balmo*** to nawet tam pomagali przy takich problemach ...

Mylilem sie co do tego serwera !

competitions,proportional,456,186,36a24f

Opublikowano

Również server wydawał mi się fajny, ale grając tu od początku mam wiele zastrzeżeń. Tak jak kolega wyżej napisał niektórzy Gm, Ga to porażka np ten rekinek, anonim to widać że jeszcze z gimnazjum nie wyszli hot 15nastki im w głowie, gigantyczne lagi, bany bez dowodów lecą co jest śmieszne i żałosne. Nawet jak piszecie, że macie dowody to go pokażcie bo taki chyba jest regulamin metina czy u was jest inaczej?:) I największe zastrzeżenie to właśnie sprawa banów. Banujecie ludzi nie pisząc nawet żadnej wiadomości na emaila, przecież to jest żałosne, że człowiek ma za wami latać po grze,forum, tsie, tylko po to,żeby dowiedzieć się na jak długo i za co ma bana. Zmieńcie tych pseudo gmów na normalnych ludzi to może rozwinięcie skrzydła, server fajny administracja tragiczna wręcz porównam ją do administracji z servera RevoirMt2 . Zamiast szpanować , wpisywać komendy przy szamankach to zajmijcie się zwykłymi graczami i trochę obiektywności dla wszystkich:) Na dowidzenia, server polecam jak i również polecam zmienić Administrację bo mój 3 letni syn was przerasta rozumem:) Bez odbioru.

Opublikowano

Co do Serwera to nawet spoko nie powiem że nie fajnie sie grało ale do czasu aż nie było lagów tak jak nie którzy koledzy co piszą wyżej nic nie pomogli pisałem na forum to tak samo żadnej odp totalna olewka .. No ale cóż nic nigdy nie trwa wiecznie hehe Więc kończe gre na tym serwerze ;)

2971194124.png

<3 Kocham MPCFORUM <3

Opublikowano

Serwer sam w sobie dobry, ale wieje nudą. Po zrobieniu full eq i wbiciu 190 poziomu, nie ma co robić. Szkoda że pecik tylko w isie.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Byłem na tym serwerze i muszę przyznać, że przypadł mi do gustu. Gdybym tylko miał więcej czasu może znów bym go odwiedził. Zdecydowanie polecam ten serwer Graczom takim jak ja. ;)

Opublikowano

Ja również w pewnym sensie prezentuje serwer w swoim LP, więc nie spinaj się tak.

Serwer jak najbardziej polecam, dużo graczy, miła atmosfera, stary dobry DiamondMT2 z wieloma ulepszeniami, które umilają grę.

Jedynie co mnie dziś zdziwiło to dzisiejsze zuo.

To nie jest stary DiamondMT2 w 100% :) Grałem na nim od samego początku i jakoś nie widzę porównania między diamondem a ethana.

Ja akurat nie polecam serwera :)

Opublikowano

Gram na tym serwerze od poczatku:) Czasem sa lagi to fakt ale da sie wytrzymac :) Polecam ten serwer gdyz naprawde milo sie gra , atmosfera super z Gm jest kontakt wiec nie widze nic co mozna mowic na niekorzysc serwera:) Zapraszam :) Pozdro dla Sh4ke:)

Opublikowano

Ile osob gra?

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Fajny serwer ale jak juz się porobi eq itp to na 200 lvl się nudzi.

Przydały by się jakieś nowości i to nie takie łatwe do zrobienia np. nowy biolog i eq na +200 lvl z ulepkami z jakich bossów czy coś bo jak narazie to wieje nudą a serwer jest zbyt prosty i praktycznie 0 nowych bossów, metków czy coś all ulepki z mobów :/

Opublikowano

Kolejny serwer piszący nie wiadomo jakie raty a rzeczywistość to 200% itp :) jak nie mniej .

Tak ciekawe ile na nim grałeś też tak myślałem na początku tylko troche się to zmieniło jak wbiłem do atla....

Opublikowano

Serwer dobry, ale administracja to dno totalne ! Wymienię kilka bugów z którymi administracja nic nie robi od kilku dni, a było to zgłaszanie nie raz.

Pierwszy bug to bug z hp, który zgłaszałem 4 dni temu i dalej czekam na zrobienie tego, drugą sprawą jest exp bug od 245lvl, ludzie zgłaszają bugujących te lvl, a administracja oczywiście ma to gdzieś !

Ktoś się pytał czy licznik pokazuję prawdziwą liczbę graczy otóż powiem wam, że na 100 % jest on podkręcony gdzieś z 300 graczy + :)

Tak jak wspomniałem jeżeli administracja się nie ogarnie i nie zacznie naprawiać tego serwera to dni ich są policzone huhe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...