Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu [Dedyk] [Medium]

krzysio78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 975
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Offtopic :

Zbugowała mi się postać w św. hwang, próbowałem na stronie pare razy odbugowac i ni chuja - pomoze ktos?

tzn. jak juz wybralem postac to jak jest ten pasek ladowania to na poczatku mi wywala metka...

Opublikowano

Jak tam średnia liczba graczy? : )

W godzinach szczytu 1k+ , na dniach wejdą nowości , wiec możliwe , że liczba graczy wzrośnie :)

9kf9.png

Opublikowano

Co z tego, że server fajny skoro tak wielu złodziei na nim śmiga ? Dorobisz się eq pograsz max 2 miesiące i eq zniknie. Pasy nie zostaną zmienione, ale eq nie będzie ;))

NIE POLECAM !

Opublikowano

Co z tego, że server fajny skoro tak wielu złodziei na nim śmiga ? Dorobisz się eq pograsz max 2 miesiące i eq zniknie. Pasy nie zostaną zmienione, ale eq nie będzie ;))

NIE POLECAM !

To nie jest wina serwera, że trafili na takich a nie innych graczy. Nie wiem czy kradną czy też nie, ale jeżeli tak to trzeba zadbać troszkę o konto i m.in zmieniać co jakiś czas passy oraz skanować komputer.

xD 

Opublikowano

Pobiorę ! Serwer mi sie spodobał z prezentacji . zobaczymy po 1 h gry dam edita :D

Edit@

serwer zajebisty ! Warto na nim grac ! Polecam wszystkim duzo ludzi fajnie sie gra miła atmosfera ;) takiego serwera szukalem

exoduus.png

Opublikowano

Zagram, ale wkurzające jest to, że na wyższych mapach bez buffa się nie ogarnia (prócz wp). Ale serwer mogę polecić, kto lubi poświęcić więcej czasu na grę może sobie zawitać - warto. :)

Opublikowano

Zagram, ale wkurzające jest to, że na wyższych mapach bez buffa się nie ogarnia (prócz wp). Ale serwer mogę polecić, kto lubi poświęcić więcej czasu na grę może sobie zawitać - warto. :)

Jakoś zrobiłem nową postać - archera i ogarniam bez bufa największe spoty na mapach 100 + i mam już prawie 180 lv. Wystarczy mieć 2.2k defa + oraz 100 na diabły.

9kf9.png

Opublikowano

Nawet jak na medium słąby exp, Serwer wydaje się być za bardzo nudny, Nie zagram :/ Duże lagi :/ Wole jakieś dobre Medium, STABILNE ale powodzenia :)

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

Jakoś zrobiłem nową postać - archera i ogarniam bez bufa największe spoty na mapach 100 + i mam już prawie 180 lv. Wystarczy mieć 2.2k defa + oraz 100 na diabły.

A skąd masz 2.2k defa? xD Ja na mentalu tyle nie miałem xD

Zawiodłem się na serwerze, kto w tych czasach banuje za Bs ?. Jeżeli już banujecie to zbanujcie all bo każdy na tym jedzie. Żałosne.

Na pewno nie banują za BS, bo kiedyś przy adminach na tsie pytałem się kolegi , jakie bonki sobie wbić do partyzany na bsie , nic mi nie powiedzieli. :] Proś o ub, powinni Ci dać

Opublikowano

No to nie wiem jak Ty grasz ;d , zbroje i hełm ulepszaj , bo z każdym poziomem dają więcej defa + biała rosa & pamiątki u biola. Mam jeszcze wierzcha z is , który daje kolejne 200 defa , a drogi nie jest , bo z tego co pamiętam , to kupiłem go chyba za 60/70b.

9kf9.png

Opublikowano

Na pewno nie banują za BS, bo kiedyś przy adminach na tsie pytałem się kolegi , jakie bonki sobie wbić do partyzany na bsie , nic mi nie powiedzieli. :] Proś o ub, powinni Ci dać

Też właśnie rozmawiałem z każdym członkiem z teamu po kolei, i każdy miał inne zdanie. Jeden mówi, że można używać, drugi (co mnie rozbawiło) można ale nie za dużo xD a trzeci, że jest nielegalny. Więc sam nie wiem, co mam myśleć na ten temat. Moim zdaniem powinno to być legalne ponieważ 90 % tego używa a dostanie bana może 10% i jaka tu sprawiedliwość ?. Znam tutaj ludzi, którzy cisną na bs cały czas a gord co włączył już dostał ;d

xD 

Opublikowano

Ja jakoś na bs cały czas 4 postacie 180 lvl + full eq ciśnięte na bs no serwer polecam jakoś mi się nie znudził,No ale jak expilem ostatnio bm to buff mi był potrzeby tak i jak swojego mentala i a szaman smok to własny buff :P tylko u wp nie potrzebowałem buffa ale serwer bardzo przyjemy ale moja pierwsza postacią dagger to tez buff był potrzebny to początek serwa to z kolega szaman ja dagger :P,no teraz sprawdzę helera(już 158lvl dziś lub jutro 180 :):P) stal się modny :P archer jest mocny bardzo ale jak dagger vs archer, archer gleba.Polecam bardzo serwa.

Opublikowano

Ja jakoś na bs cały czas 4 postacie 180 lvl + full eq ciśnięte na bs no serwer polecam jakoś mi się nie znudził,No ale jak expilem ostatnio bm to buff mi był potrzeby tak i jak swojego mentala i a szaman smok to własny buff :P tylko u wp nie potrzebowałem buffa ale serwer bardzo przyjemy ale moja pierwsza postacią dagger to tez buff był potrzebny to początek serwa to z kolega szaman ja dagger :P,no teraz sprawdzę helera(już 158lvl dziś lub jutro 180 :) :P) stal się modny :P archer jest mocny bardzo ale jak dagger vs archer, archer gleba.Polecam bardzo serwa.

ile wbijales jeden item np 3x 15 ? bonuje od 9 rano do teraz i nic nie weszło .. zenada

exoduus.png

Opublikowano

ile wbijales jeden item np 3x 15 ? bonuje od 9 rano do teraz i nic nie weszło .. zenada

Zależy to od farta ! jak mixalem pierwszy item na 3x15 to dzień ;x a tak pozostałe kilka godz nawet :P ale kolega zbroje 3x 15 i hp zmixal w 5 min zależy od fart jakiego masz :) mozesz mixac 5 min lub cały dzień jeden item :)

Opublikowano

wie ktoś może czemu nie mogę się zalogować na serwer ? cały czas pokazuje mi jakby channele były wszystkie offline a na stronce widze 850 ludzi online, pobrałem wszystko tak jak powinno być

nie ważne przeczytałem na forum że pracują nad serwerem właśnie

Opublikowano

Opłaca się zaczynać na serwerze ? Mam jakieś 100 Bryłek na start i jakies tam rzeczy :-()?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Opłaca się zaczynać na serwerze ? Mam jakieś 100 Bryłek na start i jakies tam rzeczy :-()?

Nawet za pare lat będzie sie opłacało zaczynać gre na tym serwerze , a co dopiero teraz - 4 miechy od startu.

9kf9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...